Дневен хороскоп 25 февруари 2022
Дата на публикуване: 13.01.2022
дневен хороскоп 25 февруари 2022

Дневен хороскоп 25 февруари 2022 ви вещае ден, в който е добре да бъдете великодушни към онези, които Ви отстъпват, по това ще Ви уважават и следват. Оставете напрежението на отминалата седмица да се изпари. Най-добре ще е, ако днес се погрижите за здравето си и се стараете да поддържате добри отношения в колектива, в който се намирате. Бъдете конкретни и не бъдете твърде емоционални, нещата не винаги са лични или поне не толкова, колкото Ви изглеждат. Започваме със зодия Овен. Според нашия дневен хороскоп 25 февруари 2022 днес е активен ден и трябва да вярвате в силите си. Без семейството си ще се чувствате нещастни, но там май нещата не вървят както Ви се иска. Днес Овните ще насочат вниманието си към контакти в социалната сфера. Днешният ден ще е благоприятен за уединение, за медитации и йога, за обръщане навътре към себе си. Бъдете внимателни при работа с пари. Що се отнася до любовта, ако там имате някакви неясноти, вероятно ситуацията ще се избистри още в началото на месеца. Ако не друго, сетете се, че е петък.

Зодия Телец
Днес използвайте първата част на деня за планиране и за довършване на стари задачи. Добро време за бизнес дела, за работа с банки, с финанси и с всичко, свързано с тези сфери. Отделете време за приятелите и семейството. Ще се почувствате щастливи в тяхната компания. Може да се погрижите за здравето си –занимавайте се със спорт, с хобитата си; заобиколете се с любими хора. В близките дни не очаквайте приходи. Необвързаните представители на знака може да срещнат нова любов, но ако това се случи след средата на месеца, имайте предвид, че отношенията или ще забуксуват, или няма да се развият веднага. Бъдете великодушни към онези, които Ви отстъпват, по това ще Ви уважават и следват.

Зодия Близнаци

Днес имате куп неща за вършене. В днешния ден Ви очакват нови предложения. Не бързате да инвестирате получените пари. Градете планове за нови начинания, в които ще включите и семейството си. Бъдете активни в спорта. Любовта ще Ви помогне, не я отблъсквайте. Деловият ден на Близнаците ще започне активно и в условията на повишено внимание поради засилената конкуренция в службата и деловите среди. Днес е важно да работите в синхрон с другите, иначе нищо няма да се получи както трябва.

Зодия Рак

Според нашия дневен хороскоп 25 февруари 2022 днес девизът на деня е да се прави всичко внимателно, да не се вършат грешки и всичко да се извършва своевременно. В днешния ден на новолунието намерете време да свършите повече работа – най-добре рутинна, а не да се впускате в нови дейности. Обърнете внимание и на хората в дома си. Не оставяйте любовта да си отиде, имате сили да я спрете. Парите е Ви стигат, защото имате фантазия и умеете да ограничавате страстите си. Грижите за здравето ще Ви се отразяват благоприятно. Днес свършете важното и неотложното до обяд.

Зодия Лъв

Петък ще сблъска много от представителите на Лъв с нови преживявания. Харчите пари за лични неща. Много благоприятен ден, подчертаващ успех в съвместна работа, сполука при осъществяване на ново партньорство или респективно сдружение. Прекарайте повече време със семейството си, ако Ви е възможно да се приберете около обед, ако не е възможно заведете близките си на ресторант. В петък може да се посветите на енергийни практики, да изучавате психология. Ярки любовни постижения. Извисете се над дребните неща и дайте предимство на по-хуманните си цели.

Зодия Дева

Според нашия дневен хороскоп 25 февруари 2022 днешният ден ще Ви обещава големи промени в живота. Ще Ви е малко трудно да балансирате между семейството и желанията си за по-свободен живот. Във финансов аспект настъпват промени, които не след дълго ще обхванат и професионалната Ви изява. Става въпрос за смяна на работата. Любовните преживявания ще са повод за емоция. Обърнете внимание на дома си и на здравето си днес. Оставете напрежението на отминалата седмица да се изпари. Обмисляйте спокойно всичко, което предприемате.

Зодия Везни

В петък избягвайте да взимате важни решения или да стартирате инициативи, тъй като е възможно нещата да се развият съвсем различно от планираното. Бъдете особено внимателни дали и колко да дадете на заем, защото може и да не Ви ги върнат. Трудности могат да променят изцяло плановете Ви до обед. След обед се постарайте, дори и с цената на повече усилия да отхвърлите работата си. Ще свържете смисъла на дребните детайли в цялостен образ и ще Ви хрумне начин за бавно, но устойчиво подобряване на социалния Ви статус. В петък най-добре ще е да се занимавате със спорт и с творчество. Не пренасяйте лошото си настроение върху любимия човек. Днешният ден ще може да се окаже изключително спокоен за някои от представителите на зодията.

Зодия Скорпион

Днес използвайте първата част на деня за планиране и за довършване на стари задачи. Прекрасен ден, който да посветите на семейството си и на любимите си занимания. Трудно ще се настроите за работа днес. Правилата и нормите ще Ви дразнят, сякаш за първи път чувате за тях. Нуждата Ви от пари е голяма, но трябва да знаете, че допълнителни средства идват от допълнителна работа, oт основната си не очаквайте повишение. Що се отнася до любовта, ако там имате някакви неясноти, вероятно ситуацията ще се избистри още в началото на месеца. В петък може да се посветите на енергийни практики, да изучавате психология. Днес е ден за пожелавания, използвайте го правилно.

