Дневен хороскоп 28 януари 2021
Дата на публикуване: 22.01.2021
дневен хороскоп 28 януари 2021

Дневен хороскоп 28 януари 2021 ви вещае ден, в който е добре да отделите време на семейството си. Не бързайте да млагате спечелени пари, помислете добре какво да ги правите. Време е да се поглижите за здравето си и да изберете някакъв балансиран хранителен режим. Не се предоверявайте на хора, които не познавате добре, защото може да ви измамят. Започваме със Зодия Овен. Според нашия дневен хороскоп 28 януари 2021 днешният ден ще е благоприятен за самооценка. Вашата любов към компаниите и приятелите ще Ви импулсира да устроите поредната вечеринка. Някои го отдават на омразата Ви към самотата. Също не е време за бизнес дела и за рискови финансови операции. По отношение на пътуванията, финансовите въпроси и здравето Ви денят ще бъде напрегнат. Ще изпитате истинско удоволствие от работата си към момента. Предстои Ви желана промяна в личен план, която неминуемо ще засегне благотворно и семейството ви. В крайна сметка утре всичко ще бъде наред.

Зодия Телец
Четвъртък – възможно е да провокира остри реакции и конфликти в партньорските Ви отношения и с хората в дома ви. Днешният ден ще е успешен за работещите в сферата на търговията. Вечерта се посветете на семейството си. Всички представители на Телец са длъжни да действат по такъв начин в деловата и социалната сфери, който без съмнение ще ги доведе до пълна стабилизация. Любовна авантюра ще Ви отнесе в друга орбита и ще забравите за тревогите си. В четвъртък най-добре ще е да се занимавате със спорт и с творчество. Четвъртък носи изпитания и предизвикателства.

Зодия Близнаци

Четвъртък е твърде ползотворен ден и ще радва Близнаците със значителен успех и предимства при осъществяване на целите в различните социални сектори. Най-вероятно е да Ви предложат допълнителна работа, която е добре да приемете, защото е близо до това, което вършите сега, но много по-добре платена за по-малко отделено време. Това е денят, в който е хубаво да покажете почитта си към семейството, направете някои мил жест, ще трогнете всички. Любимия човек ще Ви прости мимолетния флирт, но не прекалявайте с търпението му. Не пренебрегвайте физическото си и психическо равновесие, ако искате да имате успешни реализации. В днешния ден Ви очакват нови предложения. Не бързате да инвестирате получените пари. Днес проведете консултации.

Зодия Рак

Според нашия дневен хороскоп 28 януари 2021 в очакване сте на нещо хубаво да Ви се случи и днес ще имате приятни изживявания. Време е да се погрижите за здравето си: започнете диета и правете пречистващи процедури. Що се отнася до любовта, ако там имате някакви неясноти, вероятно ситуацията ще се избистри още в началото на месеца. Ще се заемете с нова и приятна работа. Силно успешен ден, подчертаващ, че днес Раците ще реализират материален успех и парични печалби на задоволително ниво. Бъдете добронамерени и простете на хората, които са Ви засегнали. Днес е ден за пожелавания, използвайте го правилно.

Зодия Лъв

Днес имате куп неща за вършене. Ваш близък е на път да постъпи по неразумен начин в личен план, опитайте се да му въздействате. Ще получите похвала, последвана от парично поощрение. Днешният ден ще е благоприятен да подобрите отношенията си с близък човек. Повлияни сте от предложения за материални успехи, свързани с нова печеливша работа, която може да Ви лиши от стабилността Ви в момента. Днешният ден ще е подходящ за посещение на зъболекар и за разни разкрасителни процедури. Гледайте на грешките си, като на възможност да се усъвършенствате и да продължите напред.

Зодия Дева

Според нашия дневен хороскоп 28 януари 2021 четвъртък ще сблъска много от представителите на Дева с нови преживявания. В днешния ден Ви очакват нови предложения. Не бързате да инвестирате получените пари. Най-добре ще е, ако днес се погрижите за здравето си и се стараете да поддържате добри отношения в колектива, в който се намирате. Не пренасяйте лошото си настроение върху любимия човек. Очаквайте предложение за спешна, но добре платена работа. В семейството ще има разбирателство и там вие ще намерите всичко, от което се нуждаете. Бъдете великодушни към онези, които Ви отстъпват, по това ще Ви уважават и следват.

Зодия Везни

Днешният ден ще е силно активен. Работата Ви ще е ефективна, ако действате търпеливо, методично и с доза прагматизъм по отношение на финансовите постъпления. Вечер нещата ще се поуспокоят, време за почивка в уютна обстановка. Напрегнат ден, особено що се отнася до здравето Ви и до заниманията Ви с бизнес или финансови въпроси. Малко по-нервен е днешния ден , защото е свързан с даване на пари, а това никому не е приятно. Ваш близък ще Ви изненада със свое решение, но по-добре ще е да обмислите реакцията си, за да не го засегнете. Партньорите Ви дават консервативния поглед, любимите Ви подтикват да създавате, да разширявате, да пръскате любов и светлина. Днес проведете консултации.

