Дневен хороскоп 25 септември 2020
Дата на публикуване: 21.09.2020
дневен хороскоп 25 септември 2020

Дневен хороскоп 25 септември 2020 ви вещае активен и натоварен ден, в който ще имате доста неща за довършване. Умората се е натрупала, но трябва да стиснете зъби и да издържите на нервното и физическо натоварване. Грижете се за здравето си. Започваме със Зодия Овен. Според нашия дневен хороскоп 25 септември 2020 петък носи успех на Овните. Ще получите вест за парично възнаграждение, което ще Ви зарадва в началото на следващата седмица. В повече Ви идва умората, но за нея сами трябва да се погрижите. Добрата организация ще Ви позволи да се справите с работата си днес, имате опит с подобна натовареност и ще придвижите делата си. Обземат Ви силни страсти и желания, няма да е лесно за владеете емоциите си, а любовта и чувството Ви на привързаност преминават на ново ниво, където преобладават крайностите и дано да са в положителен вариант за вас. Избягвайте да влизате в конфликт с хората в дома си и с членовете на семейството си. Бъдете деликатни, но твърди.

Зодия Телец
Днешния ден бележи началото на нов старт и за всички от зодията се очертава раздвижване в делови, социален или личен аспект. Възможно е да разширите бизнес начинанията си. От това може да получите и допълнителна сума пари след време. Безкористната Ви помощ към човек, с когото не сте много близки ще предизвика буря от положителни емоции и израз на благодарност. В петък отделете повече време да се погрижите за здравето си: следвайте полезни навици, спазвайте балансиран режим. Ще сте настроени по-скоро любовно, но щом Ви се обадят приятелите ще забравите всичко и ще тръгнете с тях, където Ви завее вятъра. Ще научите факти от работата на конкуренцията и това в известна степен ще Ви улесни. Бъдете бдителни и не взимайте необмислени решения.

Зодия Близнаци

Днес имате куп неща за вършене. Постигнете поставената цел като вложите силите си в работа. Днешният ден ще е подходящ за изяви на творчески способности и отдаденост към любими хора. Всичко в крайна сметка опира до парите. Отнасяйте се по-грижливо към здравето си – ако прекалите с работата, енергията Ви ще се изчерпи, а нищо чудно това да даде отражение и на тялото ви. Бъдете по-търпеливи с хората и се вслушвайте в предложенията им. Днес е важно да работите в синхрон с другите, иначе нищо няма да се получи както трябва.

Зодия Рак

Според нашия дневен хороскоп 25 септември 2020 петък носи успех на Раците. Голяма ще бъде радостта Ви от предстоящо събитие. Може също да се погрижите за здравето си, като спортувате. Склонни сте да пръскате пари, за да се почувствате по-добре, а това хич няма да Ви донесе нужното удовлетворение. Много силен ден за реализация на делови цели и за започване на работа от безработните, но възможностите Ви за успех не се ограничават само в сферата на деловата активност, а обхващат и лични цели. В отношенията си с партньора давайте повече от себе си и ще се радвате на взаимност. Днес трябва да обърнете внимание на дребните неща.

Зодия Лъв

Петък е добър ден за вас, тъй като Ви очакват добри новини, които отдавна очаквате. С желание и любов ще се отдадете на работата си и за някои това означава да изживеят емоции, които ще ги правят щастливи. Днес не е добре да прекалявате с яденето, особено с пикантните храни. Днешният ден ще е предназначен за срещи и контакти. Ако искате да говорите за заем от банкова институция, на предварителен разговор при познати банкери няма да постигнете очаквания успех. Обърнете внимание и на хората в дома си. Днес всичко тръгва по вода.

Зодия Дева

Петък говори за много удобства, а преобладаващата част от Девите са склонни да се съобразят с тях и ще демонстрират въздържаност. В много случаи дори и чиста енергия. Не оставяйте любовта да си отиде, имате сили да я спрете. Вашата безкористност е обект на забележки от страна на някои хора, не им обръщайте внимание, водете се от съвестта си. Част от плановете Ви днес едва ли ще се осъществят точно по начина, който бихте желали. Въпреки това не се отказвайте от намеренията си и се старайте да свършите максимално полезна работа. Днес определено не Ви е ден за харчене. Днешният ден е подходящ за творчески занимания, както и да се погрижите за здравето си. Петък носи изпитания и предизвикателства.

Зодия Везни

Според нашия дневен хороскоп 25 септември 2020 днес е активен ден и трябва да вярвате в силите си. Днес денят ще е напрегнат – не е време да разрешавате финансови проблеми и да стартирате нови проекти. За да бъдете перфектни навън, нужна е работа навътре. Днес ще трябва да споделите чувствата си. Станете съпричастни към традициите на дома и семейството, като насочите енергията си и към благоустрояването му. Днес е ден за професионални изяви, за пътувания, погрижете се и за здравето си. Днес не е необходимо да се случва нещо важно.

