Дневен хороскоп 24 юли 2020
Дата на публикуване: 13.07.2020
дневен хороскоп 24 юли 2020

Дневен хороскоп 24 юли 2020 предвещава ден с приятни емоции. Ще се опитате да избегнете самотата. Време е за самооценка. Пазете много здравето си. Започваме със Зодия Овен. Според нашия дневен хороскоп 24 юли 2020 днешният ден ще Ви носи известно настроение. Днес вие не се отказвате да се занимавате с работа, която в конкретния случай Ви носи удоволствие. Ако обаче използвате парите като средство, за да влияете на други хора, разчитате на околните да Ви ги осигурят, вместо да работите, или пък залагате на съмнителни схеми, нищо чудно през следващите седмици да си имате проблеми. Вашата любов към компаниите и приятелите ще Ви импулсира да устроите поредната вечеринка. Някои го отдават на омразата Ви към самотата. Пазете си здравето защото има опасност от неочаквани, но доста сериозни проблеми със „събудено“ хронично заболяване. Днес е ден за децата и любимите Ви хора, за спорт и за хобитата ви. Бъдете ведри и отговорни към себе си.

Зодия Телец
Петък говори за много удобства, а преобладаващата част от Телците са склонни да се съобразят с тях и ще демонстрират въздържаност. В много случаи дори и чиста енергия. Радостни новини свързани с дома, децата и семейството. Ще сте настроени по-скоро любовно, но щом Ви се обадят приятелите ще забравите всичко и ще тръгнете с тях, където Ви завее вятъра. Движете се повече – възможни са и кратки пътувания. Тук усилията Ви за осъществяване на целите ще бъдат парирани от страна на съответните служители. Днешният ден ще също е подходящ за учене, за пътувания, за работа или контакти с хора в чужбина. Бъдете ведри и отговорни към себе си.

Зодия Близнаци

Петък ще внесе известно вълнение сред Близнаците. Петък е днес, но не Ви е много до почивка или ако си я позволите, тя ще е здравословна – туризъм или малко повече часове във фитнеса. Проблеми се очертават и за тези, които ще насочат вниманието си в любовната сфера. Проблемите на работното Ви място създават напрежение в семейството, но и сред колегите ви. Бъдете умерени в работата си и в думите си. Избягвайте рискови операции с пари. Бъдете дипломатични и тактични, Близнаци.

Зодия Рак

Петък ще внесе известно вълнение сред Раците. Оставете член от семейството си сам да се справи с нещо, което силно го вълнува. Грижете се за здравето си, бъдете умерени. Вечерта Ви предстои емоционална среща с любовта. Това не трябва да Ви кара веднага да харчите пари, за себе си и за приятелите си. Бъдете концентрирани, защото конкурентите Ви действат доста активно. Днес е по-добре да не пътувате.

Зодия Лъв

Според нашия дневен хороскоп 24 юли 2020 петък ще е интересен ден за голяма част от представителите на зодията. Ще свържете смисъла на дребните детайли в цялостен образ и ще Ви хрумне начин за бавно, но устойчиво подобряване на социалния Ви статус. В любовта чувствата са смесени, но за момента липсва надеждност. Разбира се, това не означава да се предадете и да решите, че нищо не зависи от вас, а по-скоро да приемете, че вашата работа ще бъде не да инициирате промените и да ги контролирате, а да реагирате правилно на случващото се – за да има възможност за израстване, за развитие, и дори за ново начало. Очакват Ви приятни изненади, но все пак не губете напълно разсъдъка си и не харчете всичките си пари. В здравословен аспект добре ще Ви се отразяват плуването и водните процедури. Днес свършете важното и неотложното до обяд.

Зодия Дева

В очакване сте на нещо хубаво да Ви се случи и днес ще имате приятни изживявания. Днес не е добре да прекалявате с яденето, особено с пикантните храни. Отидете на работа в добро настроение. Ще сте настроени по-скоро любовно, но щом Ви се обадят приятелите ще забравите всичко и ще тръгнете с тях, където Ви завее вятъра. Проблемите на работното Ви място създават напрежение в семейството, но и сред колегите ви. Днешният ден ще е подходящ и за големи покупки. Днес проведете консултации.

Зодия Везни

В очакване сте на нещо хубаво да Ви се случи и днес ще имате приятни изживявания. Бъде съобразителни и не се отпускайте, предстои да вземете важни решения, свързани и със семейството ви. Опитът показва, че диалогът е важен и помага. Паричните Ви проблеми се решават успешно. Везни, за някои от Вас денят ще бъде свързан и с доста работа. Не оставяйте любовта да си отиде, имате сили да я спрете. Може да обърнете специално внимание на колегите на работното си място, както и на здравето си – моментът е добър да си съставите балансиран режим и да спазвате диета. Ако не друго, сетете се, че е петък.

Зодия Скорпион

Днешният ден ще е благоприятен за самооценка. Използвайте методичността си, за да покажете, че всяка работа може да се върши спокойно. По отношение не паричните цели за мнозина се очертават ярки възможности, които може да развиете. Днешният ден ще е подходящ за занимания с изкуство. Ваш близък приятел злоупотребява с доверието ви, поговорете сериозно с него по този въпрос. Не рискувайте доверието на половинката си със случайни флиртове. Днешният ден ще е свързан с преобразуване на космическата енергия.

