Дневен хороскоп 27 август 2020
Дата на публикуване: 23.08.2020
дневен хороскоп 27 август 2020

Дневен хороскоп 27 август 2020 ви вещае труден, но успешен ден за повечето знаци. Пазете здравето си и избягвайте претоварването с физически или умствен труд. Започваме със Зодия Овен.
Четвъртък може да се определи като труден и неприятен ден, за мнозина тъй като е свързан с кавги и противоречия. Работата с административните служби ще Ви създава напрежение, а и защо Ви е притрябвало в четвъртък да се захващате с това. Отделете време за семейството си. Не се претоварвайте, грижете се добре за здравето си. Парите няма да са Ви проблем. Късметът е с Вас и в любовта. Днес всичко тръгва по вода.
Зодия Телец
Четвъртък е доста благоприятен за реализиране на поставените пред Вас цели. Мисълта Ви е ясна и бърза и ще впечатлите околните с нестандартните методи, които сте готови да приложите в работата си. Днес ситуацията ще се промени, ще се разчисти пътят напред, ще се намери нужният подход и в любовните връзки. Препоръчително е да се погрижите за здравето си, като следвате добри навици и спазвате режим.

Бъдете активни, ако се налага да предприемате промени свързани с финансовата Ви стабилност. четвъртък посветете на учене, на пътувания, на срещи и разговори, на създаване на нови контакти. Бъдете великодушни към онези, които Ви отстъпват, по това ще Ви уважават и следват.
Зодия Близнаци
Днешният ден ще е привидно труден, но и успешен. Днешният ден ще е добър за пътувания, за учене, за контакти или работа с чужденци. Бъдете по-гъвкави в отношенията със семейството си, пък и не само с тях. Днешният ден ще е благоприятен да подобрите отношенията си с близък човек. Движете се повече – възможни са и кратки пътувания. Малкото пари изискват сериозно и внимателно отношение и анализ. Гледайте на грешките си, като на възможност да се усъвършенствате и да продължите напред.

Зодия Рак

Според нашия дневен хороскоп 27 август 2020 днешният ден ще е белязан с преобразуване на космическата енергия. Творческият подход в работата ще даде своите резултати. Даже и да не носи пари веднага, след време може да сте много доволни от своята прозорливост. Грижете се добре за здравето си, почивайте си достатъчно. Внимавайте, съвсем лекомислено започвате да флиртувате в работата, а това няма да доведе до нищо добро. Отдайте се на общуване с приятни хора и със семейството си. В заключение, Днес помислете, а утре ще действате по-уверено.

Зодия Лъв

Четвъртък ще внесе известно вълнение сред Лъвовете. Вечерта се посветете на семейството си. Грижете се добре за здравето си. Днес голяма част от Лъвовете ще останат очаровани от нечие изпълнено обещание. Още по-приятното е, че ще промените програмата си за днешния ден, което пък ще доведе до осъществени неочаквани делови цели. Това може да е свързано с пари или с общи задължения и отговорности. Жените от знака ги очаква интересна среща. Не е изключен нов любовен роман или възраждане на стара романтична връзка. Днес всичко тръгва по вода.

Зодия Дева

Днешният ден ще Ви носи известно настроение. Няма да се интересувате от нищо друго освен от парите. Помислете как да изненадате приятно семейството си. Движете се повече – възможни са и кратки пътувания. Четвъртък е хубав и спокоен ден за Девите, предоставя Ви добри възможности за работа по бъдещи проекти и разкрива шанс така да организирате условията за дейността си, че тя да се развива безпрепятствено. Оживление има и в любовта, а за някои събитието е много специално. Бъдете внимателни в думите си и не си позволявайте иронични забележки.

Зодия Везни

Според нашия дневен хороскоп 27 август 2020 четвъртък не е еднозначен ден за Везните. Днешният ден ще е хубав и защото сте сред хората, които обичате. През четвъртък ще е добре да се подложите на пречистващи процедури, да се погрижите за здравето си. Склонността Ви към флиртове може да подведе другия човек, бъдете ясни в несериозността на намеренията си. Парите придобиват друг смисъл за вас. Ще останете доволни от работата си днес, тъй като Ви предлага много възможности за избор и съвсем не сте задължени да постъпвате по точно определен начин. Днес Везните са психически устойчиви, което ги прави твърде стабилни.

Зодия Скорпион

Четвъртък бележи началото на плодотворен етап, но едновременно с това ясно подчертава да не се заемате с важни дела днес, защото е голяма вероятността да не постигнете успех. Не се увличайте по хазартни игри и не давайте пари на заем. Не прекалявайте със стремежа си към власт на работното място и не унижавайте с непрекъсната критика и ирония колегите си. Ваш близък е на път да постъпи по неразумен начин в личен план, опитайте се да му въздействате. Бъдете умерени, грижете се добре за здравето и най-вече за спокойствието си. Отваря се “зелена улица” за любовта ви, не се чудете, а действайте. Бъдете оптимисти.

