Дневен хороскоп 27 март 2020
Дата на публикуване: 26.03.2020
дневен хороскоп 27 март 2020

Дневен хороскоп 27 март 2020

Дневен хороскоп 27 март 2020 ви вещае малко по-спокоен ден, в който ще имате време да свършите всичко започнато. Все пак пазете здравето си, времето ще е променливо, но вече по-стабилно. Започваме със
Зодия Овен
Днешният ден ще е наситен с положителна енергия, която ще оказва своята подкрепа през целия ден. Направете нещо специално за семейството си, покажете им, че държите на тях. Въздържайте се от необмислени постъпки и реакции и се посветете изцяло на работата си. Не давайте пари на заем защото няма да Ви ги върнат. Днес ще сте много приятна компания за общуване и особено ще Ви върви в любовните връзки. Грижите за здравето ще Ви се отразяват благоприятно. Бъдете много внимателни към жена, която се опитва да Ви предлага големи неща, но нищо няма да излезе от това.

Зодия Телец
Петък се оказва по-спокоен ден за представителите на Телци, а за някои денят дори ще е скучен, въпреки осъществените контакти в обществените среди, неангажиращите виртуални срещи с приятели или провеждането на делови преговори. Приемете на сериозно, ако Ви се обяснят в любов, но не се ангажирайте със смели обещания. Прекарайте повече време със семейството си, ако Ви е възможно да се приберете около обед, ако не е възможно заведете близките си на ресторант. Добре би било петък да посветите на рутинни занимания и дела, както и да се погрижите за здравето си, следвайте полезните си навици, спазвайте добър режим, спортувайте. Бъдете внимателни, ако теглите пари от банкомат. За онези, които търсят работа денят може да се окаже особено благоприятен. Днес Телците са психически устойчиви, което ги прави твърде стабилни.

Зодия Близнаци

Днес имате куп неща за вършене. Днешният ден ще е подходящ за пазаруване и отхвърляне на неприятни задължения, ще успеете да го направите бързо. В отношенията си с партньора давайте повече от себе си и ще се радвате на взаимност. Не пропускайте предложение за лека разходка, било то и до магазина. Бъдете по-премерени в думите си, че може да загубите някой приятел, заради недомислие. Ако Ви е възможно отложете присъствието си на работното си място. Обуздайте нетърпеливостта си и станете по-смирени.

Зодия Рак

В очакване сте на нещо хубаво да Ви се случи и днес ще имате приятни изживявания. В работата си прилагайте творчески подход. Съчетавайте професионалните си ангажименти с личните, съвместявайте полезното с приятното, но не пренебрегвайте здравето си. Не се увличайте по хазартни игри и не давайте пари на заем. Днес е Вашият ден да участвате в споделяне проблемите на битието. Необвързаните представители на зодията ще са обзети от любовен порив по обаятелна личност. Бъдете много внимателни към жена, която се опитва да Ви предлага големи неща, но нищо няма да излезе от това.

Зодия Лъв

Според нашия дневен хороскоп 27 март 2020 днешният ден ще е наситен с положителна енергия, която ще оказва своята подкрепа през целия ден. С еднаква отговорност ще се отнесете към работата, семейните задължения и личните си предпочитания. Днешният ден ще е подходящ за бизнес и за разрешаване на финансови въпроси. Днес обърнете по-голямо внимание на партньорските си взаимоотношения. През петък ще е добре да се подложите на пречистващи процедури, да се погрижите за здравето си. Едва ли нещо би нарушило душевното Ви равновесие, което е достатъчно условие за спокоен разговор със семейството и преодоляване на съществуващите разногласия.Отделете време за интелектуалните си необходимости. В крайна сметка вдругиден всичко ще бъде наред.

Зодия Дева

Днешният ден ще е сполучлив, но някой недобронамерени коментари по ваш адрес може да предизвикат гнева Ви през този петък. Днешният ден е подходящ за творчески занимания, както и да се погрижите за здравето си. Голяма част от Вас ще изберат да прекарат днешния ден търсейки разнообразие. Има шанс да спечелите пари и ако мислите в тази насока наистина може да откриете начин за прилично възнаграждение. Ако сте обвързани или не искате да попадате в сложни ситуации, внимавайте с тайните любовни авантюри. Няма да сте настроени много-много за работа, ще Ви се иска по-скоро да бъдете с любим човек, но не бъдете толкова сериозни.Къде остана чувството Ви за хумор? Днес просто е такъв ден.

Зодия Везни

В очакване сте на нещо хубаво да Ви се случи и днес ще имате приятни изживявания. Близки ще са Ви и стремежите към удоволствия и любов. Умората от последните дни се отразява на всичко около Вас – работа, емоции и семейството.Задължително е да намерите време и за почивка поне вечерта. Днес са възможни парични загуби, така че бъдете внимателни. Грижете се добре за здравето си – това може да стане, ако следвате полезните си навици и спазвате здравословен режим. Склонни сте да изпълнявате допълнителна работа. Днес всичко тръгва по вода.

