Дневен хороскоп 27 септември 2019
дневен хороскоп 27 септември 2019

Дневен хороскоп 27 септември 2019

 

Дневен хороскоп 27 септември 2019 ви вещае много емоции за всички зодии. Денят няма да бъде скучен. Стартираме със
Зодия Овен
В петък ще е времето, когато трябва да завършите до успешен край планираното цялата седмица. Има вероятност да поемете още работа, която да ви донесе още доходи. Печалбата ще е във ваши ръце, затова не я изпускайте. Днес ще бъдете публична личност, заемете се с презентации и изяви, за да се харесате на останалите. Спортувайте активно, това ще ви донесе истинско щастие. Може да срещнете човек, от което да произлезе някаква връзка. Ако сте необвързани, моментът за любов е много подходящ. Семейството е всичко за вас, не странете от него. Когато боравите с пари, бъдете особено предпазливи. Вглеждайте се в дреболиите и изпипвайте докрай нещата.
Зодия Телец

В петъчния ден Телците ще са заредени с весело настроение. Ако сте прегрешили с някой друг, днес можете да го признаете на човека до вас. Искайте му прошка, той ще е благоразположен да ви прости. Но все пак не разчитайте, че ще ви се зарадва. Петък е ден, в който може да набъбне финансовото ви състояние. Намерете си странична работа, за да спечелите някой друг лев. Недейте да се преуморявате, вършете нещата умерено, за да сте здрави. Ще получите добри семейни новини, които ще ви накарат отново да се съберете семейно. Ако ви се работи, проблемите няма да са пречка за вас. Но в никакъв случай не се отпускайте, а следвайте нещата, както сте си ги намислили. Активността ви ще ви бъде от полза.
Зодия Близнаци
Животът ви е на прага на важна промяна. Работата ви няма да е толкова тежка и напрегната. Когато говорите за дадени неща, не се подлъгвайте да залитате към крайностите. Петък е ден за почивка, затова по-добре намерете време за разтоварване, за да не пострада здравето ви. Избягвайте лоша храна, влезте в режим и не се подавайте на изкушения. Нямате нужда засега от повече пари, тези ще ви стигнат. насладете се на любовта на хората около вас. Отстоявайте повече собственото си мнение. Ако някой от вашата фамилия иска ви помоли за съвет, най-добре го оставете да си реши сам.

Зодия Рак

Според нашия дневен хороскоп 27 септември 2019 петък ще е ден, в който добра вест ще раздвижи нещата около вас. С приповдигнато настроение вие ще радвате останалите със своята добра компания. В любовта също ще летите. Денят е хубав за постигане на добри постъпления, очаквани отдавна. не очаквайте обаче да ви върви във всяка област, ще ви огрее само това, което най-много желаете. Здравето ви няма да е цветущо, затова вземете адекватните мерки. Семейните отношения ще бъдат идеални, което ще ви помогне да се насладите на прекрасната есенна вечер. Това ще ви даде нова сила и енергия за предстоящите дни. Не бъдете черногледи, позитивизъм и оптимизъм е решението за вас. Уважавайте повече вашите колеги, те също имат право на глас.

Зодия Лъв

Хубав петък за Лъвовете се очертава. Успехът най после ще е на ваша страна, материален стимул ще ви донесе радост. Печалбата на пари ще ви окрили. Но не прекалявайте с работата, все пак е петък. Пазете повече здравето си, може да се разклати. Трудно ще контактувате с хора, защото вашата гордост ще ги отблъсква. Бъдете малко по-толерантни и изслушвайте събеседниците си. В любовта са възможни леки забежки, които ще ви се отразят добре. От петък нещата тръгват нагоре, затова се настройте положително.

Зодия Дева

През първата част от петък се концентрирайте върху довършителни задачки. Искреността ще ви донесе полза. Не навлизайте в личното пространство на своите партньори и колеги. Ако следвате планът в главата си и работите усърдно, успехите няма да закъснеят.
Ако отидете на открито, това ще ви подейства освежаващо. Семейният уют ще ви даде спокойствие и топлина. Недейте да действате прибързано, няма смисъл. Само ще изхабите финансови средства и ще се изнервите допълнително. Това не ви е нужно сега. Бъдете по-позитивни, не изпадайте в детайли, а мислете глобално. Задачите са пред вас и трябва да бъдат свършени.

Зодия Везни

В петъчния ден ще се чувствате на приливи и отливи. Внимавайте, когато се допирате до пари, може да претърпите загуба. В интимната сфера сте отново с противоречиви чувства. Проявете повече търпимост, когато сте заедно с най-близките си хора. Забравихте ли, че трябва да внимавате повече със здравето. какво става с вашите режими – може би се изкушавате да ги нарушите? Не го правете, а продължавайте да ги следвате и спазвате. Дошъл е моментът за смяна на работата, затова се замислете какво ви се прави в бъдеще. Много внимавайте какво говорите и правите, за да не нараните някого, с когото общувате. Бъдете предпазливи, когато в живота ви се появява нов човек.

Зодия Скорпион

Дневен хороскоп 27 септември 2019 вещае хубав и успешен ще е петъчния ден, Скорпиони. Очакват ви хубави емоции, а страхотна изненада ще зарадва някои от вас. Емоциите бушуват във вас, те са толкова силни, че може да ескалират в някакво пререкание с любимия човек до вас. Не прибързвайте ако боравите с парични суми. Може да направите грешка, която ще ви струва скъпо. Вашата любов ще ви поднесе изненада, което ще ви накара да се замислите за трайни взаимоотношения с него. Трябва да слушате повече какво иска от вас семейството ви, да правите повече компромиси. Много се пазете от емоционални и физически претоварвания, те няма да са във ваша полза. Завършете петък с усмивка, работете с мерак.

