Дневен хороскоп 28 януари 2022
Дата на публикуване: 27.12.2021
дневен хороскоп 28 януари 2022

Дневен хороскоп 28 януари 2022 предвещава ден, в който трябва да бъдете по-отговорни към себе си. Днес повечето от Вас се радват на отлично настроение. Започваме със зодия Овен. Според нашия дневен хороскоп 28 януари 2022 петък ще е благоприятен ден за Овните, но за момента при Вас ситуацията е доста напрегната, макар че всичко изглежда спокойно и надеждно. Днешният ден ще е подходящ за изяви на творчески способности и отдаденост към любими хора. петък посветете на учене, на пътувания, на срещи и разговори, на създаване на нови контакти. В първите дни може още да усещате по-трудните звездни влияния и да се чудите как да съвместявате отделните задачи и ангажименти, но има голяма вероятност по-нататък през месеца да изпитате облекчение – не само откъм работа, но и що се отнася до душевните Ви преживявания. Грижете се добре за здравето си, почивайте си достатъчно. Малко по-нервен е днешния ден , защото е свързан с даване на пари, а това никому не е приятно. Бъдете много внимателни към жена, която се опитва да Ви предлага големи неща, но нищо няма да излезе от това.

Зодия Телец
Петък носи успех на Телците. Безработните разполагат с хубав шанс за намиране на работа. Петък посветете на учене, на пътувания, на срещи и разговори, на създаване на нови контакти. Най-добре ще е, ако днес се погрижите за здравето си и се стараете да поддържате добри отношения в колектива, в който се намирате. Необвързаните представители на знака може да срещнат нова любов, но ако това се случи след средата на месеца, имайте предвид, че отношенията или ще забуксуват, или няма да се развият веднага. Очаквани парични постъпления няма да пристигнат на време, а това ще отложи за известно време скъпа покупка или сделка, свързана с имущество. Бъдете ведри и отговорни към себе си.

Зодия Близнаци

Според нашия дневен хороскоп 28 януари 2022 днешният ден ще е силно активен. Грижете се за здравето си, избягвайте претоварванията – както емоционални, така и физически. Петък е доста успешен за партньорство и за провеждане на делови преговори. Ще имате по-скоро домашни ангажименти и грижи около семейството. Необвързаните представители на знака може да срещнат нова любов, но ако това се случи след средата на месеца, имайте предвид, че отношенията или ще забуксуват, или няма да се развият веднага. Пестете парите си и отложете желана покупка за някои от следващите дни. Днес свършете важното и неотложното до обяд.

Зодия Рак

Днешният ден ще Ви носи известно настроение. Може да се наложи да се погрижите за здравето си по някакъв начин и най-добре това да е чрез хранителния режим, а не като посещавате лечебни заведения. Днешният ден ще е подходящ и за големи покупки. В петък ще се чувствате добре, ако останете насаме със себе си или се заобиколите с любимите си хора и децата. Анализирайте работата си и отчетете успехите си. Днес обърнете внимание на отношенията си. Бъдете много внимателни към жена, която се опитва да Ви предлага големи неща, но нищо няма да излезе от това.

Зодия Лъв

В чудесно състояние на духа са повечето от Лъвовете през днешния ден. Жените от знака може да имат любовно разочарование, поради завишените си очаквания. Обърнете внимание на семейството си и на хората, с които живеете. Не очаквайте парите, които се надявахте да получите днес. Вие сте трудолюбиви хора, едва ли ще се уплашите от работа, ама собствената Ви нерешителност Ви пречи. В петък добре ще Ви се отразява плуването. Днес повечето от Вас се радват на отлично настроение.

Зодия Дева

Според нашия дневен хороскоп 28 януари 2022 днешният ден ще е наситен с положителна енергия, която ще оказва своята подкрепа през целия ден. В сферата на финансите също се въздържайте от импулсивни действия и не харчете пари необмислено. Мнозина ще имат силен шанс за успешна партньорска работа. Не пропускайте предложение за разходка или дори пътуване сред природата. Обърнете внимание също и на човека до себе си. В свободното време ще имате възможността да се насладите на любимите си занимания. Днес повечето от Вас се радват на отлично настроение.

Зодия Везни

В днешния ден бъдете особено внимателни, ако сте зад волана сутринта. Днешният ден ще е добър за покупки след работно време. Грижете се за спокойствието си. Възможно е днешния ден да е натегнат: грижете се добре за здравето си, не се претоварвайте и избягвайте да влизате в конфликтни ситуации на работното си място. Близки ще са Ви и стремежите към удоволствия и любов. През петък може да се занимавате с рутинната си работа и с изпълнение на ангажиментите си, също да учите или да пътувате. Днес Везните са психически устойчиви, което ги прави твърде стабилни.

