Дневен хороскоп 27 февруари 2020
дневен хороскоп 27 февруари 2020

Дневен хороскоп 27 февруари 2020

Дневен хороскоп 27 февруари 2020 ви вещае напрегнат ден за повечето зодии. Нервите при някои ще бъдат в повече, затова е добре да намерят време за спокойствие и релаксация. Започваме със
Зодия Овен
В четвъртък не се претоварвайте. Отново основната Ви грижа ще са парите, колкото и да Ви е неприятно. Добре ще е да се погрижите за здравето си, като не се претоварвате и не прекалявате с нищо. Безкористната Ви помощ към човек, с когото не сте много близки ще предизвика буря от положителни емоции и израз на благодарност. Ден мечта за всяка уважаваща себе си Овен – работа, подреждане, чистене и купища дреболии. Днес не се обаждайте първи на любимите хора. Ако е възможно, заемете наблюдателна позиция и не пристъпвайте към активни действия на този етап.

Зодия Телец
Четвъртък бележи началото на етап, през който ще започнат промени за представителите на Телец. Владее Ви и друго чувство – романтичен флирт, а защо не и нова любов. Грижете се за нервната си система, тя е под напрежение. Важно е да спазите един срок, в противен случай няма да спечелите парите, които очаквате. В четвъртък може да отделите време на дома си и на хората в него. Участието Ви в общите занимания е от изключителна важност и работата Ви ще получи висока оценка. Гледайте по-философски на света и се осланяйте на съдбата си, тя няма да Ви изостави.
Зодия Близнаци
Четвъртък се оказва по-спокоен ден за представителите на Близнаци, а за някои денят дори ще е скучен, въпреки осъществените контакти в обществените среди, неангажиращите срещи с приятели или провеждането на делови преговори. Не проявявайте неоснователна ревност, обуздайте чувството си за собственост. Не се увличайте по хазартни игри и не давайте пари на заем. Грижете се добре за здравето си, не прекалявайте с нищо.

Не допускайте конфликт в семейството да Ви съсипе днешния ден и настроението. Едва ли ще Ви свърта на едно място.По-добре си намерете някоя по-подвижна работа, че иначе доста ще се изнервите. Гледайте на грешките си, като на възможност да се усъвършенствате и да продължите напред.

Зодия Рак

Според нашия дневен хороскоп 27 февруари 2020 четвъртък е успешен ден за Раците. В първите дни може още да усещате по-трудните звездни влияния и да се чудите как да съвместявате отделните задачи и ангажименти, но има голяма вероятност по-нататък през месеца да изпитате облекчение – не само откъм работа, но и що се отнася до душевните Ви преживявания. Днес денят ще бъде изпълнен с напрежение – добре ще е да се погрижите за здравето и най-вече за спокойствието си, тъй като те са тясно свързани. Късметът е с Вас и в любовта. Така или иначе днес звездите Ви обещават късмет с парите. Днешният ден ще е подходящ за домашни дела. Ако не друго, сетете се, че е четвъртък.

Зодия Лъв

Днешният ден ще е наситен с положителна енергия, която ще оказва своята подкрепа през целия ден. Напрегнатата небесна конфигурация в четвъртък сочи, че времето е подходящо за отдих и за полагане на грижи за здравето. Възможен е и романтичен флирт, който ще внесе настроение в ежедневието ви. В днешния ден се чувствате отпаднали и преуморени, но ще сблъскате с непредвидени трудности у дома преди да тръгнете за работа. Към парите също трябва да подходите разумно. Интересите Ви днес ще са свързани предимно със семейството. Лъвове, днес е просто такъв ден.

Зодия Дева

Четвъртък е доста благоприятен за реализиране на поставените пред Вас цели. Обвързаните пък имат шанс да разнообразят любовния си живот и да си върнат тръпката – инициативата може да дойде от Вас или от партньора/партньорката. Интересите Ви днес ще са свързани предимно със семейството. Не пропускайте да си осигурите допълнителни доходи. Прекалено напрегнати сте в работата си днес, затова се постарайте вечерта да си осигурите нужното спокойствие. Днешният ден ще е удобен за активен труд и физическо натоварване. Бъдете внимателни в действията си.

Зодия Везни

Днешният ден ще е привидно труден, но и успешен. Днес са възможни парични загуби, така че бъдете внимателни. Обърнете внимание на здравето си. Общувайки с любимия човек и близки хора взаимно се зареждате с любов и положителни емоции. В четвъртък ще се чувствате добре, ако останете насаме със себе си или се заобиколите с любимите си хора и децата. Ангажираността Ви с бизнес и служебни задачи е не по-малко важна, а често и основна за вас. Днес е ден за пожелавания, използвайте го правилно.

