Дневен хороскоп 28 декември 2019
Дата на публикуване: 27.12.2019
дневен хороскоп 28 декември 2019

Дневен хороскоп 28 декември 2019

Дневен хороскоп 28 декември 2019 ви разкрива разнороден ден, като не е лошо да довършите започнатото докрай. За да укрепите здравето си, спортувайте повече и се разхождайте на въздух. Стартираме със
Зодия Овен
Събота е доста разнообразен ден като възможности и позволява действия на широк периметър. Възобновените Ви контакти ще Ви карат да се чувствате доволни, предстоящо пътуване, свързано с работа или културен обмен, също. Прекарайте повече време със семейството си, ако Ви е възможно да се приберете около обед, ако не е възможно заведете близките си на ресторант. Скъпо струваща вещ може да Ви остави без пари. Изобщо сделките няма да са особено изгодни. В събота може да се посветите на енергийни практики, да изучавате психология. При някои то определено се свежда единствено до любовната взаимност. Бъдете много внимателни към жена, която се опитва да Ви предлага големи неща, но нищо няма да излезе от това.

Зодия Телец
Днес използвайте първата част на деня за планиране и за довършване на стари задачи. Грижете се за здравето си, избягвайте претоварванията – както емоционални, така и физически. Очаквани парични постъпления няма да пристигнат на време, а това ще отложи за известно време скъпа покупка или сделка, свързана с имущество. Объркани сте емоционално. В събота ще Ви бъде добре, ако сте сред близкото си обкръжение. Телците са носители на силен късмет и ще вършат доста добра работа по делата си от професионален порядък. Бъдете ведри и отговорни към себе си.
Зодия Близнаци
Събота говори за много удобства, а преобладаващата част от Близнаците са склонни да се съобразят с тях и ще демонстрират въздържаност. В много случаи дори и чиста енергия. Няма значение дали ще усетите силно романтично влечение към стар приятел или съществуваща любовна връзка ще охлади страстта си. Отделете време за семейството си. Материален успех, парични печалби, сполука за преговарящите и благоприятни делови новини. В здравословен аспект добре ще Ви се отразяват плуването и водните процедури. При част от Вас денят е подходящ за по-сериозна работа, особено ако става дума за сметки, изчисляване и други подобни. Бъдете деликатни, но твърди.

Зодия Рак

Голяма част от Вас ще бъдат в непрекъснато движение. Общувайки с любимия човек и близки хора взаимно се зареждате с любов и положителни емоции. Ще имате по-скоро домашни ангажименти и грижи около семейството. Посветете събота на домашни дела, на обучение, на работа или контакти с чужденци. Моментът е благоприятен да се погрижите за здравето си, още повече – за собственото си спокойствие и за вътрешния си мир. Ще Ви върнат голям заем. Днешният ден ще може да се окаже изключително спокоен за някои от представителите на зодията.

Зодия Лъв

Събота ще е интересен ден за голяма част от представителите на зодията. Всяка крайност и необосновано изхвърляне крие рискове от провали, загуба на авторитет и пари. Общувайки с любимия човек и близки хора взаимно се зареждате с любов и положителни емоции. Ако го ударите на мързел и очаквате награда за добре свършена работа, ще останете разочаровани. Не прекалявайте с капризите си, защото може да се озовете на ръба на изолацията. Грижете се за здравето си, бъдете умерени. Днес дайте инициативата на другите.

Зодия Дева

През деня ловко ще се нагаждате според общественото мнение. Жените от зодията може да се наложи да се занимават с работа, която не им е твърде присърце. Ако сте семейни търсете подходящите форми да изразите любовта към близките си, парите не са достатъчни, когато липсва внимание. Бъдете искрени с партньорите си и не се опитвайте да им отнемете личната територия. Бъдете по-търпеливи с близките си и проявете повече толерантност. Днешният ден е с по-напрегната планетна конфигурация – ето затова е подходящо да се занимавате с дейности, които Ви зареждат и релаксират. Днес проведете консултации.

Зодия Везни

Събота може да се определи като благоприятен и хубав ден, но за да бъде наистина плодотворен, личната Ви активност при осъществяване на целите следва да е доминираща. Днес е препоръчително да се владеете, защото предстои още работа с хората от обкръжението ви. Днес ще трябва да споделите чувствата си. В събота се движете повече и планирайте срещи. Прекрасен ден, който да посветите на семейството си и на любимите си занимания. Ще Ви зарадват приходи. Извисете се над дребните неща и дайте предимство на по-хуманните си цели.

Зодия Скорпион

Голям процент от Скорпионите са подвластни на отлично настроение в събота, но ако пожелаете да се насите с присъствието му, едва ли ще Ви е невъзможно. Днешният ден ще е подходящ за изяви на творчески способности и отдаденост към любими хора. Професионалните Ви ангажименти вървят по план, нищо свързано с работата Ви няма да Ви тревожи. Говорете и с близките си, ако имате все още неизгладени недоразумения, за да не Ви притесняват и разсейват. Прибързаността Ви ще доведе до неуспехи при преговори, свързани с пари. Моментът също е подходящ да се посветите на разрешаването на финансови въпроси и да се погрижите за здравето си. В заключение Събота не блести с нищо особено, но е един от дните, през който имате шанс за успешна реализация.

