Дневен хороскоп 27 октомври 2020
Дата на публикуване: 23.10.2020
дневен хороскоп 27 октомври 2020

Дневен хороскоп 27 октомври 2020 ви вещае ден, наситен с нови преживявания. Някои зодии е възможно да претърпят конфликти и спорове, които да не са в тяхна полза. Бъдете търпеливи и разумни и не се подавайте на емоциите. Внимавайте с харченето на пари – сега не е моментът. Пестете за черни дни и не давайте на заем. Пазете здравето си и мислете с главата си. Започваме със Зодия Овен. Според нашия дневен хороскоп 27 октомври 2020 във вторник е възможно да попаднете в конфликтни ситуации. Не давайте пари на заем защото няма да Ви ги върнат. Ако имате работа, която трябва да завършите днес, не отлагайте присъствието си на работното място. Направете нещо специално за семейството си, покажете им, че държите на тях. В здравословен аспект добре ще Ви се отразяват плуването и водните процедури. Не рискувайте доверието на половинката си със случайни флиртове. Гледайте на грешките си, като на възможност да се усъвършенствате и да продължите напред.

Зодия Телец
Вторник е спокоен ден, приветлив и материално успешен за Телците. Днес ситуацията ще се промени, ще се разчисти пътят напред, ще се намери нужният подход и в любовните връзки. Имате пари, не търсете повече. Работата остава на заден план, изместена от случващото се в личния живот. Моментът е благоприятен да се погрижите за здравето си, още повече – за собственото си спокойствие и за вътрешния си мир. Не пренасяйте в къщи своите недоволства и душевни терзания. Не пропускайте да отделите време, което да посветите само на себе си, ако имате нужда от това.

Зодия Близнаци

В вторник заложете на повече движение, на срещи и разговори, на общуването си с околните. Времето е подходящо най-вече за рутинна работа и за изпълнение на обичайните Ви задачи и ангажименти. Обвързаните пък имат шанс да разнообразят любовния си живот и да си върнат тръпката – инициативата може да дойде от Вас или от партньора/партньорката. Хубав ден, обаче по-добре вечерта да прекарате със семейството си. Направете нещо полезно и практично за емоционалното и физическото си здраве. Бъдете внимателни ако оформяте финансови документи, ако са свързани с предстоящи инвестиции в нови проекти. Днес просто е такъв ден.

Зодия Рак

Според нашия дневен хороскоп 27 октомври 2020 вторник ще сблъска много от представителите на Рак с нови преживявания. Ще имате по-скоро домашни ангажименти и грижи около семейството. Не е изключено да получите привлекателна оферта за нова или допълнителна работа. Любовта ще направи с Вас чудеса, повярвайте. Вторник не е от дните за реализиране на многопосочен успех, но е плодотворен за осъществяване на финансови цели и печалби. Днешният ден ще може да е по-напрегнат, така че си дайте необходимата почивка и отделете време за дейности, които Ви зареждат и обичате да вършите. Бъдете оптимисти.

Зодия Лъв

Днешният ден ще е наситен с положителна енергия, която ще оказва своята подкрепа през целия ден. Важно е да имате повече пари, но дали всичко не опира до отношението Ви към това, което имате и с което разполагате? А колко всъщност бихте искали да имате и за какво ще го използвате? Помислете над това, отговорите си струват. Приемете на сериозно, ако Ви се обяснят в любов, но не се ангажирайте със смели обещания. Разбирателството в семейството ще направи денят Ви такъв, каквато отдавна Ви се иска да бъде. Днешният ден ще е идеален за изява на тези от вас, които се занимават с изкуство или с научна работа. Може да обърнете по-голямо внимание на здравето и на спокойствието си. Бъдете борбени.

Зодия Дева

Според нашия дневен хороскоп 27 октомври 2020 вторник е спокоен ден, приветлив и материално успешен за Девите. Доверието е по-ценно от злато. Около Вас има много хора, но само единици заслужават да им поверите парите или делата си. Не пренебрегвайте физическото си и психическо равновесие, ако искате да имате успешни реализации. За да бъдете перфектни навън, нужна е работа навътре. Близките ще Ви зарадват с мил жест. Любимия човек ще Ви прости мимолетния флирт, но не прекалявайте с търпението му. Днес дайте инициативата на другите.

Зодия Везни

В вторник отделете време за приятелите си и за хобитата си. Ако решите да провеждате делови срещи и разговори или интервю за работа, или пък да наемете служители в своята фирма, направете го в днешния ден. Движете се повече – възможни са и кратки пътувания. Парите ще идват по линия на успешно сключени сделки и финансови проекти. Интересите Ви днес ще са свързани предимно със семейството. Ще сте настроени по-скоро любовно, но щом Ви се обадят приятелите ще забравите всичко и ще тръгнете с тях, където Ви завее вятъра (малко неприсъщо за вас). Вторник със сигурност ще бъде доста успешен.

