Дневен хороскоп 25 декември 2019
Дата на публикуване: 24.12.2019
дневен хороскоп 25 декември 2019

Дневен хороскоп 25 декември 2019

Дневен хороскоп 25 декември 2019 ви обещава интересен ден, в който някои от вас ви е нужно спокойствие и самооценка. За някои зодии е по-добре да не пътуват. Стартираме със
Зодия Овен
Сряда отбелязва началото на хубави промени за мнозина от родените в зодията, чиято интензивност до средата на следващия месец ще е значителна. Очертават се парични печалби от успешна дейност. Грижете се за здравето си, избягвайте претоварванията – както емоционални, така и физически. Обърнете внимание на дома си и се заемете с неотложните ремонти. Работата Ви изостава. Обърнете внимание също и на човека до себе си. Днес е по-добре да не пътувате.
Зодия Телец

Сряда ще е интересен ден за голяма част от представителите на зодията. Не предизвиквайте ръководството, за да не останете без работа. Днес е ден за почивка, за разходки сред природата и за дейности, които Ви зареждат и обичате да вършите. Притежавате много съзидателна енергия, която Ви стимулира под напрежение да постигнете-най доброто, понякога и чрез спонтанно разкрили се пред Вас възможности. Разплита се „възел” свързан с дома и семейството Ви или получавате яснота по подобни въпроси. Трудно е да се каже какви точно въпроси ще излязат наяве, защото те зависят от вашето лично отношение към парите, от това за какво и как ги използвате. Приемете на сериозно, ако Ви се обяснят в любов, но не се ангажирайте със смели обещания. Не пропускайте да отделите време, което да посветите само на себе си, ако имате нужда от това.
Зодия Близнаци

Днешният ден ще блести с особен успех за Близнаците. Днешният ден ще е добър ден за основаване на партньорство. Семейството Ви също има определени изисквания към вас, с които трябва да се съобразите. Добре ще е да се погрижите за здравето си, като не се претоварвате и не прекалявате с нищо. В отношенията си с партньора давайте повече от себе си и ще се радвате на взаимност. С парите всичко е наред – може да Ви се наложат допълнителни разходи, но те няма да се отразят на бюджета Ви. Сряда със сигурност ще бъде доста успешен.

Зодия Рак

Сряда е силно активен ден. Тази характеристика е валидна за почти целия Зодиак. Притежавате много съзидателна енергия, която Ви стимулира под напрежение да постигнете-най доброто, понякога и чрез спонтанно разкрили се пред Вас възможности. Разплита се „възел” свързан с дома и семейството Ви или получавате яснота по подобни въпроси. Бъдете активни в спорта. Най-вероятно е да Ви предложат допълнителна работа, която е добре да приемете, защото е близо до това, което вършите сега, но много по-добре платена за по-малко отделено време. Сряда се оказва напрегнат ден в известен смисъл за доста от Раците, а причините се свеждат до емоционална импулсивност, предразполагаща към любовни желания. Не се изкушавайте от ненужни, но лъскави неща, сега не трябва да харчите пари. Бъдете внимателни в действията си.

Зодия Лъв

Сряда се оказва по-спокоен ден за представителите на Лъвове, а за някои денят дори ще е скучен, въпреки осъществените контакти в обществените среди, неангажиращите срещи с приятели или провеждането на делови преговори. Ще изпитате истинско удоволствие от работата си към момента. Късметът е с Вас и в любовта. Голяма ще бъде радостта Ви от предстоящо събитие. Помогнете на близките си, ако искат финансовата Ви подкрепа, но бъдете умерено щедри и проверете за какво отиват дадените пари. Здравето Ви е отлично и скоро едва ли ще Ви създава проблеми. Днес трябва да избягвате споровете.

Зодия Дева

Днешният ден ще е благоприятен за самооценка. Прекарайте повече време със семейството си, ако Ви е възможно да се приберете около обед, ако не е възможно заведете близките си на ресторант. Добре ще е да се погрижите за здравето си, като не се претоварвате и не прекалявате с нищо. Все пак работата Ви върви днес, едва ли ще Ви изненадват странни ситуации. Днешният ден ще е идеален ден за нови срещи и любовни запознанства. Голяма част от Девите са завладени от мисълта за материални загуби. Гледайте по-философски на света и се осланяйте на съдбата си, тя няма да Ви изостави.

Зодия Везни

Сряда е доста благоприятен за реализиране на поставените пред Вас цели. Днес е ден за професионални изяви, за пътувания, погрижете се и за здравето си. Очаква Ви нова любов. Вашите желания и тези на близките Ви ще съвпадат почти изцяло. За някои от Вас денят ще бъде свързан и с доста работа. Ще си навредите, ако позволите да Ви измамят и решите да вложите парите си в губещи дейности. Бъдете ведри и отговорни към себе си.

