Дневен хороскоп 28 февруари 2020
дневен хороскоп 28 февруари 2020

Дневен хороскоп 28 февруари 2020

Дневен хороскоп 28 февруари 2020 ви вещае интересен и динамичен петък, в който трябва да довършите започнатите задачи. Някои от вас ще ви е трудно да работите в екип, намерете време за почивка. Стартираме със
Зодия Овен
Петък ще е интересен ден за голяма част от представителите на зодията. Гости от далече ще направят вечерта Ви по-интересна. Обърнете им вниманието, което заслужават! Няма да съжалявате за похарчените пари, защото знаете, че ги харчите за неща, които си заслужават.. Дайте щанс на любовта, но най-вече бъдете творчески настроени, създавайте чудеса, ако друго не става. Днешният ден ще е подходящ за занимания с изкуство. Екипната работа днес може да Ви е трудна, защото мнението Ви често ще се различава от това на останалите участници. Бъдете внимателни в думите и действията си. Отнасяйте се внимателно към новите си познатите и приятели.

Зодия Телец

Днес интуицията Ви е особено изострена, използвайте я по предназначение. Жените от зодията се налага да преживеят напрежение, което може да се отрази на здравето им. Ще се вълнувате предимно от парични въпроси. Така или иначе това е съществено затова отделете нужното внимание. Общуването Ви с любимите хора Ви носи радост. В любовта чувствата са смесени, но за момента липсва надеждност. Завършете текущата си работа и не се поддавайте на желанието за промени. Днес всичко тръгва по вода.
Зодия Близнаци
Петък, ден за радост и изяви, ден точно като за Вас. Добро време за бизнес дела, за работа с банки, с финанси и с всичко, свързано с тези сфери. Предстои Ви желана промяна в личен план, която неминуемо ще засегне благотворно и семейството ви. Може да обърнете по-голямо внимание на здравето и на спокойствието си. Любовна авантюра ще Ви отнесе в друга орбита и ще забравите за тревогите си. Това е особено важно, ако става въпрос за пари. Обмисляйте спокойно всичко, което предприемате.

Зодия Рак

Петък е спокоен ден, приветлив и материално успешен за Раците. Грижете се за спокойствието си. Добре би било петък да посветите на рутинни занимания и дела, както и да се погрижите за здравето си, следвайте полезните си навици, спазвайте добър режим, спортувайте. Жените от знака може да имат любовно разочарование, поради завишените си очаквания. Отпуснете си душата все пак и вие сте човек, а и не всичко на този свят се измерва с пари. Днешният ден ще е подходящ да обърнете внимание какви проекти ще реализирате в бъдеще – колкото по-творчески и оригинални са те, толкова по-добре. Днес не е необходимо да се случва нещо важно.

Зодия Лъв

Според нашия дневен хороскоп 28 февруари 2020 петък е, а вие имате толкова много неща за вършене и довършване. Бъдете по-търпеливи с близките си и проявете повече толерантност. Това ще облекчи работата ви, но не изпадайте в крайности, когато обсъждате конкретните детайли. Грижете се добре за здравето си, като спазвате балансиран режим. Днешният ден е много подходящ да се заемете с финансови въпроси, които не търпят отлагане. Ако е нужно, направете някакво преразпределение, за да не Ви налегнат парични проблеми в бъдеще. Ако имате някакви любовни недоразумения днес ще успеете да ги изясните. Бъдете борбени.

Зодия Дева

Петък може да се определи като труден и неприятен ден, за мнозина тъй като е свързан с кавги и противоречия. В едни случаи деловите задачи никак не са малко, а времето за изпълнението им е ограничено, а в други става въпрос за приключване с делата в настоящата фирма и преминаване на нова работа. Притежавате много съзидателна енергия, която Ви стимулира под напрежение да постигнете-най доброто, понякога и чрез спонтанно разкрили се пред Вас възможности. Разплита се „възел” свързан с дома и семейството Ви или получавате яснота по подобни въпроси. Планетите препоръчват внимание и предпазливост във всичко, което е свързано с пари. Днес нещата ще се развиват доста бързичко.Най-добре е, ако успеете да се разходите малко сред природата, така ще вложите най-добре енергията, която напира отвътре. Днес обърнете внимание на отношенията си. Бъдете внимателни в действията си.

Зодия Везни

Петък носи успех на Везните. Ярки любовни постижения. Не е разумно да вземате пари в заем. Днешният ден ще е подходящ да направите промени в обкръжението си. Хората, с които контактувате ще са настроени приятелски и това много ще улесни работата помежду ви. Днешният ден ще е подходящ за посещение на зъболекар и за пластични операции. Бъдете бдителни и се предпазвайте от финансови загуби.

Зодия Скорпион

Петък ще сблъска много от представителите на Скорпион с нови преживявания. Обърнете внимание на дома си и се заемете с неотложните ремонти. Полагайте превантивно грижи за здравето си – проявявайте умереност. Днешният ден ще е подходящ за изяви на творчески способности и отдаденост към любими хора. Ще се вълнувате предимно от парични въпроси. Така или иначе това е съществено затова отделете нужното внимание. Бъдете отговорни към работата си. Гледайте с оптимизъм на бъдещето, звездите показват, че нещата се подреждат и без вашата намеса.