Зодия Скорпион

Вторник е успешен ден за Скорпионите. Моментът също е подходящ да се посветите на разрешаването на финансови въпроси и да се погрижите за здравето си. Най-важното днес е да не рискувате и то най-вече по парични въпроси. Времето не е подходящо за пътувания, работа или контакти с чужденци. Бъдете по-търпеливи с хората и се вслушвайте в предложенията им. Днес обърнете по-голямо внимание на партньорствата си. Ако е възможно, заемете наблюдателна позиция и не пристъпвайте към активни действия на този етап.

Зодия Стрелец

Според нашия дневен хороскоп 27 октомври 2020 във вторник някои от Вас може да пътувате зад граница. С желание и любов ще се отдадете на работата си и за някои това означава да изживеят емоции, които ще ги правят щастливи. Грижете се за здравето си, бъдете умерени. С важна среща е свързан вторник и то може би повече от една. И ако деловата ще даде тласък на работата Ви за период от няколко месеца, то личната ще Ви зареди с надежди за доста по-дълъг период. Вторник е добър и благоприятен за реализация на финансови цели, но има и много предупредители за евентуален неуспех. Общуването Ви с любимите хора Ви носи радост. Днес Стрелците са психически устойчиви, което ги прави твърде стабилни.

Зодия Козирог

Голям процент от Козирозите са подвластни на отлично настроение в вторник, но ако пожелаете да се наситите с присъствието му, едва ли ще Ви е невъзможно. Любовните преживявания ще са повод за емоция. Вторник е печеливш и особено благоприятен за контакти, споразумения и преговори. Може да учите и да направите нещо полезно за здравето си – например да се подложите на водни процедури или да релаксирате. Въпреки затрудненията причинени от ваши противници и неприятели, Вторник Ви предоставя добри възможности за материален успех и парични печалби. Едва ли нещо би нарушило душевното Ви равновесие, което е достатъчно условие за спокоен разговор със семейството и преодоляване на съществуващите разногласия. Отделете време за интелектуалните си необходимости. Ако отлагате трудните занимания те няма да станат по-лесни.

Зодия Водолей

Вторник може да бъде определен като сполучлив ден за голяма част от Водолеите. Не прекалявайте с капризите си, защото може да се озовете на ръба на изолацията. В днешния ден на пълнолунието за месеца моментът не е подходящ за пътувания, за контакти или работа с хора, свързани с чужбина. Ако вече имате постоянен партньор, преценете дали си струва да се хвърляте в нова любовна авантюра. Направете нещо полезно и практично за емоционалното и физическото си здраве. Даже и да не носи пари веднага, след време може да сте много доволни от своята прозорливост. Днес е време да си дадете почивка и да се порадвате на живота.

Зодия Риби

Днес интуицията Ви е особено изострена, използвайте я по предназначение. Приемете на сериозно, ако Ви се обяснят в любов, но не се ангажирайте със смели обещания. Не се претоварвайте излишно, все пак работата не е заек, че да избяга. Ще Ви се струва, че нищо не е както трябва. На това отгоре и парите ще изтичат между пръстите Ви и то за неща, без които няма как да минете. Не допускайте конфликт в семейството да Ви съсипе днешния ден и настроението. За някои от Вас денят ще бъде свързан и с доста работа. Днес проведете консултации.

Източник: Знаците

Още новини
Майка ми разруши живота ми

Майка ми разруши живота ми

Майка ми разруши живота ми! Цял живот изпитвах вина, че заради мен майка ми се е лишила от личен живот. Веднъж в пристъп на отчаяние й изкрещях, че би било най-добре, ако не беше ме раждала и щом съм толкова лоша – да ме остави в дом за изоставени деца. Тази жена...

повече информация
Дължината на пръстите

Дължината на пръстите

Дължината на пръстите влияе на характера. Може да се научи много за характера на човек, ако погледнете колко дълги са пръстите на ръката му. Звучи странно, но е факт. Трябва да следите два пръста – показалецът и безименния пръст. Те ще ви покажат що за човек стои...

повече информация
Животът в чужбина

Животът в чужбина

Животът в чужбина не е цветя и рози. Аз съм дете на 80-те години. След комунизма много от семействата, живеещи в близост имигрираха: Германия или Америка. Не се връщаха с години и на мен мечтата ми беше да замина в чужбина. На 18 ме разубедиха и останах в България,...

повече информация
5 магически думи

5 магически думи

5 магически думи, които унищожават стреса в зародиш. Започването на нова работа, преместването на ново място, приготвянето на всичко у дома сутрин или дори просто влизането в стая, пълна с хора, които никога не сте срещали преди, може да накара сърцето ви да бие малко...

повече информация
Advertisements
За непреболедувалите Ковид19

За непреболедувалите Ковид19

За непреболедувалите Ковид19 е следващата статия. В няколко статии от месец април се опитах да дам своя принос в разгадаването на новостите около епидемичния вирус. Сега, седем месеца по-късно, насочвам перото си популярно към хората, които все още не са боледували, в...

повече информация
Унижението на съпруга ми

Унижението на съпруга ми

Унижението на съпруга ми не се търпи. Той е имал трудно и сурово детство. Израснал е с баща алкохолик, който е пребивал цялото семейство. За съжаление в това отношение и майка му не е била по-различна. Възпитан и отгледан в насилие, мъжът ми вярва, че има право да се...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.