Дневен хороскоп 29 февруари 2020
Дата на публикуване: 28.02.2020
дневен хороскоп 29 февруари 2020

Дневен хороскоп 29 февруари 2020

Дневен хороскоп 29 февруари 2020 ви вещае изпълнен с положителни емоции ден, като някои от вас трябва да стопират възникващи противоречия с приятели или близки хора. Пазете си здравето. Стартираме със
Зодия Овен
Днес ловко ще се нагаждате според общественото мнение. Грижете се за нервната си система, тя е под напрежение. Ако някои са решили да сменят работата си, сега е времето да концентрират усилията си в това направление. Не се изкушавайте от ненужни, но лъскави неща, сега не трябва да харчите пари. Прекарайте повече време със семейството си, ако Ви е възможно да се приберете около обед, ако не е възможно заведете близките си на ресторант. Може да се получи мощен емоционален вакуум, който да Ви принуди да прелистите нова страница в отношенията ви. Ако отлагате трудните занимания те няма да станат по-лесни.

Зодия Телец
Днешният ден ще е сполучлив, но някой недобронамерени коментари по ваш адрес може да предизвикат гнева Ви през този събота. В никакъв случай не допускайте разочарованията от някого или нещо да влияят на намеренията и работата Ви днес. Не пренасяйте в къщи своите недоволства и душевни терзания. В отношенията си с партньора давайте повече от себе си и ще се радвате на взаимност. Финансов въпрос може да остане нерешен, но това не трябва да Ви притеснява много, парите в този момент не са най-важното нещо. Обърнете внимание на здравето си и най-вече на спокойствието си, не се претоварвайте. Днес Телците са психически устойчиви, което ги прави твърде стабилни.
Зодия Близнаци
Днес използвайте първата част на деня за планиране и за довършване на стари задачи. Любовна авантюра ще Ви отнесе в друга орбита и ще забравите за тревогите си. Работата Ви днес ще бъде особено ползотворна. Днешният ден ще е добър за учене, за пътувания, както и да положите грижи за здравето си. Жените от зодията може да намерят хитър начин да си осигурят пари и за лични неща, да си купят нещо хубаво и скъпо. Днешният ден е подходящ да се погрижите за себе си и за хората в дома си. Бъдете бдителни и се предпазвайте от финансови загуби.

Зодия Рак

В очакване сте на нещо хубаво да Ви се случи и днес ще имате приятни изживявания. Ще свържете смисъла на дребните детайли в цялостен образ и ще Ви хрумне начин за бавно, но устойчиво подобряване на социалния Ви статус. С упоритостта си ще завършите в срок започнатата работа. Денят ще е напрегнат – не е време да разрешавате финансови проблеми и да стартирате нови проекти. Няма значение дали ще усетите силно романтично влечение към стар приятел или съществуваща любовна връзка ще охлади страстта си. Днешният ден ще може да е по-напрегнат, така че си дайте необходимата почивка и отделете време за дейности, които Ви зареждат и обичате да вършите. Днес просто е такъв ден.

Зодия Лъв

Днес използвайте първата част на деня за планиране и за довършване на стари задачи. Обземат Ви силни страсти и желания, няма да е лесно за владеете емоциите си, а любовта и чувството Ви на привързаност преминават на ново ниво, където преобладават крайностите и дано да са в положителен вариант за вас. Може да спечелите допълнителни пари от преподавателска и консултантска дейност. В едни случаи деловите задачи никак не са малко, а времето за изпълнението им е ограничено, а в други става въпрос за приключване с делата в настоящата фирма и преминаване на нова работа. Ще предпочетете да се заемете с практични неща и да бъдете полезни на семейството си. Отнасяйте се по-грижливо към здравето си – ако прекалите с работата, енергията Ви ще се изчерпи, а нищо чудно това да даде отражение и на тялото ви. Днес проведете консултации.

Зодия Дева

Според нашия дневен хороскоп 29 февруари 2020 събота е успешен ден за Девите. Може да спечелите допълнителни пари от преподавателска и консултантска дейност. Грешките на работното място са породени от факта, че сте се доверили на информация, която не сте проверили. Умората от последните дни се отразява на всичко около Вас – работа, емоции и семейството.Задължително е да намерите време и за почивка поне вечерта. Любовта върти света, но ако Ви завърти главата става зле за бизнес начинанията или най-малкото не стават според плановете. Добре ще през днешния ден да отделите внимание на партньора/партньорката си, да се погрижите за здравето си, да спортувате активно. Съвършенство и перфекционизмът, дори в дребните детайли определят поведението Ви днес.

Зодия Везни

В събота избягвайте да взимате важни решения или да стартирате инициативи, тъй като е възможно нещата да се развият съвсем различно от планираното. Днес е ден за домашни дела. Денят ще бъде изпълнен с напрежение – добре ще е да се погрижите за здравето и най-вече за спокойствието си, тъй като те са тясно свързани. Не прекалявайте с материалните си стремежи. Днешният ден ще също е подходящ за изпълнение на рутинните Ви ангажименти и на ежедневната работа. Днешният ден ще е благоприятен да обърнете по-голямо внимание на партньорските си взаимоотношения. Гледайте по-философски на света и се осланяйте на съдбата си, тя няма да Ви изостави.

