Дневен хороскоп 25 септември 2019
Дата на публикуване: 25.09.2019
дневен хороскоп 25 септември 2019

Дневен хороскоп 25 септември 2019

Дневен хороскоп 25 септември 2019 вещае изпъстрен с емоции динамичен ден, пълен с разнообразни събития. Започваме със
Зодия Овен
Днес може да ви се наложи да заминете някъде в чужбина. В главата ви е пълна каша. Емоциите взимат връх над разума. Обикновен ден за работа – трябва просто да свършите поставените си задачи. Вгледайте се в здравето и не го пренебрегвайте. Днес няма да е подходящ ден да си разрешите проблемите, свързани с финансите. Не бързайте да търсите нови занимания или проекти. Изгладете противоречията в семейството, защото това ще ви тежи. Ако имате време, прочетете нещо, което ще ви обогати, пътувайте и се съобразявайте със становището на другите. В любовта всичко е наред.
Зодия Телец

Днес може да се наложи да тръгнете на път извън пределите на страната. Любовните трепети са някак си хаотични, имате нужда да ги подредите. Предстоят ви важни разговори, които обаче очаквате с нетърпение. Ако имате промеждутъци, запълнете ги с нещо полезно. Не злоупотребявайте с нещо, което може да ви увреди здравето. Някой от вашето близко обкръжение може да стъпи накриво, поправете грешката му и го окуражете. Днес най-после ще може да се реализирате и да спечелите пари.
Зодия Близнаци
От днес навлизате в серия, когато нещата ще тръгнат нагоре. Само че избягвайте твърде важната и отговорна работа днес, защото е възможен частичен провал. В семейната среда стоплете отношенията, ако има нужда и бъдете толерантни с всички. Възможно е да срещнете човек и да се увлечете по него, може и моментно да е. Ако трябва да ходите на нещо, което ще ви даде тонус и красота – днес е идеален ден за това. Можете да си оправите зъбите.
Денят ви ще мине по-леко от очакваното, ако работите, звездите ще са на ваша страна, за да правите нещата с лекота и финес. Ако работите в екип, обърнете им повече внимание, те имат нужда от вас. Задачите, които са по-спешни ги отхвърлете още сутринта.

Зодия Рак
Раци, избягвайте скандали и конфликти, в които може да попаднете днес. Днес някой ще ви изненада, като си спази дългоочаквана уговорка. Плановете ви ще претърпят неочаквани промени, което ще отвори врата до нови постижения, които не сте очаквали. Работата ще ви радва, ще изпитвате желание да я вършите. Може да се наложи да работите по нещо, което ще ви издигне и ще доведе до печалба. Здравето ви е наред, не бъдете хипохондрици, измъчват ви дреболии. Бъдете сдържани и мислете повече, преди да действате.

Зодия Лъв

Днес сте благоразположени към всичко. Ако сте жена Лъв, ще ви се струпа доста работа, която ще вършите с досада. Погледнете половинката си, той има нужда от вас. Когато си говорите с хората, които ви обичат, това ще ви носи наслада. През деня са възможни положителни новини, които да ви изненадат приятно. Но избягвайте големите парични суми днес, защото може да прибързате и да сгрешите. Ако любовните ви отношения вървят хармонично, възможно е връзката ви да се заздрави. Може да се похвалите с добро здраве. Твърде много ще държите на малките детайли днес, за да се стремите към идеалност.

Зодия Дева

Днес денят ще ви хареса, той сякаш е създаден за вас. Ще обърнете нова страница в любовния си живот. Изявата ще е характерна за вас, Деви. Денят ще е съвършен, ако трябва да сключвате сделки, но трябва да сте добре подготвени за това. В здравословен план проблемите ще са факт – спрете да се тормозите за всичко, защото си съсипвате здравето. Някой близък човек ще ви направи приятна изненада, която ще ви накара да се почувствате добре. Днес е ден за харчене – купете си нещо стойностно, защото ще има смисъл от него. Доверете се на съдбата, защото тя няма да ви предаде.

Зодия Везни

Успешен ден ви очаква, Везни. Днес е ден, в който трябва да видите откъде идват вашите грешки и да направите равносметка за тях. Разберете, че и вие имате вина да се случват по този начин нещата. Недейте да обвинявате само другите, а се поставете на мястото на тях. В любовта емоциите взимат връх, чувствата ви се засилват, но могат да бъдат и отрицателни. Днес е денят, в който можете да разчитате на парите си и да ги влагате в нови начинания. Ако ръководите екип, не пренебрегвайте идеите им, а ги изслушайте и ги обсъдете. Пазете се, за да не влошите здравето си, пазете от конфликтните ситуации и не участвайте в тях.

Зодия Скорпион

Дойде време за вашата реализация, която подготвяте от известно време. Трудно ще владеете чувствата си, силни любовни емоции бушуват в главата ви. Ще бъдете в двете крайности – или на любов, или на омраза. От днес до края на работната седмица недейте да пътувате, ако не е наложително. Не започвайте да учите нови неща, изчакайте. В семейната среда трябва да решите няколко назрели проблема, които все отлагате. Не бъдете мързеливи, а действайте. За да сте здрави, възстановете равновесието и спокойствието си. Днес дребните неща ще значат много за вас, такава ще е настройката ви за деня.

