Дневен хороскоп 28 януари 2020
Дата на публикуване: 27.01.2020
дневен хороскоп 28 януари 2020

Дневен хороскоп 28 януари 2020

Дневен хороскоп 28 януари 2020 ви разкрива сравнително сполучлив ден за повечето зодии, като здравето ще бъде най-важно от всичко. Трябва да го пазите повече, защото без здраве няма как да реализирате плановете си. Започваме от
Зодия Овен
Днес девизът на деня е да се прави всичко внимателно, да не се вършат грешки и всичко да се извършва своевременно. Грижете се за здравето си, избягвайте претоварванията – както емоционални, така и физически. След обяд ще трябва да помислите и за някои неизпълнение срокове, хващайте се на работа, докато все още Ви имат доверие. Не пренасяйте незначителните проблеми в семейството и на работното си място. Що се отнася до любовта, ако там имате някакви неясноти, вероятно ситуацията ще се избистри още в началото на месеца. Трудно е да се каже какви точно въпроси ще излязат наяве, защото те зависят от вашето лично отношение към парите, от това за какво и как ги използвате. Бъдете толерантни към чуждото мнение.

Зодия Телец
Днес девизът на деня е да се прави всичко внимателно, да не се вършат грешки и всичко да се извършва своевременно. За представителите на Телец се очертават силни ядове поради пропуснат шанс за парични печалби или заради разминаването с възможност да друга реализация от материално естество. Добро време за обучение, за контакти или работа с чужденци; насрочете срещи с хората от приятелския си кръг и начертайте пред себе си нови цели. В вторник се движете повече и планирайте срещи. До вечерта пред Вас ще се изправи стената на неразбирането в любовта. Предстои Ви желана промяна в личен план, която неминуемо ще засегне благотворно и семейството ви. Днес просто е такъв ден.
Зодия Близнаци
В днешния ден бъдете особено внимателни, ако сте зад волана сутринта. Ваш близък ще Ви изненада със свое решение, но по-добре ще е да обмислите реакцията си, за да не го засегнете. Уместно ще е в днешния ден да обърнете специално внимание на работата и на отношенията с колегите си; стремете с гъвкавост и лекота да общувате с околните. Може да се насладите на просперитета, парите може да потекат от всички страни към вас. Целеустремеността Ви е гаранция за успех, стига да не изпадате в крайности.

Част от Вас все пак са доста привлекателни и през целия ден ще сте обект на нечие ухажване. Не идеализирайте ситуацията. Опитват се да спечелят вниманието Ви по-скоро за да направите услуга, отколкото за да Ви предложат начало на любовна връзка. Време е да се погрижите за здравето си: не прекалявайте с нищо, давайте си почивка, спазвайте добър режим. Днес проведете консултации.

Зодия Рак

Според нашия дневен хороскоп 28 януари 2020 вторник не е еднозначен ден за Раците. Работата ще бъде свършена бързо, благодарение на хитрите Ви идеи, а след това ще се забавлявате в камерна компания. Направете нещо полезно и практично за емоционалното и физическото си здраве. Ще предпочетете да се заемете с практични неща и да бъдете полезни на семейството си. Даже и да не носи пари веднага, след време може да сте много доволни от своята прозорливост. Любовна авантюра ще Ви отнесе в друга орбита и ще забравите за тревогите си. Днес не е необходимо да се случва нещо важно.

Зодия Лъв

Вторник може да бъде определен като сполучлив ден за голяма част от Лъвовете. Също не се претоварвайте, защото здравето Ви може да пострада. В днешния ден отложете обсъждането и взимането на важни делови решения. Ваш близък ще поиска услуга от вас, която може и да промени плановете ви, но въпреки това правите всичко възможно да му бъдете от полза. Днешният ден ще е благоприятен да подобрите отношенията си с близък човек. Днешният ден ще не е подходящ за пътувания, за бизнес и за финансови дела. Бъдете конкретни и не бъдете твърде емоционални, нещата не винаги са лични или поне не толкова, колкото Ви изглеждат.

Зодия Дева

Вторник е доста разнообразен ден като възможности и позволява действия на широк периметър. Радвате се чудесни отношения в семейството, което ще Ви помогне да си починете вечерта и да се заредите с нови сили. Грижете се добре за здравето си – това може да стане, ако следвате полезните си навици и спазвате здравословен режим. Очаква Ви разнообразна работа и много срещи с делови партньори. Парите е Ви стигат, защото имате фантазия и умеете да ограничавате страстите си. Изясняват се нещата и в любовта. Днес дайте инициативата на другите.

Зодия Везни

Вторник ще внесе известно вълнение сред Везните. Вечерта Ви предстои емоционална среща с любовта. Близките също желаят да им отделите от времето си. Не допускайте хора около Вас да пречат на работата ви, предпочитайте да действате самостоятелно. Моментът е кризисен – насочва към грижи за здравето, към почивка и спокойствие. Бъдете особено внимателни дали и колко да дадете на заем, защото може и да не Ви ги върнат. Вторник намеква за успешната реализация на целите, но подчертава, че подобно развитие на събитията е възможно при наличието на добри и хармонични взаимоотношения с околните, старайте се да работите в тази насока.

