Дневен хороскоп 28 ноември 2020
Дата на публикуване: 22.11.2020
дневен хороскоп 28 ноември 2020

Дневен хороскоп 28 ноември 2020 ви вещае ден, в който постоянно ще има нещо за правене. Избягвайте конфликтите и противоречията, те няма да доведат до нищо добро. Бъдете разумни и въздържани, направете равносметка на изминалата седмица. Нервите не водят до нищо добро, затова се успокойте и мислете положително. Пазете здравето си. Стартираме със Зодия Овен. Според нашия дневен хороскоп 28 ноември 2020. Събота носи успех на Овните. Днес обърнете по-голямо внимание на партньорските си взаимоотношения. Бъдете добронамерени с хората от обкръжението си. Без компромиси от ваша страна ситуацията ще се изостри до крайност. Ще се наложи да отделите много повече време за околните, отколкото за собствената си работа. Това Ви помага да се радвате на здраве и да помогнете при решаването на здравословен проблем на много близък човек. Жените от зодията може да намерят хитър начин да си осигурят пари и за лични неща, да си купят нещо хубаво и скъпо. В крайна сметка утре всичко ще бъде наред.

Зодия Телец
Голяма част от Вас днес ще бъдат в непрекъснато движение. Любовта ще направи с Вас чудеса, повярвайте. Не пренасяйте личните си проблеми на работното място, за да не се разсейвате. Бъдете внимателни ако оформяте финансови документи, ако са свързани с предстоящи инвестиции в нови проекти. Днешният ден е с по-напрегната планетна конфигурация – ето затова е подходящо да се занимавате с дейности, които Ви зареждат и релаксират. Семейството Ви също има определени изисквания към вас, с които трябва да се съобразите. Бъдете толерантни към чуждото мнение.

Зодия Близнаци

Според нашия дневен хороскоп 28 ноември 2020 събота ще е доста активен и динамичен за почти всички Близнаци, но ще бъде успешен и ползотворен за реализацията на материалните Ви цели. По всички въпроси от парично естество следва да действате много внимателно, защото денят предупреждава за губеща тенденция. Все пак добронамереното Ви отношение към предложение за сътрудничество ще постави началото на общ бизнес или друга интересуваща Ви дейност. Погрижете се за физическото и за емоционалното си спокойствие – така ще съхраните здравето си. Днес ще трябва да споделите чувствата си. Опитайте да се разведрите обстановката в семейството и потърсете начин да се извините, ако това е нужно. От сутринта ще се заемете с детайлите в работата си, привеждайки продукта си в търговска форма. Не пропускайте да отделите време, което да посветите само на себе си, ако имате нужда от това.

Зодия Рак

В събота се отдайте на уединение и размисли, обърнете внимание на вътрешния си свят, направете си равносметка. Трудностите, които Ви блокират работата до обед са преодолими. Запазете спокойствие. Избегнете конфликтите с търпение и премълчаване. Градете планове за нови начинания, в които ще включите и семейството си. Не оставяйте любовта да си отиде, имате сили да я спрете. Днес денят е добър за рутинни дела, както и да положите грижи за здравето си. Събота ще е нервен и неприятен ден за онези представители на Рак които очакват да реализират финансови постъпления от определена дейност. Днес повечето от Вас се радват на отлично настроение.

Зодия Лъв

Според нашия дневен хороскоп 28 ноември 2020 събота говори за много удобства, а преобладаващата част от Лъвовете са склонни да се съобразят с тях и ще демонстрират въздържаност. В много случаи дори и чиста енергия. При някои то определено се свежда единствено до любовната взаимност. Моментът е благоприятен да се погрижите за здравето си, още повече – за собственото си спокойствие и за вътрешния си мир. Времето вече е подходящо за пътувания, за работа или контакти с хора в чужбина. Очаквани парични постъпления вероятно ще се отложат за няколко дни. В дома си избягвайте да влизате в конфликти. Бъдете бдителни и не взимайте необмислени решения.

Зодия Дева

Голяма част от Вас днес ще бъдат в непрекъснато движение. Днешният ден ще не е подходящ и за работа с хора в чужбина, и за пътувания. Заложете на общуването с околните, организирайте срещи и разговори. В свободното време ще имате възможността да се насладите на любимите си занимания. Положителните емоции ще са свързани с любовта и приятелите. Трябва да имате в джоба си повече пари, защото може да Ви потрябват за нововъзникнала нужда. Тя може да е свързана с децата или партньора, вие обаче имате отговорността за нея. Време е да се погрижите за здравето си: започнете диета и правете пречистващи процедури. Съвършенство и перфекционизмът, дори в дребните детайли определят поведението Ви днес.

Зодия Везни

Според нашия дневен хороскоп 28 ноември 2020 събота ще е благоприятен ден за Везните, но за момента при Вас ситуацията е доста напрегната, макар че всичко изглежда спокойно и надеждно. Днешният ден ще е подходящ за пазаруване и отхвърляне на неприятни задължения, ще успеете да го направите бързо. Днешният ден ще е неблагоприятен и за общуване. Днес е препоръчително да се владеете, защото предстои още работа с хората от обкръжението ви. Любовта е до Вас – протегнете ръка и я докоснете. Днешният ден е подходящ за творчески занимания, както и да се погрижите за здравето си. Обуздайте нетърпеливостта си и станете по-смирени.

