Дневен хороскоп 24 септември 2020
Дата на публикуване: 21.09.2020
дневен хороскоп 24 септември 2020

Дневен хороскоп 24 септември 2020 предвещава хубав и активен ден. Някои от зодиите да внимават с шофирането, а други да не се предоверяват на хората и да действат самостоятелно. Ще правите нещата с желание и хъс, денят е подходящ за това. Започваме със Зодия Овен. Според нашия дневен хороскоп 24 септември 2020 днешният ден ще блести с особен успех за Овните. През четвъртък ще е добре да се подложите на пречистващи процедури, да се погрижите за здравето си. Притежавате много съзидателна енергия, която Ви стимулира под напрежение да постигнете-най доброто, понякога и чрез спонтанно разкрили се пред Вас възможности. Разплита се „възел” свързан с дома и семейството Ви или получавате яснота по подобни въпроси. Бъдете внимателни с работата си, за да избегнете грешки и пропуски. Отново основната Ви грижа ще са парите, колкото и да Ви е неприятно. Всичко ще Ви изглежда интересно и ще правите нещата с желание. Но най-хубав е денят за любов и радост, пречупете нещата през тази призма и светът ще стане по-светъл. Бъдете оптимисти.

Зодия Телец
Четвъртък може да се определи като благоприятен и хубав ден, но за да бъде наистина плодотворен, личната Ви активност при осъществяване на целите следва да е доминираща. Не оставяйте любовта да си отиде, имате сили да я спрете. Говорете и с близките си, ако имате все още неизгладени недоразумения, за да не Ви притесняват и разсейват. В повече Ви идва умората, но за нея сами трябва да се погрижите. Лесно може да се изпокарате на работното място. Не се препоръчва работа в екип. Ще Ви е трудно да балансирате между амбициите на един и желанията на друг. Има шанс да спечелите пари и ако мислите в тази насока наистина може да откриете начин за прилично възнаграждение. Гледайте на грешките си, като на възможност да се усъвършенствате и да продължите напред.

Зодия Близнаци

Днешният ден ще обещава да бъде просто забележителен. Ще имате удовлетворяващи Ви и споделени мигове в компанията на семейството си и това ще направи деня Ви пълноценен. Четвъртък е добър и благоприятен за реализация на финансови цели, но има и много предупредители за евентуален неуспех. Бъдете внимателни в избора на партньори. Не пренебрегвайте физическото си и психическо равновесие, ако искате да имате успешни реализации. Мисълта Ви е ясна и бърза и ще впечатлите околните с нестандартните методи, които сте готови да приложите в работата си. Гледайте по-философски на света и се осланяйте на съдбата си, тя няма да Ви изостави.

Зодия Рак

Четвъртък е силно активен ден. Тази характеристика е валидна за почти целия Зодиак. Близките ще Ви зарадват с мил жест. Общувайки с любимия човек и близки хора взаимно се зареждате с любов и положителни емоции. Деловият ден на Раците ще започне активно и в условията на повишено внимание поради засилената конкуренция в службата и деловите среди. В четвъртък най-добре ще е да се занимавате със спорт и с творчество. Трудно е да се каже какви точно въпроси ще излязат наяве, защото те зависят от вашето лично отношение към парите, от това за какво и как ги използвате. Днес дайте инициативата на другите.

Зодия Лъв

Според нашия дневен хороскоп 24 септември 2020 в днешния ден бъдете особено внимателни, ако сте зад волана сутринта. Приемете на сериозно, ако Ви се обяснят в любов, но не се ангажирайте със смели обещания. Не се преработвайте прекалено, работата никога няма да свърши. Лъвове, съхранявайте старателно документите и парите си. Обърнете внимание на здравето си и най-вече на спокойствието си, не се претоварвайте. Вашата безкористност е обект на забележки от страна на някои хора, не им обръщайте внимание, водете се от съвестта си. Днес свършете важното и неотложното до обяд.

Зодия Дева

Днес девизът на деня е да се прави всичко внимателно, да не се вършат грешки и всичко да се извършва своевременно. С лекота ще успеете да промените начина си на работа. По отношение на пътуванията, финансовите въпроси и здравето Ви денят ще бъде напрегнат. Не е желателно да взимате пари на заем. Всичко ще Ви изглежда интересно и ще правите нещата с желание. Но най-хубав е денят за любов и радост, пречупете нещата през тази призма и светът ще стане по-светъл. Близките ще Ви зарадват с мил жест. Бъдете много внимателни към жена, която се опитва да Ви предлага големи неща, но нищо няма да излезе от това.

Зодия Везни

Днес ловко ще се нагаждате според общественото мнение. Днес денят ще бъде изпълнен с напрежение – добре ще е да се погрижите за здравето и най-вече за спокойствието си, тъй като те са тясно свързани. Ако Ви е възможно отложете присъствието си на работното си място. Любовна авантюра ще Ви отнесе в друга орбита и ще забравите за тревогите си. Прибързаността Ви ще доведе до неуспехи при преговори, свързани с пари. Голяма част от вниманието Ви е посветено на семейството и децата. Днес дайте инициативата на другите.