Зодия Скорпион

В петък за представителите на зодия Скорпион възникват лични ангажименти при реализирането на желани цели. Най-важното днес е да не рискувате и то най-вече по парични въпроси. Наблегнете на почивката, на разходките сред природата и на грижите за здравето си. Склонността Ви към флиртове може да подведе другия човек, бъдете ясни в несериозността на намеренията си. Добро време за обучение, за контакти или работа с чужденци; насрочете срещи с хората от приятелския си кръг и начертайте пред себе си нови цели. петък посветете на учене, на срещи и разговори, на създаване на нови социални контакти. Днес просто е такъв ден.

Зодия Стрелец

Петък ще е благоприятен ден за Стрелците, но за момента при Вас ситуацията е доста напрегната, макар че всичко изглежда спокойно и надеждно. Грижите за здравето ще Ви се отразяват благоприятно. Близки ще са Ви и стремежите към удоволствия и любов. В свободното време ще имате възможността да се насладите на любимите си занимания. С работата Ви са свързани много хора, които в различна степен оказват влияние на обществената нагласа и социален живот. Имате пари, не търсете повече. Бъдете внимателни в думите си и не си позволявайте иронични забележки.

Зодия Козирог

Петък отбелязва началото на хубави промени за мнозина от родените в зодията, чиято интензивност до средата на следващия месец ще е значителна. Днес Козирозите ще насочат вниманието си към контакти в социалната сфера. Грижете се добре за здравето си и за нещо не по-малко важно – за спокойствието си. Днешният ден ще е идеален за разрешаване на спешни финансови проблеми. Ще сте настроени по-скоро любовно, но щом Ви се обадят приятелите ще забравите всичко и ще тръгнете с тях, където Ви завее вятъра (малко неприсъщо за вас). Радостни новини свързани с дома, децата и семейството. Днес не е необходимо да се случва нещо важно.

Зодия Водолей

Петък ще сблъска много от представителите на Водолей с нови преживявания. Днес ще имате шанс да се разкриете пред друг човек и да изпитате истинска интимност с него. Не е лошо да се погрижите за здравето си,но не прекалявайте с натоварването. Ваш близък е на път да постъпи по неразумен начин в личен план, опитайте се да му въздействате. Мнозина ще имат силен шанс за успешна партньорска работа. Не се радвайте прибързано на получените пари, защото ще се наложи да покривате неотложни разходи. Ако отлагате трудните занимания те няма да станат по-лесни.

Зодия Риби

Петък не е еднозначен ден за Рибите. Не пренасяйте лошото си настроение върху любимия човек. Отдайте се на общуване с приятни хора и със семейството си. Препоръчително е да се погрижите за здравето си –може да спортувате, но без да се претоварвате. Всяка крайност и необосновано изхвърляне крие рискове от провали, загуба на авторитет и пари. Завършете дълго отлагана работа. Днес свършете важното и неотложното до обяд.

Източник: Знаците

Още новини
Обичам изневеряващ мъж

Обичам изневеряващ мъж

Обичам изневеряващ мъж и това е голям проблем. Това е моята история – историята на една влюбена жена! Чувствам се глупава, защото продължавам да живея, заслепена от любов, и отказвам да приема очевидното – Илия ми изневерява. Това е истината, казана в едно изречение....

повече информация
Богаташ обиди учителка

Богаташ обиди учителка

Богаташ обиди учителка с въпрос, но си получи заслуженото. Група стари приятели се събраха на вечеря. И един от тях, който е станал главен изпълнителен директор реши да обсъди проблема с образованието. Той започна така „Какво може да научи едно дете от някой, който е...

повече информация
Вирусите умират с тези храни

Вирусите умират с тези храни

Вирусите умират, когато употребявате дадени храни. Според СЗО над 23 милиона души се разболяват всяка година само като ядат заразена храна. И според друг доклад, има толкова много различни вируси, колкото са звездите на небето. За да не се разболеят телата ни,...

повече информация
Безпорядък у дома

Безпорядък у дома

Безпорядък у дома е нещо често срещано в днешно време. Оправдания, че времето не стига обаче не са релевантни. Макар че от хаоса се раждат цели Вселени, когато е прекален и дълготраен, той съвсем не е полезно явление. И колкото и странно да ви се струва, разхвърляното...

повече информация
Advertisements
От какво плачат зодиите

От какво плачат зодиите

От какво плачат зодиите? Всяка една зодия има свое слабо място. Всеки един от нас се разстройва от нещо, което би било непонятно за някои от представителите на другите зодии. Има някои определени проблеми, които могат да ни извадят от равновесие. И дори да ни...

повече информация
Дженифър от филма Флашданс

Дженифър от филма Флашданс

Дженифър от филма Флашданс не се забравя лесно. Трудна задача е да се намери някой, който да не е гледал повече от веднъж лентата, превърнала се в един от емблемите на 80-те, а именно „Флашданс“. Още с премиерата си, той стана абсолютен хит, а с течение на времето се...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.