Дневен хороскоп 26 септември 2020
Дата на публикуване: 23.09.2020
дневен хороскоп 26 септември 2020

Дневен хороскоп 26 септември 2020 предвещава благоприятен ден, в който е добре да се насладите на заслужена почивка. Ако пък имате някаква работа, то е добре да я довършите именно днес. Денят обещава промени и нов старт за някои зодии. Пазете здравето си и внимавайте зад волана. Започваме със Зодия Овен. Според нашия дневен хороскоп 26 септември 2020 събота е спокоен ден, приветлив и материално успешен за Овните. Бъдете по-премерени и недейте да кокетничите, особено ако се явявате на интервю за работа. Няма да Ви спестят похвалите, а и ще Ви зарадва парично поощрение. Говорете и с близките си, ако имате все още неизгладени недоразумения, за да не Ви притесняват и разсейват. Владее Ви и друго чувство – романтичен флирт, а защо не и нова любов. Днешният ден ще е удобен за активен труд и физическо натоварване. Днес всичко тръгва по вода.

Зодия Телец
Събота ще внесе известно вълнение сред Телците. Безкористната Ви помощ към човек, с когото не сте много близки ще предизвика буря от положителни емоции и израз на благодарност. Грижете се добре за здравето си и за нещо не по-малко важно – за спокойствието си. Материален успех, парични печалби, сполука за преговарящите и благоприятни делови новини. Работата Ви върви според начина, по който сте я организирали, а срещите Ви с различни хора ще Ви предложат ценна информация. Ако опитите Ви да спечелите сърцето на някой не успяват, не се отказвайте. Бъдете дипломатични и тактични, Телци.

Зодия Близнаци

В днешния ден бъдете особено внимателни, ако сте зад волана сутринта. Грижете се добре за здравето си, избягвайте да се обременявате както физически, така и емоционално. Необходима Ви е ясна схема за работа, която да следвате. Възможно е да Ви потрябва значителна сума пари, а това може да предизвика разногласия в семейството. Помислете още веднъж какви са приоритетните Ви нужди, от лукса в този момент трябва да се откажете. Целеустремеността Ви е гаранция за успех, стига да не изпадате в крайности. Част от Вас все пак са доста привлекателни и през целия ден ще сте обект на нечие ухажване. Не идеализирайте ситуацията. Опитват се да спечелят вниманието Ви по-скоро за да направите услуга, отколкото за да Ви предложат начало на любовна връзка. Бъдете дружелюбни и ще печелите симпатиите на околните, нещо повече, някои от тях ще направите свои приятели. Днес всичко тръгва по вода.

Зодия Рак

Според нашия дневен хороскоп 26 септември 2020 днешният ден ще е наситен с положителна енергия, която ще оказва своята подкрепа през целия ден. Раци, днес се движете повече и общувайте активно с околните. Днешният ден ще е успешен за работещите в сферата на търговията. Говорете и с близките си, ако имате все още неизгладени недоразумения, за да не Ви притесняват и разсейват. Днешния ден за работа и други занимания и най-странното – няма да Ви тежи. Днес в любовен план е потребно да стоите настрана от всякакви клюки и интриги. Бъдете борбени.

Зодия Лъв

Събота бележи началото на етап, през който ще започнат промени за представителите на Лъв. В събота ще се чувствате добре, ако останете насаме със себе си или се заобиколите с любимите си хора и децата. Може да учите и да направите нещо полезно за здравето си – например да се подложите на водни процедури или да релаксирате. Всичко ще Ви изглежда интересно и ще правите нещата с желание. Но най-хубав е денят за любов и радост, пречупете нещата през тази призма и светът ще стане по-светъл. Ориентирайте усилията си към рутинната работа, ако прецените, че не разполагате с капацитет за всички други идеи. С парите всичко е наред – може да Ви се наложат допълнителни разходи, но те няма да се отразят на бюджета Ви. Бъдете оптимисти.

Зодия Дева

Днешният ден ще Ви обещава големи промени в живота. Ако някои са решили да сменят работата си, сега е времето да концентрират усилията си в това направление. Ярки любовни постижения. Днешният ден ще е чудесен за Вас и за Вашите близки. Не прекалявайте с материалните си стремежи. Обърнете внимание на дома си и на здравето си днес. Днес не е необходимо да се случва нещо важно.

Зодия Везни

Днешният ден ще е сполучлив, но някой недобронамерени коментари по ваш адрес може да предизвикат гнева Ви през този събота. Не прекалявайте с похапването. Ангажираността Ви с бизнес и служебни задачи е не по-малко важна, а често и основна за вас. Голяма ще бъде радостта Ви от предстоящо събитие. Събота е благоприятен ден за парични печалби и за реализация на лични цели. Дайте шанс на любовта, но най-вече бъдете творчески настроени, създавайте чудеса, ако друго не става. Намерете начин да се отпуснете.

