Дневен хороскоп 28 март 2020
Дата на публикуване: 27.03.2020
дневен хороскоп 28 март 2020

Дневен хороскоп 28 март 2020

Дневен хороскоп 28 март 2020 ви вещае спокойна събота, в която опазването на здравето и спокойствието са от първостепенно значение. Не отлагайте трудното, то няма да стане по-лесно. Започваме със
Зодия Овен
В очакване сте на нещо хубаво да Ви се случи и днес ще имате приятни изживявания. Вести, свързани със семейството ще Ви сплотят и съберат отново заедно. Днешният ден ще е подходящ за приключване на проекти и начинания, свързани с професионалните Ви и финансови интереси. Обърнете внимание също и на човека до себе си. Обърнете внимание на здравето си и най-вече на спокойствието си, не се претоварвайте. В първите дни може още да усещате по-трудните звездни влияния и да се чудите как да съвместявате отделните задачи и ангажименти, но има голяма вероятност по-нататък през месеца да изпитате облекчение – не само откъм работа, но и що се отнася до душевните Ви преживявания. Гледайте с оптимизъм на бъдещето, звездите показват, че нещата се подреждат и без вашата намеса.

Зодия Телец
Събота говори за много удобства, а преобладаващата част от Телците са склонни да се съобразят с тях и ще демонстрират въздържаност. В много случаи дори и чиста енергия. Днес ситуацията ще се промени, ще се разчисти пътят напред, ще се намери нужният подход и в любовните връзки. Радостни новини свързани с дома, децата и семейството. Наблегнете на почивката, на разходките сред природата и на грижите за здравето си. Освен това съдбата ще толерира смелите Ви ходове и с лекота ще печелите пари и приятели. Направете задълбочен анализ на резултатите от работата си и поправете грешките си. Днес не е необходимо да се случва нещо важно.
Зодия Близнаци
В днешния ден бъдете особено внимателни, ако сте зад волана сутринта. Отваря се “зелена улица” за любовта ви, не се чудете, а действайте. Голяма ще бъде радостта Ви от предстоящо събитие. Днес е ден за разчистване, за извършване на промени, също и да положите грижи за здравето си. Имате доста неща за вършене, но това най-вероятно е, защото вие едва ли можете да стоите без работа. Бъдете внимателни при работа с пари. Обуздайте нетърпеливостта си и станете по-смирени.

Зодия Рак

Според нашия дневен хороскоп 28 март 2020 днес девизът на деня е да се прави всичко внимателно, да не се вършат грешки и всичко да се извършва своевременно. Интересите Ви ще са свързани предимно със семейството. Внимавайте какво приказвате и се постарайте да спечелите благоразположението на хората около вас. Нуждата Ви от пари е голяма, но трябва да знаете, че допълнителни средства идват от допълнителна работа, oт основната си не очаквайте повишение. Напрегнат ден, особено що се отнася до здравето Ви и до заниманията Ви с бизнес или финансови въпроси. Днешният ден ще също е подходящ за учене, за работа или виртуални контакти с хора в чужбина. Ако отлагате трудните занимания те няма да станат по-лесни.

Зодия Лъв

В събота се отдайте на уединение и размисли, обърнете внимание на вътрешния си свят, направете си равносметка. Работата Ви върви според начина, по който сте я организирали, а срещите Ви с различни хора ще Ви предложат ценна информация. Не пренасяйте незначителните проблеми в семейството и на работното си място. Флиртовете могат да се превърнат в сериозна връзка. Днешният ден ще е много благоприятен за Вас в материален план – може да придобиете нещо, да получите пари или да подпишете изгоден договор. Ако Ви отправят някакво предложение,то по всяка вероятност ще бъде изгодно за Вас. Добре би било събота да посветите на рутинни занимания и дела, както и да се погрижите за здравето си, следвайте полезните си навици, спазвайте добър режим, спортувайте. Днес всички от зодията следва да действат мобилизирано и активно.

Зодия Дева

Днес ловко ще се нагаждате според общественото мнение. Обърнете внимание на партньора си, ако сте го наранили, не се колебайте да се извините и да направите нещо специално за него. Жените от зодията се налага да преживеят напрежение, което може да се отрази на здравето им. Голяма част от Вас ще изберат да прекарат днешния ден извън дома си, търсейки разнообразие. Има дни, в които никой не се сеща да Ви потърси, но днес ще сте обект на интерес от няколко посоки.Лошото в цялата работа е, че ще Ви поканят на няколко партита и ще се чудите къде точно да отидете. Избягвайте срещите и запознанствата, особено деловите, за да не страдате разочаровани и тънещи в безпаричие. Съвършенство и перфекционизмът, дори в дребните детайли определят поведението Ви днес.

Зодия Везни

В днешния ден бъдете особено внимателни, ако сте зад волана сутринта. Ще Ви е малко трудно да балансирате между семейството и желанията си за по-свободен живот. Днес ще се чувствате подмладени. Главната Ви задача е да не губите мярката в този случай, защото може сериозно да увредите на здравето си “младежките” си изпълнения. Благодатен и плодоносен, събота предоставя на Везните значителен шанс за успешно провеждане на преговори, за вземане на конструктивни решения, за делови постижения и парични печалби. Не пренасяйте лошото си настроение върху любимия човек. Ще жънете успехи в материално отношение, ако успеете да договорите работа в съдружие. Събота носи изпитания и предизвикателства.

