Дневен хороскоп 28 април 2020
Дата на публикуване: 27.04.2020
дневен хороскоп 28 април 2020

Дневен хороскоп 28 април 2020

Дневен хороскоп 28 април 2020 ви вещае ден на промени и стабилизация в работата и в отношенията с околните. Време е за прошка и нов старт. Пазете здравето си. Започваме със
Зодия Овен
Вторник, ден за радост и изяви, ден точно като за Вас. Отдайте се на на повишеното Ви любовно настроение. Очакват Ви срещи и разговори със стари делови партньори, които искат да възобновите съвместната си работа. Пазете силите си и не влизайте в излишни пререкания, оставете си време и за себе си.Умората няма да се отрази добре на самочувствието и здравето ви. Ще имате по-скоро домашни ангажименти и грижи около семейството. В днешния ден Ви очакват нови предложения. Не бързате да инвестирате получените пари. Днес е ден за пожелавания, използвайте го правилно.

Зодия Телец
Вторник е спокоен ден, приветлив и материално успешен за Телците. Все пак работата Ви върви, едва ли ще Ви изненадват странни ситуации. Любовна среща или непристойна постъпка на партньора може да накара жените от знака да се почувстват разочаровани. Ако имате възможност разходете се със семейството си. Възможно е да похарчите повече пари отколкото е разумно и после да се ядосвате. Общувайте и се движете повече. Добро време за отдих, за занимания с психология и за упражняване на водни спортове. Бъдете много внимателни към жена, която се опитва да Ви предлага големи неща, но нищо няма да излезе от това.
Зодия Близнаци
Днешният ден ще е благоприятен за самооценка. Днес вероятно ще свършите доста работа, която сте отлагали в последните дни. Днес определено не Ви е ден за харчене. Любовна среща или непристойна постъпка на партньора може да накара жените от знака да се почувстват разочаровани. Не се претоварвайте, грижете се добре за здравето си. Днешният ден ще е чудесен за Вас и за Вашите близки. Днес не е необходимо да се случва нещо важно.

Зодия Рак

Според нашия дневен хороскоп 28 април 2020 в очакване сте на нещо хубаво да Ви се случи и днес ще имате приятни изживявания. Нуждаете се от голяма сума пари, а никой не е склонен да Ви даде такава.От друга страна съветите на приятели няма да са надеждни.Всичко това прави периодът объркан и наситен с напрежение. Днешният ден ще е подходящ да направите промени в обкръжението си. В интимната сфера Ви очаква приятно събитие, не е изключено да решите благоприятно любовен проблем. Грижете се добре за здравето си и за нещо не по-малко важно – за спокойствието си. Завършете текущата си работа и не се поддавайте на желанието за промени. Днес свършете важното и неотложното до обяд.

Зодия Лъв

В вторник избягвайте да взимате важни решения или да стартирате инициативи, тъй като е възможно нещата да се развият съвсем различно от планираното. Вторник се характеризира с добри възможности за парични печалби и част от родените в зодията ще се възползват от предоставения им Съдбовен шанс за финансова реализация. Може да направите нещо добро за здравето си, като си изградите добри навици и спазвате полезен за Вас режим. В интимната сфера Ви очаква приятно събитие, не е изключено да решите благоприятно любовен проблем. Вторник е доста амбициозен ден за Лъвовете. Би било най-добре да се заемате с дела и задачи, които са важни за Вас. Обърнете внимание на дома си, почивайте си и разпускайте. Гледайте ведро към нещата от живота, предстоят Ви още толкова задачи, които не бихте могли да свършите, ако се хабите за всяка подробност.

Зодия Дева

Според нашия дневен хороскоп 28 април 2020 във вторник избягвайте да взимате важни решения или да стартирате инициативи, тъй като е възможно нещата да се развият съвсем различно от планираното. Една среща предстои да се превърне в романтично увлечение или в истинска любов. Обърнете внимание на дома си и се заемете с неотложните ремонти. Бъдете внимателни ако работите с машини и инструменти и не се ядосвайте, ако компютъра Ви отказва от време-на време. Част от зодията ще разрешат много наболял паричен или делови проблем. Грижете се за здравето си, избягвайте претоварванията – както емоционални, така и физически. Бъдете бдителни и не взимайте необмислени решения.

Зодия Везни

Вторник бележи началото на етап, през който ще започнат промени за представителите на Везни. Подгответе се за печеливша работа, която не трябва да отказвате. Днес се движете повече и общувайте активно с околните. вторник посветете на учене, на разходки, на срещи и разговори, на създаване на нови контакти. Към парите също трябва да подходите разумно. Любовна среща или непристойна постъпка на партньора може да накара жените от знака да се почувстват разочаровани. А и нужно ли е да свършите всичко днес?

Зодия Скорпион

Вторник говори за много удобства, а преобладаващата част от Скорпионите са склонни да се съобразят с тях и ще демонстрират въздържаност.В много случаи дори и чиста енергия. Грижете се добре за здравето си – това може да стане, ако следвате полезните си навици и спазвате здравословен режим. Доста работа Ви очаква през днешния ден, дори и да не Ви се нрави. Може би няма да получите парите, които очаквате и това да Ви направи нервни и сприхави.Затова пък до Вас има хора, които Ви обичат и Ви подкрепят със съветите си. Обърнете внимание на семейството си и на хората, с които живеете. Днес ще трябва да споделите чувствата си. Днес всичко тръгва по вода.

