Дневен хороскоп 28 октомври 2019
Дата на публикуване: 27.10.2019
дневен хороскоп 28 октомври 2019

Дневен хороскоп 28 октомври 2019

Дневен хороскоп 28 октомври 2019 показва, че в началото на седмицата не са изключени конфликтни ситуации. Бъдете внимателни, не се предоверявайте на случайни хора. Започваме със
Зодия Овен
Понеделник може да бъде определен като сполучлив ден за голяма част от Овните. Близките ще Ви зарадват с мил жест. Владее Ви и друго чувство – романтичен флирт, а защо не и нова любов. Грижете се добре за здравето си, почивайте си достатъчно и проявявайте умереност. Ако сте подготвили работата си старателно няма начин да не сте доволни от крайния резултат. Днес не бързайте – в противен случай бъдете готови да платите с нерви и пари. Днес трябва да избягвате споровете.

Зодия Телец
Понеделник бележи началото на плодотворен етап, но едновременно с това ясно подчертава да не се заемате с важни дела, защото е голяма вероятността да не постигнете успех. Понеделник не е лош ден за Телците, но се очертава и доста напрежение по въпроси от финансово естество. Моментът също е подходящ да се посветите на разрешаването на финансови въпроси и да се погрижите за здравето си. Обърнете внимание на семейството си. Любовна среща или непристойна постъпка на партньора може да накара жените от знака да се почувстват разочаровани. Деловият ден на Телците ще започне активно и в условията на повишено внимание поради засилената конкуренция в службата и деловите среди. Днес повечето от Вас се радват на отлично настроение.

Зодия Близнаци

Според нашия дневен хороскоп 28 октомври 2019 в понеделник някои от Вас може да пътувате зад граница. Бъдете отговорни към работата си. Даже и да не носи пари веднага, след време може да сте много доволни от своята прозорливост. Обземат Ви силни страсти и желания, няма да е лесно за владеете емоциите си, а любовта и чувството Ви на привързаност преминават на ново ниво, където преобладават крайностите и дано да са в положителен вариант за вас. Жените от зодията ги очаква приятна романтична среща, не е изключено възникване на нова връзка или подновяване на стари отношения извън семейството. Днешният ден ще е благоприятен за уединение, за медитации и йога, за обръщане навътре към себе си. Днес дайте инициативата на другите.

Зодия Рак

Днес интуицията Ви е особено изострена, използвайте я по предназначение. Очакват Ви приятни изненади, но все пак не губете напълно разсъдъка си и не харчете всичките си пари. Предстои Ви желана промяна в личен план, която неминуемо ще засегне благотворно и семейството ви. Добре би било да се погрижите за здравето си. Подготвени сте за работа и сте в добро настроение от сутринта. Днес ситуацията ще се промени, ще се разчисти пътят напред, ще се намери нужният подход и в любовните връзки. Днес всички от зодията следва да действат мобилизирано и активно.

Зодия Лъв

В понеделник е възможно да попаднете в конфликтни ситуации. Ще получите похвала, последвана от парично поощрение. Любовна среща или непристойна постъпка на партньора може да накара жените от знака да се почувстват разочаровани. За да бъдете перфектни навън, нужна е работа навътре. В семейството си играете ролята на балансиращ фактор. Избягвайте да влизате в конфликти с колегите на работното си място и се грижете добре за здравето си – заниманията със спорт ще Ви се отразяват благотворно. Днес Лъвовете са психически устойчиви, което ги прави твърде стабилни.

Зодия Дева

Днешният ден ще е сполучлив, но някой недобронамерени коментари по ваш адрес може да предизвикат гнева Ви през този понеделник. Умората от последните дни се отразява на всичко около Вас – работа, емоции и семейството. Задължително е да намерите време и за почивка поне вечерта. Днес ще трябва да споделите чувствата си. Време е да се погрижите за здравето си: започнете диета и правете пречистващи процедури. Част от зодията ще разрешат много наболял паричен или делови проблем. Чакат Ви доста срещи и разговори. Всъщност това дори ще Ви радва. Все пак гледайте да свършите и някоя работа междувременно. Бъдете внимателни в действията си.

Зодия Везни

В понеделник е възможно да попаднете в конфликтни ситуации. На работното място не прекалявайте с претенциите си, породени от незавършена работа и не се дразнете от критиката, която е насочена с право към вас. Бъдете внимателни в избора на партньори. Парите идват и си отиват. Добре би било да се погрижите за здравето си. В личен план предстоят изненади, касаещи член от семейството ви. Днес е важно да работите в синхрон с другите, иначе нищо няма да се получи както трябва.

