Дневен хороскоп 24 януари 2020
Дата на публикуване: 23.01.2020
дневен хороскоп 24 януари 2020

Дневен хороскоп 24 януари 2020

Дневен хороскоп 24 януари 2020 ви вещае противоречив ден, в който за някои зодии няма да липсват конфликти и противоречия. За някои знаци денят ще бъде нов старт към нещо, което се стремят да постигнат. Стартираме със
Зодия Овен
Днешният ден ще е наситен с положителна енергия, която ще оказва своята подкрепа през целия ден. Хубав ден, обаче по-добре вечерта да прекарате със семейството си. Времето не е подходящо за старт на обучение, за пътувания или за работа с хора в чужбина. Отваря се “зелена улица” за любовта ви, не се чудете, а действайте. Няма да се интересувате от нищо друго освен от парите. Днес обърнете повече внимание на здравето си. Дори да нямате сериозни проблеми е необходимо да бъдете предпазливи. Намерете начин да се отпуснете.

Зодия Телец
Днес интуицията Ви е особено изострена, използвайте я по предназначение. Грижете се добре за здравето си, като спазвате балансиран режим. Може да вършите рутинна работа, стремете се да сте полезни на другите. Ваш близък ще поиска услуга от вас, която може и да промени плановете ви, но въпреки това правите всичко възможно да му бъдете от полза. Освен това съдбата ще толерира смелите Ви ходове и с лекота ще печелите пари и приятели. Днес ще сте много приятна компания за общуване и особено ще Ви върви в любовните връзки. Днес е по-добре да не пътувате.
Зодия Близнаци
В петък е възможно да попаднете в конфликтни ситуации. Бъдете активни, ако се налага да предприемате промени свързани с финансовата Ви стабилност. Днес е ден за децата и любимите Ви хора, за спорт и за хобитата ви. Движете се повече – възможни са и кратки пътувания. Обърнете внимание също и на човека до себе си. Днес е ден за рутинна работа и за изпълнение на обичайните Ви ангажименти. Ако отлагате трудните занимания те няма да станат по-лесни.

Зодия Рак

Според нашия дневен хороскоп 24 януари 2020 днешния ден бележи началото на нов старт и за всички от зодията се очертава раздвижване в делови, социален или личен аспект. Днешният ден ще не е подходящ и за работа с хора в чужбина, и за пътувания.Заложете на общуването с околните, организирайте срещи и разговори. Бъдете внимателни, ако теглите пари от банкомат. Добри новини, свързани с по-младите членове на семейството ще зарадват всички. Днешният ден ще е подходящ за занимания с изкуство. При някои то определено се свежда единствено до любовната взаимност. Днес просто е такъв ден.

Зодия Лъв

Днешният ден ще обещава да бъде просто забележителен. Оставете член от семейството си сам да се справи с нещо, което силно го вълнува. Добре би било петък да посветите на рутинни занимания и дела, както и да се погрижите за здравето си, следвайте полезните си навици, спазвайте добър режим, спортувайте. Вашата сексуална чувственост и засилена емоционалност може да прерасне в конфликт с любимия човек, подходящи са нови ангажименти и делови отношения. Всичко в крайна сметка опира до парите. Петък е доста хубав ден за Лъвовете от гледна точка на постижения в лично и делово отношение. Днес е ден за пожелавания, използвайте го правилно.

Зодия Дева

Днешният ден бележи началото на нов старт и за всички от зодията се очертава раздвижване в делови, социален или личен аспект. Ако имате възможност пътувайте със семейството си. А колко влюбени ще се чувствате днес! Може да обърнете по-голямо внимание на работата, свързана с финансови институции, с кредити и заеми. Не мислете за парите, а за задълженията си и се постарайте да ги изпълните по очаквания начин. Не пропускайте предложение за разходка или дори пътуване сред природата. Ако отлагате трудните занимания те няма да станат по-лесни.

Зодия Везни

В петък някои от Вас може да пътувате зад граница. Днешният ден ще е подходящ за посещение на зъболекар и за разни разкрасителни процедури. Бъдете внимателни при работа с пари. Днешният ден ще е подходящ за пътувания, за контакти с хора в чужбина. Семейството и приятелите Ви биха желали да прекарат с Вас повече време, не им отказвайте подобно благоволение и без друго в днешния ден за какво друго може да си мечтае човек. Ще намерите спокойствие и сигурност в любовта, но хората, с които общувате по ежедневни, битови въпроси доста силно ще изпитват търпението Ви и способността Ви да намирате нетрадиционни решения. В заключение Петък не блести с нищо особено, но е един от дните, през който имате шанс за успешна реализация.

Зодия Скорпион

Петък ще внесе известно вълнение сред Скорпионите. Обстоятелствата налагат да се съобразявате повече с околните и да изчакате, ако това е в интерес на работата. Днес обърнете по-голямо внимание на партньорските си взаимоотношения. След обед бъдете по-сериозни и отговорни, ще се наложи да работите с пари. Голяма ще бъде радостта Ви от предстоящо събитие. Препоръчително е да се погрижите за здравето си, като следвате добри навици и спазвате режим. Гледайте ведро към нещата от живота, предстоят Ви още толкова задачи, които не бихте могли да свършите, ако се хабите за всяка подробност.