Зодия Стрелец

Бъдете отговорни към своите постъпки. Петък посветете на пълноценна почивка и на грижи за здравето – спазвайте правилен режим, създайте си полезни навици. Бъдете добронамерени и простете на хората, които са Ви засегнали. Ще намерите спокойствие и сигурност в любовта, но хората, с които общувате по ежедневни, битови въпроси доста силно ще изпитват търпението Ви и способността Ви да намирате нетрадиционни решения. Възможно е да Ви потрябва значителна сума пари, а това може да предизвика разногласия в семейството. Помислете още веднъж какви са приоритетните Ви нужди, от лукса в този момент трябва да се откажете. Ще се заемете с нова и приятна работа. Гледайте по-философски на света и се осланяйте на съдбата си, тя няма да Ви изостави.

Зодия Козирог

В петък е възможно да попаднете в конфликтни ситуации. Имате безброй много идеи, но точно вие сте твърде наясно, че най-напред всичко трябва да се планира, да се поставят целите, за да се започнат действия. Доста работа Ви чака по този случай. Приемете на сериозно, ако Ви се обяснят в любов, но не се ангажирайте със смели обещания. На здравето Ви добре ще се отразяват плуването и водните процедури. Не давайте пари на заем защото няма да Ви ги върнат. Не пренасяйте в къщи своите недоволства и душевни терзания. Бъдете внимателни в думите и действията си. Отнасяйте се внимателно към новите си познатите и приятели.

Зодия Водолей

Днешният ден ще Ви носи известно настроение. Днешният ден ще е добър за учене, за пътувания, както и да положите грижи за здравето си. Тук усилията Ви за осъществяване на целите ще бъдат парирани от страна на съответните служители. Жените от знака ги очаква интересна среща. Не е изключен нов любовен роман или възраждане на стара романтична връзка. Днешният ден ще е идеален за изява на тези от вас, които се занимават с изкуство или с научна работа. При Вас важните събития през този месец ще се случват в дома и семейството – те може да касаят отношения с близък човек или, в по-практичен план – да започнете ремонт вкъщи, дори да вземете решение да си купите нов дом. Гледайте с оптимизъм на бъдещето, звездите показват, че нещата се подреждат и без вашата намеса.

Зодия Риби

Петък ще е интересен ден за голяма част от представителите на зодията. Грижете се добре за здравето си, като спазвате балансиран режим. Голяма част от вниманието Ви е посветено на семейството и децата. Днес обърнете по-голямо внимание на партньорствата си. Ще получите похвала, последвана от парично поощрение. Като цяло работата Ви днес ще върви по план, което и обяснява доброто Ви настроение през развитието на днешния ден. Бъдете бдителни и се предпазвайте от финансови загуби.

Източник: Знаците

Още новини
Германия търси медицински сестри

Германия търси медицински сестри

Германия ни краде медицинските сестри с оферти за работа срещу 6 бона заплата. На този фон големите болници у нас закъсаха за кадри, пише " Монитор". Фирми посредници заливат сайтовете с обяви за позиции в чужбина. Най-много са именно предложенията от Германия....

повече информация
Ясновидката Джуна за магията

Ясновидката Джуна за магията

Ясновидката Джуна, наричана руската Ванга, не е между живите от 2015 г., но продължава да буди страхопочитание у всички привърженици на паранормалното. Пророчествата и съветите, които е изрекла приживе, са придобили световна слава и значение. Наскоро в интернет...

повече информация
Закъсняващите зодии

Закъсняващите зодии

Закъсняващите зодии са 5 на брой. Забелязали ли сте, че има хора, които просто никога не са навреме? Вижте кои са 5-те зодии, които винаги закъсняват, защо това се случва и как реагират, ако им направите забележка. Започваме от зодия Овен. Овенът е винаги зает. Ако...

повече информация
Реки от пари за 4 зодии

Реки от пари за 4 зодии

Реки от пари ще зарадват няколко зодиакални знаци. Всеки човек иска да стане по-богат и успешен. Може би и затова не спираме да се надяваме, че Звездите ще бъдат благосклонни към нас и ще ни дадат повече финансов късмет. През първия есенен месец енергията на Меркурий,...

повече информация
Advertisements
Къща на село е мечта

Къща на село е мечта

Къща на село е новата мода за хората, които искат спокойствие и ниски цени. Когато парите за жилище в града не достигат, много млади двойки с деца преоткриват българското село. Обикновено се ориентират към най-близкото до тях, купуват евтино стари къщи и бързо се...

повече информация
Дневен хороскоп 16 септември 2021

Дневен хороскоп 16 септември 2021

Дневен хороскоп 16 септември 2021 ви вещае ден, в който някои зодии не трябва да пренасят своите недоволства и душевни терзания. Бъдете конкретни и не бъдете твърде емоционални, нещата не винаги са лични или поне не толкова, колкото Ви изглеждат. Започваме от зодия...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.