Дневен хороскоп 28 август 2020
Дата на публикуване: 24.08.2020
дневен хороскоп 28 август 2020

Дневен хороскоп 28 август 2020 ви вещае ден с приятни изживявания, като е възможно да постигнете това, за което сте мечтали. Не се предоверявайте и пазете здравето си. Започваме от
Зодия Овен
Според нашия дневен хороскоп 28 август 2020 петък ще е благоприятен ден за Овните, но за момента при Вас ситуацията е доста напрегната, макар че всичко изглежда спокойно и надеждно. Пазете си здравето защото има опасност от неочаквани, но доста сериозни проблеми със „събудено“ хронично заболяване. Любовта върти света и още как, дори да е любовта към математиката. Днешният ден ще е подходящ за пътувания, за бизнес, като цяло за работа, свързана с банки и финанси. Не рискувате и залагайте на сигурността и на добрите си познания за това, с което работите. От неочаквано място може да получите пари. Градете планове за нови начинания, в които ще включите и семейството си. Бъдете конкретни и не бъдете твърде емоционални, нещата не винаги са лични или поне не толкова, колкото Ви изглеждат.

Зодия Телец
Петък отбелязва началото на хубави промени за мнозина от родените в зодията, чиято интензивност до средата на следващия месец ще е значителна. Може също да се погрижите за здравето си, като спортувате. Пестете парите си и отложете желана покупка за някои от следващите дни. Петък е много благоприятна за реализация на цели свързани с обществените среди, включително за намиране на нова работа или допълнителен трудов ангажимент. Обърнете внимание на дома си, почивайте си и разпускайте. Очаква Ви нова любов. Днешният ден ще може да се окаже изключително спокоен за някои от представителите на зодията.

Зодия Близнаци

Днешният ден ще е привидно труден, но и успешен. Родените в третата декада са в неблагоприятна позиция. Не предприемайте нищо сериозно, не започвайте нова работа и не подписвайте нови договори. Грижете се за нервната си система, тя е под напрежение. В отношенията си с партньора давайте повече от себе си и ще се радвате на взаимност. Днешният ден ще е подходящ за бизнес и за разрешаване на финансови въпроси. Грижете се за спокойствието си. Бъдете бдителни и не взимайте необмислени решения.

Зодия Рак

Според нашия дневен хороскоп 28 август 2020 петък е доста благоприятен за реализиране на поставените пред Вас цели. Оживление има и в любовта, а за някои събитието е много специално. Днешният ден ще е подходящ да направите промени в обкръжението си. Работата с административните служби ще Ви създава напрежение, а и защо Ви е притрябвало в петък да се захващате с това. Грижете се за нервната си система, тя е под напрежение. Част от зодията ще разрешат много наболял паричен или делови проблем. Ако е възможно, заемете наблюдателна позиция и не пристъпвайте към активни действия на този етап.

Зодия Лъв

В очакване сте на нещо хубаво да Ви се случи и днес ще имате приятни изживявания. Ще сте настроени по-скоро любовно, но щом Ви се обадят приятелите ще забравите всичко и ще тръгнете с тях, където Ви завее вятъра. Ще получите вест за парично възнаграждение, което ще Ви зарадва в началото на следващата седмица. Днешният ден ще не е подходящ и за работа с хора в чужбина, и за пътувания. Заложете на общуването с околните, организирайте срещи и разговори. Погрижете се за физическото и за емоционалното си спокойствие – така ще съхраните здравето си. Днешният ден ще е подходящ да обърнете по-голямо внимание на децата, на любимите си хора, както и на приятелите си. Днес повечето от Вас се радват на отлично настроение.

Зодия Дева

В чудесно състояние на духа са повечето от Девите през днешния ден. Въздействащи сте и ще привличате погледите. А някои от Вас със сигурност ще поставят начало на нова любовна връзка. Трудностите ще Ви принудят да сте сериозни по отношение на работата си. Това е денят, в който е хубаво да покажете почитта си към семейството, направете някои мил жест, ще трогнете всички. Днешният ден ще е добър за изяви пред околните, за занимания със спорт и с всякакви творчески дейности. Добри възможности за парични печалби предоставят активните действия в деловата сфера. Днес всичко тръгва по вода.

Зодия Везни

Днес интуицията Ви е особено изострена, използвайте я по предназначение. Освен това съдбата ще толерира смелите Ви ходове и с лекота ще печелите пари и приятели. Грешките на работното Ви място ще доведат до разочарование. Говорете и с близките си, ако имате все още неизгладени недоразумения, за да не Ви притесняват и разсейват. Днес денят ще бъде изпълнен с напрежение – добре ще е да се погрижите за здравето и най-вече за спокойствието си, тъй като те са тясно свързани. Любовта е до Вас – протегнете ръка и я докоснете. Днес е ден за пожелавания, използвайте го правилно.

