Дневен хороскоп 26 октомври 2019
Дата на публикуване: 25.10.2019
дневен хороскоп 26 октомври 2019

Дневен хороскоп 26 октомври 2019

Дневен хороскоп 26 октомври 2019 вещае хубав съботен ден за повечето зодиакалнии знаци. Не прибързвайте и бъдете умерени. Наблюдавайте повече нещата. Стартираме със
Зодия Овен
Събота ще е благоприятен ден за Овните, но за момента при Вас ситуацията е доста напрегната, макар че всичко изглежда спокойно и надеждно. Склонността Ви към флиртове може да подведе другия човек, бъдете ясни в несериозността на намеренията си. Наблегнете на почивката, на разходките сред природата и на грижите за здравето си. Отделете време за приятелите и семейството.Ще се почувствате щастливи в тяхната компания. Очертават се куп благоприятни възможности за стабилилизацията Ви в службата и бизнеса. Освен това могат да се появят и конкретни предложения за смяна на работата или за разширяване сферата на дейност. Днешният ден ще е много благоприятен за Вас в материален план – може да придобиете нещо, да получите пари или да подпишете изгоден договор. Ако Ви отправят някакво предложение,то по всяка вероятност ще бъде изгодно за Вас. Ако е възможно, заемете наблюдателна позиция и не пристъпвайте към активни действия на този етап.

Зодия Телец

В очакване сте на нещо хубаво да Ви се случи и днес ще имате приятни изживявания. Днешният ден ще е благоприятен за професионални изяви, за бизнесзанимания, за работа с финанси, но не и за взимане на важни решения или за сключване на сделки. Днешният ден ще е подходящ за занимания с изкуство. Отношенията Ви с околните – любовни, приятелски и делови, ще бъдат във фокуса на вниманието Ви през този месец. Не се радвайте прибързано на получените пари, защото ще се наложи да покривате неотложни разходи. Предстои Ви желана промяна в личен план, която неминуемо ще засегне благотворно и семейството ви. Бъдете борбени.

Зодия Близнаци

Днешният ще Ви носи известно настроение. Днешният ден е много подходящ да се заемете с финансови въпроси, които не търпят отлагане. Ако е нужно, направете някакво преразпределение, за да не Ви налегнат парични проблеми в бъдеще. Не предизвиквайте ръководството, за да не останете без работа. Днес е ден за професионални изяви, за пътувания, погрижете се и за здравето си. Днешният ден ще е неблагоприятен и за общуване. В събота може да обърнете по-голямо внимание на партньорските си отношения. Извисете се над дребните неща и дайте предимство на по-хуманните си цели.

Зодия Рак

Бъдете отговорни към своите постъпки. Имате възможност да обсъдите с колегите си кога да преминете на нова работа, даваща Ви възможност за професионално израстване. Прекарайте повече време със семейството си, ако Ви е възможно да се приберете около обед, ако не е възможно заведете близките си на ресторант. Общувайки с любимия човек и близки хора взаимно се зареждате с любов и положителни емоции. Грижете се добре за здравето си – това може да стане, ако следвате полезните си навици и спазвате здравословен режим. Разплащате стар дълг.Може да останете без пари, но това не е проблем. Днес е важно да работите в синхрон с другите, иначе нищо няма да се получи както трябва.

Зодия Лъв

Според нашия дневен хороскоп 26 октомври 2019 събота не е еднозначен ден за Лъвовете. Резултатите от общата работа ще са дълготрайни и доходоносни. Днешният ден ще е добър за покупки след работно време. В здравословен аспект добре ще Ви се отразяват плуването и водните процедури. Отделете време за семейството си. Любовта върти света, но ако Ви завърти главата става зле за бизнес начинанията или най-малкото не стават според плановете. Намерете начин да се отпуснете.

Зодия Дева

Днешният ден ще е наситен с положителна енергия, която ще оказва своята подкрепа през целия ден. Може да учите и да направите нещо полезно за здравето си – например да се подложите на водни процедури или да релаксирате. Може да вършите рутинната си работа и да изпълнявате обичайните си ангажименти.Някои от Вас може да предприемете пътуване или да поставите начало на обучение. В днешния ден Ви очакват нови предложения.Не бързате да инвестирате получените пари. Близките ще Ви зарадват с мил жест. Не пренасяйте лошото си настроение върху любимия човек. Бъдете деликатни, но твърди.

Зодия Везни

Днешният ден бележи началото на нов старт и за всички от зодията се очертава раздвижване в делови, социален или личен аспект. Днес е добър ден за професионални изяви, за планирани промени в тази сфера, както и за пътувания, за работа и контакти с хора в чужбина.Благоприятно ще Ви се отразяват всякакви водни процедури, плуването, пребиваването в близост до вода. Важен ден за печалба. Днес не е добре да прекалявате с яденето, особено с пикантните храни. Голяма част от Вас ще изберат да прекарат днешния ден извън дома си, търсейки разнообразие. Партньорите Ви дават консервативния поглед, любимите Ви подтикват да създавате, да разширявате, да пръскате любов и светлина. Бъдете борбени.

Зодия Скорпион

Събота ще е доста успешнен ден за представителите на Скорпион. Във връзка с работата по нов проект ще Ви натоварят с допълнителни отговорности, което съвсем не означава по-голям бюджет. Приятелските чувства ще надделеят над любовните и обектът на чувствата Ви може да остане разочарован в очакванията си. Днешният ден ще е много благоприятен за Вас в материален план – може да придобиете нещо, да получите пари или да подпишете изгоден договор. Ако Ви отправят някакво предложение,то по всяка вероятност ще бъде изгодно за Вас. Също не се претоварвайте, защото здравето Ви може да пострада. Грижете се за спокойствието си. Бъдете толерантни към чуждото мнение.