Зодия Стрелец

Положителен ден за вас, Стрелци. Събитията покрай вас ще са богати и твърде много. Липсата на пари е видима, това ще е единственото, което ще ви тормози. Разходите са факт. Ако имате партньор, не го лъжете за нищо и не прекрачвайте неговата територия, защото ще ви се разсърди. В семейството ще получите блага вест от младите му членове. Това ще вдигне самочувствието и ще подобри настроението ви. Недейте да се товарите с излишни неща, за да не влошите здравето си. Когато трябва да свършите нещо важно, внимателно го обмислете и не прибързвайте.

Зодия Козирог

Активността в петък ще е повишена. Не е добър денят за сериозна работа, сключване на договори. Ако можете втората половина се изнесете някъде на въздух, релаксирайте. Иначе здравето ви може да пострада. Следвате план, който може да не се хареса на хора около вас. Не им обръщайте внимание, а действайте както го чувствате. Днес е ден за размисъл – сега е моментът да планирате как да спечелите повече пари занапред. Ако решите да пофлиртувате, но имате любим човек до себе си, той ще ви го прости, защото ще осъзнае, че сте имали нужда от разнообразие. Но все пак не прекалявайте с това. Избягвайте диалог с непознати хора.

Зодия Водолей

Очаква се пластовете в делово отношение да се раздвижат. Рестартът ще е факт – не само в делови, а и в личен аспект. Денят е идеален да промените нещо, което отдавна се каните да направите. Занемареното здраве чака да се погрижите за него. Пазете се от хора, които искат да се месят в делата ви. Най-добре действайте както вие си знаете, съветите не са ви необходими. Анализирайте ситуацията и се сетете защо напоследък парите не ви стигат. Време е да замислите нещо ново, което ще ви е от полза както на вас, така и на вашето семейство. Включете и него. Ако някой ви подметне нещо хапливо, внимавайте как ще реагирате, дори и да не е прав.

Зодия Риби

Ден, в който трябва да се съобразявате с чужди обществени становища. Опитайте се да избягате от всекидневието и се пренесете някъде на въздух, където да си релаксирате. Сетете се, че имате хоби и му се отдайте. Настроението няма да е от най-доброто, но не правете грешката да заразявате другите с негативизъм. Особено внимавайте, ако имате любим до себе си. Не го обременявайте със своите терзания, той не го заслужава. Скоро време ще ви затрупат с работа. Подгответе се за нея, защото резултатът ще е добър за вас. Пазете се от непремерени рискове, ако имате някакъв важен бизнес.
Потиснете емоциите, които напират във вас. Усмихвайте се повече, денят е прекрасен, пък и е петък. Дневен хороскоп 27 септември 2019 ще е изпълнен с разнообразни преживявания, спазвайте съветите, които ви даваме спрямо звездите.

Още новини
Боза в домашни условия

Боза в домашни условия

Боза е дума от турско-персийски произход, което подсказва, че родината й е Близкият изток. Тази освежителна напитка се пие най-много у нас и в Турция и по-малко в Сърбия, Румъния и Гърция. Разпространена е също в казвказките райони на Русия и в някои арабски страни....

повече информация
Майка написа писмо на дъщеря си

Майка написа писмо на дъщеря си

Майка написа писмо на дъщеря си, които разтърси обществото. В него има доста истини и всяка майка си мисли подобни неща, когато детето й порасне. Ето какво пише: Здравей, дъще! 1.След 3 години, аз мога да те изгоня от дома. Това звучи страшно, нали? Но въпреки това,...

повече информация
Крадците на мъже са от тези 3 зодии

Крадците на мъже са от тези 3 зодии

Крадците на мъже се характеризират с това, че нямат особени задръжки. Изневярата не е приятно нещо, но понякога тя е заложена в зодията на жената. Такъв тип жени просто им е в кръвта да откраднат чужд мъж. Някои дори го правят ей, така, само за спорта. После може и да...

повече информация
Как да не загубите мъжа до вас

Как да не загубите мъжа до вас

Как да не загубите мъжа до вас - полезни съвети. Връзката между жената и мъжа е доста крехко нещо. В началото чувствата са винаги по-силни, отколкото след няколко седмици или месеци. За да се развие романсът и да се премине към нови етапи, любовта не е достатъчна....

повече информация
Advertisements
Не смесвайте с яйца 7 храни

Не смесвайте с яйца 7 храни

Не смесвайте с яйца тези 7 храни, защото е вредно и може да напълнеете. Всъщност ние всеки ден "бомбардираме" стомасите си не само с нежелана храна, но и с напълно вредни храни. Здравословните естествени съставки се превръщат във врагове на храносмилането и тънка...

повече информация
Училищният тормоз остави следи

Училищният тормоз остави следи

Училищният тормоз остави следи. Едва когато остарях, разбрах колко щети ми е нанесло миналото. Не е лесно да погледна назад и да се сблъскам с болката, но след пенсионирането го направих. Това не беше съзнателно решение, а по-скоро процес, в който започнах да мисля...

повече информация
Advertisements