Дневен хороскоп 28 август 2021
Дата на публикуване: 13.08.2021
дневен хороскоп 28 август 2021

Дневен хороскоп 28 август 2021 ви предсказва ден, в който не е добре да влизате в излишни пререкания. Пазете повече здравето си и намерете време за активна почивка. Мислете няколко пъти преди да преминете към действия. Стратираме от зодия Овен. Според нашия дневен хороскоп 28 август 2021 днешният ден ще е силно активен. В дома си избягвайте да влизате в конфликти. Има шанс да спечелите пари и ако мислите в тази насока наистина може да откриете начин за прилично възнаграждение. Моментът е благоприятен за контакти или работа с хора в чужбина, както и за изяви пред околните, но е препоръчително да се подготвяте добре. Общувайки с любимия човек и близки хора взаимно се зареждате с любов и положителни емоции. събота посветете на пълноценна почивка и на грижи за здравето – спазвайте правилен режим, създайте си полезни навици. Бъдете внимателни в думите и действията си. Отнасяйте се внимателно към новите си познатите и приятели.

Зодия Телец
Събота говори за много удобства, а преобладаващата част от Телците са склонни да се съобразят с тях и ще демонстрират въздържаност. В много случаи дори и чиста енергия. Обърнете внимание на семейството си. Повечето от Вас имат шанс да спечелят бонус, повишение, друг подарък от съдбата…Но ако съществува стари дългове или иман нещо неясно, скрито около паричните Ви потоци, онова, което имате-общо, то ще се изясни, още през първите дни на седмицата. Време е да се погрижите за здравето си: започнете диета и правете пречистващи процедури. Нямате желание за активна работа. Повечето от представителите на знака ги очаква ново съблазнително запознанство. Но не бързайте към новата си любовна победа. Днес дайте инициативата на другите.

Зодия Близнаци

Според нашия дневен хороскоп 28 август 2021 събота – възможно е да провокира остри реакции и конфликти в партньорските Ви отношения и с хората в дома ви. Хубав ден, обаче по-добре вечерта да прекарате със семейството си. Някои ще поставят началото на нова любовна връзка, която се характеризира с динамично развитие, интензивна емоционалност и сърдечна пълнота. Очертават се куп благоприятни възможности за стабилилизацията Ви в службата и бизнеса. Освен това могат да се появят и конкретни предложения за смяна на работата или за разширяване сферата на дейност. Моментът е кризисен – насочва към грижи за здравето, към почивка и спокойствие. Днешният ден ще е подходящ за бизнес и за разрешаване на финансови въпроси. В заключение, днес помислете, а утре ще действате по-уверено.

Зодия Рак

Събота ще внесе известно вълнение сред Раците. Днешният ден ще е подходящ за пътувания, за обучение, за работа или отношения с чужденци. Въпреки затрудненията причинени от ваши противници и неприятели, Събота Ви предоставя добри възможности за материален успех и парични печалби. Грижете се добре за здравето си и за нещо не по-малко важно – за спокойствието си. Семейството и приятелите Ви биха желали да прекарат с Вас повече време, не им отказвайте подобно благоволение и без друго в днешния ден за какво друго може да си мечтае човек. Обърнете внимание на партньора си, ако сте го наранили, не се колебайте да се извините и да направите нещо специално за него. Днес е време да си дадете почивка и да се порадвате на живота.

Зодия Лъв

Според нашия дневен хороскоп 28 август 2021 днес интуицията Ви е особено изострена, използвайте я по предназначение. Днешният ден ще е надежден за активизация по въпроси от делово естество, за контакти относно започване на работа или преместване на нова, и за здравословно възстановяване. Ако искате да говорите за заем от банкова институция, на предварителен разговор при познати банкери няма да постигнете очаквания успех. Вести, свързани със семейството ще Ви сплотят и съберат отново заедно. Днес нещата ще се развиват доста бързичко. Най-добре е, ако успеете да се разходите малко сред природата, така ще вложите най-добре енергията, която напира отвътре. Владее Ви и друго чувство – романтичен флирт, а защо не и нова любов. Бъдете внимателни в думите и действията си. Отнасяйте се внимателно към новите си познатите и приятели.

Зодия Дева

Днешният ден ще е белязан с преобразуване на космическата енергия. Здравето няма да Ви създава проблеми, не приемайте всяко неразположение за признак на болест. Работата Ви изостава. Бъдете добронамерени с хората от обкръжението си. Без компромиси от ваша страна ситуацията ще се изостри до крайност. Днешният ден ще Ви обещава хармония в отношенията. Оставете напрежението на отминалата седмица да се изпари. Бъдете борбени.

Зодия Везни

Днешния ден бележи началото на нов старт и за всички от зодията се очертава раздвижване в делови, социален или личен аспект. Днешният ден ще може да е по-напрегнат, така че си дайте необходимата почивка и отделете време за дейности, които Ви зареждат и обичате да вършите. Добро време за срещи и разговори, за кратки пътувания, свързани с работата и с професионалната Ви реализация. Събота е успешен ден в значителна степен за Везните. Сполуката Ви се свързва с реализацията на финансови и материални цели, със сделки и успешни контакти в обществените среди. Това е денят, в който е хубаво да покажете почитта си към семейството, направете някои мил жест, ще трогнете всички. В събота може да обърнете по-голямо внимание на партньорските си отношения. Днес проведете консултации.

