Дневен хороскоп 24 януари 2020
Дата на публикуване: 23.01.2020
дневен хороскоп 24 януари 2020

Дневен хороскоп 24 януари 2020

Дневен хороскоп 24 януари 2020 ви вещае противоречив ден, в който за някои зодии няма да липсват конфликти и противоречия. За някои знаци денят ще бъде нов старт към нещо, което се стремят да постигнат. Стартираме със
Зодия Овен
Днешният ден ще е наситен с положителна енергия, която ще оказва своята подкрепа през целия ден. Хубав ден, обаче по-добре вечерта да прекарате със семейството си. Времето не е подходящо за старт на обучение, за пътувания или за работа с хора в чужбина. Отваря се “зелена улица” за любовта ви, не се чудете, а действайте. Няма да се интересувате от нищо друго освен от парите. Днес обърнете повече внимание на здравето си. Дори да нямате сериозни проблеми е необходимо да бъдете предпазливи. Намерете начин да се отпуснете.

Зодия Телец
Днес интуицията Ви е особено изострена, използвайте я по предназначение. Грижете се добре за здравето си, като спазвате балансиран режим. Може да вършите рутинна работа, стремете се да сте полезни на другите. Ваш близък ще поиска услуга от вас, която може и да промени плановете ви, но въпреки това правите всичко възможно да му бъдете от полза. Освен това съдбата ще толерира смелите Ви ходове и с лекота ще печелите пари и приятели. Днес ще сте много приятна компания за общуване и особено ще Ви върви в любовните връзки. Днес е по-добре да не пътувате.
Зодия Близнаци
В петък е възможно да попаднете в конфликтни ситуации. Бъдете активни, ако се налага да предприемате промени свързани с финансовата Ви стабилност. Днес е ден за децата и любимите Ви хора, за спорт и за хобитата ви. Движете се повече – възможни са и кратки пътувания. Обърнете внимание също и на човека до себе си. Днес е ден за рутинна работа и за изпълнение на обичайните Ви ангажименти. Ако отлагате трудните занимания те няма да станат по-лесни.

Зодия Рак

Според нашия дневен хороскоп 24 януари 2020 днешния ден бележи началото на нов старт и за всички от зодията се очертава раздвижване в делови, социален или личен аспект. Днешният ден ще не е подходящ и за работа с хора в чужбина, и за пътувания.Заложете на общуването с околните, организирайте срещи и разговори. Бъдете внимателни, ако теглите пари от банкомат. Добри новини, свързани с по-младите членове на семейството ще зарадват всички. Днешният ден ще е подходящ за занимания с изкуство. При някои то определено се свежда единствено до любовната взаимност. Днес просто е такъв ден.

Зодия Лъв

Днешният ден ще обещава да бъде просто забележителен. Оставете член от семейството си сам да се справи с нещо, което силно го вълнува. Добре би било петък да посветите на рутинни занимания и дела, както и да се погрижите за здравето си, следвайте полезните си навици, спазвайте добър режим, спортувайте. Вашата сексуална чувственост и засилена емоционалност може да прерасне в конфликт с любимия човек, подходящи са нови ангажименти и делови отношения. Всичко в крайна сметка опира до парите. Петък е доста хубав ден за Лъвовете от гледна точка на постижения в лично и делово отношение. Днес е ден за пожелавания, използвайте го правилно.

Зодия Дева

Днешният ден бележи началото на нов старт и за всички от зодията се очертава раздвижване в делови, социален или личен аспект. Ако имате възможност пътувайте със семейството си. А колко влюбени ще се чувствате днес! Може да обърнете по-голямо внимание на работата, свързана с финансови институции, с кредити и заеми. Не мислете за парите, а за задълженията си и се постарайте да ги изпълните по очаквания начин. Не пропускайте предложение за разходка или дори пътуване сред природата. Ако отлагате трудните занимания те няма да станат по-лесни.

Зодия Везни

В петък някои от Вас може да пътувате зад граница. Днешният ден ще е подходящ за посещение на зъболекар и за разни разкрасителни процедури. Бъдете внимателни при работа с пари. Днешният ден ще е подходящ за пътувания, за контакти с хора в чужбина. Семейството и приятелите Ви биха желали да прекарат с Вас повече време, не им отказвайте подобно благоволение и без друго в днешния ден за какво друго може да си мечтае човек. Ще намерите спокойствие и сигурност в любовта, но хората, с които общувате по ежедневни, битови въпроси доста силно ще изпитват търпението Ви и способността Ви да намирате нетрадиционни решения. В заключение Петък не блести с нищо особено, но е един от дните, през който имате шанс за успешна реализация.

Зодия Скорпион

Петък ще внесе известно вълнение сред Скорпионите. Обстоятелствата налагат да се съобразявате повече с околните и да изчакате, ако това е в интерес на работата. Днес обърнете по-голямо внимание на партньорските си взаимоотношения. След обед бъдете по-сериозни и отговорни, ще се наложи да работите с пари. Голяма ще бъде радостта Ви от предстоящо събитие. Препоръчително е да се погрижите за здравето си, като следвате добри навици и спазвате режим. Гледайте ведро към нещата от живота, предстоят Ви още толкова задачи, които не бихте могли да свършите, ако се хабите за всяка подробност.

