Дневен хороскоп 28 май 2022
Дата на публикуване: 27.04.2022
дневен хороскоп 28 май 2022

Дневен хороскоп 28 май 2022 предвещава ден, в който недобронамерени коментари по ваш адрес може да предизвикат гнева Ви. Днес трябва да обърнете внимание на дребните неща. ъдете внимателни в думите си и не си позволявайте иронични забележки. Започваме от зодия Овен. Според нашия дневен хороскоп 28 май 2022 събота отбелязва началото на хубави промени за мнозина от родените в зодията, чиято интензивност до средата на следващия месец ще е значителна. Време е да се погрижите за здравето си: започнете диета и правете пречистващи процедури. Събота ще Ви зарадва с хубава делова новина. В тази връзка ще Ви се наложи да предприемете бързи реформи. Често става въпрос за служебно повишение или смяна на работата. Гости от далече ще направят вечерта Ви по-интересна. Обърнете им вниманието, което заслужават! В интимния живот емоциите са смесени. Имате творчески период. Продуктът, които може да създадете е достатъчно качествен за да Ви донесе слава и пари. Гледайте на грешките си, като на възможност да се усъвършенствате и да продължите напред.

Зодия Телец
Днешният ден ще е сполучлив, но някой недобронамерени коментари по ваш адрес може да предизвикат гнева Ви през този събота. Станете съпричастни към традициите на дома и семейството, като насочите енергията си и към благоустрояването му. Някои ще поставят началото на нова любовна връзка, която се характеризира с динамично развитие, интензивна емоционалност и сърдечна пълнота. Част от плановете Ви днес едва ли ще се осъществят точно по начина, който бихте желали. Въпреки това не се отказвайте от намеренията си и се старайте да свършите максимално полезна работа. Бъдете внимателни, ако теглите пари от банкомат. Днешният ден ще е удобен за активен труд и физическо натоварване. Днешният ден ще може да се окаже изключително спокоен за някои от представителите на зодията.

Зодия Близнаци

В чудесно състояние на духа са повечето от Близнаците през днешния ден. Общуването Ви с любимите хора Ви носи радост. Ярки любовни постижения. Желателно е да спазите одобрените срокове, но още по-желателно е да свършите работата си качествено, така че проявете старание и концентрация. Днешният ден ще е подходящ за посещение на зъболекар и за разни разкрасителни процедури. Събота не е лош ден за Близнаците, но се очертава и доста напрежение по въпроси от финансово естество. Обуздайте нетърпеливостта си и станете по-смирени.

Зодия Рак

Според нашия дневен хороскоп 28 май 2022 днешният ден ще е силно активен. Звездите Ви съветват да приключите започнатата работа, предстоят Ви ангажименти, които да отнемат много сили и време. В семейството си играете ролята на балансиращ фактор. В сферата на финансите също се въздържайте от импулсивни действия и не харчете пари необмислено. Владее Ви и друго чувство – романтичен флирт, а защо не и нова любов. Наблегнете на почивката, на разходките сред природата и на грижите за здравето си. Днешният ден ще е свързан с преобразуване на космическата енергия.

Зодия Лъв

Днес интуицията Ви е особено изострена, използвайте я по предназначение. Обърнете внимание на дома си и се заемете с неотложните ремонти. Днешният ден ще е добър за покупки след работно време. Работили сте, за да имате сега избор от възможности, остава да изберете най-перспективната и да се заловите за работа. Положителните емоции ще са свързани с любовта и приятелите. Добре ще Ви се отразяват грижите за здравето, почивката, водните процедури. Днес всичко тръгва по вода.

Зодия Дева

Според нашия дневен хороскоп 28 май 2022 днешния ден бележи началото на нов старт и за всички от зодията се очертава раздвижване в делови, социален или личен аспект. Обземат Ви силни страсти и желания, няма да е лесно за владеете емоциите си, а любовта и чувството Ви на привързаност преминават на ново ниво, където преобладават крайностите и дано да са в положителен вариант за вас. Няма да се чувствате много комфортно на работа и изобщо в средата на седмицата вече се чувствате изтощени. Не пренасяйте вкъщи служебните си проблеми. Днес нещата ще се развиват доста бързичко. Най-добре е, ако успеете да се разходите малко сред природата, така ще вложите най-добре енергията, която напира отвътре. Съхранявайте старателно документите и парите си. Днешният ден ще е свързан с преобразуване на космическата енергия.

Зодия Везни

Събота ще е интересен ден за голяма част от представителите на зодията. Бъдете активни, ако се налага да предприемате промени свързани с финансовата Ви стабилност. Сега не е време за голяма любов, а за приятни забавления и романтични преживявания. В събота може да отделите време на дома си и на хората в него. Днес е препоръчително да се владеете, защото предстои още работа с хората от обкръжението ви. Наблегнете на почивката, на разходките сред природата и на грижите за здравето си. В заключение Събота не блести с нищо особено, но е един от дните, през който имате шанс за успешна реализация.

