Дневен хороскоп 25 февруари 2020
Дата на публикуване: 24.02.2020
дневен хороскоп 25 февруари 2020

Дневен хороскоп 25 февруари 2020

Дневен хороскоп 25 февруари 2020 ви вещае сполучлив ден, като не са изключени недобронамерени коментари по ваш адрес. Изслушвайте чуждото мнение. Грижете се по-добре за здравето си. Започваме със
Зодия Овен
В вторник се отдайте на уединение и размисли, обърнете внимание на вътрешния си свят, направете си равносметка. Няма значение дали ще усетите силно романтично влечение към стар приятел или съществуваща любовна връзка ще охлади страстта си. Ще имате удовлетворяващи Ви и споделени мигове в компанията на семейството си и това ще направи деня Ви пълноценен. Служебната работа ще е толкова много, че няма да имате време за мисли по лични въпроси. Грижете се добре за здравето си, почивайте си достатъчно. Няма да се интересувате от нищо друго освен от парите. Днес дайте инициативата на другите.

Зодия Телец
Днешният ден ще е сполучлив, но някой недобронамерени коментари по ваш адрес може да предизвикат гнева Ви през този вторник. Днес денят ще бъде изпълнен с напрежение – добре ще е да се погрижите за здравето и най-вече за спокойствието си, тъй като те са тясно свързани. Имате творчески период. Продуктът, които може да създадете е достатъчно качествен за да Ви донесе слава и пари. Обърнете по-голямо внимание на човека до себе си. Днес е ден за рутинна работа и за изпълнение на ангажиментите, които сте поели. Голяма част от вниманието Ви е посветено на семейството и децата. Обмисляйте спокойно всичко, което предприемате.
Зодия Близнаци
Вторник се оказва по-спокоен ден за представителите на Близнаци, а за някои денят дори ще е скучен, въпреки осъществените контакти в обществените среди, неангажиращите срещи с приятели или провеждането на делови преговори. Някой от представителите на зодия Близнаци други ще останат доволни, ако през деня свършат неотложната си работа и вечерта споделят с приятели, отдавайки се на веселие.

Грижете се добре за здравето си и за нещо не по-малко важно – за спокойствието си. Разплащате стар дълг. Може да останете без пари, но това не е проблем. Общуването Ви с любимите хора Ви носи радост. При някои то определено се свежда единствено до любовната взаимност. Вторник намеква за успешната реализация на целите, но подчертава, че подобно развитие на събитията е възможно при наличието на добри и хармонични взаимоотношения с околните, старайте се да работите в тази насока.

Зодия Рак

Вторник говори за много удобства, а преобладаващата част от Раците са склонни да се съобразят с тях и ще демонстрират въздържаност. В много случаи дори и чиста енергия. Хармонични отношения с любимия човек и семейството ви. Вечерте Ви предстои емоционална среща с любовта. Работа и много силни вълнения у дома. Няма да Ви спестят похвалите, а и ще Ви зарадва парично поощрение. Днес се движете повече и общувайте активно с околните. Бъдете много внимателни към жена, която се опитва да Ви предлага големи неща, но нищо няма да излезе от това.

Зодия Лъв

В днешния ден бъдете особено внимателни, ако сте зад волана сутринта. На работното място не прекалявайте с претенциите си, породени от незавършена работа и не се дразнете от критиката, която е насочена с право към вас. Прекарайте повече време със семейството си, ако Ви е възможно да се приберете около обед, ако не е възможно заведете близките си на ресторант. Любовта ще направи с Вас чудеса, повярвайте. Важно е да спазите един срок, в противен случай няма да спечелите парите, които очаквате. Грижете се добре за здравето си и за нещо не по-малко важно – за спокойствието си. Ако не друго, сетете се, че е вторник.

Зодия Дева

Според нашия дневен хороскоп 25 февруари 2020 днешният ден ще е силно активен. Грижете се добре за здравето си, избягвайте да се обременявате както физически, така и емоционално. Трудностите ще Ви принудят да сте сериозни по отношение на работата си. В семейството назряват въпроси, чиито решения изискват да сте по-активни. Пестете парите си и отложете желана покупка за някои от следващите дни. В интимния живот емоциите са смесени. Бъдете оптимисти.

Зодия Везни

Днес е активен ден и трябва да вярвате в силите си. Близките ще Ви зарадват с мил жест. Вторник е, но не Ви е много до почивка или ако си я позволите, тя ще е здравословна – туризъм или малко повече часове във фитнеса. Мисълта Ви е ясна и бърза и ще впечатлите околните с нестандартните методи, които сте готови да приложите в работата си. Везни, дайте щанс на любовта, но най-вече бъдете творчески настроени, създавайте чудеса, ако друго не става. Склонни сте да пръскате пари, за да се почувствате по-добре, а това хич няма да Ви донесе нужното удовлетворение. Бъдете толерантни към чуждото мнение.

Зодия Скорпион

Днешният ден ще е белязан с преобразуване на космическата енергия. Не се поддавайте на погрешни представи за работата си. Днешният ден е подходящ да се погрижите за себе си и за хората в дома си. Повечето ще мислят отново за работа, пари, срещи и сделки. Грижете се добре за здравето си, бъдете умерени и не се претоварвайте. Възможен е и романтичен флирт, който ще внесе настроение в ежедневието ви. Днес всички от зодията следва да действат мобилизирано и активно.