Зодия Стрелец

Събота може да бъде определен като сполучлив ден за голяма част от Стрелците. Отпуснете си душата все пак и вие сте човек, а и не всичко на този свят се измерва с пари. Здравето Ви е отлично и скоро едва ли ще Ви създава проблеми. Днес обърнете внимание на отношенията си. Голяма част от вниманието Ви е посветено на семейството и децата. Днешният ден ще е плодотворен или най-малкото подчертава, че навлизате в ползотворен етап, а за да разгърне тази тенденция, днес трябва да се настойчиви по деловите си задачи въпреки трудностите. Днес всичко тръгва по вода.

Зодия Козирог

В събота отделете време за приятелите си и за хобитата си. Бъдете внимателни при работа с пари. Днешният ден ще е удобен за активен труд и физическо натоварване. Владее Ви и друго чувство – романтичен флирт, а защо не и нова любов. Периодът е подходящ за работа над себе си, пътуване, срещи с приятели и разходки сред природата. Проблемите на работното Ви място създават напрежение в семейството, но и сред колегите ви. Обмисляйте спокойно всичко, което предприемате.

Зодия Водолей

Събота ще внесе известно вълнение сред Водолеите. Днешният ден е подходящ да се погрижите за себе си и за хората в дома си. Обвързаните пък имат шанс да разнообразят любовния си живот и да си върнат тръпката – инициативата може да дойде от Вас или от партньора/партньорката. Може да учите и да направите нещо полезно за здравето си – например да се подложите на водни процедури или да релаксирате. Мислете за себе си, за своята работа и за собствените си предпочитания.Няма значение какво и колко ще направите, все ще има някой недоволен.Оставете нещата такива каквито са, не се чувствайте длъжни да се натоварвате с чужди отговорности или да утешавате нечие засегнато его. Може би е време да сложите край на някои свои увлечения, които Ви губят свободното време и парите. Днес всички от зодията следва да действат мобилизирано и активно.

Зодия Риби

В събота не се претоварвайте. Може би няма да получите парите, които очаквате и това да Ви направи нервни и сприхави.Затова пък до Вас има хора, които Ви обичат и Ви подкрепят със съветите си. Семейството и приятелите Ви биха желали да прекарат с Вас повече време, не им отказвайте подобно благоволение и без друго в днешния ден за какво друго може да си мечтае човек. Необвързаните представители на зодията ще са обзети от любовен порив по обаятелна личност. В работата си прилагайте творчески подход. Препоръчително е да се погрижите за здравето си, като следвате добри навици и спазвате режим. Днес повечето от Вас се радват на отлично настроение.

Източник: Знаците

Още новини
Соня Заварчик разваля магии

Соня Заварчик разваля магии

Соня Заварчик e сред най-известните ясновидки у нас и от години е специалист по развалянето на магии. Соня живее и лекува в София, никога не е била извън столицата, но напоследък имало измамници, които се подвизавали под нейното име и приемали хора в Бургас, Сандански...

повече информация
Седмичен хороскоп 18-24 октомври 2021

Седмичен хороскоп 18-24 октомври 2021

Седмичен хороскоп 18-24 октомври 2021 ви вещае повече предпазливост, що се отнася до възникване на финансови проблеми и противоречия. Възползвайте се от ситуацията, сега е вашето време. Пазете здравето си. В дома Ви можете да изчистите евентуални недоразумения,...

повече информация
Aктриcaтa Aлeкcaндрa Cърчaджиeвa

Aктриcaтa Aлeкcaндрa Cърчaджиeвa

Aктриcaтa Aлeкcaндрa Cърчaджиeвa cъc cигурнocт нe e oт гaлeницитe нa cъдбaтa. Прeз гoдинитe живoтът нa някoлкo пъти я пoдлaгa нa ceриoзни изпитaния, нo тя никoгa нe пaдa нa кoлeнe и нe губи жaждaтa cи зa живoт. Aктриcaтa e oт мaлкoтo, кoитo нe крият бoлкитe cи и...

повече информация
Великобритания е в криза

Великобритания е в криза

Великобритания е в криза, щандовете са празни. Прeз уикeндa бритaнcкитe cупeрмaркeти ce cблъcкaхa c притoк нa купувaчи, ocтaвящи зaд ceбe cи прaзни рaфтoвe. Вceки шecти бритaнeц дeклaрирa, чe "нe мoжe дa купувa ocнoвни хрaнитeлни прoдукти“, a eдин нa вceки тримa вeчe...

повече информация
Advertisements
Разведох се на 47

Разведох се на 47

Разведох се на 47 години. В писмо до в.“ДОКТОР“, чийто нов брой вече е на пазара, една жена на средна възраст описва сложната лична ситуация, в която е изпаднала напоследък и търси компетентен съвет. Ето какво пише Мариана Христова от София: Аз съм на 47 години. След...

повече информация
Турски лекар спаси осакатен българин

Турски лекар спаси осакатен българин

Турски лекар спаси осакатен българин. Как се стигна до това. Милко Иванов, собственик на фирма за хранителни продукти в България, оперирайки на преса в цеха си по погрешка наранява пръста си. Търси помощ първо от българските лекари, а след това заминава и за лечение в...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.