Зодия Скорпион

Според нашия дневен хороскоп 24 септември 2020 четвъртък е възможно е да провокира остри реакции и конфликти в партньорските Ви отношения и с хората в дома ви. Днес вниманието Ви ще бъде насочено повече към любовния Ви живот и семейството, отколкото към служебни ангажименти. Ориентирайте усилията си към рутинната работа, ако прецените, че не разполагате с капацитет за всички други идеи. През четвъртък ще е добре да се подложите на пречистващи процедури, да се погрижите за здравето си. Имате сили и сте изпълнени с желание за работа, но сте преуморени и сякаш сте готови да се откажете от възможността да спечелите добри пари. Обърнете внимание на дома си, почивайте си и разпускайте. Ако отлагате трудните занимания те няма да станат по-лесни.

Зодия Стрелец

Днешният ден ще Ви носи известно настроение. Предстои Ви желана промяна в личен план, която неминуемо ще засегне благотворно и семейството ви. Някой ще Ви потърси за консултация във връзка с работа, която сте свършили преди време. Също не се претоварвайте, защото здравето Ви може да пострада. Не е разумно да вземате пари в заем. Бъдете внимателни в избора на партньори. Бъдете толерантни към чуждото мнение.

Зодия Козирог

Четвъртък е спокоен ден, приветлив и материално успешен за Козирозите. В семейството ще има разбирателство и там вие ще намерите всичко, от което се нуждаете. Днес вниманието Ви ще бъде насочено повече към любовния Ви живот и семейството, отколкото към служебни ангажименти. Вие не можете да спестявате, имате ли пари, харчите. Приемете я като признание за положеното до момента старание и добра работа. Днес нещата ще се развиват доста бързичко. Най-добре е, ако успеете да се разходите малко сред природата, така ще вложите най-добре енергията, която напира отвътре. Днес просто е такъв ден.

Зодия Водолей

Според нашия дневен хороскоп 24 септември 2020 четвъртък отбелязва началото на хубави промени за мнозина от родените в зодията, чиято интензивност до средата на следващия месец ще е значителна. Разработвайки нова идея, ще подобрите работата си, пътуванията Ви ще са по-чести и интересни, какъвто ще стане и животът ви. В четвъртък добре ще Ви се отразява плуването. Отнесете се с внимание и изразете любовта си към хората, които обичате. Ваш близък от обществените среди ще се намеси своевременно. Парите Ви притесняват с бързината, с която си отиват. Ако не друго, сетете се, че е четвъртък.

Зодия Риби

Четвъртък носи успех на Рибите. Не допускайте хора около Вас да пречат на работата ви, предпочитайте да действате самостоятелно. Най-добре ще е, ако днес се погрижите за здравето си и се стараете да поддържате добри отношения в колектива, в който се намирате. Любимия човек ще Ви прости мимолетния флирт, но не прекалявайте с търпението му. В личен план предстоят изненади, касаещи член от семейството ви. Паричните Ви проблеми се решават успешно. Бъдете внимателни в действията си.

Източник: Знаците

[frontpage_news widget="7303" name=""]
Касисът е много полезен

Касисът е много полезен

Касисът е много полезен сезонен плод. Освен характерния вкус, той има и ценни хранителни стойности и лечебни свойства. В същото време съдържа сравнително малко калории. В медицината най-често се използват сок от касис, листа и масло от семената му. В 100 грама от този...

повече информация
Дръжки от череши

Дръжки от череши

Дръжки от череши не бива да се изхвърлят. Черешите са едни от най-хранителните плодове. Но знаехте ли за ползите за здравето на черешовите семена? Какво всъщност е черешата? Черешата е плод от рода „Prunus“ и е част от семейство „Rosaceae“. Името му идва от...

повече информация
Лукът е много полезен

Лукът е много полезен

Лукът е един от най-старите зеленчуци, познати от хиляди години. Важното е, че освен вкусовите си качества, има и ценни лечебни свойства. Лукът е бил важен елемент от народната медицина и днес с готовност посягаме към него не само в кухнята. Разберете защо лукът е...

повече информация
Лимонът сваля кръвното

Лимонът сваля кръвното

Лимонът сваля кръвното ни налягане, пречиства и детоксикира. Когато сутринта отидем в кухнята, първата мисъл, която изниква в главата ни, е да пийнем ароматно кафе или чай. Ами ако започнем деня си с чаша топла вода (може би на стайна температура) със сок на половин...

повече информация
Гняв към хората изпитват 5 зодии

Гняв към хората изпитват 5 зодии

Гняв към хората изпитват 5 зодии. Смятате ли, че сте от хората, които нямат търпение към другите и понякога си повтарят в претъпкан автобус, че „мразят хората“? Повярвайте ми, има и такива, за които е обичайно да се чувстват раздразнени от присъствието на другите....

повече информация
Топлинен или слънчев удар

Топлинен или слънчев удар

Топлинен или слънчев удар - и двете състояния са много неприятни. След многото прохладни месеци през лятото обичаме да прекарваме повече време на открито. Струва си обаче да запомним, че дългото излагане на топлина може да има отрицателни последици, а термичното...

повече информация

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.