Дневен хороскоп 27 януари 2020
Дата на публикуване: 26.01.2020
дневен хороскоп 27 януари 2020

Дневен хороскоп 27 януари 2020

Дневен хороскоп 27 януари 2020 ви вещае добро начало на седмицата, като някои от вас ще се радват на добри новини. Длуги пък трябва да избягват да започват нещо ново, а трети ще пътуват. Започваме със
Зодия Овен
Днешният ден ще е благоприятен за самооценка. Една среща предстои да се превърне в романтично увлечение или в истинска любов. Общувайте и се движете повече. Добро време за отдих, за занимания с психология и за упражняване на водни спортове. Жените от зодията ги очаква приятна романтична среща, не е изключено възникване на нова връзка или подновяване на стари отношения извън семейството. Очаквани парични постъпления вероятно ще се отложат за няколко дни. Сблъсквате се с трудности, но въпреки тях денят Ви е печеливш, стига да не се окажете отпуснати и без желание за активна работа, която е проводник на успеха ви. Бъдете конкретни и не бъдете твърде емоционални, нещата не винаги са лични или поне не толкова, колкото Ви изглеждат.

Зодия Телец
В понеделник внимавайте да не възникнат неразбирателства с приятели, с любимите Ви хора и с децата. Безкористната Ви помощ към човек, с когото не сте много близки ще предизвика буря от положителни емоции и израз на благодарност. Деловите контакти са затруднени, защото не искате да прекъсвате работата си. Днешният ден ще е подходящ за приключване на проекти и начинания, свързани с професионалните Ви и финансови интереси. Физически сте добре, работете за подобряване на психическото си здраве. Очаква Ви нова любов. Бъдете внимателни в думите си и не си позволявайте иронични забележки.
Зодия Близнаци
Днешният ден бележи началото на нов старт и за всички от зодията се очертава раздвижване в делови, социален или личен аспект. Имате нужда от действие и затова точно днес ще предпочетете да запълните времето си с работа. Днешният ден ще е благоприятен за приятни събирания с колеги, а в личен план – да се погрижите за здравето и за тонуса си. Очаквани парични постъпления вероятно ще се отложат за няколко дни. Интересите Ви днес ще са свързани предимно със семейството. Флиртовете могат да се превърнат в сериозна връзка. Днес просто е такъв ден.

Зодия Рак

В понеделник някои от Вас може да пътувате зад граница. Намерете сили да завършите работата си до обед. Емоционалното раздвижване под формата на любовни предпочитания или гневни реакции към заобикалящата среда са ярко изразени в настроенията на Раците през днешнея ден. Вашите желания и тези на близките Ви ще съвпадат почти изцяло. В близките дни не очаквайте приходи. Добре би било да се погрижите за здравето си. Съвършенство и перфекционизмът, дори в дребните детайли определят поведението Ви днес.

Зодия Лъв

Според нашия дневен хороскоп 27 януари 2020 в понеделник избягвайте да взимате важни решения или да стартирате инициативи, тъй като е възможно нещата да се развият съвсем различно от планираното. Бъдете добронамерени и простете на хората, които са Ви засегнали. Очакват Ви приятни изненади, но все пак не губете напълно разсъдъка си и не харчете всичките си пари. Най-после ще имате възможност да свършите една отдавана изоставена работа. Най-интересното е, че ще потръгне, само недейте много да мърморите. Днес денят ще бъде изпълнен с напрежение – добре ще е да се погрижите за здравето и най-вече за спокойствието си, тъй като те са тясно свързани. Любовна авантюра ще Ви отнесе в друга орбита и ще забравите за тревогите си. Бъдете бдителни и се предпазвайте от финансови загуби.

Зодия Дева

Понеделник е добър ден за вас, тъй като Ви очакват добри новини, които отдавна очаквате. Приятел може да Ви поиска пари, но сумата е голяма за вас.Намерете начин да му обясните в какво състояние се намирате. Днешният ден ще е подходящ за рутинна работа и за изпълнение на обичайните Ви задачи и ангажименти. Бъдете по-гъвкави в отношенията със семейството си, пък и не само с тях. Добре ще през днешния ден да отделите внимание на партньора/партньорката си, да се погрижите за здравето си, да спортувате активно. Вашата сексуална чувственост и засилена емоционалност може да прерасне в конфликт с любимия човек, подходящи са нови ангажименти и делови отношения. Днешният ден ще може да се окаже изключително спокоен за някои от представителите на зодията.

Зодия Везни

Понеделник е доста разнообразен ден като възможности и позволява действия на широк периметър. Имате пари, не търсете повече. Можете да отхвърлите доста работа днес, но не започвайте нищо ново. Помислете как да изненадате приятно семейството си. Може да се получи мощен емоционален вакуум, който да Ви принуди да прелистите нова страница в отношенията ви. На здравето Ви добре ще се отразяват плуването и водните процедури. Днес не е необходимо да се случва нещо важно.