Зодия Скорпион

Днешният ден ще Ви носи известно настроение. Работата Ви днес ще бъде особено ползотворна. Препоръчително е да се погрижите за здравето си –може да спортувате, но без да се претоварвате. Отделете време за семейството си. Бъдете внимателни ако оформяте финансови документи, ако са свързани с предстоящи инвестиции в нови проекти. Отдайте се на на повишеното Ви любовно настроение. Бъдете бдителни и не взимайте необмислени решения.

Зодия Стрелец

Събота е добър ден за вас, тъй като Ви очакват добри новини, които отдавна очаквате. Имате пари, не търсете повече. Вечерта Ви предстои емоционална среща с любовта. Голяма част от вниманието Ви е посветено на семейството и децата. Не предявявайте прекалено високи изисквания на работното място. Днес денят е добър за рутинни дела, както и да положите грижи за здравето си. Днес всичко тръгва по вода.

Зодия Козирог

В събота внимавайте да не възникнат неразбирателства с приятели, с любимите Ви хора и с децата. Жените от зодията ги очаква приятна романтична среща, не е изключено възникване на нова връзка или подновяване на стари отношения извън семейството. Днес не е добре да прекалявате с яденето, особено с пикантните храни. Днешният ден е подходящ за спорт и за рутинна работа. Повечето от Вас имат шанс да спечелят бонус, повишение, друг подарък от съдбата…Но ако съществува стари дългове или иман нещо неясно, скрито около паричните Ви потоци, онова, което имате-общо, то ще се изясни, още през първите дни на седмицата. Приятелските чувства ще надделеят над любовните и обектът на чувствата Ви може да остане разочарован в очакванията си. Съвършенство и перфекционизмът, дори в дребните детайли определят поведението Ви днесе.

Зодия Водолей

Днешният ден ще е благоприятен за самооценка. Работата Ви днес ще бъде особено ползотворна. Ако имате възможност пътувайте със семейството си. Днес вниманието Ви ще бъде насочено повече към любовния Ви живот и семейството, отколкото към служебни ангажименти. Пестете парите си, те са нужни за много по-важни неща, от това, което стои на дневен ред. В събота може да се посветите на енергийни практики, да изучавате психология. Гледайте на грешките си, като на възможност да се усъвършенствате и да продължите напред.

Зодия Риби

Събота е добър ден за вас, тъй като Ви очакват добри новини, които отдавна очаквате. За Вас не се препоръчват пътувания, контакти или работа с хора в чужбина, както и рисковани действия, свързани с бизнес или с финансови дейности. При някои то определено се свежда единствено до любовната взаимност. Малкото пари изискват сериозно и внимателно отношение и анализ. Избягвайте да влизате в конфликт с хората в дома си и с членовете на семейството си. Днес е ден за професионални изяви, за пътувания, погрижете се и за здравето си. Ако е възможно, заемете наблюдателна позиция и не пристъпвайте към активни действия на този етап.

Източник: Знаците

Още новини
Светото кръщение е свещено

Светото кръщение е свещено

Светото кръщение е свещен ритуал, който вярващите практикуват от самото начало на християнската църква. Смята се, че кръстниците са ангели на земята, които са призвани да помогнат на едно дете да започне духовен живот,и които ще го предпазят от изкушения. Изборът на...

повече информация
Тодор Живков надживява враговете

Тодор Живков надживява враговете

Тодор Живков надживява всичките си душмани. Но най-загадъчна е смъртта на най-големия от тях - Иван Тодоров с партизанско име Горуня. Той крои да свали Живков с военен преврат през 1965 г. След развенчаването на Сталин Горуня е смятал Живков за ревизионист на...

повече информация
Соня Заварчик разваля магии

Соня Заварчик разваля магии

Соня Заварчик e сред най-известните ясновидки у нас и от години е специалист по развалянето на магии. Соня живее и лекува в София, никога не е била извън столицата, но напоследък имало измамници, които се подвизавали под нейното име и приемали хора в Бургас, Сандански...

повече информация
Седмичен хороскоп 18-24 октомври 2021

Седмичен хороскоп 18-24 октомври 2021

Седмичен хороскоп 18-24 октомври 2021 ви вещае повече предпазливост, що се отнася до възникване на финансови проблеми и противоречия. Възползвайте се от ситуацията, сега е вашето време. Пазете здравето си. В дома Ви можете да изчистите евентуални недоразумения,...

повече информация
Advertisements
Aктриcaтa Aлeкcaндрa Cърчaджиeвa

Aктриcaтa Aлeкcaндрa Cърчaджиeвa

Aктриcaтa Aлeкcaндрa Cърчaджиeвa cъc cигурнocт нe e oт гaлeницитe нa cъдбaтa. Прeз гoдинитe живoтът нa някoлкo пъти я пoдлaгa нa ceриoзни изпитaния, нo тя никoгa нe пaдa нa кoлeнe и нe губи жaждaтa cи зa живoт. Aктриcaтa e oт мaлкoтo, кoитo нe крият бoлкитe cи и...

повече информация
Великобритания е в криза

Великобритания е в криза

Великобритания е в криза, щандовете са празни. Прeз уикeндa бритaнcкитe cупeрмaркeти ce cблъcкaхa c притoк нa купувaчи, ocтaвящи зaд ceбe cи прaзни рaфтoвe. Вceки шecти бритaнeц дeклaрирa, чe "нe мoжe дa купувa ocнoвни хрaнитeлни прoдукти“, a eдин нa вceки тримa вeчe...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.