Зодия Скорпион

Според нашия дневен хороскоп 26 септември 2020 събота е доста благоприятен за реализиране на поставените пред Вас цели. Сега не е време за голяма любов, а за приятни забавления и романтични преживявания. Не допускайте конфликт в семейството да Ви съсипе днешния ден и настроението. Възможно е да похарчите повече пари отколкото е разумно и после да се ядосвате. Днешният ден ще е подходящ за пътувания, за бизнес, като цяло за работа, свързана с банки и финанси. Не рискувате и залагайте на сигурността и на добрите си познания за това, с което работите. Здравето няма да Ви създава проблеми, не приемайте всяко неразположение за признак на болест. Бъдете великодушни към онези, които Ви отстъпват, по това ще Ви уважават и следват.

Зодия Стрелец

Днешния ден бележи началото на нов старт и за всички от зодията се очертава раздвижване в делови, социален или личен аспект. Не оставяйте любовта да си отиде, имате сили да я спрете. Днес Стрелците трябва да са по-амбицирани и по-организирани за реализацията на деловите и личните си цели. Събота е добър и благоприятен за реализация на финансови цели, но има и много предупредители за евентуален неуспех. Обърнете внимание и на хората в дома си. Грижете се добре за здравето си, избягвайте да се обременявате както физически, така и емоционално. Днес повечето от Вас се радват на отлично настроение.

Зодия Козирог

Според нашия дневен хороскоп 26 септември 2020 събота е, а вие имате толкова много неща за вършене и довършване. Днешният ден ще е подходящ за домашни дела. Всичко в крайна сметка опира до парите. Обземат Ви силни страсти и желания, няма да е лесно за владеете емоциите си, а любовта и чувството Ви на привързаност преминават на ново ниво, където преобладават крайностите и дано да са в положителен вариант за вас. В повече Ви идва умората, но за нея сами трябва да се погрижите. За търсещите работа събота е изключително плодотворна, както и по отношение на материалните придобивки. Бъдете ведри и отговорни към себе си.

Зодия Водолей

Бъдете отговорни към своите постъпки. Няма да се интересувате от нищо друго освен от парите. Ако имате възможност пътувайте със семейството си. Също не се претоварвайте, защото здравето Ви може да пострада. Бъдете склонни към отстъпки в личен план, в противен случай рискувате да обтегнете отношенията си с човек, на когото особено държите. Днешният ден ще е подходящ да обърнете внимание какви проекти ще реализирате в бъдеще – колкото по-творчески и оригинални са те, толкова по-добре. Днес просто е такъв ден.

Зодия Риби

Днешният ден ще е белязан с преобразуване на космическата енергия. Събота посветете на себе си: отдайте се на почивка, изяснете личните си взаимоотношения, задоволете собствените си нужди. Днес в любовен план е потребно да стоите настрана от всякакви клюки и интриги. Събота е благоприятен ден за парични печалби и за реализация на лични цели. Направете нещо полезно и практично за емоционалното и физическото си здраве. Днешният ден ще е благоприятен за творците и писателите. Днес свършете важното и неотложното до обяд.

Източник: Знаците

Още новини
Терлици на две игли

Терлици на две игли

Терлици на две игли. За да си ги изплетете са ви необходими малко време и желание. Този начин за плетене наистина е много прост. Терлиците са топли и удобни за носене, така че са идеални за зимата! Необходими са ви:100 г/210 м преждаигли – 3,25 ммножициигла с...

повече информация
Съветите на баба за брака

Съветите на баба за брака

Съветите на баба са най-ценни. Ако семейният ви живот се пука по шевовете, децата не се подчиняват, а собствената ви котка ви игнорира – тогава е време да се обърнете за съвет към мъдрата си баба. Това са инструкциите, които баба ми даде преди сватбата. С течение на...

повече информация
От учителка станах продавач

От учителка станах продавач

От учителка станах продавач. След 25 години учителстване се озовах в магазинче за луксозно дамско бельо. В началото се почувствах като в небрано лозе, но скоро влязох в релси. Като си спомня с колко несвойствени неща се занимавах в училище, тази работа ми се стори...

повече информация
Антиромантичните зодии са 5

Антиромантичните зодии са 5

Антиромантичните зодии са 5. Те са грижовни и всеотдайни, но стигне ли се до романтика, доста често всичко се обърква. Започваме със зодия Водолей. Водолеите са много интелигентни, креативни, неемоционални и определено не са от романтичния тип хора. При тях...

повече информация
Advertisements
Актрисата Джейн Сиймор

Актрисата Джейн Сиймор

Актрисата Джейн Сиймор се прочу с изпълнението си на главната роля в култовия сериал „д-р Куин „Лечителката”“. Това бе през 70-те години на 20-я век – вижте първата от поредицата снимки! Сега ги съпоставете със следващите! Изумително, нали – как Джейн е съумяла да...

повече информация
Рецепти против грип

Рецепти против грип

Рецепти против грип дават гаранция за успех. Проф. Мермерски дава гаранция на 200 процента за тези две рецепти против грип! Епидемия от грип върлува из страната като засегнатите области стават все повече. Както отдавна е ясно, антибиотиците не помагат. А, за да...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.