Дневен хороскоп 28 май 2020
Дата на публикуване: 27.05.2020
дневен хороскоп 28 май 2020

Дневен хороскоп 28 май 2020

Дневен хороскоп 28 май 2020 ви вещае успешен и благосклонен ден за болшинството зодии. Отговорността е във ваши ръце, внимавайте при общуването с непознати хора. Бъдете уверени и целеустремени. Започваме със
Зодия Овен
В чудесно състояние на духа са повечето от Овните през днешния ден. Сега не е време за голяма любов, а за приятни забавления и романтични преживявания. В четвъртък добре ще Ви се отразява плуването. Днес не бързайте – в противен случай бъдете готови да платите с нерви и пари. Днешният ден е подходящ да се погрижите за себе си и за хората в дома си. След обяд ще трябва да помислите и за някои неизпълнение срокове, хващайте се на работа, докато все още Ви имат доверие. Днес всички от зодията следва да действат мобилизирано и активно.

Зодия Телец
Четвъртък ще сблъска много от представителите на Телец с нови преживявания. Обземат Ви силни страсти и желания, няма да е лесно за владеете емоциите си, а любовта и чувството Ви на привързаност преминават на ново ниво, където преобладават крайностите и дано да са в положителен вариант за вас. Даже и да не носи пари веднага, след време може да сте много доволни от своята прозорливост. Пазете си здравето защото има опасност от неочаквани, но доста сериозни проблеми със „събудено“ хронично заболяване. Предстои Ви желана промяна в личен план, която неминуемо ще засегне благотворно и семейството ви. Ще жънете успехи в материално отношение, ако успеете да договорите работа в съдружие. Ако отлагате трудните занимания те няма да станат по-лесни.

Зодия Близнаци

Днешният ден ще е белязан с преобразуване на космическата енергия. От сутринта получавате няколко предложения за допълнителна работа. Днешният ден ще е свързан с приятни изненади за някои от вас. Все пак повишете вниманието си, ако боравите с големи суми пари, за да избегнете неволни грешки. Партньорът може да Ви изненада, а ако намерите верния тон, ще гледате заедно в една посока дългосрочно. Днешният ден ще е подходящ за посещение на зъболекар и за разни разкрасителни процедури. Четвъртък се оказва напрегнат ден в известен смисъл за доста от Близнаците, а причините се свеждат до емоционална импулсивност, предразполагаща към любовни желания. В четвъртък ще се чувствате добре, ако останете насаме със себе си или се заобиколите с любимите си хора и децата. Гледайте с оптимизъм на бъдещето, звездите показват, че нещата се подреждат и без вашата намеса.

Зодия Рак

В очакване сте на нещо хубаво да Ви се случи и днес ще имате приятни изживявания. Очертават се условия за получаване на по-голяма сума пари. Днешният ден ще е благоприятен да обърнете по-голямо внимание на партньорските си взаимоотношения. Бъдете дружелюбни и ще печелите симпатиите на околните, нещо повече, някои от тях ще направите свои приятели. Днес нещата ще се развиват доста бързичко. Най-добре е, ако успеете да се разходите малко сред природата, така ще вложите най-добре енергията, която напира отвътре. Днешният ден ще Ви позволява да водите делови разговори без да подписвате договори. Бъдете внимателни в думите си и не си позволявайте иронични забележки.

Зодия Лъв

Според нашия дневен хороскоп 28 май 2020 в днешния ден бъдете особено внимателни, ако сте зад волана сутринта. Притежавате много съзидателна енергия, която Ви стимулира под напрежение да постигнете-най доброто, понякога и чрез спонтанно разкрили се пред Вас възможности. Разплита се „възел” свързан с дома и семейството Ви или получавате яснота по подобни въпроси. Не прекалявайте с материалните си стремежи. Тежък и напрегнат ден, който може да се окаже и печеливш за някои от зодията, но в условията на ярки противоречия и кавги. Пазете се от подлите действия на враговете си и бъдете много подозрителни към предложения за съвместна работа, особено с хора от кръга на слабо познати личности. Не се претоварвайте излишно, все пак работата не е заек, че да избяга. Ще намерите спокойствие и сигурност в любовта, но хората, с които общувате по ежедневни, битови въпроси доста силно ще изпитват търпението Ви и способността Ви да намирате нетрадиционни решения. Днешният ден ще може да се окаже изключително спокоен за някои от представителите на зодията.

Зодия Дева

Бъдете отговорни към своите постъпки. Общувайки с любимия човек и близки хора взаимно се зареждате с любов и положителни емоции. Днешният ден ще е благоприятен за професионални изяви, за бизнес занимания, за работа с финанси, но не и за взимане на важни решения или за сключване на сделки. Като цяло ще се чувствате в добро здраве и с предпоставки за пълноценна изява на способностите ви. Бъде съобразителни и не се отпускайте, предстои да вземете важни решения, свързани и със семейството ви. Опитът показва, че диалогът е важен и помага. Ще получите по телефона важни новини, свързани с паричен трансфер. В заключение Четвъртък не блести с нищо особено, но е един от дните, през който имате шанс за успешна реализация.

Зодия Везни

Според нашия дневен хороскоп 28 май 2020 в четвъртък отделете време за приятелите си и за хобитата си. Обърнете внимание на отношенията, които поддържате. Парите ще идват по линия на успешно сключени сделки и финансови проекти. Не се претоварвайте излишно, все пак работата не е заек, че да избяга. Помислете за нови възможности за работа. В четвъртък ще се чувствате добре, ако останете насаме със себе си или се заобиколите с любимите си хора и децата. Бъдете внимателни в думите си и не си позволявайте иронични забележки.

