Дневен хороскоп 29 декември 2019
Дата на публикуване: 28.12.2019
дневен хороскоп 29 декември 2019

Дневен хороскоп 29 декември 2019

Дневен хороскоп 29 декември 2019 ви вещае спокоен и интересен ден, в който можете да обърнете внимание на семейната среда. Важните решения може да почакат, днес няма да ви е до тях. Започваме със
Зодия Овен
В неделя някои от Вас може да пътувате зад граница. Днес определено не Ви е ден за харчене. Ако го ударите на мързел и очаквате награда за добре свършена работа, ще останете разочаровани. Финансови придобивки и романтичен флирт ще направят вечерта Ви вълнуваща. Сутринта обърнете внимание на семейството си, което има нужда от вашата подкрепа. Препоръчително е да се погрижите за здравето си, като следвате добри навици и спазвате режим. Неделя носи изпитания и предизвикателства.

Зодия Телец
Неделя се оказва по-спокоен ден за представителите на Телци, а за някои денят дори ще е скучен, въпреки осъществените контакти в обществените среди, неангажиращите срещи с приятели или провеждането на делови преговори. Ще сте настроени по-скоро любовно, но щом Ви се обадят приятелите ще забравите всичко и ще тръгнете с тях, където Ви завее вятъра. В близките дни не очаквайте приходи. В дома си избягвайте да влизате в конфликти. Време е да се погрижите за здравето си: не прекалявайте с нищо, давайте си почивка, спазвайте добър режим. Неделя е удобен ден за преговори и контакти с хора от деловите среди. Бъдете ведри и отговорни към себе си.
Зодия Близнаци

Неделя ще е интересен ден за голяма част от представителите на зодията. Оставете член от семейството си сам да се справи с нещо, което силно го вълнува. Пазете си здравето защото има опасност от неочаквани, но доста сериозни проблеми със „събудено“ хронично заболяване. Пазете се от силни емоции, за да не Ви попречат на работата. Неделя се оказва напрегнат ден в известен смисъл за доста от Близнаците, а причините се свеждат до емоционална импулсивност, предразполагаща към любовни желания. Голяма част от Близнаците са завладени от мисълта за материални загуби. Обуздайте нетърпеливостта си и станете по-смирени.

Зодия Рак

Днес интуицията Ви е особено изострена, използвайте я по предназначение. Ако вече имате постоянен партньор, преценете дали си струва да се хвърляте в нова любовна авантюра. Ще Ви изненада новост от делово естество. Бизнес идеите Ви намират разбиране и подкрепа и до края на годината може да се радвате на признание и пари. Ще свържете смисъла на дребните детайли в цялостен образ и ще Ви хрумне начин за бавно, но устойчиво подобряване на социалния Ви статус. В повече Ви идва умората, но за нея сами трябва да се погрижите. Днес повечето от Вас се радват на отлично настроение.

Зодия Лъв

Според нашия дневен хороскоп 29 декември 2019 днес ловко ще се нагаждате според общественото мнение. Бъдете по-гъвкави в отношенията със семейството си, пък и не само с тях. Резултатите от общата работа ще са дълготрайни и доходоносни. В неделя може да се посветите на енергийни практики, да изучавате психология. Обърнете внимание на партньора си, ако сте го наранили, не се колебайте да се извините и да направите нещо специално за него. По-скоро от колкото си мислите може да спечелите пари. Обуздайте нетърпеливостта си и станете по-смирени.

Зодия Дева

Неделя ще внесе известно вълнение сред Девите. Парите идват и си отиват. Добре би било да се погрижите за здравето си. Любовта ще направи с Вас чудеса, повярвайте. В дома си избягвайте да влизате в конфликти. Днес е ден за рутинна работа и за изпълнение на ангажиментите, които сте поели. Днес всичко тръгва по вода.

Зодия Везни

В неделя някои от Вас може да пътувате зад граница. Бъдете склонни към отстъпки в личен план, в противен случай рискувате да обтегнете отношенията си с човек, на когото особено държите. Ваш близък е на път да постъпи по неразумен начин в личен план, опитайте се да му въздействате. Неделя е особено благоприятен и успешен за контакти. Може да обърнете специално внимание на колегите на работното си място, както и на здравето си – моментът е добър да си съставите балансиран режим и да спазвате диета. Днешният ден е много подходящ да се заемете с финансови въпроси, които не търпят отлагане. Ако е нужно, направете някакво преразпределение, за да не Ви налегнат парични проблеми в бъдеще. Днешният ден ще може да се окаже изключително спокоен за някои от представителите на зодията.

Зодия Скорпион

В днешния ден бъдете особено внимателни, ако сте зад волана сутринта. Все пак работата Ви върви, едва ли ще Ви изненадват странни ситуации. Отделете време за приятелите и семейството.Ще се почувствате щастливи в тяхната компания. Оживление има и в любовта, а за някои събитието е много специално. Днес не е добре да прекалявате с яденето, особено с пикантните храни. Към парите също трябва да подходите разумно. Не пропускайте да отделите време, което да посветите само на себе си, ако имате нужда от това.