Зодия Стрелец

Събота, ден за радост и изяви, ден точно като за Вас. Отдайте се на на повишеното Ви любовно настроение. Пестете парите си и отложете желана покупка за някои от следващите дни. Здравето няма да Ви създава проблеми, не приемайте всяко неразположение за признак на болест. Ваш близък от обществените среди ще се намеси своевременно. Днес може да останете доволни от добре свършената работа, а при някои от Вас удовлетворението ще има и финансова страна. В заключение Събота не блести с нищо особено, но е един от дните, през който имате шанс за успешна реализация.

Зодия Козирог

Според нашия дневен хороскоп 28 декември 2019 днешният ден ще е наситен с положителна енергия, която ще оказва своята подкрепа през целия ден. На здравето Ви добре ще се отразяват плуването и водните процедури. Служебните ангажименти няма да Ви създават напрежение, на ясно сте с работата си и ще я свършите в срок. Ваш близък ще Ви изненада със свое решение, но по-добре ще е да обмислите реакцията си, за да не го засегнете. Събота е ползотворна в професионален, финансов и личен план за Козирозите. Ако дълго време не сте могли да оправите отношенията си с някого, днес това може да стане. Ако не друго, сетете се, че е събота.

Зодия Водолей

В състояние сте да предвидите събитията и да се възползвате от тях. Днешният ден ще е добър за изяви пред околните, за занимания със спорт и с всякакви творчески дейности. Днешният ден ще е благоприятен да обърнете по-голямо внимание на партньорските си взаимоотношения. Ще спечелите пари, стига да не се откажете от намеренията си. Събота посветете на учене, на пътувания, на срещи и разговори, на създаване на нови контакти. Днешният ден ще е подходящ за кратки пътувания, за срещи и разговори. Днешният ден ще е свързан с преобразуване на космическата енергия.

Зодия Риби

Днес е активен ден и трябва да вярвате в силите си. Може да обърнете специално внимание на колегите на работното си място, както и на здравето си – моментът е добър да си съставите балансиран режим и да спазвате диета. Отнесете се с внимание и изразете любовта си към хората, които обичате. В събота може да се занимавате с бизнес и с финанси; отделете и време за хората от екипа, в който се намирате. В работата си обръщайте внимание на детайлите и довършвайте това, което сте започнали. Днешният ден ще е хубав и защото сте сред хората, които обичате. Бъдете дипломатични и тактични, Риби.

Източник: Знаците

Още новини
Йордан Йовчев и отнетият медал

Йордан Йовчев и отнетият медал

Йордан Йовчев безспорно е емблема на българската спортна гимнастика и един от най-успешните българи на олимпийски игри. С четири златни медала от световни първенства, европейска титла на халки и четири олимпийски медала Йовчев остави огромна следа в историята на този...

повече информация
Росица Кирилова стана на 58

Росица Кирилова стана на 58

Росица Кирилова, която стана на 58 години продължава да участва в благотворителни каузи, откакто е избрана за посланик на добра воля на „Уницеф“ за България. "Кармата ми или моят смисъл в този живот е да нося радост на хората, да помагам", споделя талантливата певица,...

повече информация
Дневен хороскоп 24 юли 2021

Дневен хороскоп 24 юли 2021

Дневен хороскоп 24 юли 2021 ви вещае ден, в който е добре да си починете и разтоварите от напрегната седмица. Може да се получи мощен емоционален вакуум, който да Ви принуди да прелистите нова страница в отношенията ви. Това е денят, в който е хубаво да покажете...

повече информация
Седмичен хороскоп 2-8 август 2021

Седмичен хороскоп 2-8 август 2021

Седмичен хороскоп 2-8 август 2021 ви вещае период, през който може да възникнат някои изненади. При Близнаците човек, който ги е наранил, ще си получава заслуженото. Това ще им даде усещане за постигната справедливост. А при Лъвовете в близкото им обкръжение ще се...

повече информация
Advertisements
Седмичен хороскоп 26.07-1.08.2021

Седмичен хороскоп 26.07-1.08.2021

Седмичен хороскоп 26.07-1.08.2021 ви вещае емоционален период, богат на всякакви събития и новини. Не се поддавайте на емоциите, а мислете трезво и практично. Избягвайте да се предоверявате на хората и пазете здравето си. Намерете време да сбъднете поставените си...

повече информация
Седмичен хороскоп 19-25.07.2021

Седмичен хороскоп 19-25.07.2021

Седмичен хороскоп 19-25.07.2021 ви вещае период на нови идеи и планове за повечето зодиакални знаци. Времето е подходящо за нови инвестиции и захващане на допълнителна работа. Не се преуморявайте, останете сами със себе си в даден период - когато е възможно. Пазете...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.