Зодия Стрелец

Раздвижен динамичен ден, изпълнен с комуникация с останалите хора. Това ще ви доставя удоволствие. Ще имате време да напреднете с работата, която сте започнали. Шансът и късметът са с вас, Стрелци! Ще съумеете да финализирате целите, които сте си набелязали от дълго време. Сделките ще ви вървят, затова не се отказвайте, а продължавайте уверено напред. Възможно е да срещнете човек, който ще ви привлече, което пък може да е начало на нова любов. Кой знае… Не бързайте да вършите всички задачи утре, семейството ви ще е на преден план.

Зодия Козирог

Според нашия дневен хороскоп 25 септември 2019 настроението ви се покачва, въпреки, че е средата на седмицата. Почивните дни са ви се отразили добре, заредени сте с нова енергия. Малко ще се изнервите, ако не получите това, което очаквате. Но помислете, че не всичко е пари, а до вас има човек, който ви обича и ви уважава. Един съвет от приятел няма да ви е излишен. Най-добре привечер останете повече време със семейството си. Избягвайте големите натоварвания, за да не увредите здравето си. Ако сте творци, днес е вашият ден. Избягвайте демотивацията, концентрирайте се повече и не отлагайте работата за друг ден.

Зодия Водолей

Днес денят ще ви приляга, защото ще ви даде възможност за изява. Не е лошо да поработите малко повече, защото екстра работата ще ви донесе успех и нови парични постъпления. Ако ви дадат работа, не бързайте да отказвате, защото само ще спечелите от нея в бъдеще. А и ще ви коства по-малко усилия от сегашната. Не занемарявайте здравословното си състояние, помислете за режим, който ще ви върне тонуса. Сутринта ще сте настроени любовно, но през деня купонджийското настроение ще властва над любовта и е възможно да отидете някъде с приятели. Трябва да обърнете повече внимание на семейството и на работата си, да не сте настроени апатично към тях, макар, че ще ви тласка към тази посока. Сега е времето да постигнете нещо значимо, което ще ви донесе повече пари, не подценявайте шанса. Ако можете за малко да останете сами, ще ви дойде много добре.

Зодия Риби

Днес е време да животът ви да се промени. Навлизате в нов етап, характерен с динамика. Но всичко, което ще е ново за вас ще има голям смисъл в бъдеще. Пазете от скандали и дайте цялото си внимание на семейството си или на човекът до вас. финансовото ви състояние ще спре да ви тревожи, ще обърнете повече внимание на отношенията ви с приятели и колеги. Поддържайте здравето си и стойте настрана от интриги, които ще ви напрегнат. Отстъпете крачка назад, когато видите хора, които искат да се наложат. Така ще спечелите тяхното уважение. Дневен хороскоп 25 септември 2019 ви поднася най-актуалната информация всеки ден.

Още новини
Маргарита Паскалева с прогноза

Маргарита Паскалева с прогноза

Маргарита Паскалева има 24 години опит в астрологията. От 10 години е член на Българска астрологична асоциацията. Към момента е и преподавател по астрология към асоциацията. В текущото интервю Паскалева говори за затъмненията и ретроградните планети през годината и за...

повече информация
Съпругата на Гунди

Съпругата на Гунди

Съпругата на Гунди съобщи, че българският футболист не си е отишъл богат. Мартин Питърс от Уест хям опитал да си смени фланелката с Гунди след гола му на „Уембли“, но там някой от нашата делегация го отпратил и му дават от резервния екип. Фланелката на Георги е стояла...

повече информация
Нейко Решовски получава инфаркт

Нейко Решовски получава инфаркт

Нейко Решовски е учител по български език и литература в професионалната гимназия по туризъм „Проф. д-р Асен Златаров” в Бургас. Той е само на 49 години, но вече можеше да не е между живите, защото точно по Коледа получава инфаркт. Има обаче една малка подробност – по...

повече информация
Орлин Горанов с извинение

Орлин Горанов с извинение

Орлин Горанов с извинение за гафа, който сътвори в предаването си. Водещият на „Последният печели“ Орлин Горанов поднесе официално извинения както от свое име, така и от това на екипа на тв предаването, след като по-рано днес беше обвинен в реч на омразата и цитиране...

повече информация
Advertisements
Месечен хороскоп март 2021

Месечен хороскоп март 2021

Месечен хороскоп март 2021 ви вещае месец, изпълнен с нови преживявания. Бъдете оптимисти, нещата ще се оправят с всеки изминал ден. Стартираме със зодия Овен. Според нашия месечен хороскоп март 2021 през март Овенът ще бъде силно повлиян от силата на Венера. Ще имате...

повече информация
Не ядосвайте тези зодии

Не ядосвайте тези зодии

Не ядосвайте тези зодии, защото гневът им ще се стовари върху вас с всичка сила. Всички знаем, че има хора, които не умеят да контролират гнева си. Не само това – в повечето случаи те са способни да избухнат и от най-малкото нещо. Мнозина смятат, че за това колко...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.