Зодия Стрелец

Петък се оказва по-спокоен ден за представителите на Стрелци, а за някои денят дори ще е скучен, въпреки осъществените контакти в обществените среди, неангажиращите срещи с приятели или провеждането на делови преговори. Обземат Ви силни страсти и желания, няма да е лесно за владеете емоциите си, а любовта и чувството Ви на привързаност преминават на ново ниво, където преобладават крайностите и дано да са в положителен вариант за вас. Грижете се добре за здравето си, бъдете умерени и не се претоварвайте. Днешният ден ще е свързан с приятни изненади за някои от вас. Все пак повишете вниманието си, ако боравите с големи суми пари, за да избегнете неволни грешки. Партньорът може да Ви изненада, а ако намерите верния тон, ще гледате заедно в една посока дългосрочно. Проявете такт и търпение, ако се опитват да Ви ядосват или да Ви натоварят с допълнителна работа. Едва ли нещо би нарушило душевното Ви равновесие, което е достатъчно условие за спокоен разговор със семейството и преодоляване на съществуващите разногласия.Отделете време за интелектуалните си необходимости. Гледайте на грешките си, като на възможност да се усъвършенствате и да продължите напред.

Зодия Козирог

Петък е твърде ползотворен ден и ще радва Козирозите със значителен успех и предимства при осъществяване на целите в различните социални сектори. Обърнете внимание на семейството си. Сега не е време за голяма любов, а за приятни забавления и романтични преживявания. Не пропускайте да си осигурите допълнителни доходи. Препоръчително е да се погрижите за здравето си, като следвате добри навици и спазвате режим. Няма да се чувствате много комфортно на работа и изобщо в средата на седмицата вече се чувствате изтощени. Днес е ден за пожелавания, използвайте го правилно.

Зодия Водолей

Голяма част от Вас ще бъдат в непрекъснато движение. Бъде съобразителни и не се отпускайте, предстои да вземете важни решения, свързани и със семейството ви. Опитът показва, че диалогът е важен и помага. По отношение на пътуванията, финансовите въпроси и здравето Ви денят ще бъде напрегнат. Постарайте се да не допускате намеса в работата си на странични хора, особено ако са свързани с ваши конкуренти. Разговорите за пари са трудни. Сега не е време за голяма любов, а за приятни забавления и романтични преживявания. Днес е важно да работите в синхрон с другите, иначе нищо няма да се получи както трябва.

Зодия Риби

Петък може да се определи като труден и неприятен ден, за мнозина тъй като е свързан с кавги и противоречия. Грижете се добре за здравето си, почивайте си достатъчно. Не е изключено да Ви възложат изпълнението на отговорен проект, от който освен име да спечелите и пари. Работата Ви в момента е под нечие наблюдение. Една среща предстои да се превърне в романтично увлечение или в истинска любов. Голяма част от вниманието Ви е посветено на семейството и децата. В крайна сметка вдругиден всичко ще бъде наред.

Източник: Знаците

Още новини
Металокерамика срещу цирконий

Металокерамика срещу цирконий

За да може да направим избор трябва да се запознаем с малко повече информация. Какво е металокерамиката ? Това е метална конструкция, в повечето случаи съдържа никел, който е силен алерген. Той в повечето случай води до възпаление на венеца и лош дъх. Върху металната...

повече информация
Седмичен хороскоп 17-23 май 2021

Седмичен хороскоп 17-23 май 2021

Седмичен хороскоп 17-23 май 2021 ви вещае приятна седмица, в която не трябва да действате прибързано. Не е лошо да обръщате повече внимание на семейството и хората, на които държите. В дома Ви ескалира необходимост от някой промени, в оптимален случай- това са...

повече информация
Връзка от разстояние

Връзка от разстояние

Връзка от разстояние е трудна за поддържане. Много хора са на мнение, че връзките от разстояние никога не се получават, защото накрая всичко става твърде сложно. Да, връзките от разстояние могат да бъдат сложни, но ако решите да вложите повече усилия, ще видите, че си...

повече информация
Най-моногамните зодии

Най-моногамните зодии

Най-моногамните зодии с 4 според астролозите. С*ксът и любовта вървят ръка за ръка. Е, не във всеки случай, но е по-добре когато това е така. Но замисляли ли сте се защо някои хора са верни на половинките си до гроб, а други кръшкат при първа възможност? Е, според...

повече информация
Advertisements
Срам ме е от дъщеря си

Срам ме е от дъщеря си

Срам ме е от дъщеря си. Чуя ли някой да казва, че животът е само един и има право да си го живее, както си иска, ми прилошава. Защото имам дъщеря, която е същата стока. Не е моя родна, но съм я отгледала и затова ме е срам, че съм принудена да прикривам мръсотиите й....

повече информация
Плесента и мухълът

Плесента и мухълът

Плесента и мухълът са неразделна част от природната среда. На открито, плесените и мухълът играят много важна роля в природата, за да разграждат органичната материя, като падналите листа и мъртвите дървета, но на закрито, мухълът трябва да се избягва. Той се...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.