Зодия Скорпион

Днес използвайте първата част на деня за планиране и за довършване на стари задачи. Повечето от Вас днес са напълно посветени на работата си и изцяло сте загърбили останалите си ангажименти. Някои ще поставят началото на нова любовна връзка, която се характеризира с динамично развитие, интензивна емоционалност и сърдечна пълнота. Избягвайте да влизате в конфликти сприятелите и се грижете добре за здравето си – заниманията със спорт ще Ви се отразяват благотворно. Сутринта обърнете внимание на семейството си, което има нужда от вашата подкрепа. Не се радвайте прибързано на получените пари, защото ще се наложи да покривате неотложни разходи. Ако е възможно, заемете наблюдателна позиция и не пристъпвайте към активни действия на този етап.

Зодия Стрелец

В събота отделете време за приятелите си и за хобитата си. Любовта ще направи с Вас чудеса, повярвайте. Не предизвиквайте ръководството, за да не останете без работа. Отнасяйте се по-грижливо към здравето си – ако прекалите с работата, енергията Ви ще се изчерпи, а нищо чудно това да даде отражение и на тялото ви. Притежавате много съзидателна енергия, която Ви стимулира под напрежение да постигнете-най доброто, понякога и чрез спонтанно разкрили се пред Вас възможности. Разплита се „възел” свързан с дома и семейството Ви или получавате яснота по подобни въпроси. Избягвайте рискови операции с пари. Днес не е необходимо да се случва нещо важно.

Зодия Козирог

Днешният ден ще е благоприятен за самооценка. Това Ви помага да се радвате на здраве и да помогнете при решаването на здравословен проблем на много близък човек. Работата Ви спори. Днешният ден ще е идеален ден за нови срещи и любовни запознанства. Обърнете внимание на семейството си и на хората, с които живеете. Избягвайте рискови операции с пари. В заключение Събота не блести с нищо особено, но е един от дните, през който имате шанс за успешна реализация.

Зодия Водолей

Събота се оказва по-спокоен ден за представителите на Водолеи, а за някои денят дори ще е скучен, въпреки осъществените контакти в обществените среди, неангажиращите срещи с приятели или провеждането на делови преговори. Днешният ден е много подходящ да се заемете с финансови въпроси, които не търпят отлагане. Ако е нужно, направете някакво преразпределение, за да не Ви налегнат парични проблеми в бъдеще. Грижете се добре за здравето си, почивайте си достатъчно. Говорете и с близките си, ако имате все още неизгладени недоразумения, за да не Ви притесняват и разсейват. Днешният ден ще е подходящ за изяви в професионален план и за бизнесзанимания. Ще сте настроени по-скоро любовно, но щом Ви се обадят приятелите ще забравите всичко и ще тръгнете с тях, където Ви завее вятъра. Обуздайте нетърпеливостта си и станете по-смирени.

Зодия Риби

Събота може да бъде определен като сполучлив ден за голяма част от Рибите. Днешният ден ще е хубав и защото сте сред хората, които обичате. С лекота ще успеете да промените начина си на работа. Ще се вълнувате предимно от парични въпроси. Така или иначе това е съществено затова отделете нужното внимание. Обърнете внимание също и на човека до себе си. Моментът е кризисен – насочва към грижи за здравето, към почивка и спокойствие. Днес дайте инициативата на другите.

Източник: Знаците

Още новини
Германия търси медицински сестри

Германия търси медицински сестри

Германия ни краде медицинските сестри с оферти за работа срещу 6 бона заплата. На този фон големите болници у нас закъсаха за кадри, пише " Монитор". Фирми посредници заливат сайтовете с обяви за позиции в чужбина. Най-много са именно предложенията от Германия....

повече информация
Ясновидката Джуна за магията

Ясновидката Джуна за магията

Ясновидката Джуна, наричана руската Ванга, не е между живите от 2015 г., но продължава да буди страхопочитание у всички привърженици на паранормалното. Пророчествата и съветите, които е изрекла приживе, са придобили световна слава и значение. Наскоро в интернет...

повече информация
Закъсняващите зодии

Закъсняващите зодии

Закъсняващите зодии са 5 на брой. Забелязали ли сте, че има хора, които просто никога не са навреме? Вижте кои са 5-те зодии, които винаги закъсняват, защо това се случва и как реагират, ако им направите забележка. Започваме от зодия Овен. Овенът е винаги зает. Ако...

повече информация
Реки от пари за 4 зодии

Реки от пари за 4 зодии

Реки от пари ще зарадват няколко зодиакални знаци. Всеки човек иска да стане по-богат и успешен. Може би и затова не спираме да се надяваме, че Звездите ще бъдат благосклонни към нас и ще ни дадат повече финансов късмет. През първия есенен месец енергията на Меркурий,...

повече информация
Advertisements
Къща на село е мечта

Къща на село е мечта

Къща на село е новата мода за хората, които искат спокойствие и ниски цени. Когато парите за жилище в града не достигат, много млади двойки с деца преоткриват българското село. Обикновено се ориентират към най-близкото до тях, купуват евтино стари къщи и бързо се...

повече информация
Дневен хороскоп 16 септември 2021

Дневен хороскоп 16 септември 2021

Дневен хороскоп 16 септември 2021 ви вещае ден, в който някои зодии не трябва да пренасят своите недоволства и душевни терзания. Бъдете конкретни и не бъдете твърде емоционални, нещата не винаги са лични или поне не толкова, колкото Ви изглеждат. Започваме от зодия...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.