Зодия Стрелец

Днес интуицията Ви е особено изострена, използвайте я по предназначение. Моментът също е подходящ да се посветите на разрешаването на финансови въпроси и да се погрижите за здравето си. Всичко ще Ви изглежда интересно и ще правите нещата с желание.Но най-хубав е денят за любов и радост, пречупете нещата през тази призма и светът ще стане по-светъл. От една дейност можете да изкарате пари, стига да получите одобрение. Днес е Вашият ден да участвате в споделяне проблемите на битието. Отидете на работа в добро настроение. Днес всички от зодията следва да действат мобилизирано и активно.

Зодия Козирог

В неделя се отдайте на уединение и размисли, обърнете внимание на вътрешния си свят, направете си равносметка. Говорете и с близките си, ако имате все още неизгладени недоразумения, за да не Ви притесняват и разсейват. Жените от знака ги очаква интересна среща. Не е изключен нов любовен роман или възраждане на стара романтична връзка. Всичко случващо се в живота Ви на този етап е като тайно сбъднато желание, допълнителна възможност за печалба или някаква доста изкушаваща паралелна възможност- за доходи, парични постъпления по един неочакван начин и/или вследствие на скрита опека, включително и от лица извън близкото Ви обкръжение или пък тенденциите са за нова любов, но не явна по различни поводи. Въпреки че ще отхвърлите много работа, резултатите няма да Ви задоволят. Не се претоварвайте излишно, все пак работата не е заек, че да избяга. Днес дайте инициативата на другите.

Зодия Водолей

В неделя избягвайте да взимате важни решения или да стартирате инициативи, тъй като е възможно нещата да се развият съвсем различно от планираното. Отнесете се с внимание и изразете любовта си към хората, които обичате. Не се изкушавайте от ненужни, но лъскави неща, сега не трябва да харчите пари. Грижете се добре за здравето си – това може да стане, ако следвате полезните си навици и спазвате здравословен режим. Покажете професионализма си, като се съсредоточите върху работата си и по-малко давайте съвети, или само когато Ви ги поискат. Днес е ден за домашни дела. Не пропускайте да отделите време, което да посветите само на себе си, ако имате нужда от това.

Зодия Риби

Днешният ден ще е белязан с преобразуване на космическата енергия. Ще бъдете доста натоварени с работа, но в края на днешния ден ще сте доволни. Грижете се добре за здравето си, не прекалявайте с нищо. Бъде съобразителни и не се отпускайте, предстои да вземете важни решения, свързани и със семейството ви. Опитът показва, че диалогът е важен и помага. Отнесете се с внимание и изразете любовта си към хората, които обичате. Очаквани парични постъпления няма да пристигнат на време, а това ще отложи за известно време скъпа покупка или сделка, свързана с имущество. Днес е важно да работите в синхрон с другите, иначе нищо няма да се получи както трябва.

Източник: Знаците

Още новини
Връзка от разстояние

Връзка от разстояние

Връзка от разстояние се поддържа трудно. Аз съм момиче на 19 години съм. Отдавна бях решила да уча в чужбина след 12-ти клас и мечтата ми се сбъдна. Имах връзка с едно момче 2 години и половина - кажи - речи израснахме заедно. Първа любов..всеки знае колко е силна....

повече информация
Уелски компютърджия изхвърли диск

Уелски компютърджия изхвърли диск

Уелски компютърджия, изхвърлил на боклука твърд диск, съдържащ еквивалента на днешни 220 милиона британски паунда в биткойн, предложи на местния съвет 55 милиона награда, за да разровят сметището за скъпоценната находка, съобщи „Сън“. 35-годишният Джеймс Хауелс...

повече информация
Печеният чесън е полезен

Печеният чесън е полезен

Печеният чесън е полезен за цялото ни тяло. Когато ядете чесън, силата му е толкова голяма, че дори и след 24 часа тялото ни реагира на тази храна. Това се забелязва, когато се използва в диети за отслабване или когато се консумира като естествено средство за лечение...

повече информация
Гледане на внучето

Гледане на внучето

Гледане на внучето от свекървата или тъщата винаги е свързано с някакви спорове. Рядко всичко върви гладко и това е факт. Често се случва бабата да е принудена да седи с внуците си през деня, докато родителите са на работа. Много семейни двойки са се сблъсквали с...

повече информация
Advertisements
16 практики от източната медицина

16 практики от източната медицина

16 практики от източната медицина за укрепване на имунитета и дълголетие. Упражненията имат солидна научна основа – и заради своята ефективност, и заради това, че се използват в продължение на векове. Ако ги практикувате редовно и правилно, определено ще усетите...

повече информация
Корите на мандарините

Корите на мандарините

Корите на мандарините не са ненужен отпадък, а имат своите приложения. През зимата мандарините се превръщат в един от най-популярните плодове в България. Те са неизменна част от празничната коледна и новогодишна трапеза. Много хора белят кората на мандарините и после...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.