Зодия Скорпион

Днешният ден ще Ви обещава големи промени в живота. Реализираните финансови сделки ще подобрят бита и психическото Ви състояние, което оказва се, е в пропорционална зависимост от парите. Ден за изпълнение на ежедневните Ви рутинни ангажименти и за полагане на грижи за здравето. Днес е ден за работа, за изпълнение на обичайните Ви ангажименти и отговорности, както да си изградите нови здравословни навици и да спазвате режим. Днес ще трябва да споделите чувствата си. Ваш близък е на път да постъпи по неразумен начин в личен план, опитайте се да му въздействате. Бъдете толерантни към чуждото мнение.

Зодия Стрелец

Днес имате куп неща за вършене. Обърнете внимание на здравето си и най-вече на спокойствието си, не се претоварвайте. Станете съпричастни към традициите на дома и семейството, като насочите енергията си и към благоустрояването му. Днес използвайте личните си умения и таланти, за да се подсигурите финансово. Няма значение дали ще усетите силно романтично влечение към стар приятел или съществуваща любовна връзка ще охлади страстта си. Не смесвайте личните си взаимоотношения с работата, спазвайте това правило, ако искате да живеете спокойно. Днес проведете консултации.

Зодия Козирог

Днес ловко ще се нагаждате според общественото мнение. Днес ситуацията ще се промени, ще се разчисти пътят напред, ще се намери нужният подход и в любовните връзки. Работата Ви днес ще бъде натоварена, но ползотворна. Днешният ден ще е благоприятен за Вас предимно във финансово отношение. Днес е ден за домашни дела. На здравето Ви добре ще се отразяват плуването и водните процедури. Бъдете борбени.

Зодия Водолей

Според нашия дневен хороскоп 25 септември 2020 в състояние сте да предвидите събитията и да се възползвате от тях. Предстои Ви желана промяна в личен план, която неминуемо ще засегне благотворно и семейството ви. Днешният ден ще е подходящ за посещение на зъболекар и за разни разкрасителни процедури. Въпреки затрудненията причинени от ваши противници и неприятели, Петък Ви предоставя добри възможности за материален успех и парични печалби. Ярки любовни постижения. Работа и много силни вълнения у дома. Днес дайте инициативата на другите.

Зодия Риби

Днешният ден ще е благоприятен за самооценка. Вечерта късметът ще Ви следва и в любовта. Трудно е да се каже какви точно въпроси ще излязат наяве, защото те зависят от вашето лично отношение към парите, от това за какво и как ги използвате. Бъдете добронамерени и простете на хората, които са Ви засегнали. Днес всяка работа, свързана с кариерата и професионалната Ви реализация е полезна и Ви носи добри перспективи за бъдещето. Обърнете внимание на здравето си. Днешният ден ще може да се окаже изключително спокоен за някои от представителите на зодията.

Източник: Знаците

Още новини
Българската цивилизация

Българската цивилизация

Българската цивилизация е по-древна от египетската. Учени се обединяват около тезата, че има много признаци, че по българските земи е съществувала цивилизация, която е била в пълен разцвет още преди времето на Древен Египет. В галерия Credo Bonum беше представен...

повече информация
Германия спира АстраЗенека

Германия спира АстраЗенека

Германия спира ваксината АстраЗенека. При хората на възраст под 60 години, на които е дадена първа доза ваксина срещу коронавирус на АстраЗенека в Германия, ще получат различна ваксина като втора доза, решиха федералният и регионалните здравни министри, цитирани от...

повече информация
Жан Виденов изчезна

Жан Виденов изчезна

Жан Виденов изчезна! Вдън земя е потънал бившият премиер Жан Виденов, споделят негови приятели. Безработният политик не благоволил да си вдигне телефона дори на рождения си ден през миналата седмица, когато навърши 62 години. „От месеци насам е изключен или дава...

повече информация
Най-ревливите зодии

Най-ревливите зодии

Най-ревливите зодии са точно 4 на брой. Според астрологията има четири зодии, които са силно чувствителни и докачливи. Те лесно се нараняват от другите и сълзите бързо потичат от очите им. Но тези зодиакални знаци не позволяват на другите да знаят за техните чувства,...

повече информация
Advertisements
Страх ме е от брака

Страх ме е от брака

Страх ме е от брака и това е моят голям проблем. Така започва моята история. От 3 години имам чудесна връзка с едно момче, което е с 12 години по-възрастно от мен. Аз съм студентка тук. Той, обаче, преди 7 месеца реши, че няма работа за него в България и замина да си...

повече информация
3 години се развеждах

3 години се развеждах

3 години продължи моята мъка. Пиша на всики вас с огромна болка в душата, надявайки се ми олекне и да събера малко себе си. Накратко: на 34 години съм, разведена, с дете на 11 години. Разведена съм официално от 4 години, но повече от 3 години се развеждах: бившият не...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.