Дневен хороскоп 27 декември 2019
Дата на публикуване: 26.12.2019
дневен хороскоп 27 декември 2019

Дневен хороскоп 27 декември 2019

Дневен хороскоп 27 декември 2019 ви обещава успешен ден, в който интуицията ви ще е добра. Някои зодии не е добре да пътуват точно днес. Други пък трябва да предоставят инициативата на другите. Започваме със
Зодия Овен
Днешният ден ще е белязан с преобразуване на космическата енергия. Добро време за бизнес дела, за работа с банки, с финанси и с всичко, свързано с тези сфери. Така ще дадете възможност на другите от семейството да се погрижат за дома. Силно успешен ден, подчертаващ, че Овните ще реализират материален успех и парични печалби на задоволително ниво. В здравословен аспект добре ще Ви се отразяват плуването и водните процедури. А колко влюбени ще се чувствате само…. Днес е по-добре да не пътувате.

Зодия Телец
Петък ще е доста успешнен ден за представителите на Телец. Не пренебрегвайте физическото си и психическо равновесие, ако искате да имате успешни реализации. В никакъв случай не допускайте разочарованията от някого или нещо да влияят на намеренията и работата Ви. В петък може да отделите време на дома си и на хората в него. Важен ден за печалба. Днес обърнете внимание на отношенията си. Гледайте с оптимизъм на бъдещето, звездите показват, че нещата се подреждат и без вашата намеса.
Зодия Близнаци
В състояние сте да предвидите събитията и да се възползвате от тях. В отношенията си с партньора давайте повече от себе си и ще се радвате на взаимност. Бъдете по-търпеливи с близките си и проявете повече толерантност. Не давайте пари на заем защото няма да Ви ги върнат. Време е да се погрижите за здравето си: не прекалявайте с нищо, давайте си почивка, спазвайте добър режим. В състояние сте да се справите самостоятелно с всякаква работа стига да не се натоварвате с отрицателни емоции. Днес дайте инициативата на другите.

Зодия Рак

Според нашия дневен хороскоп 27 декември 2019 днешният ден ще е силно активен. В следващите два дни ще спечелите предимства и пари, но след това Ви чакат неприятни изненади и отхвърляне. Обърнете внимание на здравето си. Ще Ви е малко трудно да балансирате между семейството и желанията си за по-свободен живот. Ярки любовни постижения. Хората, с които контактувате ще са настроени приятелски и това много ще улесни работата помежду ви. Бъдете бдителни и не взимайте необмислени решения.

Зодия Лъв

Днес девизът на деня е да се прави всичко внимателно, да не се вършат грешки и всичко да се извършва своевременно. Ваш близък има нужда да го изслушате и да му дадете подходящ съвет. В петък най-добре ще е да се занимавате със спорт и с творчество. Бъдете искрени с партньорите си и не се опитвайте да им отнемете личната територия. Търпеливо преодолявайте незначителните неприятности, за да не Ви пречат на работата. Това може да е свързано с пари или с общи задължения и отговорности. Днешният ден ще може да се окаже изключително спокоен за някои от представителите на зодията.

Зодия Дева

Днешният ден ще е благоприятен за самооценка. Разплащате стар дълг.Може да останете без пари, но това не е проблем. Не пренасяйте в къщи служебните си проблеми. Възможен е и романтичен флирт, който ще внесе настроение в ежедневието ви. Обърнете внимание на здравето си и най-вече на спокойствието си, не се претоварвайте. Днешният ден ще е предназначен за срещи и контакти. Бъдете сдържани при разговори с непознати.

Зодия Везни

В днешния ден бъдете особено внимателни, ако сте зад волана сутринта. Ако имате възможност пътувайте със семейството си. Днешният ден ще е благоприятен да обърнете по-голямо внимание на партньорските си взаимоотношения. Имате нужда от действие и затова точно днес ще предпочетете да запълните времето си с работа. Днешният ден ще е подходящ за подписване на договори, за водене на важни преговори, за сключване на сделки. Добре ще е да се погрижите за здравето си: изграждайте у себе си полезни навици, разхождайте се сред природата. Бъдете сдържани при разговори с непознати.

Зодия Скорпион

В петък не се претоварвайте. Днешният ден ще е подходящ да направите промени в обкръжението си. Планетите препоръчват внимание и предпазливост във всичко, което е свързано с пари. Емоциите, които трудно сдържате, ще Ви попречат да се справите с работата си. Любовта е до Вас – протегнете ръка и я докоснете. Грижете се за здравето си – добре ще Ви се отразят почивка и водни спортове или процедури. Не пропускайте да отделите време, което да посветите само на себе си, ако имате нужда от това.