Зодия Стрелец

Четвъртък ще е доста успешен ден за представителите на Стрелец. Очертават се парични печалби от успешна дейност. До вечерта пред Вас ще се изправи стената на неразбирането в любовта. Грижете се добре за здравето си. В семейството се налага да правите компромиси, за да останат всички доволни. Днешния ден ще покаже слабите места не само по отношение на конкуренцията, но и на личните Ви връзки и работа. Бъдете толерантни към чуждото мнение.

Зодия Козирог

Днешният ден ще е белязан с преобразуване на космическата енергия. Ако вече имате постоянен партньор, преценете дали си струва да се хвърляте в нова любовна авантюра. Някои от Вас действат прекалено прибързано днес, тъй като искат да видят на момента резултатите от работа си. Радвате се чудесни отношения в семейството, което ще Ви помогне да си починете вечерта и да се заредите с нови сили. Може да се погрижите за здравето си –занимавайте се със спорт, с хобитата си; заобиколете се с любими хора. Част от зодията ще разрешат много наболял паричен или делови проблем. Днес трябва да обърнете внимание на дребните неща.

Зодия Водолей

Днешният ден ще блести с особен успех за Водолеите. Всичко в крайна сметка опира до парите. Грижете се добре за здравето си, избягвайте да се обременявате както физически, така и емоционално. Вашата безкористност е обект на забележки от страна на някои хора, не им обръщайте внимание, водете се от съвестта си. Обърнете внимание на кариерата си като цяло, опитвайте се да изградите добри взаимоотношения с колегите на работното си място. Ако сте обвързани или не искате да попадате в сложни ситуации, внимавайте с тайните любовни авантюри. В заключение Четвъртък не блести с нищо особено, но е един от дните, през който имате шанс за успешна реализация.

Зодия Риби

Четвъртък е силно активен ден. Тази характеристика е валидна за почти целия Зодиак. Не е лошо да се погрижите за здравето си, но не прекалявайте с натоварването. Работата Ви през този месец ще е изключително напрегната, но ще завършите периода с прекрасни резултати. Не само, че ще сте се справили със задачите си, но ще получите и някаква малка награда за усилията. Обърнете внимание на семейството си. Ако опитите Ви да спечелите сърцето на някой не успяват, не се отказвайте. Склонни сте да пръскате пари, за да се почувствате по-добре, а това хич няма да Ви донесе нужното удовлетворение. В заключение Четвъртък не блести с нищо особено, но е един от дните, през който имате шанс за успешна реализация.

Източник: Знаците

Още новини
Причина за мъжка изневяра

Причина за мъжка изневяра

Причина за мъжка изневяра. В живота се случват и такива неща - срещате мъжа на мечтите си, той е мил, умен, готин, грижовен. Всичко е като в приказка, но след известно време разбирате тъжната истина - той вече е женен! Това, че мъжете изневеряват, отдавна не изненадва...

повече информация
Раждането в Англия

Раждането в Англия

Раждането в Англия е различно с това в България. Преди няколко месеца приятелка ме помоли да я придружа на предстоящото й раждане. Разбира се, приех. Едно от най-важните неща на моето раждане беше присъствието на близък човек до мен. Аз самата имах страхотно раждане в...

повече информация
Номенклатурата лъже за радиацията

Номенклатурата лъже за радиацията

Номенклатурата лъже за радиацията, но яде месо от Австралия и пие чиста вода. С хеликоптер търсят безопасни места за управниците. Те, разбира се, ще отрекат. Винаги отричат!“, тази реплика произнася точно преди да се самоубие проф. Легасов, главен герой в сериала...

повече информация
Павел Попандов е омерзен

Павел Попандов е омерзен

Павел Попандов е омерзен от дъното на душата си от изказването на Александър Йорданов. Коментарът му пред нашата медия е по повод думите на политика, че за него датата 3 март не значи нищо. По-рано днес Александър Йорданов застъпи яростно тезата, че България не би...

повече информация
Advertisements
Асен Блатечки и Диляна Попова

Асен Блатечки и Диляна Попова

Асен Блатечки и Диляна Попова са като котка и мишка в живота. Моделът Диляна Попова за първи път проговори публично за перипетиите във връзката й с Асен Блатечки, променливите им отношения и разкри детайли в отношенията им. Най-тежкият момент в живота й бил след...

повече информация
Отричането на турското робство

Отричането на турското робство

"Отричането на турското робство е престъпно. А Отричането на Холокоста е престъпление и трябва да се разглежда като такова!" – възмущават се с най-голямо основание от израелското посолство срещу глупаво предаване по БНТ, водено от… посредствен водещ – 65 годишен...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.