Дневен хороскоп 29 март 2020
Дата на публикуване: 28.03.2020
дневен хороскоп 29 март 2020

Дневен хороскоп 29 март 2020

Дневен хороскоп 29 март 2020 ви вещае ден, в който да обърнете повече внимание на себе си. Оттърсете от негативизма, който напоследък е навсякъде и във всичко. Намерете време за някакво любимо хоби. Започваме със
Зодия Овен
Бъдете отговорни към своите постъпки. Необвързаните представители на знака може да срещнат нова любов, но ако това се случи след средата на месеца, имайте предвид, че отношенията или ще забуксуват, или няма да се развият веднага. Днес е Вашият ден да участвате в споделяне проблемите на битието. Бъдете особено предпазливи на работното място. Подгответе уговорените преди време договори и помислете са бъдещите си планове. Това може да е свързано с пари или с общи задължения и отговорности. Като цяло ще се чувствате в добро здраве и с предпоставки за пълноценна изява на способностите ви. Бъдете деликатни, но твърди.

Зодия Телец
Неделя ще е интересен ден за голяма част от представителите на зодията. Ярки любовни постижения. Полагайте превантивно грижи за здравето си – проявявайте умереност. Неделя е добър и благоприятен за реализация на финансови цели, но има и много предупредители за евентуален неуспех. Жънете успехи само при условие, че си поставите реална и лесно осъществима цел, с която да привлечете към работата си и нови съдружници и партньори. Ваш близък има нужда да го изслушате и да му дадете подходящ съвет. Днес проведете консултации.
Зодия Близнаци
Неделя е силно активен ден. Тази характеристика е валидна за почти целия Зодиак. Емоционалното раздвижване под формата на любовни предпочитания или гневни реакции към заобикалящата среда са ярко изразени в настроенията на Близнаците през днешния ден. Отделете време за семейството си. Постарайте се да не допускате намеса в работата си на странични хора, особено ако са свързани с ваши конкуренти. Не е желателно да взимате пари на заем. Не е лошо да се погрижите за здравето си,но не прекалявайте с натоварването. Днес е време да си дадете почивка и да се порадвате на живота.

Зодия Рак

Според нашия дневен хороскоп 29 март 2020 неделя може да се определи като благоприятен и хубав ден, но за да бъде наистина плодотворен, личната Ви активност при осъществяване на целите следва да е доминираща. Неделя посветете на пълноценна почивка и на грижи за здравето – спазвайте правилен режим, създайте си полезни навици. Днес е ден за екипна работа, за хората от приятелското Ви обкръжение и от групите, в които участвате. Емоционалното раздвижване под формата на любовни предпочитания или гневни реакции към заобикалящата среда са ярко изразени в настроенията на Раците през днешния ден. Добри възможности за парични печалби предоставят активните действия в деловата сфера. В семейството се налага да правите компромиси, за да останат всички доволни. Днес трябва да избягвате споровете.

Зодия Лъв

Неделя ще е благоприятен ден за Лъвовете, но за момента при Вас ситуацията е доста напрегната, макар че всичко изглежда спокойно и надеждно. Уместно ще е в днешния ден да обърнете специално внимание на работата и на отношенията с приятелите си; стремете с гъвкавост и лекота да общувате с околните. Грижете се добре за здравето си, не прекалявайте с нищо. Ще свържете смисъла на дребните детайли в цялостен образ и ще Ви хрумне начин за бавно, но устойчиво подобряване на социалния Ви статус. Неделя е успешен ден в значителна степен за Лъвовете. Сполуката Ви се свързва с реализацията на финансови и материални цели, със сделки и успешни контакти в обществените среди. Обърнете по-голямо внимание на човека до себе си. А и нужно ли е да свършите всичко днес?

Зодия Дева

Днес сте с променливо настроение. Ще се вълнувате предимно от парични въпроси. Така или иначе това е съществено затова отделете нужното внимание. Днес ще сте много приятна компания за общуване и особено ще Ви върви в любовните връзки. Днес всяка работа, свързана с кариерата и професионалната Ви реализация е полезна и Ви носи добри перспективи за бъдещето. Пазете си здравето защото има опасност от неочаквани, но доста сериозни проблеми със „събудено“ хронично заболяване. Бъдете себе си без да се възгордявате от това. Обуздайте нетърпеливостта си и станете по-смирени.

Зодия Везни

Неделя ще е доста успешнен ден за представителите на Везни. Грижете се добре за здравето си, бъдете умерени и не се претоварвайте. Не прекалявайте с капризите си, защото може да се озовете на ръба на изолацията. След обед бъдете по-сериозни и отговорни, ще се наложи да работите с пари. Обувайте бързоходките и хуквайте, че доста задачи Ви чакат. В интимната сфера Ви очаква приятна изненада. Може да решите успешно любовен проблем. Бъдете бдителни и не взимайте необмислени решения.

Зодия Скорпион

Днешният ден бележи началото на нов старт и за всички от зодията се очертава раздвижване в делови, социален или личен аспект. Градете планове за нови начинания, в които ще включите и семейството си. Днешният ден ще е добър за учене, за леки разходки, както и да положите грижи за здравето си. Не мислете за парите, а за задълженията си и се постарайте да ги изпълните по очаквания начин. Любовта върти света, но ако Ви завърти главата става зле за бизнес начинанията или най-малкото не стават според плановете. Днешният ден ще е подходящ за изяви в професионален план, за бизнес и за занимания с финанси. Ако не друго, сетете се, че е неделя.