Зодия Скорпион

Четвъртък отбелязва началото на хубави промени за мнозина от родените в зодията, чиято интензивност до средата на следващия месец ще е значителна. Днешният ден ще е подходящ за занимания с творчески проекти, както и с бизнес и с финансови дела. Освен това съдбата ще толерира смелите Ви ходове и с лекота ще печелите пари и приятели. четвъртък посветете на пълноценна почивка и на грижи за здравето – спазвайте правилен режим, създайте си полезни навици. Добри новини, свързани с по-младите членове на семейството ще зарадват всички. Внимавайте, съвсем лекомислено започвате да флиртувате в работата, а това няма да доведе до нищо добро. Намерете начин да се отпуснете.

Зодия Стрелец

Четвъртък ще е доста успешен ден за представителите на Стрелец. Голяма ще бъде радостта Ви от предстоящо събитие. Може да се погрижите за здравето си –занимавайте се със спорт, с хобитата си; заобиколете се с любими хора. Днес са възможни парични загуби, така че бъдете внимателни. За предпочитане е да ориентирате усилията си към екипна работа дори и да сте много сигурни в себе си. Сега не е време за голяма любов, а за приятни забавления и романтични преживявания. Днес е ден за пожелавания, използвайте го правилно.

Зодия Козирог

Четвъртък ще е благоприятен ден за Козирозите, но за момента при Вас ситуацията е доста напрегната, макар че всичко изглежда спокойно и надеждно. Паричните Ви проблеми се решават успешно. Любовна авантюра ще Ви отнесе в друга орбита и ще забравите за тревогите си. Бъдете аналитични и направете преглед на работата си и на своите грешки, защото не само колегите Ви са виновни. В свободното време ще имате възможността да се насладите на любимите си занимания. Грижете се добре за здравето си, не прекалявайте с нищо. Гледайте ведро към нещата от живота, предстоят Ви още толкова задачи, които не бихте могли да свършите, ако се хабите за всяка подробност.

Зодия Водолей

Днешният ден ще е благоприятен за самооценка. Бъдете по-внимателни в изказванията си, а също и в отношенията си към партньорите си в работата. Днешният ден ще е подходящ и за големи покупки. Съчетавайте професионалните си ангажименти с личните, съвместявайте полезното с приятното, но не пренебрегвайте здравето си. Не оставяйте любовта да си отиде, имате сили да я спрете. В четвъртък ще се чувствате добре, ако останете насаме със себе си или се заобиколите с любимите си хора и децата. Днес не е необходимо да се случва нещо важно.

Зодия Риби

Днешният ден ще е благоприятен за самооценка. Не прекалявайте с похапването. Направете нещо специално за семейството си, покажете им, че държите на тях. Малко трудно ще се организирате за работа, но направите ли го, няма да имате грешка. И Рибите разполагат с чудесни възможности за хубави делови постижения, за парични печалби и успешна реализация на личните намерения но само при условие, че действат самостоятелно по целите си. Не рискувайте доверието на половинката си със случайни флиртове. Днес всички от зодията следва да действат мобилизирано и активно.

Източник: Знаците

Още новини
Германия търси медицински сестри

Германия търси медицински сестри

Германия ни краде медицинските сестри с оферти за работа срещу 6 бона заплата. На този фон големите болници у нас закъсаха за кадри, пише " Монитор". Фирми посредници заливат сайтовете с обяви за позиции в чужбина. Най-много са именно предложенията от Германия....

повече информация
Ясновидката Джуна за магията

Ясновидката Джуна за магията

Ясновидката Джуна, наричана руската Ванга, не е между живите от 2015 г., но продължава да буди страхопочитание у всички привърженици на паранормалното. Пророчествата и съветите, които е изрекла приживе, са придобили световна слава и значение. Наскоро в интернет...

повече информация
Закъсняващите зодии

Закъсняващите зодии

Закъсняващите зодии са 5 на брой. Забелязали ли сте, че има хора, които просто никога не са навреме? Вижте кои са 5-те зодии, които винаги закъсняват, защо това се случва и как реагират, ако им направите забележка. Започваме от зодия Овен. Овенът е винаги зает. Ако...

повече информация
Реки от пари за 4 зодии

Реки от пари за 4 зодии

Реки от пари ще зарадват няколко зодиакални знаци. Всеки човек иска да стане по-богат и успешен. Може би и затова не спираме да се надяваме, че Звездите ще бъдат благосклонни към нас и ще ни дадат повече финансов късмет. През първия есенен месец енергията на Меркурий,...

повече информация
Advertisements
Къща на село е мечта

Къща на село е мечта

Къща на село е новата мода за хората, които искат спокойствие и ниски цени. Когато парите за жилище в града не достигат, много млади двойки с деца преоткриват българското село. Обикновено се ориентират към най-близкото до тях, купуват евтино стари къщи и бързо се...

повече информация
Дневен хороскоп 16 септември 2021

Дневен хороскоп 16 септември 2021

Дневен хороскоп 16 септември 2021 ви вещае ден, в който някои зодии не трябва да пренасят своите недоволства и душевни терзания. Бъдете конкретни и не бъдете твърде емоционални, нещата не винаги са лични или поне не толкова, колкото Ви изглеждат. Започваме от зодия...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.