Дневен хороскоп 25 януари 2020
Дата на публикуване: 24.01.2020
дневен хороскоп 25 януари 2020

Дневен хороскоп 25 януари 2020

Дневен хороскоп 25 януари 2020 ви вещае сравнително спокойна и успешна събота с някои изключения. Пазете здравето си, защото сезонът предразполага към неприятни болести и настинки. Започваме със
Зодия Овен
В събота за представителите на зодия Овен възникват лични ангажименти при реализирането на желани цели. Сега не е време за голяма любов, а за приятни забавления и романтични преживявания. За търсещите работа събота е изключително плодотворна, както и по отношение на материалните придобивки. Тук усилията Ви за осъществяване на целите ще бъдат парирани от страна на съответните служители. В семейството назряват въпроси, чиито решения изискват да сте по-активни. Грижете се добре за здравето си, като спазвате балансиран режим. Намерете начин да се отпуснете.

Зодия Телец
Събота е спокоен ден, приветлив и материално успешен за Телците. Събота се оказва напрегнат ден в известен смисъл за доста от Телците, а причините се свеждат до емоционална импулсивност, предразполагаща към любовни желания. Отнасяйте се по-грижливо към здравето си – ако прекалите с работата, енергията Ви ще се изчерпи, а нищо чудно това да даде отражение и на тялото ви. Трудно ще се настроите за работа утре.Правилата и нормите ще Ви дразнят, сякаш за първи път чувате за тях. Ваш близък ще Ви изненада със свое решение, но по-добре ще е да обмислите реакцията си, за да не го засегнете. Оставете напрежението на отминалата седмица да се изпари. Утре е важно да работите в синхрон с другите, иначе нищо няма да се получи както трябва.
Зодия Близнаци
Събота отбелязва началото на хубави промени за мнозина от родените в зодията, чиято интензивност до средата на следващия месец ще е значителна. Нуждата Ви от пари е голяма, но трябва да знаете, че допълнителни средства идват от допълнителна работа, oт основната си не очаквайте повишение.

Днешният ден не е добър за пътувания, за работа или контакти с чужденци. Грижете се добре за здравето си и избягвайте да се въвличате в конфликти. Бъдете искрени с партньорите си и не се опитвайте да им отнемете личната територия. Не пренасяйте в къщи служебните си проблеми. Извисете се над дребните неща и дайте предимство на по-хуманните си цели.

Зодия Рак

Според нашия дневен хороскоп 25 януари 2020 събота е силно активен ден. Тази характеристика е валидна за почти целия Зодиак. Необвързаните представители на знака може да срещнат нова любов, но ако това се случи след средата на месеца, имайте предвид, че отношенията или ще забуксуват, или няма да се развият веднага. През събота напрежението ще е високо – не е време за пътувания, за поддържане на отношения или работа с хора в чужбина. Грижете се за нервната си система, тя е под напрежение. Ваш близък ще поиска услуга от вас, която може и да промени плановете ви, но въпреки това правите всичко възможно да му бъдете от полза. В събота може да се занимавате с бизнес и с финанси; отделете и време за хората от екипа, в който се намирате. Гледайте ведро към нещата от живота, предстоят Ви още толкова задачи, които не бихте могли да свършите, ако се хабите за всяка подробност.

Зодия Лъв

Събота ще е благоприятен ден за Лъвовете, но за момента при Вас ситуацията е доста напрегната, макар че всичко изглежда спокойно и надеждно. Отдайте се на на повишеното Ви любовно настроение. Обърнете внимание на дома си и на здравето си утре. Обърнете внимание и на хората в дома си. Утре в началото на работното време навсякъде ще е голяма говорилня, всеки ще дърпа чергата към себе си и няма да се съобразява с околните. Следобед обстановката ще се успокои, ще получите повече шансове и привилегии и ще уредите важен за Вас въпрос. Не е изключено да Ви възложат изпълнението на отговорен проект, от който освен име да спечелите и пари. Гледайте ведро към нещата от живота, предстоят Ви още толкова задачи, които не бихте могли да свършите, ако се хабите за всяка подробност.

Зодия Дева

Събота ще е доста активен и динамичен за почти всички Деви, но ще бъде успешен и ползотворен за реализацията на материалните Ви цели. Ще си навредите, ако позволите да Ви измамят и решите да вложите парите си в губещи дейности. Моментът е благоприятен да се погрижите за здравето си, още повече – за собственото си спокойствие и за вътрешния си мир. За някои от Вас денят ще бъде свързан и с доста работа. Любовта върти света и още как, дори да е любовта към математиката. Обърнете внимание на семейството си. Утре трябва да избягвате споровете.

Зодия Везни

В събота е възможно да попаднете в конфликтни ситуации. В семейството си играете ролята на балансиращ фактор. Важно е да спазите един срок, в противен случай няма да спечелите парите, които очаквате. Не прекалявайте с похапването. Натоварени сте с много работа, с която се налага да се справите колкото може по-бързо. Няма значение дали ще усетите силно романтично влечение към стар приятел или съществуваща любовна връзка ще охлади страстта си. Утре е ден за пожелавания, използвайте го правилно.

