Дневен хороскоп 29 декември 2020
Дата на публикуване: 23.12.2020
дневен хороскоп 29 декември 2020

Дневен хороскоп 29 декември 2020 ви вещае ден, в който трябва да довършвате стари задачки. Вие сте си починали, със свежи сили сте и сте готови за действие. Отпуснете се и мислете по-позитивно – нещата се нареждат така, както очаквате. Изгладете всички недоразумения с близките си хора и ще се почувствате значително по-добре. Започваме със Зодия Овен. Според нашия дневен хороскоп 29 декември 2020 вторник е доста разнообразен ден като възможности и позволява действия на широк периметър. Не се претоварвайте, грижете се добре за здравето си. Времето е подходящо най-вече за рутинна работа и за изпълнение на обичайните Ви задачи и ангажименти. Добри новини, свързани с по-младите членове на семейството ще зарадват всички. Силно успешен ден, подчертаващ, че днес Овните ще реализират материален успех и парични печалби на задоволително ниво. В отношенията си с партньора давайте повече от себе си и ще се радвате на взаимност. Намерете начин да се отпуснете.

Зодия Телец

Днес сте с променливо настроение. Парите придобиват друг смисъл за вас. Днешният ден ще е подходящ за пътувания, за контакти с хора в чужбина. Днес не е добре да прекалявате с яденето, особено с пикантните храни. Днес е ден за домашни дела. Днес ще трябва да споделите чувствата си. Днес е важно да работите в синхрон с другите, иначе нищо няма да се получи както трябва.
Зодия Близнаци
Вторник е, а вие имате толкова много неща за вършене и довършване. Вторник не е от дните за реализиране на многопосочен успех, но е плодотворен за осъществяване на финансови цели и печалби. Говорете и с близките си, ако имате все още неизгладени недоразумения, за да не Ви притесняват и разсейват. Възможен е и романтичен флирт, който ще внесе настроение в ежедневието ви. Добър ден за труд, за занимания с бизнес, за работа, свързана с финансови институции, кредити и т.н. Що се отнася до здравето ви, добре ще е да направите пречистващи процедури или да спазвате диета. Днешният ден ще позволява подготвяне на договори, обвързващи Ви с финансови и банкови институции, които са от значение за работата ви. Бъдете внимателни в думите си и не си позволявайте иронични забележки.

Зодия Рак

Днес сте с променливо настроение. Внимавайте, съвсем лекомислено започвате да флиртувате в работата, а това няма да доведе до нищо добро. Добре ще е днес да се погрижите за здравето си: изграждайте у себе си полезни навици, разхождайте се сред природата. Вторник ще е ползотворен за намиране на работа от безработните. Всичко се оправя, но се налага да дадете пари. Днешният ден е подходящ да се погрижите за себе си и за хората в дома си. Вторник намеква за успешната реализация на целите, но подчертава, че подобно развитие на събитията е възможно при наличието на добри и хармонични взаимоотношения с околните, старайте се да работите в тази насока.

Зодия Лъв

Според нашия дневен хороскоп 29 декември 2020 във вторник се отдайте на уединение и размисли, обърнете внимание на вътрешния си свят, направете си равносметка. Днешният ден ще е идеален за изява на тези от вас, които се занимават с изкуство или с научна работа. Днешният ден ще е хубав и защото сте сред хората, които обичате. Може да направите нещо добро за здравето си, като си изградите добри навици и спазвате полезен за Вас режим. Очаква Ви нова любов. Всяка крайност и необосновано изхвърляне крие рискове от провали, загуба на авторитет и пари. Бъдете бдителни и се предпазвайте от финансови загуби.

Зодия Дева

Вторник може да се определи като благоприятен и хубав ден, но за да бъде наистина плодотворен, личната Ви активност при осъществяване на целите следва да е доминираща. Възможно е да Ви потрябва значителна сума пари, а това може да предизвика разногласия в семейството. Помислете още веднъж какви са приоритетните Ви нужди, от лукса в този момент трябва да се откажете. Добре ще Ви се отразяват грижите за здравето, почивката, водните процедури. Може да обърнете по-голямо внимание на работата, свързана с финансови институции, с кредити и заеми. Вашата любов към компаниите и приятелите ще Ви импулсира да устроите поредната вечеринка. Някои го отдават на омразата Ви към самотата. В семейството си играете ролята на балансиращ фактор. Днес трябва да избягвате споровете.

Зодия Везни

Според нашия дневен хороскоп 29 декември 2020 вторник може да се определи като благоприятен и хубав ден, но за да бъде наистина плодотворен, личната Ви активност при осъществяване на целите следва да е доминираща. Днешният ден ще е подходящ и за големи покупки. Днешният ден ще е подходящ за занимания с творчески проекти, както и с бизнес и с финансови дела. По отношение на пътуванията, финансовите въпроси и здравето Ви денят ще бъде напрегнат. Любовните преживявания ще са повод за емоция. В личен план предстоят изненади, касаещи член от семейството ви. А и нужно ли е да свършите всичко днес?