Зодия Стрелец

Вторник не е еднозначен ден за Стрелците. Всяка самостоятелна работа Ви носи успехи, ако е интелектуална или творческа. В материално отношение успехът ще бъде с вас. Бъдете особено внимателни дали и колко да дадете на заем, защото може и да не Ви ги върнат. Не се претоварвайте, грижете се добре за здравето си. Ще Ви е малко трудно да балансирате между семейството и желанията си за по-свободен живот. Днес в любовен план е потребно да стоите настрана от всякакви клюки и интриги. Бъдете конкретни и не бъдете твърде емоционални, нещата не винаги са лични или поне не толкова, колкото Ви изглеждат.

Зодия Козирог

Вторник може да се определи като труден и неприятен ден, за мнозина тъй като е свързан с кавги и противоречия. Излизайки по-мъдри от трудностите, които Ви съпътстваха през последните дни, обнадеждено ще пристъпите към работата си. Нуждата Ви от пари е голяма, но трябва да знаете, че допълнителни средства идват от допълнителна работа, oт основната си не очаквайте повишение. Ако дълго време не сте могли да оправите отношенията си с някого, днес това може да стане. Прекрасен ден, който да посветите на семейството си и на любимите си занимания. Добре ще днес да отделите внимание на партньора/партньорката си, да се погрижите за здравето си, да спортувате активно. Бъдете внимателни в думите си и не си позволявайте иронични забележки.

Зодия Водолей

Вторник може да бъде определен като сполучлив ден за голяма част от Водолеите. Не е изключено да Ви възложат изпълнението на отговорен проект, от който освен име да спечелите и пари. Партньорите Ви дават консервативния поглед, любимите Ви подтикват да създавате, да разширявате, да пръскате любов и светлина. Не пренасяйте незначителните проблеми в семейството и на работното си място. Чакат Ви доста срещи и разговори. Всъщност това дори ще Ви радва. Все пак гледайте да свършите и някоя работа междувременно. Грижете се добре за здравето си, почивайте си достатъчно и проявявайте умереност. Днес свършете важното и неотложното до обяд.

Зодия Риби

Днес сте с променливо настроение. Моментът също е подходящ да се посветите на разрешаването на финансови въпроси и да се погрижите за здравето си. Не прекалявайте с капризите си, защото може да се озовете на ръба на изолацията. Може да се насладите на просперитета, парите може да потекат от всички страни към вас. Очаквайте предложение за спешна, но добре платена работа. При някои то определено се свежда единствено до любовната взаимност. Ако отлагате трудните занимания те няма да станат по-лесни.

Източник: Знаците

Още новини
Соня Заварчик разваля магии

Соня Заварчик разваля магии

Соня Заварчик e сред най-известните ясновидки у нас и от години е специалист по развалянето на магии. Соня живее и лекува в София, никога не е била извън столицата, но напоследък имало измамници, които се подвизавали под нейното име и приемали хора в Бургас, Сандански...

повече информация
Седмичен хороскоп 18-24 октомври 2021

Седмичен хороскоп 18-24 октомври 2021

Седмичен хороскоп 18-24 октомври 2021 ви вещае повече предпазливост, що се отнася до възникване на финансови проблеми и противоречия. Възползвайте се от ситуацията, сега е вашето време. Пазете здравето си. В дома Ви можете да изчистите евентуални недоразумения,...

повече информация
Aктриcaтa Aлeкcaндрa Cърчaджиeвa

Aктриcaтa Aлeкcaндрa Cърчaджиeвa

Aктриcaтa Aлeкcaндрa Cърчaджиeвa cъc cигурнocт нe e oт гaлeницитe нa cъдбaтa. Прeз гoдинитe живoтът нa някoлкo пъти я пoдлaгa нa ceриoзни изпитaния, нo тя никoгa нe пaдa нa кoлeнe и нe губи жaждaтa cи зa живoт. Aктриcaтa e oт мaлкoтo, кoитo нe крият бoлкитe cи и...

повече информация
Великобритания е в криза

Великобритания е в криза

Великобритания е в криза, щандовете са празни. Прeз уикeндa бритaнcкитe cупeрмaркeти ce cблъcкaхa c притoк нa купувaчи, ocтaвящи зaд ceбe cи прaзни рaфтoвe. Вceки шecти бритaнeц дeклaрирa, чe "нe мoжe дa купувa ocнoвни хрaнитeлни прoдукти“, a eдин нa вceки тримa вeчe...

повече информация
Advertisements
Разведох се на 47

Разведох се на 47

Разведох се на 47 години. В писмо до в.“ДОКТОР“, чийто нов брой вече е на пазара, една жена на средна възраст описва сложната лична ситуация, в която е изпаднала напоследък и търси компетентен съвет. Ето какво пише Мариана Христова от София: Аз съм на 47 години. След...

повече информация
Турски лекар спаси осакатен българин

Турски лекар спаси осакатен българин

Турски лекар спаси осакатен българин. Как се стигна до това. Милко Иванов, собственик на фирма за хранителни продукти в България, оперирайки на преса в цеха си по погрешка наранява пръста си. Търси помощ първо от българските лекари, а след това заминава и за лечение в...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.