Зодия Скорпион

Събота е спокоен ден, приветлив и материално успешен за Скорпионите. До вечерта пред Вас ще се изправи стената на неразбирането в любовта. Деловият ден на Скорпионите ще започне активно и в условията на повишено внимание поради засилената конкуренция в службата и деловите среди. В събота може да се занимавате с бизнес и с финанси; отделете и време за хората от екипа, в който се намирате. Не прекалявайте с похапването. Отделете време за приятелите и семейството. Ще се почувствате щастливи в тяхната компания. Днес е ден за пожелавания, използвайте го правилно.

Зодия Стрелец

Събота ще е благоприятен ден за Стрелците, но за момента при Вас ситуацията е доста напрегната, макар че всичко изглежда спокойно и надеждно. Бъдете добронамерени с хората от обкръжението си. Без компромиси от ваша страна ситуацията ще се изостри до крайност. Всичко случващо се в живота Ви на този етап е като тайно сбъднато желание, допълнителна възможност за печалба или някаква доста изкушаваща паралелна възможност- за доходи, парични постъпления по един неочакван начин и/или вследствие на скрита опека, включително и от лица извън близкото Ви обкръжение или пък тенденциите са за нова любов, но не явна по различни поводи. Добре ще Ви се отразяват грижите за здравето, почивката, водните процедури. Сега не е време за голяма любов, а за приятни забавления и романтични преживявания. Пазете се от силни емоции, контролирайте ги, за да не Ви попречат на работата. Бъдете толерантни към чуждото мнение.

Зодия Козирог

Днешният ден ще е наситен с положителна енергия, която ще оказва своята подкрепа през целия ден. Оживление има и в любовта, а за някои събитието е много специално. Всичко се оправя, но се налага да дадете пари. Препоръчително е да се погрижите за здравето си, като следвате добри навици и спазвате режим. Днешният ден ще е благоприятен за работа и начало на важни дела. Радвате се чудесни отношения в семейството, което ще Ви помогне да си починете вечерта и да се заредите с нови сили. Бъдете борбени.

Зодия Водолей

Днешният ден ще Ви обещава големи промени в живота. Грижете се за здравето си, избягвайте претоварванията – както емоционални, така и физически. Любовните преживявания ще са повод за емоция. Периодът е подходящ за юристи, застрахователи и банкови служители, но работата не е всичко, необходимо е да разтоварвате психиката си, като си направите разходка на чист въздух или посетите любимите си магазини. Не допускайте конфликт в семейството да Ви съсипе днешния ден и настроението. Извън границите на тази прогноза остават само чисто финансовите взаимоотношения и паричните печалби. Бъдете много внимателни към жена, която се опитва да Ви предлага големи неща, но нищо няма да излезе от това.

Зодия Риби

Днес е активен ден и трябва да вярвате в силите си. Настойчивото желание на стар приятел да се види с Вас ще Ви принуди да промените предварителния си график, но това така или иначе няма да Ви попречи да си свършите работата. Очаквани парични постъпления вероятно ще се отложат за няколко дни. Може също да се погрижите за здравето си, като спортувате. Очаква Ви нова любов. Добри новини, свързани с по-младите членове на семейството ще зарадват всички. Днес всичко тръгва по вода.

Източник: Знаците

Още новини
Германия търси медицински сестри

Германия търси медицински сестри

Германия ни краде медицинските сестри с оферти за работа срещу 6 бона заплата. На този фон големите болници у нас закъсаха за кадри, пише " Монитор". Фирми посредници заливат сайтовете с обяви за позиции в чужбина. Най-много са именно предложенията от Германия....

повече информация
Ясновидката Джуна за магията

Ясновидката Джуна за магията

Ясновидката Джуна, наричана руската Ванга, не е между живите от 2015 г., но продължава да буди страхопочитание у всички привърженици на паранормалното. Пророчествата и съветите, които е изрекла приживе, са придобили световна слава и значение. Наскоро в интернет...

повече информация
Закъсняващите зодии

Закъсняващите зодии

Закъсняващите зодии са 5 на брой. Забелязали ли сте, че има хора, които просто никога не са навреме? Вижте кои са 5-те зодии, които винаги закъсняват, защо това се случва и как реагират, ако им направите забележка. Започваме от зодия Овен. Овенът е винаги зает. Ако...

повече информация
Реки от пари за 4 зодии

Реки от пари за 4 зодии

Реки от пари ще зарадват няколко зодиакални знаци. Всеки човек иска да стане по-богат и успешен. Може би и затова не спираме да се надяваме, че Звездите ще бъдат благосклонни към нас и ще ни дадат повече финансов късмет. През първия есенен месец енергията на Меркурий,...

повече информация
Advertisements
Къща на село е мечта

Къща на село е мечта

Къща на село е новата мода за хората, които искат спокойствие и ниски цени. Когато парите за жилище в града не достигат, много млади двойки с деца преоткриват българското село. Обикновено се ориентират към най-близкото до тях, купуват евтино стари къщи и бързо се...

повече информация
Дневен хороскоп 16 септември 2021

Дневен хороскоп 16 септември 2021

Дневен хороскоп 16 септември 2021 ви вещае ден, в който някои зодии не трябва да пренасят своите недоволства и душевни терзания. Бъдете конкретни и не бъдете твърде емоционални, нещата не винаги са лични или поне не толкова, колкото Ви изглеждат. Започваме от зодия...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.