Зодия Скорпион

Днешният ден ще е белязан с преобразуване на космическата енергия. Грижете се добре за здравето си. От една дейност можете да изкарате пари, стига да получите одобрение. Анализирайте работата си и отчетете успехите си. Притежавате много съзидателна енергия, която Ви стимулира под напрежение да постигнете-най доброто, понякога и чрез спонтанно разкрили се пред Вас възможности. Разплита се „възел” свързан с дома и семейството Ви или получавате яснота по подобни въпроси. Отношенията Ви с околните – любовни, приятелски и делови, ще бъдат във фокуса на вниманието Ви през този месец. Бъдете деликатни, но твърди.

Зодия Стрелец

В петък се отдайте на уединение и размисли, обърнете внимание на вътрешния си свят, направете си равносметка. Добре би било петък да посветите на рутинни занимания и дела, както и да се погрижите за здравето си, следвайте полезните си навици, спазвайте добър режим, спортувайте. Говорете и с близките си, ако имате все още неизгладени недоразумения, за да не Ви притесняват и разсейват. В сферата на финансите също се въздържайте от импулсивни действия и не харчете пари необмислено. Възобновените Ви контакти ще Ви карат да се чувствате доволни, предстоящо пътуване, свързано с работа или културен обмен, също. Сега не е време за голяма любов, а за приятни забавления и романтични преживявания. Бъдете внимателни в думите си и не си позволявайте иронични забележки.

Зодия Козирог

Петък ще е доста успешен ден за представителите на Козирог. Бъдете умерени в работата си и в думите си. Като цяло ще се чувствате в добро здраве и с предпоставки за пълноценна изява на способностите ви. Разговорите за пари са трудни. Някои ще поставят началото на нова любовна връзка, която се характеризира с динамично развитие, интензивна емоционалност и сърдечна пълнота. Голяма ще бъде радостта Ви от предстоящо събитие. Днес е ден за пожелавания, използвайте го правилно.

Зодия Водолей

В петък не се претоварвайте. В отношенията си с партньора давайте повече от себе си и ще се радвате на взаимност. Петък е добър и благоприятен за реализация на финансови цели, но има и много предупредители за евентуален неуспех. Добре е да се пазите от начинания и работа с други хора. Близките също желаят да им отделите от времето си. петък посветете на пълноценна почивка и на грижи за здравето – спазвайте правилен режим, създайте си полезни навици. Гледайте по-философски на света и се осланяйте на съдбата си, тя няма да Ви изостави.

Зодия Риби

Петък ще е благоприятен ден за Рибите, но за момента при Вас ситуацията е доста напрегната, макар че всичко изглежда спокойно и надеждно. Петък е успешен за дейността ви, но ще е много ангажиращ. Днешният ден ще е благоприятен да подобрите отношенията си с близък човек. Разбирателството в семейството ще направи денят Ви такъв, каквато отдавна Ви се иска да бъде. Днес Рибите ще насочат вниманието си към контакти в социалната сфера. Днешният ден ще е подходящ за посещение на зъболекар и за разни разкрасителни процедури. Днес трябва да обърнете внимание на дребните неща.

Източник: Знаците

[frontpage_news widget="7303" name=""]
Касисът е много полезен

Касисът е много полезен

Касисът е много полезен сезонен плод. Освен характерния вкус, той има и ценни хранителни стойности и лечебни свойства. В същото време съдържа сравнително малко калории. В медицината най-често се използват сок от касис, листа и масло от семената му. В 100 грама от този...

повече информация
Дръжки от череши

Дръжки от череши

Дръжки от череши не бива да се изхвърлят. Черешите са едни от най-хранителните плодове. Но знаехте ли за ползите за здравето на черешовите семена? Какво всъщност е черешата? Черешата е плод от рода „Prunus“ и е част от семейство „Rosaceae“. Името му идва от...

повече информация
Лукът е много полезен

Лукът е много полезен

Лукът е един от най-старите зеленчуци, познати от хиляди години. Важното е, че освен вкусовите си качества, има и ценни лечебни свойства. Лукът е бил важен елемент от народната медицина и днес с готовност посягаме към него не само в кухнята. Разберете защо лукът е...

повече информация
Лимонът сваля кръвното

Лимонът сваля кръвното

Лимонът сваля кръвното ни налягане, пречиства и детоксикира. Когато сутринта отидем в кухнята, първата мисъл, която изниква в главата ни, е да пийнем ароматно кафе или чай. Ами ако започнем деня си с чаша топла вода (може би на стайна температура) със сок на половин...

повече информация
Гняв към хората изпитват 5 зодии

Гняв към хората изпитват 5 зодии

Гняв към хората изпитват 5 зодии. Смятате ли, че сте от хората, които нямат търпение към другите и понякога си повтарят в претъпкан автобус, че „мразят хората“? Повярвайте ми, има и такива, за които е обичайно да се чувстват раздразнени от присъствието на другите....

повече информация
Топлинен или слънчев удар

Топлинен или слънчев удар

Топлинен или слънчев удар - и двете състояния са много неприятни. След многото прохладни месеци през лятото обичаме да прекарваме повече време на открито. Струва си обаче да запомним, че дългото излагане на топлина може да има отрицателни последици, а термичното...

повече информация

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.