Зодия Скорпион

Според нашия дневен хороскоп 25 декември 2019 днешният ден ще е наситен с положителна енергия, която ще оказва своята подкрепа през целия ден. Днес обърнете по-голямо внимание на партньорските си взаимоотношения. Така ще дадете възможност на другите от семейството да се погрижат за дома. Нуждаете се от голяма сума пари, а никой не е склонен да Ви даде такава.От друга страна съветите на приятели няма да са надеждни.Всичко това прави периодът объркан и наситен с напрежение. Работата Ви ще бъде забелязана и високо оценена. В здравословен аспект добре ще Ви се отразяват плуването и водните процедури. Бъдете оптимисти.

Зодия Стрелец

В сряда отделете време за приятелите си и за хобитата си. Грижете се добре за здравето си, не прекалявайте с нищо. Бъдете искрени с партньорите си и не се опитвайте да им отнемете личната територия. Днешният ден ще Ви ще е напрегнат в работата, служебните ангажименти ще Ви притискат със срокове и зависимост от чужди грешки. Основателно ще насочите интересите си към сегменти, в които владеете положението, от там ще дойдат и парите. Семейството и приятелите Ви биха желали да прекарат с Вас повече време, не им отказвайте подобно благоволение и без друго в този ден за какво друго може да си мечтае човек. Сряда намеква за успешната реализация на целите, но подчертава, че подобно развитие на събитията е възможно при наличието на добри и хармонични взаимоотношения с околните, старайте се да работите в тази насока.

Зодия Козирог

Днешният ден ще е белязан с преобразуване на космическата енергия. Бъдете дружелюбни и ще печелите симпатиите на околните, нещо повече, някои от тях ще направите свои приятели. Включете се в работата на Вашите колеги и изявете възможностите си. Емоционалното раздвижване под формата на любовни предпочитания или гневни реакции към заобикалящата среда са ярко изразени в настроенията на Козирозите през днешния ден. Днешният ден ще е подходящ за бизнес и за разрешаване на финансови въпроси. Обърнете внимание на здравето си. Намерете начин да се отпуснете.

Зодия Водолей

Днешният ден ще е благоприятен за самооценка. Времето не е подходящо за пътувания, работа или контакти с чужденци. Обземат Ви силни страсти и желания, няма да е лесно за владеете емоциите си, а любовта и чувството Ви на привързаност преминават на ново ниво, където преобладават крайностите и дано да са в положителен вариант за вас. Няма да съжалявате за похарчените пари, защото знаете, че ги харчите за неща, които си заслужават.. Ваш близък има нужда да го изслушате и да му дадете подходящ съвет. Грижете се за здравето си, бъдете умерени. Днес всички от зодията следва да действат мобилизирано и активно.

Зодия Риби

В сряда не се претоварвайте. Днес обърнете внимание на отношенията си. Радостни новини свързани с дома, децата и семейството. По отношение не паричните цели за мнозина се очертават ярки възможности, които можеда развиете. В сряда най-добре ще е да се занимавате със спорт и с творчество. От сутринта получавате няколко предложения за допълнителна работа. В заключение, днес помислете, а вдругиден ще действате по-уверено.

Източник: Знаците

Още новини
Афганистанец говори за войната

Афганистанец говори за войната

Афганистанец говори за войната. В САЩ излиза интересна дописка в The Dallas Morning News. След поредната бомбардировка в Кандахар, американците пленяват един от полевите командири на талибаните. По време на разпита 70- годишния афганистанец Абдула, разказва интересна...

повече информация
Япония предпочете в Сърбия

Япония предпочете в Сърбия

Япония предпочете Сърбия за инвестиции. Въпреки приказките на досегашните политици от телевизионния екран как благодарение на тях България е станала просперираща държава, статистиката на европейската агенция Евростат показва, че всъщност освен по бедност, смъртност и...

повече информация
Русия спира полетите до България

Русия спира полетите до България

Русия спира полетите на свои туристи за България – за това алармираха от Регионалната туристическа камара. Това се случва след призива на руския политик Владимир Жириновски, един от най-горещите привърженици на президента Владимир Путин, който поиска държавата...

повече информация
Дама без маска

Дама без маска

Дама без маска обидила униформен служител. Истински цирк разиграла пловдивчанка, потъпкала противоепидемичните мерки и обиждала полицай, научи „Марица“. Заради неносенето на маска тя се е сдобила с акт, а вулгарното ѝ поведение пък станало причина да бъде съдена от...

повече информация
Advertisements
ВИП Брадър се завръща

ВИП Брадър се завръща

ВИП Брадър се завръща на екран. Нова телевизия сериозно обмисля да върне в ефира си своето най-популярно риалити „ВИП Брадър”. Това ще бъде отговорът й на завръщането на „Сървайвър” по Би Ти Ви. Големият брат е единственото шоу, излъчвано в България, което може да се...

повече информация
Последната жена на Милен

Последната жена на Милен

Последната жена на Милен Цветков - нумероложката Милена Иванова- ЕА разказа в книга за съвместния им живот, пише HotArena. Бурната им връзка продължава година и две седмици и преминава през куп перипетии. Милена споделя в томчето „379 дни с Милен Цветков” за първата...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.