Зодия Скорпион

Голям процент от Скорпионите са подвластни на отлично настроение в вторник, но ако пожелаете да се наситите с присъствието му, едва ли ще Ви е невъзможно. В вторник отделете повече време да се погрижите за здравето си: следвайте полезни навици, спазвайте балансиран режим. Ще сте настроени по-скоро любовно, но щом Ви се обадят приятелите ще забравите всичко и ще тръгнете с тях, където Ви завее вятъра (малко неприсъщо за вас). Анализирайте работата си, за да се справите. Гости от далече ще направят вечерта Ви по-интересна. Обърнете им вниманието, което заслужават! Няма да Ви спестят похвалите, а и ще Ви зарадва парично поощрение. Ако отлагате трудните занимания те няма да станат по-лесни.

Зодия Стрелец

Според нашия дневен хороскоп 29 декември 2020 вторник не е еднозначен ден за Стрелците. Необвързаните представители на знака може да срещнат нова любов, но ако това се случи след средата на месеца, имайте предвид, че отношенията или ще забуксуват, или няма да се развият веднага. Бъдете дружелюбни и ще печелите симпатиите на околните, нещо повече, някои от тях ще направите свои приятели. Днес Стрелците ще действат активно и с подчертано усърдие по деловите си цели и задачи. По отношение не паричните цели за мнозина се очертават ярки възможности, които можеда развиете. В вторник отделете повече време да се погрижите за здравето си: следвайте полезни навици, спазвайте балансиран режим. В заключение Вторник не блести с нищо особено, но е един от дните, през който имате шанс за успешна реализация.

Зодия Козирог

Вторник – възможно е да провокира остри реакции и конфликти в партньорските Ви отношения и с хората в дома ви. Днес денят е добър за рутинни дела, както и да положите грижи за здравето си. Днешният ден ще е благоприятен да подобрите отношенията си с близък човек. Помогнете на близките си, ако искат финансовата Ви подкрепа, но бъдете умерено щедри и проверете за какво отиват дадените пари. В семейството си играете ролята на балансиращ фактор. Не допускайте колебанията да забавят работата ви, напротив – след като вече сте решили какво да правите, не се връщайте назад. В заключение Вторник не блести с нищо особено, но е един от дните, през който имате шанс за успешна реализация.

Зодия Водолей

Бъдете отговорни към своите постъпки. Ден за изпълнение на ежедневните Ви рутинни ангажименти и за полагане на грижи за здравето. Днешният ден ще е подходящ за кратки пътувания, за срещи и разговори. Възможно е да разширите бизнес начинанията си. От това може да получите и допълнителна сума пари след време. Обърнете внимание на отношенията, които поддържате. Ваш близък приятел злоупотребява с доверието ви, поговорете сериозно с него по този въпрос. Днес е важно да работите в синхрон с другите, иначе нищо няма да се получи както трябва.

Зодия Риби

Днешният ден ще е силно активен. Грижете се за здравето си – добре ще Ви се отразят почивка и водни спортове или процедури. Вторник е хубав и спокоен ден, предоставя Ви добри възможности за работа по бъдещи проекти и разкрива шанс така да организирате условията за дейността си, че тя да се развива безпрепятствено. Гости от далече ще направят вечерта Ви по-интересна. Обърнете им вниманието, което заслужават! Всичко се оправя, но се налага да дадете пари. Оживление има и в любовта, а за някои събитието е много специално. Ако не друго, сетете се, че е вторник.

Източник: Знаците

Още новини
Българската цивилизация

Българската цивилизация

Българската цивилизация е по-древна от египетската. Учени се обединяват около тезата, че има много признаци, че по българските земи е съществувала цивилизация, която е била в пълен разцвет още преди времето на Древен Египет. В галерия Credo Bonum беше представен...

повече информация
Германия спира АстраЗенека

Германия спира АстраЗенека

Германия спира ваксината АстраЗенека. При хората на възраст под 60 години, на които е дадена първа доза ваксина срещу коронавирус на АстраЗенека в Германия, ще получат различна ваксина като втора доза, решиха федералният и регионалните здравни министри, цитирани от...

повече информация
Жан Виденов изчезна

Жан Виденов изчезна

Жан Виденов изчезна! Вдън земя е потънал бившият премиер Жан Виденов, споделят негови приятели. Безработният политик не благоволил да си вдигне телефона дори на рождения си ден през миналата седмица, когато навърши 62 години. „От месеци насам е изключен или дава...

повече информация
Най-ревливите зодии

Най-ревливите зодии

Най-ревливите зодии са точно 4 на брой. Според астрологията има четири зодии, които са силно чувствителни и докачливи. Те лесно се нараняват от другите и сълзите бързо потичат от очите им. Но тези зодиакални знаци не позволяват на другите да знаят за техните чувства,...

повече информация
Advertisements
Страх ме е от брака

Страх ме е от брака

Страх ме е от брака и това е моят голям проблем. Така започва моята история. От 3 години имам чудесна връзка с едно момче, което е с 12 години по-възрастно от мен. Аз съм студентка тук. Той, обаче, преди 7 месеца реши, че няма работа за него в България и замина да си...

повече информация
3 години се развеждах

3 години се развеждах

3 години продължи моята мъка. Пиша на всики вас с огромна болка в душата, надявайки се ми олекне и да събера малко себе си. Накратко: на 34 години съм, разведена, с дете на 11 години. Разведена съм официално от 4 години, но повече от 3 години се развеждах: бившият не...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.