Зодия Скорпион

Петък носи успех на Скорпионите. От една дейност можете да изкарате пари, стига да получите одобрение. Ще сте в добро настроение, ако сте се справили с работата си. Днешният ден ще е подходящ за изяви на творчески способности и отдаденост към любими хора. Напрегнатата небесна конфигурация в петък сочи, че времето е подходящо за отдих и за полагане на грижи за здравето. Прекарайте повече време със семейството си, ако Ви е възможно да се приберете около обед, ако не е възможно заведете близките си на ресторант. Бъдете ведри и отговорни към себе си.

Зодия Стрелец

Петък може да бъде определен като сполучлив ден за голяма част от Стрелците. Любовта ще направи с Вас чудеса, повярвайте. Грижете се за здравето си, бъдете умерени. Оставете член от семейството си сам да се справи с нещо, което силно го вълнува. Не допускайте хора около Вас да пречат на работата ви, предпочитайте да действате самостоятелно. Възможно е да Ви потрябва значителна сума пари, а това може да предизвика разногласия в семейството. Помислете още веднъж какви са приоритетните Ви нужди, от лукса в този момент трябва да се откажете. Днес проведете консултации.

Зодия Козирог

Петък е доста разнообразен ден като възможности и позволява действия на широк периметър. Грижете се добре за здравето си – това може да стане, ако следвате полезните си навици и спазвате здравословен режим. Повечето от представителите на знака ги очаква ново съблазнително запознанство. Но не бързайте към новата си любовна победа. Обърнете внимание на семейството си. Успехът на Козирозите през днешния ден е сигурен за всички от знака, но на някои ще им струва много работа и огромно старание. Нуждаете се от голяма сума пари, а никой не е склонен да Ви даде такава. От друга страна съветите на приятели няма да са надеждни. Всичко това прави периодът объркан и наситен с напрежение. Ако не друго, сетете се, че е петък.

Зодия Водолей

Според нашия дневен хороскоп 28 януари 2022 петък е добър ден за вас, тъй като Ви очакват добри новини, които отдавна очаквате. Днешният ден ще Ви обещава хармония в отношенията. Седмицата започва като на педали. Всъщност това изобщо няма да Ви учуди, дори напротив, ще Ви подготви по-пълноценно за работа. Физически сте добре, работете за подобряване на психическото си здраве. Силно успешен ден, подчертаващ, че днес Водолеите ще реализират материален успех и парични печалби на задоволително ниво. Бъдете по-търпеливи с близките си и проявете повече толерантност. Днес е важно да работите в синхрон с другите, иначе нищо няма да се получи както трябва.

Зодия Риби

Днешният ден ще обещава да бъде просто забележителен. Сега не е време за голяма любов, а за приятни забавления и романтични преживявания. Ден за изпълнение на ежедневните Ви рутинни ангажименти и за полагане на грижи за здравето. Вашата безкористност е обект на забележки от страна на някои хора, не им обръщайте внимание, водете се от съвестта си. За представителите на Риби се очертават силни ядове поради пропуснат шанс за парични печалби или заради разминаването с възможност да друга реализация от материално естество. Анализирайте действията си. Бъдете оптимисти.

Източник: Знаците

[frontpage_news widget="7303" name=""]
Касисът е много полезен

Касисът е много полезен

Касисът е много полезен сезонен плод. Освен характерния вкус, той има и ценни хранителни стойности и лечебни свойства. В същото време съдържа сравнително малко калории. В медицината най-често се използват сок от касис, листа и масло от семената му. В 100 грама от този...

повече информация
Дръжки от череши

Дръжки от череши

Дръжки от череши не бива да се изхвърлят. Черешите са едни от най-хранителните плодове. Но знаехте ли за ползите за здравето на черешовите семена? Какво всъщност е черешата? Черешата е плод от рода „Prunus“ и е част от семейство „Rosaceae“. Името му идва от...

повече информация
Лукът е много полезен

Лукът е много полезен

Лукът е един от най-старите зеленчуци, познати от хиляди години. Важното е, че освен вкусовите си качества, има и ценни лечебни свойства. Лукът е бил важен елемент от народната медицина и днес с готовност посягаме към него не само в кухнята. Разберете защо лукът е...

повече информация
Лимонът сваля кръвното

Лимонът сваля кръвното

Лимонът сваля кръвното ни налягане, пречиства и детоксикира. Когато сутринта отидем в кухнята, първата мисъл, която изниква в главата ни, е да пийнем ароматно кафе или чай. Ами ако започнем деня си с чаша топла вода (може би на стайна температура) със сок на половин...

повече информация
Гняв към хората изпитват 5 зодии

Гняв към хората изпитват 5 зодии

Гняв към хората изпитват 5 зодии. Смятате ли, че сте от хората, които нямат търпение към другите и понякога си повтарят в претъпкан автобус, че „мразят хората“? Повярвайте ми, има и такива, за които е обичайно да се чувстват раздразнени от присъствието на другите....

повече информация
Топлинен или слънчев удар

Топлинен или слънчев удар

Топлинен или слънчев удар - и двете състояния са много неприятни. След многото прохладни месеци през лятото обичаме да прекарваме повече време на открито. Струва си обаче да запомним, че дългото излагане на топлина може да има отрицателни последици, а термичното...

повече информация

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.