Зодия Скорпион

Днес използвайте първата част на деня за планиране и за довършване на стари задачи. Имате право да опресните знанията си в област, която е свързана с Вашата работа. Ще Ви върнат голям заем. Безкористната Ви помощ към човек, с когото не сте много близки ще предизвика буря от положителни емоции и израз на благодарност. Жените от знака може да имат любовно разочарование, поради завишените си очаквания. Не е лошо да се погрижите за здравето си, но не прекалявайте с натоварването. Днес трябва да обърнете внимание на дребните неща.

Зодия Стрелец

В събота за представителите на зодия Стрелец възникват лични ангажименти при реализирането на желани цели. Вашите желания и тези на близките Ви ще съвпадат почти изцяло. Известни затруднения ще възникнат за онези от зодията, които ще имат работа в административни инстанции. Бизнес идеите Ви намират разбиране и подкрепа и до края на годината може да се радвате на признание и пари. Днес ще имате шанс да се разкриете пред друг човек и да изпитате истинска интимност с него. Събота е днес, но не Ви е много до почивка или ако си я позволите, тя ще е здравословна – туризъм или малко повече часове във фитнеса. Бъдете внимателни в думите си и не си позволявайте иронични забележки.

Зодия Козирог

Събота е, а вие имате толкова много неща за вършене и довършване. Моментът е кризисен – насочва към грижи за здравето, към почивка и спокойствие. Безкористната Ви помощ към човек, с когото не сте много близки ще предизвика буря от положителни емоции и израз на благодарност. Може би няма да получите парите, които очаквате и това да Ви направи нервни и сприхави. Затова пък до Вас има хора, които Ви обичат и Ви подкрепят със съветите си. Бъдете склонни към отстъпки в личен план, в противен случай рискувате да обтегнете отношенията си с човек, на когото особено държите. Днешният ден ще Ви позволява да водите делови разговори без да подписвате договори. Бъдете бдителни и се предпазвайте от финансови загуби.

Зодия Водолей

Според нашия дневен хороскоп 28 май 2022 в събота заложете на повече движение, на срещи и разговори, на общуването си с околните. Събота е удобен ден за преговори и контакти с хора от деловите среди. Днес обърнете внимание на отношенията си. Обърнете внимание на семейството си и на хората, с които живеете. В събота добре ще Ви се отразява плуването. Най-важното днес е да не рискувате и то най-вече по парични въпроси. Не пропускайте да отделите време, което да посветите само на себе си, ако имате нужда от това.

Зодия Риби

Събота ще внесе известно вълнение сред Рибите. С малко пари можете да постигнете много. Предстои Ви повече работа и трябва да сте съсредоточени. Днешният ден ще е благоприятен да подобрите отношенията си с близък човек. Бъдете дружелюбни и ще печелите симпатиите на околните, нещо повече, някои от тях ще направите свои приятели. Добре ще през днешния ден да отделите внимание на партньора/партньорката си, да се погрижите за здравето си, да спортувате активно. Днес дайте инициативата на другите.

Източник: Знаците

[frontpage_news widget="7303" name=""]
Касисът е много полезен

Касисът е много полезен

Касисът е много полезен сезонен плод. Освен характерния вкус, той има и ценни хранителни стойности и лечебни свойства. В същото време съдържа сравнително малко калории. В медицината най-често се използват сок от касис, листа и масло от семената му. В 100 грама от този...

повече информация
Дръжки от череши

Дръжки от череши

Дръжки от череши не бива да се изхвърлят. Черешите са едни от най-хранителните плодове. Но знаехте ли за ползите за здравето на черешовите семена? Какво всъщност е черешата? Черешата е плод от рода „Prunus“ и е част от семейство „Rosaceae“. Името му идва от...

повече информация
Лукът е много полезен

Лукът е много полезен

Лукът е един от най-старите зеленчуци, познати от хиляди години. Важното е, че освен вкусовите си качества, има и ценни лечебни свойства. Лукът е бил важен елемент от народната медицина и днес с готовност посягаме към него не само в кухнята. Разберете защо лукът е...

повече информация
Лимонът сваля кръвното

Лимонът сваля кръвното

Лимонът сваля кръвното ни налягане, пречиства и детоксикира. Когато сутринта отидем в кухнята, първата мисъл, която изниква в главата ни, е да пийнем ароматно кафе или чай. Ами ако започнем деня си с чаша топла вода (може би на стайна температура) със сок на половин...

повече информация
Гняв към хората изпитват 5 зодии

Гняв към хората изпитват 5 зодии

Гняв към хората изпитват 5 зодии. Смятате ли, че сте от хората, които нямат търпение към другите и понякога си повтарят в претъпкан автобус, че „мразят хората“? Повярвайте ми, има и такива, за които е обичайно да се чувстват раздразнени от присъствието на другите....

повече информация
Топлинен или слънчев удар

Топлинен или слънчев удар

Топлинен или слънчев удар - и двете състояния са много неприятни. След многото прохладни месеци през лятото обичаме да прекарваме повече време на открито. Струва си обаче да запомним, че дългото излагане на топлина може да има отрицателни последици, а термичното...

повече информация

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.