Зодия Скорпион

В четвъртък не се претоварвайте. Обърнете по-голямо внимание на човека до себе си. Това ще облекчи работата ви, но не изпадайте в крайности, когато обсъждате конкретните детайли. Избягвайте срещите и запознанствата, особено деловите, за да не страдате разочаровани и тънещи в безпаричие. Днес е ден за разчистване, за извършване на промени, също и да положите грижи за здравето си. Вести, свързани със семейството ще Ви сплотят и съберат отново заедно. Бъдете великодушни към онези, които Ви отстъпват, по това ще Ви уважават и следват.

Зодия Стрелец

В четвъртък не се претоварвайте. Разплащате стар дълг.Може да останете без пари, но това не е проблем. Ваш близък от обществените среди ще се намеси своевременно. Много скоро ще се радвате на положителните резултатите от работата си. Грижете се добре за здравето си, избягвайте да се обременявате както физически, така и емоционално. Очаква Ви нова любов. Днес е ден за пожелавания, използвайте го правилно.

Зодия Козирог

Днешният ден бележи началото на нов старт и за всички от зодията се очертава раздвижване в делови, социален или личен аспект. Възможно е днешният ден да е натегнат: грижете се добре за здравето си, не се претоварвайте и избягвайте да влизате в конфликтни ситуации на работното си място. Семейството и приятелите Ви биха желали да прекарат с Вас повече време, не им отказвайте подобно благоволение и без друго в днешния ден за какво друго може да си мечтае човек. Може да спечелите допълнителни пари от преподавателска и консултантска дейност. Бъдете внимателни в избора на партньори. Усърдната Ви работа със сигурност ще се отрази благотворно на финансовото Ви състояние. Бъдете толерантни към чуждото мнение.

Зодия Водолей

В четвъртък за представителите на зодия Водолей възникват лични ангажименти при реализирането на желани цели. Очаква Ви нова любов. Голяма част от Водолеите са завладени от мисълта за материални загуби. На здравето Ви добре ще се отразяват плуването и водните процедури. Общуването с твърде много хора отнема доста от времето ви, пречи Ви на работата и забавя постигането на поставените цели. В семейството назряват въпроси, чиито решения изискват да сте по-активни. А и нужно ли е да свършите всичко днес?

Зодия Риби

Четвъртък ще внесе известно вълнение сред Рибите. Любовта ще Ви помогне, не я отблъсквайте. Постарайте се да се покажете от най-добрата си страна, защото може да се наложи да уговаряте някакви условия за заплащане и трябва да ги свържете с качеството на работата си. Не е разумно да вземате пари в заем. Финансовото състояние на семейството ще се подобрява и можете да си позволите повече удоволствия. Моментът е кризисен – насочва към грижи за здравето, към почивка и спокойствие. Днес трябва да обърнете внимание на дребните неща.

Източник: Знаците

Още новини
10 полезни храни

10 полезни храни

10 полезни храни, които приличат на органа в човешкото тяло. Много пъти сме писали за връзката между начина на хранене и здравето на човек. Днес ще отидем още една крачка по-напред и ще ви представим няколко храни, които действително са способни да лекуват. Още...

повече информация
Динените семки пречистват

Динените семки пречистват

Динените семки не трябва да се хвърлят на вятъра. За ползата от динените семки аз разбрах съвсем случайно. Един мой приятел беше в Китай за известно време, и като се върна заяви, че местните хора са свикнали да използват тези семена така, както ние използваме семките...

повече информация
Любовта ни се превърна в кошмар

Любовта ни се превърна в кошмар

Любовта ни беше силна в началото, но промяната дойде неочаквано. Той беше умен, изглеждаше добре и имаше прекрасно отношение към мен и дъщеря ми. Началото на промяната дойде крадешком и любовта ни се превърна в кошмар. Когато се влюбих в Иво повярвах, че съм срещнала...

повече информация
Невъзможните зодии

Невъзможните зодии

Невъзможните зодии според астрологията. В хороскопа съществуват няколко зодиакални съюза, които са невъзможни. За да бъдете щастливи и удовлетворени в любовта задължително трябва да избягвате зодиите, с които не си отивате. Овен – не си отива с Близнаци, Дева и Риби...

повече информация
Advertisements
5 неща назаем, които да не давате

5 неща назаем, които да не давате

5 неща назаем не трябва да давате или взимате. Някои неща са строго забранени да се дават или вземат назаем. Научавайки за тях, можете да се предпазите от проблеми и неуспехи. Ако направите грешка, опитайте се да не го правите в бъдеще, защото енергийните проблеми...

повече информация
Черноморието се извинява

Черноморието се извинява

Черноморието се извинява на българският турист. Извинявай, уважаеми туристе! Не знам турист ли си? Мишка ли си? Нямаш пари ли? Скръндза ли си? Не знам защо аз трябва да страдам заради теб. Аз съм тунинговано. Облагородено. Нагиздено като поп-фолк селянка в мол...

повече информация
Advertisements