Зодия Скорпион

В понеделник избягвайте да взимате важни решения или да стартирате инициативи, тъй като е възможно нещата да се развият съвсем различно от планираното. Ваш близък от обществените среди ще се намеси своевременно. Днес ще сте много приятна компания за общуване и особено ще Ви върви в любовните връзки. Днешният ден ще е предназначен за срещи и контакти. Днешният ден ще може да е по-напрегнат, така че си дайте необходимата почивка и отделете време за дейности, които Ви зареждат и обичате да вършите. Желанието да бъдете първи, най-добри, най-красиви може да Ви изиграе лоша шега.Нужно е само да бъдете естествени, така може да спечелите и пари, и приятели. Понеделник със сигурност ще бъде доста успешен.

Зодия Стрелец

В понеделник отделете време за приятелите си и за хобитата си. Грижете се добре за здравето си и избягвайте да се въвличате в конфликти. Добри новини, свързани с по-младите членове на семейството ще зарадват всички. Даже и да не носи пари веднага, след време може да сте много доволни от своята прозорливост. В любовта чувствата са смесени, но за момента липсва надеждност. Много скоро ще се радвате на положителните резултатите от работата си. Бъдете ведри и отговорни към себе си.

Зодия Козирог

Днешният ден ще е силно активен. През понеделник внимавайте да не възникнат неразбирателства и да попаднете в конфликтни ситуации в отношенията с човека до себе си. Отнасяйте се по-грижливо към здравето си – ако прекалите с работата, енергията Ви ще се изчерпи, а нищо чудно това да даде отражение и на тялото ви. Понеделник е успешен за дейността ви, но ще е много ангажиращ. Важността на въпроси, свързани със семейството, бизнеса и образованието ще Ви направят по-забързани и активни. Предстоят Ви много задачи, затова ще пристъпите делово към работа и по-малко ще се впечатлявате от приказките на другите. Бъдете бдителни и се предпазвайте от финансови загуби.

Зодия Водолей

Голяма част от Вас днес ще бъдат в непрекъснато движение. Служебните ангажименти няма да Ви създават напрежение, на ясно сте с работата си и ще я свършите в срок. Обърнете внимание на отношенията, които поддържате. Полагайте превантивно грижи за здравето си – проявявайте умереност. Обърнете внимание на семейството си и на хората, с които живеете. Бъдете внимателни при работа с пари. Понеделник носи изпитания и предизвикателства.

Зодия Риби

Понеделник носи успех на Рибите. Не очаквайте парите, които се надявахте да получите днес. Ако усещате, че нямате достатъчна подготовка, за да се справите с някаква работа по-добре изобщо не се захващайте. Ваш близък е на път да постъпи по неразумен начин в личен план, опитайте се да му въздействате. Движете се повече – възможни са и кратки пътувания. Любовта върти света и още как, дори да е любовта към математиката. Бъдете внимателни в действията си.

Източник: Знаците

Още новини
Металокерамика срещу цирконий

Металокерамика срещу цирконий

За да може да направим избор трябва да се запознаем с малко повече информация. Какво е металокерамиката ? Това е метална конструкция, в повечето случаи съдържа никел, който е силен алерген. Той в повечето случай води до възпаление на венеца и лош дъх. Върху металната...

повече информация
Седмичен хороскоп 17-23 май 2021

Седмичен хороскоп 17-23 май 2021

Седмичен хороскоп 17-23 май 2021 ви вещае приятна седмица, в която не трябва да действате прибързано. Не е лошо да обръщате повече внимание на семейството и хората, на които държите. В дома Ви ескалира необходимост от някой промени, в оптимален случай- това са...

повече информация
Връзка от разстояние

Връзка от разстояние

Връзка от разстояние е трудна за поддържане. Много хора са на мнение, че връзките от разстояние никога не се получават, защото накрая всичко става твърде сложно. Да, връзките от разстояние могат да бъдат сложни, но ако решите да вложите повече усилия, ще видите, че си...

повече информация
Най-моногамните зодии

Най-моногамните зодии

Най-моногамните зодии с 4 според астролозите. С*ксът и любовта вървят ръка за ръка. Е, не във всеки случай, но е по-добре когато това е така. Но замисляли ли сте се защо някои хора са верни на половинките си до гроб, а други кръшкат при първа възможност? Е, според...

повече информация
Advertisements
Срам ме е от дъщеря си

Срам ме е от дъщеря си

Срам ме е от дъщеря си. Чуя ли някой да казва, че животът е само един и има право да си го живее, както си иска, ми прилошава. Защото имам дъщеря, която е същата стока. Не е моя родна, но съм я отгледала и затова ме е срам, че съм принудена да прикривам мръсотиите й....

повече информация
Плесента и мухълът

Плесента и мухълът

Плесента и мухълът са неразделна част от природната среда. На открито, плесените и мухълът играят много важна роля в природата, за да разграждат органичната материя, като падналите листа и мъртвите дървета, но на закрито, мухълът трябва да се избягва. Той се...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.