Дневен хороскоп 28 октомври 2020
Дата на публикуване: 24.10.2020
дневен хороскоп 28 октомври 2020

Дневен хороскоп 28 октомври 2020 ви вещае труден ден, в който не трябва да прибързвате с важни и ключови решения. Пазете здравето си, защото времето е променливо. Време е за самооценка и успокояване на нервите. Бъдете внимателни, ако работите с машини. Започваме със Зодия Овен. Според нашия дневен хороскоп 28 октомври 2020 сряда може да се определи като труден и неприятен ден, за мнозина тъй като е свързан с кавги и противоречия. Част от работата ще Ви се получи по-бързо, отколкото очаквате, което ще Ви осигури малко повече свободно време. Градете планове за нови начинания, в които ще включите и семейството си. Грижете се за нервната си система, тя е под напрежение. Може да спечелите допълнителни пари от преподавателска и консултантска дейност. Жените от знака може да имат любовно разочарование, поради завишените си очаквания. Ако не друго, сетете се, че е сряда.

Зодия Телец
Днес имате куп неща за вършене. Днешният ден ще е подходящ за пазаруване и отхвърляне на неприятни задължения, ще успеете да го направите бързо. Може да учите и да направите нещо полезно за здравето си – например да се подложите на водни процедури или да релаксирате. Навлизате в период, през който ще получите добри възможности за бизнеса си, както и за работата с финанси, за взимането на кредити. В сряда обаче не предприемайте нови инициативи. Ако имате възможност пътувайте със семейството си. Днес вниманието Ви ще бъде насочено повече към любовния Ви живот и семейството, отколкото към служебни ангажименти. Днес всичко тръгва по вода.

Зодия Близнаци

Според нашия дневен хороскоп 28 октомври 2020 днешният ден ще е сполучлив, но някой недобронамерени коментари по ваш адрес може да предизвикат гнева Ви през този сряда. Не прекалявайте с капризите си, защото може да се озовете на ръба на изолацията. Така или иначе днес звездите Ви обещават късмет с парите. Амбицията Ви и желанието някой друг да поеме част от работата Ви е причина да проблеми. Приятелските чувства ще надделеят над любовните и обектът на чувствата Ви може да остане разочарован в очакванията си. Грижете се добре за здравето си, като спазвате балансиран режим. Бъдете внимателни в думите си и не си позволявайте иронични забележки.

Зодия Рак

Днес сте с променливо настроение. Обърнете внимание на здравето си. В личен план предстоят изненади, касаещи член от семейството ви. Днес не се обаждайте първи на любимите хора. Бъдете внимателни ако работите с машини и инструменти и не се ядосвайте, ако компютъра Ви отказва от време-на време. Извън границите на тази прогноза остават само чисто финансовите взаимоотношения и паричните печалби. Бъдете борбени.

Зодия Лъв

Според нашия дневен хороскоп 28 октомври 2020 днешният ден ще е благоприятен за самооценка. Възможно е да дадете пари на свои близки. Не предявявайте прекалено високи изисквания на работното място. Обърнете внимание също и на човека до себе си. Физически сте добре, работете за подобряване на психическото си здраве. Избягвайте да влизате в конфликт с хората в дома си и с членовете на семейството си. Ако е възможно, заемете наблюдателна позиция и не пристъпвайте към активни действия на този етап.

Зодия Дева

Днес е активен ден и трябва да вярвате в силите си. Помислете за нови възможности за работа. Днес е ден за децата и любимите Ви хора, за спорт и за хобитата ви. Не пренебрегвайте физическото си и психическо равновесие, ако искате да имате успешни реализации. Вечерта късметът ще Ви следва и в любовта. В следващите два дни ще спечелите предимства и пари, но след това Ви чакат неприятни изненади и отхвърляне. В заключение Сряда не блести с нищо особено, но е един от дните, през който имате шанс за успешна реализация.

Зодия Везни

Според нашия дневен хороскоп 28 октомври 2020 днес ловко ще се нагаждате според общественото мнение. За някои от Вас денят ще бъде свързан и с доста работа. Не се претоварвайте, грижете се добре за здравето си. При Вас важните събития през този месец ще се случват в дома и семейството – те може да касаят отношения с близък човек или, в по-практичен план – да започнете ремонт вкъщи, дори да вземете решение да си купите нов дом. По отношение не паричните цели за мнозина се очертават ярки възможности, които може да развиете. Любовта е до Вас – протегнете ръка и я докоснете. В крайна сметка утре всичко ще бъде наред.

Зодия Скорпион

В сряда избягвайте да взимате важни решения или да стартирате инициативи, тъй като е възможно нещата да се развият съвсем различно от планираното. Днешният ден ще е добър за изяви пред околните, за занимания със спорт и с всякакви творчески дейности. Част от зодията ще разрешат много наболял паричен или делови проблем. Скорпиони, сряда е благоприятен ден за реализация на делови и лични цели и ще Ви радва с подчертан успех. Любимия човек ще Ви прости мимолетния флирт, но не прекалявайте с търпението му. Градете планове за нови начинания, в които ще включите и семейството си. Съвършенство и перфекционизмът, дори в дребните детайли определят поведението Ви днес.