Зодия Скорпион

Утрешният ден ще Ви обещава големи промени в живота. Семейството Ви също има определени изисквания към вас, с които трябва да се съобразите. Утрешният ден ще е подходящ за изяви в професионален план и за бизнесзанимания. Избягвайте срещите и запознанствата, особено деловите, за да не страдате разочаровани и тънещи в безпаричие. Утре вниманието Ви ще бъде насочено повече към любовния Ви живот и семейството, отколкото към служебни ангажименти. Препоръчително е да се погрижите за здравето си –може да спортувате, но без да се претоварвате. Не пропускайте да отделите време, което да посветите само на себе си, ако имате нужда от това.

Зодия Стрелец

Утре ловко ще се нагаждате според общественото мнение. Утрешният ден е подходящ за спорт и за рутинна работа. Утре ще се чувствате подмладени.Главната Ви задача е да не губите мярката в този случай, защото може сериозно да увредите на здравето си “младежките” си изпълнения. Ако вече имате постоянен партньор, преценете дали си струва да се хвърляте в нова любовна авантюра. Жените от зодията може да намерят хитър начин да си осигурят пари и за лични неща, да си купят нещо хубаво и скъпо. Градете планове за нови начинания, в които ще включите и семейството си. В крайна сметка вдругиден всичко ще бъде наред=

Зодия Козирог

Събота е успешен ден за Козирозите. Направете нещо специално за семейството си, покажете им, че държите на тях. Общувайки с любимия човек и близки хора взаимно се зареждате с любов и положителни емоции. Не се радвайте прибързано на получените пари, защото ще се наложи да покривате неотложни разходи. Препоръчително е да се погрижите за здравето си, като следвате добри навици и спазвате режим. Ще изпитате истинско удоволствие от работата си към момента. Утрешният ден ще е свързан с преобразуване на космическата енергия.

Зодия Водолей

Бъдете отговорни към своите постъпки. Събота не е лош ден, а вашата стабилност е извън съмнение, но денят се оказва доста нервен за мнозина от зодията поради обособили се финансови противоречия. В семейството се налага да правите компромиси, за да останат всички доволни. Грижете се добре за здравето си, не прекалявайте с нищо. В интимната сфера Ви очаква приятно събитие, не е изключено да решите благоприятно любовен проблем. Няма да сте настроени много-много за работа, ще Ви се иска по-скоро да бъдете с любим човек, но не бъдете толкова сериозни.Къде остана чувството Ви за хумор?. Утрешният ден ще е свързан с преобразуване на космическата енергия.

Зодия Риби

Събота може да се определи като труден и неприятен ден, за мнозина тъй като е свързан с кавги и противоречия. Възможно е да дадете пари на свои близки. Ще предпочетете да се заемете с практични неща и да бъдете полезни на семейството си. Оживление има и в любовта, а за някои събитието е много специално. Някой от Вас утре сте концентрирани в работата си до такава степен, че едва ли забелязвате какво става около вас. Отнасяйте се по-грижливо към здравето си – ако прекалите с работата, енергията Ви ще се изчерпи, а нищо чудно това да даде отражение и на тялото ви. Бъдете великодушни към онези, които Ви отстъпват, по това ще Ви уважават и следват.

Източник: Знаците

Още новини
Йордан Йовчев и отнетият медал

Йордан Йовчев и отнетият медал

Йордан Йовчев безспорно е емблема на българската спортна гимнастика и един от най-успешните българи на олимпийски игри. С четири златни медала от световни първенства, европейска титла на халки и четири олимпийски медала Йовчев остави огромна следа в историята на този...

повече информация
Росица Кирилова стана на 58

Росица Кирилова стана на 58

Росица Кирилова, която стана на 58 години продължава да участва в благотворителни каузи, откакто е избрана за посланик на добра воля на „Уницеф“ за България. "Кармата ми или моят смисъл в този живот е да нося радост на хората, да помагам", споделя талантливата певица,...

повече информация
Дневен хороскоп 24 юли 2021

Дневен хороскоп 24 юли 2021

Дневен хороскоп 24 юли 2021 ви вещае ден, в който е добре да си починете и разтоварите от напрегната седмица. Може да се получи мощен емоционален вакуум, който да Ви принуди да прелистите нова страница в отношенията ви. Това е денят, в който е хубаво да покажете...

повече информация
Седмичен хороскоп 2-8 август 2021

Седмичен хороскоп 2-8 август 2021

Седмичен хороскоп 2-8 август 2021 ви вещае период, през който може да възникнат някои изненади. При Близнаците човек, който ги е наранил, ще си получава заслуженото. Това ще им даде усещане за постигната справедливост. А при Лъвовете в близкото им обкръжение ще се...

повече информация
Advertisements
Седмичен хороскоп 26.07-1.08.2021

Седмичен хороскоп 26.07-1.08.2021

Седмичен хороскоп 26.07-1.08.2021 ви вещае емоционален период, богат на всякакви събития и новини. Не се поддавайте на емоциите, а мислете трезво и практично. Избягвайте да се предоверявате на хората и пазете здравето си. Намерете време да сбъднете поставените си...

повече информация
Седмичен хороскоп 19-25.07.2021

Седмичен хороскоп 19-25.07.2021

Седмичен хороскоп 19-25.07.2021 ви вещае период на нови идеи и планове за повечето зодиакални знаци. Времето е подходящо за нови инвестиции и захващане на допълнителна работа. Не се преуморявайте, останете сами със себе си в даден период - когато е възможно. Пазете...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.