Зодия Стрелец

В петък някои от Вас може да пътувате зад граница. Днес не се опитвайте да се намесвате в чуждите работи. Природата ще Ви зарежда с енергия, а семейството с топлина и подкрепа. Прибързаността Ви ще доведе до неуспехи при преговори, свързани с пари. Бъдете умерени, грижете се добре за здравето и най-вече за спокойствието си. В едни случаи деловите задачи никак не са малко, а времето за изпълнението им е ограничено, а в други става въпрос за приключване с делата в настоящата фирма и преминаване на нова работа. Днес просто е такъв ден.

Зодия Козирог

Според нашия дневен хороскоп 25 февруари 2022 петък може да се определи като благоприятен и хубав ден, но за да бъде наистина плодотворен, личната Ви активност при осъществяване на целите следва да е доминираща. Предстои Ви желана промяна в личен план, която неминуемо ще засегне благотворно и семейството ви. Анализирайте задачите си. Не рискувайте доверието на половинката си със случайни флиртове. Очаквани парични постъпления вероятно ще се отложат за няколко дни. Най-добре ще е, ако днес се погрижите за здравето си и се стараете да поддържате добри отношения в колектива, в който се намирате. Обуздайте нетърпеливостта си и станете по-смирени.

Зодия Водолей

Голям процент от Водолеите са подвластни на отлично настроение в петък, но ако пожелаете да се наситите с присъствието му, едва ли ще Ви е невъзможно. Обърнете внимание на здравето си. Времето не е подходящо за пътувания, работа или контакти с чужденци. петък посветете на себе си: отдайте се на почивка, изяснете личните си взаимоотношения, задоволете собствените си нужди. Вие не можете да спестявате, имате ли пари, харчите. Ако имате някакви любовни недоразумения днес ще успеете да ги изясните. Бъдете конкретни и не бъдете твърде емоционални, нещата не винаги са лични или поне не толкова, колкото Ви изглеждат.

Зодия Риби

Петък бележи началото на плодотворен етап, но едновременно с това ясно подчертава да не се заемате с важни дела днес, защото е голяма вероятността да не постигнете успех. Много благоприятен ден, подчертаващ успех в съвместна работа, сполука при осъществяване на ново партньорство или респективно сдружение. Владее Ви и друго чувство – романтичен флирт, а защо не и нова любов. Моментът също е подходящ да се посветите на разрешаването на финансови въпроси и да се погрижите за здравето си. Опитайте да се разведрите обстановката в семейството и потърсете начин да се извините, ако това е нужно. Това не трябва да Ви кара веднага да харчите пари, за себе си и за приятелите си. А и нужно ли е да свършите всичко днес?

Източник: Знаците

Още новини
Новото предаване на Любо Нейков

Новото предаване на Любо Нейков

Новото предаване на Любо Нейков "Дъ Шоуто" се срина сериозно. Любо Нейков, който е продуцент на предаването понесе сериозни критики и обиди от актьори и зрители. Той преживява тежко този неуспех и приближени до него твърдят, че започнал да се депресира сериозно,...

повече информация
Емо Чолаков “нахрани” “Ергенът”

Емо Чолаков “нахрани” “Ергенът”

Емо Чолаков критикува едно от най-гледаните напоследък предавания - "Ергенът". Чаровният бивш синоптик твърди, че напоследък се слагат етикети на различни риалити предавания, а те не отговарят на истината. Ако не следите неговата кариера ще ви кажем, че в момента...

повече информация
Д-р Неделя Щонова за дълголетието

Д-р Неделя Щонова за дълголетието

Д-р Неделя Щонова реши да сподели със своите последователи във Фейсбук тайна за здраве и дълголетие, която е изключително лесна за спазване, но понякога трудно приложима към съвременния начин на живот. Тя разкри, че е присъствала на защита на дисертационен труд на д-р...

повече информация
Трикове за засаждане на домати

Трикове за засаждане на домати

Трикове за засаждане на домати, които всеки трябва да знае. Доматите се превиват от плод чак до октомври. Опитайте и ще успеете! Всъщност няма нищо по-добро от хапването на зрели домати, пресни, от собствената ви градина. Трудно е да се каже какво всъщност е по-добре:...

повече информация
Advertisements
Дневен хороскоп 27 май 2022

Дневен хороскоп 27 май 2022

Дневен хороскоп 27 май 2022 ви вещае ден, в който е добре да обуздаете своята нетърпеливост. За да се радвате на добро здраве, стремете се към умереност в поведението си и поддържайте баланс. Днешният ден ще е хубав и защото сте сред хората, които обичате. Бъдете...

повече информация
Дневен хороскоп 26 май 2022

Дневен хороскоп 26 май 2022

Дневен хороскоп 26 май 2022 предвещава ден, в който би било добре да се посветите на рутинни занимания и дела, както и да се погрижите за здравето си, следвайте полезните си навици, спазвайте добър режим, спортувайте. Съвършенство и перфекционизмът, дори в дребните...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.