Дневен хороскоп 24 септември 2022
Дата на публикуване: 21.09.2021
дневен хороскоп 24 септември 2022

Дневен хороскоп 24 септември 2022 ви вещае ден, в който с малко труд може да постигнете чудеса. Или просто се насладете на заслужена почивка. Отделете време на близки и приятели. Уважавайте повече чуждото мнение и се съобразявайте с него. Пазете здравето си и не излагайте себе си и останалите на рискове. Започваме със зодия Овен. Според нашия дневен хороскоп 24 септември 2022 днес девизът на деня е да се прави всичко внимателно, да не се вършат грешки и всичко да се извършва своевременно. Станете съпричастни към традициите на дома и семейството, като насочите енергията си и към благоустрояването му. Грижете се добре за здравето си, почивайте си достатъчно и проявявайте умереност. Любовта ще направи с Вас чудеса, повярвайте. В състояние сте да постигнете висока степен на концентрация и ще се справите с работата си бързо и качествено. Не си губете времето с второстепенни занимания. С малко пари можете да постигнете много. Днес не е необходимо да се случва нещо важно.

Зодия Телец
Събота е доста разнообразен ден като възможности и позволява действия на широк периметър. Приемете на сериозно, ако Ви се обяснят в любов, но не се ангажирайте със смели обещания. Обърнете внимание и на хората в дома си. Тук усилията Ви за осъществяване на целите ще бъдат парирани от страна на съответните служители. Ако искате да постигнете целите си днес, то дистанцирайте се от хора, които мрънкат, капризничат и Ви занимават със себе си. Грижете се за нервната си система, тя е под напрежение. Бъдете толерантни към чуждото мнение.

Зодия Близнаци

Днешният ден ще е сполучлив, но някой недобронамерени коментари по ваш адрес може да предизвикат гнева Ви през този събота. Ще Ви се струва, че нищо не е както трябва. На това отгоре и парите ще изтичат между пръстите Ви и то за неща, без които няма как да минете. В деловата сфера се очертават доста неприятности, свързани с кавги и остри противоречия, мощни скандали с ярка агресия при някои и пречки от високостоящи. Някои ще поставят началото на нова любовна връзка, която се характеризира с динамично развитие, интензивна емоционалност и сърдечна пълнота. Грижете се за здравето си – добре ще Ви се отразят почивка и водни спортове или процедури. Близките също желаят да им отделите от времето си. Бъдете оптимисти.

Зодия Рак

Според нашия дневен хороскоп 24 септември 2022 в събота за представителите на зодия Рак възникват лични ангажименти при реализирането на желани цели. Вечерта се посветете на семейството си. Днешният ден ще е добър за изяви пред околните, за занимания със спорт и с всякакви творчески дейности. Днешният ден ще не е подходящ за пътувания, за бизнес и за финансови дела. Любовта ще направи с Вас чудеса, повярвайте. Организирайте добре работата си, за да се справите със задълженията си. Бъдете оптимисти.

Зодия Лъв

Събота носи успех на Лъвовете. Ще се чувствате добре. За да се радвате на добро здраве, стремете се към умереност в поведението си и поддържайте баланс. Грижите по семейството ще отстъпят място на по-вълнуващи занимания, на които ще се отдадете с желание. Днешният ден не е добър за пътувания, за работа или контакти с чужденци. Днес вниманието Ви ще бъде насочено повече към любовния Ви живот и семейството, отколкото към служебни ангажименти. Ще Ви се струва, че нищо не е както трябва. На това отгоре и парите ще изтичат между пръстите Ви и то за неща, без които няма как да минете. Днес е време да си дадете почивка и да се порадвате на живота.

Зодия Дева

Голяма част от Вас днес ще бъдат в непрекъснато движение. Ще си навредите, ако позволите да Ви измамят и решите да вложите парите си в губещи дейности. Бъдете себе си без да се възгордявате от това. Що се отнася до любовта, ако там имате някакви неясноти, вероятно ситуацията ще се избистри още в началото на месеца. Нагласата ви, че ще се занимавате със самостоятелна работа днес ще се окаже илюзорна. Препоръчително е да се погрижите за здравето си –може да спортувате, но без да се претоварвате. Намерете начин да се отпуснете.

Зодия Везни

Според нашия дневен хороскоп 24 септември 2022 събота е успешен ден за Везните. Имате желание да пътувате, поради което на работното място сте отпуснати и без желание за работа. Ще намерите спокойствие и сигурност в любовта, но хората, с които общувате по ежедневни, битови въпроси доста силно ще изпитват търпението Ви и способността Ви да намирате нетрадиционни решения. Радостни новини свързани с дома, децата и семейството. Днешният ден ще е неблагоприятен за търговците. Също не се претоварвайте, защото здравето Ви може да пострада. А и нужно ли е да свършите всичко днес?