Зодия Стрелец

Днешният ден ще е наситен с положителна енергия, която ще оказва своята подкрепа през целия ден. Днес вечер Ви предстои емоционална среща с любовта. В днешния ден отложете обсъждането и взимането на важни делови решения. Днешният ден ще може да е по-напрегнат, така че си дайте необходимата почивка и отделете време за дейности, които Ви зареждат и обичате да вършите. Повечето от Вас имат шанс да спечелят бонус, повишение, друг подарък от съдбата…Но ако съществува стари дългове или иман нещо неясно, скрито около паричните Ви потоци, онова, което имате-общо, то ще се изясни, още през първите дни на седмицата. Интересите Ви ще са свързани предимно със семейството. Днешният ден ще може да се окаже изключително спокоен за някои от представителите на зодията.

Зодия Козирог

Днешният ден бележи началото на нов старт и за всички от зодията се очертава раздвижване в делови, социален или личен аспект. Резултатите от общата работа ще са дълготрайни и доходоносни. Движете се повече – възможни са и кратки пътувания. Материален успех, парични печалби, сполука за преговарящите и благоприятни делови новини. Бъдете по-премерени в думите си, че може да загубите някой приятел, заради недомислие. Приемете на сериозно, ако Ви се обяснят в любов, но не се ангажирайте със смели обещания. Днес просто е такъв ден.

Зодия Водолей

В състояние сте да предвидите събитията и да се възползвате от тях. Ден за изпълнение на ежедневните Ви рутинни ангажименти и за полагане на грижи за здравето. Може да обърнете по-голямо внимание на семейството си или на хората, с които живеете, но избягвайте да влизате в конфликтни ситуации. Ще си навредите, ако позволите да Ви измамят и решите да вложите парите си в губещи дейности. Ако дотогава не сте започнали нова работа, не напускайте старата – трудно ще намерите нещо подходящо. Любовта върти света, но ако Ви завърти главата става зле за бизнес начинанията или най-малкото не стават според плановете. Днес е ден за пожелавания, използвайте го правилно.

Зодия Риби

Днес използвайте първата част на деня за планиране и за довършване на стари задачи. Периодът е подходящ за юристи, застрахователи и банкови служители, но работата не е всичко, необходимо е да разтоварвате психиката си, като си направите разходка на чист въздух или посетите любимите си магазини. С парите всичко е наред – може да Ви се наложат допълнителни разходи, но те няма да се отразят на бюджета Ви. Препоръчително е да се погрижите за здравето си, като следвате добри навици и спазвате режим. В свободното време ще имате възможността да се насладите на любимите си занимания. Днешният ден ще е идеален ден за нови срещи и любовни запознанства. Днес всички от зодията следва да действат мобилизирано и активно.

Източник: Знаците

Още новини
10 полезни храни

10 полезни храни

10 полезни храни, които приличат на органа в човешкото тяло. Много пъти сме писали за връзката между начина на хранене и здравето на човек. Днес ще отидем още една крачка по-напред и ще ви представим няколко храни, които действително са способни да лекуват. Още...

повече информация
Динените семки пречистват

Динените семки пречистват

Динените семки не трябва да се хвърлят на вятъра. За ползата от динените семки аз разбрах съвсем случайно. Един мой приятел беше в Китай за известно време, и като се върна заяви, че местните хора са свикнали да използват тези семена така, както ние използваме семките...

повече информация
Любовта ни се превърна в кошмар

Любовта ни се превърна в кошмар

Любовта ни беше силна в началото, но промяната дойде неочаквано. Той беше умен, изглеждаше добре и имаше прекрасно отношение към мен и дъщеря ми. Началото на промяната дойде крадешком и любовта ни се превърна в кошмар. Когато се влюбих в Иво повярвах, че съм срещнала...

повече информация
Невъзможните зодии

Невъзможните зодии

Невъзможните зодии според астрологията. В хороскопа съществуват няколко зодиакални съюза, които са невъзможни. За да бъдете щастливи и удовлетворени в любовта задължително трябва да избягвате зодиите, с които не си отивате. Овен – не си отива с Близнаци, Дева и Риби...

повече информация
Advertisements
5 неща назаем, които да не давате

5 неща назаем, които да не давате

5 неща назаем не трябва да давате или взимате. Някои неща са строго забранени да се дават или вземат назаем. Научавайки за тях, можете да се предпазите от проблеми и неуспехи. Ако направите грешка, опитайте се да не го правите в бъдеще, защото енергийните проблеми...

повече информация
Черноморието се извинява

Черноморието се извинява

Черноморието се извинява на българският турист. Извинявай, уважаеми туристе! Не знам турист ли си? Мишка ли си? Нямаш пари ли? Скръндза ли си? Не знам защо аз трябва да страдам заради теб. Аз съм тунинговано. Облагородено. Нагиздено като поп-фолк селянка в мол...

повече информация
Advertisements