Зодия Стрелец

Днешният ден ще Ви обещава големи промени в живота. Днешният ден ще е подходящ за занимания с изкуство. Днес обърнете по-голямо внимание на партньорските си взаимоотношения. В семейството си играете ролята на балансиращ фактор. Предстоят Ви много задачи, затова ще пристъпите делово към работа и по-малко ще се впечатлявате от приказките на другите. Вторник не е от дните за реализиране на многопосочен успех, но е плодотворен за осъществяване на финансови цели и печалби. Намерете начин да се отпуснете.

Зодия Козирог

Вторник носи успех на Козирозите. Трудностите са породени от чужди грешки, с които ще се справите, ако проявите търпение и се заемете с работата си, но помогнете и на Вашите колеги. Днешният ден ще не е подходящ за пътувания, за бизнес и за финансови дела. Обърнете внимание на дома си и се заемете с неотложните ремонти. Грижете се добре за здравето си, почивайте си достатъчно. Вторник се оказва напрегнат ден в известен смисъл за доста от Козирозите, а причините се свеждат до емоционална импулсивност, предразполагаща към любовни желания. Бъдете бдителни и не взимайте необмислени решения.

Зодия Водолей

Голям процент от Водолеите са подвластни на отлично настроение в вторник, но ако пожелаете да се насите с присъствието му, едва ли ще Ви е невъзможно. Днес денят ще е напрегнат – не е време да разрешавате финансови проблеми и да стартирате нови проекти. Добре ще Ви се отразяват грижите за здравето, почивката, водните процедури. Не проявявайте неоснователна ревност, обуздайте чувството си за собственост. В вторник ще Ви бъде добре, ако сте сред близкото си обкръжение. Днес е добре да вършите рутинна работа, да предприемате краткиразходки, да насрочвате онлайн срещи. Бъдете внимателни в действията си.

Зодия Риби

В чудесно състояние на духа са повечето от Рибите през днешния ден. Днешният ден ще е подходящ за пазаруване и отхвърляне на неприятни задължения, ще успеете да го направите бързо. Без семейството си ще се чувствате нещастни, но там май нещата не вървят както Ви се иска. Творческият подход в работата ще даде своите резултати. Грижете се добре за здравето си – това може да стане, ако следвате полезните си навици и спазвате здравословен режим. Вечерта Ви предстои емоционална среща с любовта. Гледайте ведро към нещата от живота, предстоят Ви още толкова задачи, които не бихте могли да свършите, ако се хабите за всяка подробност.

Източник: Знаците

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!
Още новини
Празни селски обзаведени къщи

Празни селски обзаведени къщи

Празни селски къщи има в доста краища на България. Те са здрави и обзаведени, намират се в живописни малки селца и са обявени за безплатно отдаване срещу стопанисване и поддръжка. Все повече местни прегръщат идеята на Фейсбук групата „Имот под наем без наем“ да...

повече информация
Годишен хороскоп 2022 година

Годишен хороскоп 2022 година

Годишен хороскоп 2022 година предвещава динамична 2022 година за всички зодии. Пазете здравето си и дръжте на старите приятели. Започваме от зодия Овен. Овенът е един от огнените знаци, които се характеризират с проницателност и решителност. През 2022 г. това...

повече информация
Дневен хороскоп 22 януари 2022

Дневен хороскоп 22 януари 2022

Дневен хороскоп 22 януари 2022 предвещава ден, в който трябва да се доверите се на здравият си разум и да внимавате с думите си, за да избегнете проблемите и финансовите загуби. Моментът също е подходящ да се посветите на разрешаването на финансови въпроси и да се...

повече информация
Дневен хороскоп 20 януари 2022

Дневен хороскоп 20 януари 2022

Дневен хороскоп 20 януари 2022 ви вещае ден, в който е добре да се учите от грешките си и да гледате уверено напред. Бъдете толерантни към чуждото мнение. Гледайте с оптимизъм на бъдещето, звездите показват, че нещата се подреждат и без вашата намеса. Бъде...

повече информация
Advertisements
Дневен хороскоп 19 януари 2022

Дневен хороскоп 19 януари 2022

Дневен хороскоп 19 януари 2022 предвещава ден, в който е добре да свършите неотложното до обяд. Бъдете по-дипломатични и тактични. Не пропускайте да отделите време, което да посветите само на себе си, ако имате нужда от това. Близките ще Ви зарадват с мил жест. Бъдете...

повече информация
Дневен хороскоп 18 януари 2022

Дневен хороскоп 18 януари 2022

Дневен хороскоп 18 януари 2022 ви вещае ден, в който настроението ви ще бъде повишено. Гледайте ведро към нещата от живота, предстоят Ви още толкова задачи, които не бихте могли да свършите, ако се хабите за всяка подробност. Ако е възможно, заемете наблюдателна...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.