Зодия Стрелец

Сряда ще е благоприятен ден за Стрелците, но за момента при Вас ситуацията е доста напрегната, макар че всичко изглежда спокойно и надеждно. Хармонични отношения с любимия човек и семейството ви. Това не трябва да Ви кара веднага да харчите пари, за себе си и за приятелите си. Оживление има и в любовта, а за някои събитието е много специално. Най-добре ще е, ако днес се погрижите за здравето си и се стараете да поддържате добри отношения в колектива, в който се намирате. Чакат Ви доста срещи и разговори. Всъщност това дори ще Ви радва. Все пак гледайте да свършите и някоя работа междувременно. Днешният ден ще е свързан с преобразуване на космическата енергия.

Зодия Козирог

Сряда ще сблъска много от представителите на Козирог с нови преживявания. Днешният ден не е благоприятен за работа с финанси и за бизнес, особено внимавайте, ако трябва да поемете риск. Днешният ден ще е подходящ за приключване на проекти и начинания, свързани с професионалните Ви и финансови интереси. Днес нещата ще се развиват доста бързичко. Най-добре е, ако успеете да се разходите малко сред природата, така ще вложите най-добре енергията, която напира отвътре. Днешният ден ще е благоприятен да обърнете по-голямо внимание на партньорските си взаимоотношения. Притежавате много съзидателна енергия, която Ви стимулира под напрежение да постигнете-най доброто, понякога и чрез спонтанно разкрили се пред Вас възможности. Разплита се „възел” свързан с дома и семейството Ви или получавате яснота по подобни въпроси. Бъдете дипломатични и тактични, Козирози.

Зодия Водолей

В чудесно състояние на духа са повечето от Водолеите през днешния ден. Вечерта се посветете на семейството си. Ярки любовни постижения. Не проявявайте прекалена активност на работното място. С малко пари можете да постигнете много. В сряда добре ще Ви се отразява плуването. В заключение, Днес помислете, а утре ще действате по-уверено.

Зодия Риби

В състояние сте да предвидите събитията и да се възползвате от тях. В семейството си играете ролята на балансиращ фактор. Ако имате проблеми с колегите си, разрешете ги със спокойствие и такт. Партньорите Ви дават консервативния поглед, любимите Ви подтикват да създавате, да разширявате, да пръскате любов и светлина. Разговорите за пари са трудни. Грижете се добре за здравето си и за нещо не по-малко важно – за спокойствието си. Сряда намеква за успешната реализация на целите, но подчертава, че подобно развитие на събитията е възможно при наличието на добри и хармонични взаимоотношения с околните, старайте се да работите в тази насока.

Източник: Знаците

Още новини
Причина за мъжка изневяра

Причина за мъжка изневяра

Причина за мъжка изневяра. В живота се случват и такива неща - срещате мъжа на мечтите си, той е мил, умен, готин, грижовен. Всичко е като в приказка, но след известно време разбирате тъжната истина - той вече е женен! Това, че мъжете изневеряват, отдавна не изненадва...

повече информация
Раждането в Англия

Раждането в Англия

Раждането в Англия е различно с това в България. Преди няколко месеца приятелка ме помоли да я придружа на предстоящото й раждане. Разбира се, приех. Едно от най-важните неща на моето раждане беше присъствието на близък човек до мен. Аз самата имах страхотно раждане в...

повече информация
Номенклатурата лъже за радиацията

Номенклатурата лъже за радиацията

Номенклатурата лъже за радиацията, но яде месо от Австралия и пие чиста вода. С хеликоптер търсят безопасни места за управниците. Те, разбира се, ще отрекат. Винаги отричат!“, тази реплика произнася точно преди да се самоубие проф. Легасов, главен герой в сериала...

повече информация
Павел Попандов е омерзен

Павел Попандов е омерзен

Павел Попандов е омерзен от дъното на душата си от изказването на Александър Йорданов. Коментарът му пред нашата медия е по повод думите на политика, че за него датата 3 март не значи нищо. По-рано днес Александър Йорданов застъпи яростно тезата, че България не би...

повече информация
Advertisements
Асен Блатечки и Диляна Попова

Асен Блатечки и Диляна Попова

Асен Блатечки и Диляна Попова са като котка и мишка в живота. Моделът Диляна Попова за първи път проговори публично за перипетиите във връзката й с Асен Блатечки, променливите им отношения и разкри детайли в отношенията им. Най-тежкият момент в живота й бил след...

повече информация
Отричането на турското робство

Отричането на турското робство

"Отричането на турското робство е престъпно. А Отричането на Холокоста е престъпление и трябва да се разглежда като такова!" – възмущават се с най-голямо основание от израелското посолство срещу глупаво предаване по БНТ, водено от… посредствен водещ – 65 годишен...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.