Зодия Стрелец

Неделя ще е доста успешнен ден за представителите на Стрелец. Бъдете внимателни с работата си, за да избегнете грешки и пропуски. Повечето от представителите на знака ги очаква ново съблазнително запознанство. Но не бързайте към новата си любовна победа. Очертават се парични печалби от успешна дейност. неделя посветете на пълноценна почивка и на грижи за здравето – спазвайте правилен режим, създайте си полезни навици. Обърнете внимание на семейството си. Неделя със сигурност ще бъде доста успешен.

Зодия Козирог

В неделя отделете време за приятелите си и за хобитата си. Може да направите нещо добро за здравето си, като си изградите добри навици и спазвате полезен за Вас режим. Обвързаните пък имат шанс да разнообразят любовния си живот и да си върнат тръпката – инициативата може да дойде от Вас или от партньора/партньорката. Действията ви, колкото и да са добронамерени, може да бъдат преценени неправилно като опит да узнаете чужди тайни или да се бъркате в нечия работа. Благоприятен ден за разрешаване на въпроси от семейно и имуществено естество, за реализация в деловата сфера и за парични печалби. Днешният ден е подходящ да се погрижите за себе си и за хората в дома си. Днес е ден за пожелавания, използвайте го правилно.

Зодия Водолей

В неделя не се претоварвайте. Моментът е кризисен – насочва към грижи за здравето, към почивка и спокойствие. Ще сте настроени по-скоро любовно, но щом Ви се обадят приятелите ще забравите всичко и ще тръгнете с тях, където Ви завее вятъра. Следобед ще Ви изнервят неприятни новини, свързани с работата ви. Само най-добрите оферти ще Ви се предложат, като ще Ви бъдат спестени време и пари. Не допускайте конфликт в семейството да Ви съсипе днешния ден и настроението. Водолеи, днес просто е такъв ден.

Зодия Риби

Неделя може да се определи като благоприятен и хубав ден, но за да бъде наистина плодотворен, личната Ви активност при осъществяване на целите следва да е доминираща. Има дни, в които никой не се сеща да Ви потърси, но днес ще сте обект на интерес от няколко посоки. Лошото в цялата работа е, че ще Ви поканят на няколко партита и ще се чудите къде точно да отидете. Здравето Ви е отлично и скоро едва ли ще Ви създава проблеми. Отдайте се на общуване с приятни хора и със семейството си. Ако сте семейни търсете подходящите форми да изразите любовта към близките си, парите не са достатъчни, когато липсва внимание. Днес обърнете по-голямо внимание на партньорствата си. Днес е време да си дадете почивка и да се порадвате на живота.

Източник: Знаците

Още новини
Светото кръщение е свещено

Светото кръщение е свещено

Светото кръщение е свещен ритуал, който вярващите практикуват от самото начало на християнската църква. Смята се, че кръстниците са ангели на земята, които са призвани да помогнат на едно дете да започне духовен живот,и които ще го предпазят от изкушения. Изборът на...

повече информация
Тодор Живков надживява враговете

Тодор Живков надживява враговете

Тодор Живков надживява всичките си душмани. Но най-загадъчна е смъртта на най-големия от тях - Иван Тодоров с партизанско име Горуня. Той крои да свали Живков с военен преврат през 1965 г. След развенчаването на Сталин Горуня е смятал Живков за ревизионист на...

повече информация
Соня Заварчик разваля магии

Соня Заварчик разваля магии

Соня Заварчик e сред най-известните ясновидки у нас и от години е специалист по развалянето на магии. Соня живее и лекува в София, никога не е била извън столицата, но напоследък имало измамници, които се подвизавали под нейното име и приемали хора в Бургас, Сандански...

повече информация
Седмичен хороскоп 18-24 октомври 2021

Седмичен хороскоп 18-24 октомври 2021

Седмичен хороскоп 18-24 октомври 2021 ви вещае повече предпазливост, що се отнася до възникване на финансови проблеми и противоречия. Възползвайте се от ситуацията, сега е вашето време. Пазете здравето си. В дома Ви можете да изчистите евентуални недоразумения,...

повече информация
Advertisements
Aктриcaтa Aлeкcaндрa Cърчaджиeвa

Aктриcaтa Aлeкcaндрa Cърчaджиeвa

Aктриcaтa Aлeкcaндрa Cърчaджиeвa cъc cигурнocт нe e oт гaлeницитe нa cъдбaтa. Прeз гoдинитe живoтът нa някoлкo пъти я пoдлaгa нa ceриoзни изпитaния, нo тя никoгa нe пaдa нa кoлeнe и нe губи жaждaтa cи зa живoт. Aктриcaтa e oт мaлкoтo, кoитo нe крият бoлкитe cи и...

повече информация
Великобритания е в криза

Великобритания е в криза

Великобритания е в криза, щандовете са празни. Прeз уикeндa бритaнcкитe cупeрмaркeти ce cблъcкaхa c притoк нa купувaчи, ocтaвящи зaд ceбe cи прaзни рaфтoвe. Вceки шecти бритaнeц дeклaрирa, чe "нe мoжe дa купувa ocнoвни хрaнитeлни прoдукти“, a eдин нa вceки тримa вeчe...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.