Зодия Скорпион

Днес сте с променливо настроение. Днешният ден ще може да е изпълнен с повече напрежение свързано с работата. Голяма ще бъде радостта Ви от предстоящо събитие. Възможно е да похарчите повече пари отколкото е разумно и после да се ядосвате. Днешният ден ще е благоприятен за приятни събирания с колеги, а в личен план – да се погрижите за здравето и за тонуса си. Положителните емоции ще са свързани с любовта и приятелите. В заключение, събота не блести с нищо особено, но е един от дните, през който имате шанс за успешна реализация.

Зодия Стрелец

Събота ще внесе известно вълнение сред Стрелците. Събота е благоприятен ден за осъществяване на делови цели и задължения, както и за ангажиране с изпълнението на нови професионални дела. Не пропускайте да си осигурите допълнителни доходи. Моментът също е подходящ да се посветите на разрешаването на финансови въпроси и да се погрижите за здравето си. Бъдете склонни към отстъпки в личен план, в противен случай рискувате да обтегнете отношенията си с човек, на когото особено държите. При Вас важните събития през този месец ще се случват в дома и семейството – те може да касаят отношения с близък човек или, в по-практичен план – да започнете ремонт вкъщи, дори да вземете решение да си купите нов дом. Бъдете толерантни към чуждото мнение.

Зодия Козирог

Според нашия дневен хороскоп 24 септември 2022 днес имате куп неща за вършене. Днес ще трябва да споделите чувствата си. Днешният ден ще е подходящ за приключване на проекти и начинания, свързани с професионалните Ви и финансови интереси. Нововъведенията, които някои от Вас планират в работата си, със сигурност ще проработят. В събота се движете повече и планирайте срещи. Днешният ден ще е хубав и защото сте сред хората, които обичате. Днес е важно да работите в синхрон с другите, иначе нищо няма да се получи както трябва.

Зодия Водолей

Събота отбелязва началото на хубави промени за мнозина от родените в зодията, чиято интензивност до средата на следващия месец ще е значителна. Опитайте да се разведрите обстановката в семейството и потърсете начин да се извините, ако това е нужно. Препоръчително е да се погрижите за здравето си – може да спортувате, но без да се претоварвате. Днешният ден ще е неблагоприятен за търговците. Днешният ден ще е подходящ за изяви на творчески способности и отдаденост към любими хора. Днешният ден ще е идеален за срещи и провеждане на делови разговори. Днес не е необходимо да се случва нещо важно.

Зодия Риби

Днешният ден ще е привидно труден, но и успешен. Отделете време за семейството си. Парите е Ви стигат, защото имате фантазия и умеете да ограничавате страстите си. Днешният ден ще е подходящ за посещение на зъболекар и за разни разкрасителни процедури. Приятелските чувства ще надделеят над любовните и обектът на чувствата Ви може да остане разочарован в очакванията си. След обяд ще трябва да помислите и за някои неизпълнение срокове, хващайте се на работа, докато все още Ви имат доверие. Намерете начин да се отпуснете.

Източник: Знаците

[frontpage_news widget="7303" name=""]
Касисът е много полезен

Касисът е много полезен

Касисът е много полезен сезонен плод. Освен характерния вкус, той има и ценни хранителни стойности и лечебни свойства. В същото време съдържа сравнително малко калории. В медицината най-често се използват сок от касис, листа и масло от семената му. В 100 грама от този...

повече информация
Дръжки от череши

Дръжки от череши

Дръжки от череши не бива да се изхвърлят. Черешите са едни от най-хранителните плодове. Но знаехте ли за ползите за здравето на черешовите семена? Какво всъщност е черешата? Черешата е плод от рода „Prunus“ и е част от семейство „Rosaceae“. Името му идва от...

повече информация
Лукът е много полезен

Лукът е много полезен

Лукът е един от най-старите зеленчуци, познати от хиляди години. Важното е, че освен вкусовите си качества, има и ценни лечебни свойства. Лукът е бил важен елемент от народната медицина и днес с готовност посягаме към него не само в кухнята. Разберете защо лукът е...

повече информация
Лимонът сваля кръвното

Лимонът сваля кръвното

Лимонът сваля кръвното ни налягане, пречиства и детоксикира. Когато сутринта отидем в кухнята, първата мисъл, която изниква в главата ни, е да пийнем ароматно кафе или чай. Ами ако започнем деня си с чаша топла вода (може би на стайна температура) със сок на половин...

повече информация
Гняв към хората изпитват 5 зодии

Гняв към хората изпитват 5 зодии

Гняв към хората изпитват 5 зодии. Смятате ли, че сте от хората, които нямат търпение към другите и понякога си повтарят в претъпкан автобус, че „мразят хората“? Повярвайте ми, има и такива, за които е обичайно да се чувстват раздразнени от присъствието на другите....

повече информация
Топлинен или слънчев удар

Топлинен или слънчев удар

Топлинен или слънчев удар - и двете състояния са много неприятни. След многото прохладни месеци през лятото обичаме да прекарваме повече време на открито. Струва си обаче да запомним, че дългото излагане на топлина може да има отрицателни последици, а термичното...

повече информация

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.