Зодия Стрелец

Петък се оказва по-спокоен ден за представителите на Стрелци, а за някои денят дори ще е скучен, въпреки осъществените контакти в обществените среди, неангажиращите срещи с приятели или провеждането на делови преговори. Обземат Ви силни страсти и желания, няма да е лесно за владеете емоциите си, а любовта и чувството Ви на привързаност преминават на ново ниво, където преобладават крайностите и дано да са в положителен вариант за вас. Грижете се добре за здравето си, бъдете умерени и не се претоварвайте. Днешният ден ще е свързан с приятни изненади за някои от вас. Все пак повишете вниманието си, ако боравите с големи суми пари, за да избегнете неволни грешки. Партньорът може да Ви изненада, а ако намерите верния тон, ще гледате заедно в една посока дългосрочно. Проявете такт и търпение, ако се опитват да Ви ядосват или да Ви натоварят с допълнителна работа. Едва ли нещо би нарушило душевното Ви равновесие, което е достатъчно условие за спокоен разговор със семейството и преодоляване на съществуващите разногласия.Отделете време за интелектуалните си необходимости. Гледайте на грешките си, като на възможност да се усъвършенствате и да продължите напред.

Зодия Козирог

Петък е твърде ползотворен ден и ще радва Козирозите със значителен успех и предимства при осъществяване на целите в различните социални сектори. Обърнете внимание на семейството си. Сега не е време за голяма любов, а за приятни забавления и романтични преживявания. Не пропускайте да си осигурите допълнителни доходи. Препоръчително е да се погрижите за здравето си, като следвате добри навици и спазвате режим. Няма да се чувствате много комфортно на работа и изобщо в средата на седмицата вече се чувствате изтощени. Днес е ден за пожелавания, използвайте го правилно.

Зодия Водолей

Голяма част от Вас ще бъдат в непрекъснато движение. Бъде съобразителни и не се отпускайте, предстои да вземете важни решения, свързани и със семейството ви. Опитът показва, че диалогът е важен и помага. По отношение на пътуванията, финансовите въпроси и здравето Ви денят ще бъде напрегнат. Постарайте се да не допускате намеса в работата си на странични хора, особено ако са свързани с ваши конкуренти. Разговорите за пари са трудни. Сега не е време за голяма любов, а за приятни забавления и романтични преживявания. Днес е важно да работите в синхрон с другите, иначе нищо няма да се получи както трябва.

Зодия Риби

Петък може да се определи като труден и неприятен ден, за мнозина тъй като е свързан с кавги и противоречия. Грижете се добре за здравето си, почивайте си достатъчно. Не е изключено да Ви възложат изпълнението на отговорен проект, от който освен име да спечелите и пари. Работата Ви в момента е под нечие наблюдение. Една среща предстои да се превърне в романтично увлечение или в истинска любов. Голяма част от вниманието Ви е посветено на семейството и децата. В крайна сметка вдругиден всичко ще бъде наред.

Източник: Знаците

Още новини
5 зарази в света на човечеството

5 зарази в света на човечеството

5 зарази в света на човечеството, които са най-смъртоносни досега. 2020 година е годината на COVID-19, който буквално накара Земята да спре. Той уби милиони по света и продължава да убива. Но е далеч от най-смъртоносните си събратя. Испанското издание на National...

повече информация
Братът на Росен Плевнелиев с корона

Братът на Росен Плевнелиев с корона

Братът на Росен Плевнелиев – Румен, е поредната жертва на коварния коронавирус. Преди дни той се оплака пред приятелите си в социалната мрежа фейсбук, че е паднал в капана на Ковид-19. "И аз от днеска съм с температура 38,5 и втрисане... И да видим дали е този гаден...

повече информация
Животните предпазват

Животните предпазват

Животните предпазват, а понякога са ни на късмет. Пратеници на добри новини и късмет или, обратно, се опитват да ви предпазят от нещо. Според древните легенди всяко от тях символизира знак, който трябва да прочетете. 1. Сова Совите са същевременно символи на...

повече информация
Нешка Робева с критика

Нешка Робева с критика

Нешка Робева с критика по адрес на Българската федерация по художествена гимнастика след завършилото европейско първенство в Киев. Тя е афектирана от случилото се с ансамбъла ни, който беше спрян от участие заради положителна проба за коронавирус сред момичетата....

повече информация
Advertisements
Яйцата не винаги са полезни

Яйцата не винаги са полезни

Яйцата не са винаги полезни. Кокошите яйца са една от добрите продукти с най-много хранителни вещества. Но също толкова важен аспект е високата степен на усвояване на техните витамини и минерали в организма. Диетолозите имат конкретни препоръки кога и как да се ядат...

повече информация
Смисълът на живота

Смисълът на живота

Смисълът на живота е нещото, което всеки иска да знае. Животът е състезание за някои хора – надпревара за повишение на работа, за идеалното тяло, за януарските намаления… В това откачено преследване не ни остава свободна минута, за да спрем, да се огледаме и да си...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.