Зодия Стрелец

Днешният ден ще е белязан с преобразуване на космическата енергия. Ще Ви зарадват приходи. Ще се чувствате добре.За да се радвате на добро здраве, стремете се към умереност в поведението си и поддържайте баланс. Днешният ден ще е подходящ за изяви на творчески способности и отдаденост към любими хора. Днешният ден ще е добър за пътувания, за учене, за контакти или работа с чужденци. Грижете се за спокойствието си. Бъдете борбени.

Зодия Козирог

Петък ще е благоприятен ден за Козирозите, но за момента при Вас ситуацията е доста напрегната, макар че всичко изглежда спокойно и надеждно. Няма да се интересувате от нищо друго освен от парите. Напрегнат ден, особено що се отнася до здравето Ви и до заниманията Ви с бизнес или финансови въпроси. Бъдете умерени в работата си и в думите си. Отдайте се на общуване с приятни хора и със семейството си. Една среща предстои да се превърне в романтично увлечение или в истинска любов. Бъдете деликатни, но твърди.

Зодия Водолей

Днес сте с променливо настроение. Обърнете внимание на семейството си. Днешният ден е подходящ за творчески занимания, както и да се погрижите за здравето си. По отношение на финансовите дела е добре да не губите контрол над парите си и да бъдете по-внимателни, защото са възможни изкушения, водещи до измами и загуба на средства. Ще сте настроени по-скоро любовно, но щом Ви се обадят приятелите ще забравите всичко и ще тръгнете с тях, където Ви завее вятъра (малко неприсъщо за вас). Търпеливо преодолявайте незначителните неприятности, за да не Ви пречат на работата. Бъдете много внимателни към жена, която се опитва да Ви предлага големи неща, но нищо няма да излезе от това.

Зодия Риби

Петък е, а вие имате толкова много неща за вършене и довършване. Намерете сили да завършите работата си до обед. Пазете си здравето защото има опасност от неочаквани, но доста сериозни проблеми със „събудено“ хронично заболяване. В следващите два дни ще спечелите предимства и пари, но след това Ви чакат неприятни изненади и отхвърляне. Говорете и с близките си, ако имате все още неизгладени недоразумения, за да не Ви притесняват и разсейват. Владее Ви и друго чувство – романтичен флирт, а защо не и нова любов. Бъдете внимателни в действията си.

Източник: Знаците

Още новини
Металокерамика срещу цирконий

Металокерамика срещу цирконий

За да може да направим избор трябва да се запознаем с малко повече информация. Какво е металокерамиката ? Това е метална конструкция, в повечето случаи съдържа никел, който е силен алерген. Той в повечето случай води до възпаление на венеца и лош дъх. Върху металната...

повече информация
Седмичен хороскоп 17-23 май 2021

Седмичен хороскоп 17-23 май 2021

Седмичен хороскоп 17-23 май 2021 ви вещае приятна седмица, в която не трябва да действате прибързано. Не е лошо да обръщате повече внимание на семейството и хората, на които държите. В дома Ви ескалира необходимост от някой промени, в оптимален случай- това са...

повече информация
Връзка от разстояние

Връзка от разстояние

Връзка от разстояние е трудна за поддържане. Много хора са на мнение, че връзките от разстояние никога не се получават, защото накрая всичко става твърде сложно. Да, връзките от разстояние могат да бъдат сложни, но ако решите да вложите повече усилия, ще видите, че си...

повече информация
Най-моногамните зодии

Най-моногамните зодии

Най-моногамните зодии с 4 според астролозите. С*ксът и любовта вървят ръка за ръка. Е, не във всеки случай, но е по-добре когато това е така. Но замисляли ли сте се защо някои хора са верни на половинките си до гроб, а други кръшкат при първа възможност? Е, според...

повече информация
Advertisements
Срам ме е от дъщеря си

Срам ме е от дъщеря си

Срам ме е от дъщеря си. Чуя ли някой да казва, че животът е само един и има право да си го живее, както си иска, ми прилошава. Защото имам дъщеря, която е същата стока. Не е моя родна, но съм я отгледала и затова ме е срам, че съм принудена да прикривам мръсотиите й....

повече информация
Плесента и мухълът

Плесента и мухълът

Плесента и мухълът са неразделна част от природната среда. На открито, плесените и мухълът играят много важна роля в природата, за да разграждат органичната материя, като падналите листа и мъртвите дървета, но на закрито, мухълът трябва да се избягва. Той се...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.