Зодия Скорпион

В вторник някои от Вас може да пътувате зад граница. Добре би било да се погрижите за здравето си. Днес обърнете внимание на отношенията си. Говорете и с близките си, ако имате все още неизгладени недоразумения, за да не Ви притесняват и разсейват. Заслугата за това е изцяло ваша, с работата и желанието Ви да се реализирате ще довеждате успеха до себе си. Избягвайте рискови операции с пари. Бъдете толерантни към чуждото мнение.

Зодия Стрелец

Вторник е успешен ден за Стрелците. В следващите два дни ще спечелите предимства и пари, но след това Ви чакат неприятни изненади и отхвърляне. Внимавайте, съвсем лекомислено започвате да флиртувате в работата, а това няма да доведе до нищо добро. Обърнете внимание на здравето си. Работата Ви ще е ефективна, ако действате търпеливо, методично и с доза прагматизъм по отношение на финансовите постъпления. Вечерта нещата ще се поуспокоят, време за почивка в уютна обстановка. Говорете и с близките си, ако имате все още неизгладени недоразумения, за да не Ви притесняват и разсейват. Съвършенство и перфекционизмът, дори в дребните детайли определят поведението Ви днес.

Зодия Козирог

В вторник отделете време за приятелите си и за хобитата си. Бъдете особено внимателни дали и колко да дадете на заем, защото може и да не Ви ги върнат.Днес е ден за рутинна работа и за изпълнение на ангажиментите, които сте поели. Станете съпричастни към традициите на дома и семейството, като насочите енергията си и към благоустрояването му. Обърнете внимание на отношенията, които поддържате. Днешният ден ще е добър за учене, за пътувания, както и да положите грижи за здравето си. Днес свършете важното и неотложното до обяд.

Зодия Водолей

Вторник ще е доста активен и динамичен за почти всички Водолеи, но ще бъде успешен и ползотворен за реализацията на материалните Ви цели. Днес е ден за децата и любимите Ви хора, за спорт и за хобитата ви. Необвързаните представители на зодията ще са обзети от любовен порив по обаятелна личност. Днешният ден ще е подходящ за посещение на зъболекар и за пластични операции. Днешният ден ще е неблагоприятен за търговците. Професионалните Ви ангажименти вървят по план, нищо свързано с работата Ви няма да Ви тревожи. Гледайте по-философски на света и се осланяйте на съдбата си, тя няма да Ви изостави.

Зодия Риби

Днешният ден ще блести с особен успех за Рибите. Днес е ден за почивка, за разходки сред природата и за дейности, които Ви зареждат и обичате да вършите. Работата ще бъде свършена бързо, благодарение на хитрите Ви идеи, а след това ще се забавлявате в камерна компания. Днешният ден ще е хубав и защото сте сред хората, които обичате. Късметът е с Вас и в любовта. Видът на парите провокира във Вас желание веднага да ги похарчите.В същото време разбирате, че има по-важни неща от това да задоволите личните си желания.Консултирайте се със своя партньор и вземете правилно решение. Извисете се над дребните неща и дайте предимство на по-хуманните си цели.

Източник: Знаците

Още новини
Йордан Йовчев и отнетият медал

Йордан Йовчев и отнетият медал

Йордан Йовчев безспорно е емблема на българската спортна гимнастика и един от най-успешните българи на олимпийски игри. С четири златни медала от световни първенства, европейска титла на халки и четири олимпийски медала Йовчев остави огромна следа в историята на този...

повече информация
Росица Кирилова стана на 58

Росица Кирилова стана на 58

Росица Кирилова, която стана на 58 години продължава да участва в благотворителни каузи, откакто е избрана за посланик на добра воля на „Уницеф“ за България. "Кармата ми или моят смисъл в този живот е да нося радост на хората, да помагам", споделя талантливата певица,...

повече информация
Дневен хороскоп 24 юли 2021

Дневен хороскоп 24 юли 2021

Дневен хороскоп 24 юли 2021 ви вещае ден, в който е добре да си починете и разтоварите от напрегната седмица. Може да се получи мощен емоционален вакуум, който да Ви принуди да прелистите нова страница в отношенията ви. Това е денят, в който е хубаво да покажете...

повече информация
Седмичен хороскоп 2-8 август 2021

Седмичен хороскоп 2-8 август 2021

Седмичен хороскоп 2-8 август 2021 ви вещае период, през който може да възникнат някои изненади. При Близнаците човек, който ги е наранил, ще си получава заслуженото. Това ще им даде усещане за постигната справедливост. А при Лъвовете в близкото им обкръжение ще се...

повече информация
Advertisements
Седмичен хороскоп 26.07-1.08.2021

Седмичен хороскоп 26.07-1.08.2021

Седмичен хороскоп 26.07-1.08.2021 ви вещае емоционален период, богат на всякакви събития и новини. Не се поддавайте на емоциите, а мислете трезво и практично. Избягвайте да се предоверявате на хората и пазете здравето си. Намерете време да сбъднете поставените си...

повече информация
Седмичен хороскоп 19-25.07.2021

Седмичен хороскоп 19-25.07.2021

Седмичен хороскоп 19-25.07.2021 ви вещае период на нови идеи и планове за повечето зодиакални знаци. Времето е подходящо за нови инвестиции и захващане на допълнителна работа. Не се преуморявайте, останете сами със себе си в даден период - когато е възможно. Пазете...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.