Зодия Скорпион

В днешния ден бъдете особено внимателни, ако сте зад волана сутринта. Внимавайте, съвсем лекомислено започвате да флиртувате в работата, а това няма да доведе до нищо добро. Избягвайте да влизате в конфликт с хората в дома си и с членовете на семейството си. Желанието да бъдете първи, най-добри, най-красиви може да Ви изиграе лоша шега. Нужно е само да бъдете естествени, така може да спечелите и пари, и приятели. Днешният ден ще е благоприятен за пътувания, за контакти или работа с хора в чужбина, както и да стартирате обучение. Може да направите нещо добро за здравето си, като си изградите добри навици и спазвате полезен за Вас режим. Днес дайте инициативата на другите.

Зодия Стрелец

Днешният ден ще е сполучлив, но някой недобронамерени коментари по ваш адрес може да предизвикат гнева Ви през този понеделник. Вести, свързани със семейството ще Ви сплотят и съберат отново заедно. Полагайте превантивно грижи за здравето си – проявявайте умереност. Стрелци, не проявявайте неоснователна ревност, обуздайте чувството си за собственост. Днешният ден ще е удачен и за смели начинания, действайте. Разпределете работата си така, че времето след обед да използвате за себе си. Днес е време да си дадете почивка и да се порадвате на живота.

Зодия Козирог

Понеделник е доста разнообразен ден като възможности и позволява действия на широк периметър. Не подценявайте детайлите в пряката си работа. Понеделник посветете на учене, на пътувания, на срещи и разговори, на създаване на нови контакти. Грижете се добре за здравето си, почивайте си достатъчно. Има шанс да спечелите пари и ако мислите в тази насока наистина може да откриете начин за прилично възнаграждение. Не проявявайте неоснователна ревност, обуздайте чувството си за собственост. Намерете начин да се отпуснете.

Зодия Водолей

Понеделник може да бъде определен като сполучлив ден за голяма част от Водолеите. Любовните преживявания ще са повод за емоция. Наблегнете на почивката, на разходките сред природата и на грижите за здравето си. Днешният ден ще е подходящ за домашни дела. Днешният ден е подходящ за рутинна работа и за изпълнение на обичайните Ви ангажименти. Днешният ден ще е подходящ и за големи покупки. Днес трябва да избягвате споровете.

Зодия Риби

Голям процент от Рибите са подвластни на отлично настроение в понеделник, но ако пожелаете да се насите с присъствието му, едва ли ще Ви е невъзможно. В понеделник може да отделите време на дома си и на хората в него. Обърнете внимание на партньора си, ако сте го наранили, не се колебайте да се извините и да направите нещо специално за него. Работата Ви ще бъде успешна, ако не си поставяте нереални цели.Не позволявайте на колегите си да отвличат вниманието ви. Не прекалявайте с похапването. Понеделник не е от дните за реализиране на многопосочен успех, но е плодотворен за осъществяване на финансови цели и печалби. Днес дайте инициативата на другите.

Източник: Знаците

Още новини
Есенна салата

Есенна салата

Есенна салата ще ви даде нови сили и здраве. Предлагаме ви много лесна и бърза рецепта, която е с доказани ползи за организма през този прекрасен, но и предзимен сезон. С нея освен, че ще подсилите имунитета си ще се заредите с голямо количество от безценни витамини....

повече информация
Ароматни вкусни сиренки

Ароматни вкусни сиренки

Ароматни вкусни сиренки - всички в семейството ни ги обичат, а се правят лесно. Всички обичаме сиренки. Няма нищо по-хубаво от тази вкусотийка за закуска, преди да бъдем погълнати от ежедневните задачи. Сиренките не се приготвят сложно, напротив, и точно това е...

повече информация
Българка обърка самолета

Българка обърка самолета

Българка обърка самолета. 30-годишна българка, която трябвало да лети от Лондон с билет до Валенсия, се качила в британската столица в погрешен самолет и се озовала в Киев. За грандиозната грешка разказа на стената си във фейсбук злополучната пътничка, която се тагна...

повече информация
Съсипаният ми живот

Съсипаният ми живот

Съсипаният ми живот се дължи на родната ми майка. Доскоро всичко в живота ми беше наред. Завърших училище с отличие, след което успях да завърша престижен университет, а после се устроих и на добра работа. Няколко години по-късно срещнах жената, която днес е моя...

повече информация
Advertisements
Дълголетието е възможно

Дълголетието е възможно

Дълголетието зависи от няколко признака - точно 5 на брой. Не сте ли се питали колко време ще сте на тази земя и колко дълго ще живеете? Учени направиха редица от експерименти, за да стигнат до тези отговори. Според изследователите има 5 основни признака, в живота на...

повече информация
Дразнителите в зодиака

Дразнителите в зодиака

Дразнителите в зодиака са няколко. Казват, че само с един поглед може да се предаде любов, омраза, радост, негодувание, възхищение и завист. Не случайно много хора са на мнение, че очите говорят повече от множество думи. Астролозите са убедени, че някои от...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.