Зодия Скорпион

Днешният ден ще е наситен с положителна енергия, която ще оказва своята подкрепа през целия ден. Жените от зодията ги очаква приятна романтична среща, не е изключено възникване на нова връзка или подновяване на стари отношения извън семейството. Днешният ден ще е свързан с приятни изненади за някои от вас. Все пак повишете вниманието си, ако боравите с големи суми пари, за да избегнете неволни грешки. Партньорът може да Ви изненада, а ако намерите верния тон, ще гледате заедно в една посока дългосрочно. Скорпиони, може да учите и да направите нещо полезно за здравето си – например да се подложите на водни процедури или да релаксирате. Колкото и да Ви е неприятно, обстоятелствата Ви принуждават да се заемете с работа, която няма да Ви донесе полза. Днешният ден ще е подходящ за уединение – насаме със себе си или с партньора/партньорката си. Днес е ден за пожелавания, използвайте го правилно.

Зодия Стрелец

В състояние сте да предвидите събитията и да се възползвате от тях. Не е изключено да получите привлекателна оферта за нова или допълнителна работа. Днешният ден ще е благоприятен за уединение, за медитации и йога, за обръщане навътре към себе си. Семейството и приятелите Ви биха желали да прекарат с Вас повече време, не им отказвайте подобно благоволение и без друго в днешния ден за какво друго може да си мечтае човек. Днес не се обаждайте първи на любимите хора. Бъдете внимателни ако оформяте финансови документи, ако са свързани с предстоящи инвестиции в нови проекти. Бъдете бдителни и се предпазвайте от финансови загуби.

Зодия Козирог

В събота отделете време за приятелите си и за хобитата си. Не очаквайте парите, които се надявахте да получите днес. Не се поддавайте на погрешни представи за работата си. Днес ще се чувствате подмладени. Главната Ви задача е да не губите мярката в този случай, защото може сериозно да увредите на здравето си “младежките” си изпълнения. Днес не се опитвайте да се намесвате в чуждите работи. Направете нещо специално за семейството си, покажете им, че държите на тях. Извисете се над дребните неща и дайте предимство на по-хуманните си цели.

Зодия Водолей

В чудесно състояние на духа са повечето от Водолеите през днешния ден. Обърнете внимание на дома си, почивайте си и разпускайте. Днес едва ли ще Ви се работи много, но при добра организация можете да намерите кой да свърши по-голяма част от вашата работа. Част от зодията ще разрешат много наболял паричен или делови проблем. Внимавайте какво приказвате и се постарайте да спечелите благоразположението на хората около вас. Препоръчително е да се погрижите за здравето си, като следвате добри навици и спазвате режим. Днес трябва да обърнете внимание на дребните неща.

Зодия Риби

В очакване сте на нещо хубаво да Ви се случи и днес ще имате приятни изживявания. Вие сте трудолюбиви хора, едва ли ще се уплашите от работа, ама собствената Ви нерешителност Ви пречи. Днес денят ще бъде изпълнен с напрежение – добре ще е да се погрижите за здравето и най-вече за спокойствието си, тъй като те са тясно свързани. Забравете за служебните си проблеми, повече мислете за дома, семейството и себе си. Внимавайте какво приказвате и се постарайте да спечелите благоразположението на хората около вас. Имате пари, не търсете повече. Бъдете ведри и отговорни към себе си.

Източник: Знаците

Още новини
Българската цивилизация

Българската цивилизация

Българската цивилизация е по-древна от египетската. Учени се обединяват около тезата, че има много признаци, че по българските земи е съществувала цивилизация, която е била в пълен разцвет още преди времето на Древен Египет. В галерия Credo Bonum беше представен...

повече информация
Германия спира АстраЗенека

Германия спира АстраЗенека

Германия спира ваксината АстраЗенека. При хората на възраст под 60 години, на които е дадена първа доза ваксина срещу коронавирус на АстраЗенека в Германия, ще получат различна ваксина като втора доза, решиха федералният и регионалните здравни министри, цитирани от...

повече информация
Жан Виденов изчезна

Жан Виденов изчезна

Жан Виденов изчезна! Вдън земя е потънал бившият премиер Жан Виденов, споделят негови приятели. Безработният политик не благоволил да си вдигне телефона дори на рождения си ден през миналата седмица, когато навърши 62 години. „От месеци насам е изключен или дава...

повече информация
Най-ревливите зодии

Най-ревливите зодии

Най-ревливите зодии са точно 4 на брой. Според астрологията има четири зодии, които са силно чувствителни и докачливи. Те лесно се нараняват от другите и сълзите бързо потичат от очите им. Но тези зодиакални знаци не позволяват на другите да знаят за техните чувства,...

повече информация
Advertisements
Страх ме е от брака

Страх ме е от брака

Страх ме е от брака и това е моят голям проблем. Така започва моята история. От 3 години имам чудесна връзка с едно момче, което е с 12 години по-възрастно от мен. Аз съм студентка тук. Той, обаче, преди 7 месеца реши, че няма работа за него в България и замина да си...

повече информация
3 години се развеждах

3 години се развеждах

3 години продължи моята мъка. Пиша на всики вас с огромна болка в душата, надявайки се ми олекне и да събера малко себе си. Накратко: на 34 години съм, разведена, с дете на 11 години. Разведена съм официално от 4 години, но повече от 3 години се развеждах: бившият не...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.