Зодия Скорпион

В чудесно състояние на духа са повечето от Скорпионите през днешния ден. Ще имате удовлетворяващи Ви и споделени мигове в компанията на семейството си и това ще направи деня Ви пълноценен. Днес ще имате шанс да се разкриете пред друг човек и да изпитате истинска интимност с него. Погрижете се за физическото и за емоционалното си спокойствие – така ще съхраните здравето си. Трудно е да се каже какви точно въпроси ще излязат наяве, защото те зависят от вашето лично отношение към парите, от това за какво и как ги използвате. За Вас започва нов период, свързан с повече пътувания, срещи, нови контакти, работа или отношения с хора в чужбина. Днешният ден ще може да се окаже изключително спокоен за някои от представителите на зодията.

Зодия Стрелец

Според нашия дневен хороскоп 28 януари 2021 четвъртък – възможно е да провокира остри реакции и конфликти в партньорските Ви отношения и с хората в дома ви. Разплащате стар дълг. Може да останете без пари, но това не е проблем. Добре би било четвъртък да посветите на рутинни занимания и дела, както и да се погрижите за здравето си, следвайте полезните си навици, спазвайте добър режим, спортувайте. Хубав ден, обаче по-добре вечерта да прекарате със семейството си. Работата Ви изостава. Всичко ще Ви изглежда интересно и ще правите нещата с желание. Но най-хубав е денят за любов и радост, пречупете нещата през тази призма и светът ще стане по-светъл. Бъдете бдителни и се предпазвайте от финансови загуби.

Зодия Козирог

В четвъртък избягвайте да взимате важни решения или да стартирате инициативи, тъй като е възможно нещата да се развият съвсем различно от планираното. Днес денят е добър за рутинни дела, както и да положите грижи за здравето си. Установявате контакти с важни хора, с които впоследствие ще имате съвместна работа. Не е изключено леко да се объркате в собствените си твърде оригинални идеи. Печелившата тактика е да си изберете една от тях и да я стартирате без да споделяте или обсъждате намеренията си. Наблюдавайте ефекта и реакциите. Харчите пари за лични неща. Днешният ден ще е подходящ да направите промени в обкръжението си. В любовта чувствата са смесени, но за момента липсва надеждност. Днес Козирозите са психически устойчиви, което ги прави твърде стабилни.

Зодия Водолей

Четвъртък ще е интересен ден за голяма част от представителите на зодията. Днешният ден ще е подходящ за изяви в професионален план, за бизнес и за занимания с финанси. По-скоро от колкото си мислите може да спечелите пари. Ако имате някакви любовни недоразумения днес ще успеете да ги изясните. Грижете се за здравето си, бъдете умерени. В дома си избягвайте да влизате в конфликти. Бъдете деликатни, но твърди.

Зодия Риби

В четвъртък отделете време за приятелите си и за хобитата си. Възможен е и романтичен флирт, който ще внесе настроение в ежедневието ви. Възможно е днешния ден да е натегнат: грижете се добре за здравето си, не се претоварвайте и избягвайте да влизате в конфликтни ситуации на работното си място. Прекарайте повече време със семейството си, ако Ви е възможно да се приберете около обед, ако не е възможно заведете близките си на ресторант. Не подценявайте детайлите в пряката си работа. Разговорите за пари са трудни. Днешният ден ще е свързан с преобразуване на космическата енергия.

Източник: Знаците

Още новини
Причина за мъжка изневяра

Причина за мъжка изневяра

Причина за мъжка изневяра. В живота се случват и такива неща - срещате мъжа на мечтите си, той е мил, умен, готин, грижовен. Всичко е като в приказка, но след известно време разбирате тъжната истина - той вече е женен! Това, че мъжете изневеряват, отдавна не изненадва...

повече информация
Раждането в Англия

Раждането в Англия

Раждането в Англия е различно с това в България. Преди няколко месеца приятелка ме помоли да я придружа на предстоящото й раждане. Разбира се, приех. Едно от най-важните неща на моето раждане беше присъствието на близък човек до мен. Аз самата имах страхотно раждане в...

повече информация
Номенклатурата лъже за радиацията

Номенклатурата лъже за радиацията

Номенклатурата лъже за радиацията, но яде месо от Австралия и пие чиста вода. С хеликоптер търсят безопасни места за управниците. Те, разбира се, ще отрекат. Винаги отричат!“, тази реплика произнася точно преди да се самоубие проф. Легасов, главен герой в сериала...

повече информация
Павел Попандов е омерзен

Павел Попандов е омерзен

Павел Попандов е омерзен от дъното на душата си от изказването на Александър Йорданов. Коментарът му пред нашата медия е по повод думите на политика, че за него датата 3 март не значи нищо. По-рано днес Александър Йорданов застъпи яростно тезата, че България не би...

повече информация
Advertisements
Асен Блатечки и Диляна Попова

Асен Блатечки и Диляна Попова

Асен Блатечки и Диляна Попова са като котка и мишка в живота. Моделът Диляна Попова за първи път проговори публично за перипетиите във връзката й с Асен Блатечки, променливите им отношения и разкри детайли в отношенията им. Най-тежкият момент в живота й бил след...

повече информация
Отричането на турското робство

Отричането на турското робство

"Отричането на турското робство е престъпно. А Отричането на Холокоста е престъпление и трябва да се разглежда като такова!" – възмущават се с най-голямо основание от израелското посолство срещу глупаво предаване по БНТ, водено от… посредствен водещ – 65 годишен...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.