Дневен хороскоп 29 май 2020
Дата на публикуване: 28.05.2020
дневен хороскоп 29 май 2020

Дневен хороскоп 29 май 2020

Дневен хороскоп 29 май 2020 ви вещае ден, в който не бива в никакъв случай да се затрупвате с работа или да се претоварвате. Грижете се повече за здравето и спокойствието си. Започваме със
Зодия Овен
Днешният ден ще Ви обещава големи промени в живота. Основателно ще насочите интересите си към сегменти, в които владеете положението, от там ще дойдат и парите. Внимавайте, съвсем лекомислено започвате да флиртувате в работата, а това няма да доведе до нищо добро. Не се претоварвайте излишно, все пак работата не е заек, че да избяга. Предстои Ви желана промяна в личен план, която неминуемо ще засегне благотворно и семейството ви. Не прекалявайте с изискванията към колегите си. Днес дайте инициативата на другите.
Зодия Телец
Днешният ден ще е белязан с преобразуване на космическата енергия. Също не се претоварвайте, защото здравето Ви може да пострада. Възможен е и романтичен флирт, който ще внесе настроение в ежедневието ви. Бъдете активни, ако се налага да предприемате промени свързани с финансовата Ви стабилност. Добри новини, свързани с по-младите членове на семейството ще зарадват всички. Трябва да свършите започнатата сутринта работа до края на днешния ден. Бъдете внимателни в действията си.

Зодия Близнаци
В петък не се претоварвайте. Очаква Ви разнообразна работа и много срещи с делови партньори. Необвързаните представители на знака може да срещнат нова любов, но ако това се случи след средата на месеца, имайте предвид, че отношенията или ще забуксуват, или няма да се развият веднага. Петък не е лош ден, а вашата стабилност е извън съмнение, но денят се оказва доста нервен за мнозина от зодията поради обособили се финансови противоречия. Общувайте и се движете повече. Добро време за отдих, за занимания с психология и за упражняване на водни спортове. Жените от зодията ги очаква приятна романтична среща, не е изключено възникване на нова връзка или подновяване на стари отношения извън семейството. Гледайте ведро към нещата от живота, предстоят Ви още толкова задачи, които не бихте могли да свършите, ако се хабите за всяка подробност.

Зодия Рак

В петък не се претоварвайте. Грижите за здравето ще Ви се отразяват благоприятно. Ваш близък приятел злоупотребява с доверието ви, поговорете сериозно с него по този въпрос. Звездите съветват мъжете от знака да избягват всячески физическите натоварвания и колективната работа. Днес вечер Ви предстои емоционална среща с любовта. От една дейност можете да изкарате пари, стига да получите одобрение. Бъдете внимателни в думите си и не си позволявайте иронични забележки.

Зодия Лъв

Според нашия дневен хороскоп 29 май 2020 петък е доста разнообразен ден като възможности и позволява действия на широк периметър. Обърнете внимание на здравето си. Очаквани парични постъпления вероятно ще се отложат за няколко дни. Опитайте да се разведрите обстановката в семейството и потърсете начин да се извините, ако това е нужно. Вълнения, свързани с представяне на изпити, интервю за работа или други изяви. Не пренасяйте лошото си настроение върху любимия човек. Бъдете ведри и отговорни към себе си.

Зодия Дева

В петък е възможно да попаднете в конфликтни ситуации. Също не се претоварвайте, защото здравето Ви може да пострада. Обвързаните пък имат шанс да разнообразят любовния си живот и да си върнат тръпката – инициативата може да дойде от Вас или от партньора/партньорката. Въпреки това работата Ви ще е успешна. Възможно е да похарчите повече пари отколкото е разумно и после да се ядосвате. Близките ще Ви зарадват с мил жест. Днешният ден ще е свързан с преобразуване на космическата енергия.

Зодия Везни

Според нашия дневен хороскоп 29 май 2020 в петък някои Везни може да пътуват зад граница. Не пренебрегвайте физическото си и психическо равновесие, ако искате да имате успешни реализации. Обърнете по-голямо внимание на работата и на колегите си. Възможен е и романтичен флирт, който ще внесе настроение в ежедневието ви. Днес денят ще е напрегнат – не е време да разрешавате финансови проблеми и да стартирате нови проекти. Ваш близък ще поиска услуга от вас, която може и да промени плановете ви, но въпреки това правите всичко възможно да му бъдете от полза. Днес всичко тръгва по вода.

Зодия Скорпион

Петък говори за много удобства, а преобладаващата част от Скорпионите са склонни да се съобразят с тях и ще демонстрират въздържаност. В много случаи дори и чиста енергия. Петък се оказва напрегнат ден в известен смисъл за доста от Скорпионите, а причините се свеждат до емоционална импулсивност, предразполагаща към любовни желания. Бъдете по-гъвкави в отношенията със семейството си, пък и не само с тях. Важно е да имате повече пари, но дали всичко не опира до отношението Ви към това, което имате и с което разполагате? А колко всъщност бихте искали да имате и за какво ще го използвате? Помислете над това, отговорите си струват. Добре би било да се погрижите за здравето си. Не Ви се занимава с обичайната работа и затова Ви се струва изморителна. Намерете начин да се отпуснете.

Зодия Стрелец

Петък ще е благоприятен ден за Стрелците, но за момента при Вас ситуацията е доста напрегната, макар че всичко изглежда спокойно и надеждно. Днес е ден за почивка, за разходки сред природата и за дейности, които Ви зареждат и обичате да вършите. Вести, свързани със семейството ще Ви сплотят и съберат отново заедно. Днешният ден ще също е подходящ за изпълнение на рутинните Ви ангажименти и на ежедневната работа. Ще получите по телефона важни новини, свързани с паричен трансфер. Любовна авантюра ще Ви отнесе в друга орбита и ще забравите за тревогите си. Не пропускайте да отделите време, което да посветите само на себе си, ако имате нужда от това.

Зодия Козирог

Петък говори за много удобства, а преобладаващата част от Козирозите са склонни да се съобразят с тях и ще демонстрират въздържаност. В много случаи дори и чиста енергия. Вечерта се посветете на семейството си. В сферата на финансите също се въздържайте от импулсивни действия и не харчете пари необмислено. Любимия човек ще Ви прости мимолетния флирт, но не прекалявайте с търпението му. Също не се претоварвайте, защото здравето Ви може да пострада. Не прекалявайте с изискванията към колегите си, за да не им досадите. Съвършенство и перфекционизмът, дори в дребните детайли определят поведението Ви днес.

Зодия Водолей

Петък отбелязва началото на хубави промени за мнозина от родените в зодията, чиято интензивност до средата на следващия месец ще е значителна. През настоящия период се очертава активност на пътуванията, както и на изграждането на контакти и работата с хора в чужбина. Днешният ден ще е подходящ за уединение – насаме със себе си или с партньора/партньорката си. Отнасяйте се по-грижливо към здравето си – ако прекалите с работата, енергията Ви ще се изчерпи, а нищо чудно това да даде отражение и на тялото ви. От неочаквано място може да получите пари. Голяма ще бъде радостта Ви от предстоящо събитие. Бъдете внимателни в думите и действията си. Отнасяйте се внимателно към новите си познатите и приятели.

Зодия Риби

Днес девизът на деня е да се прави всичко внимателно, да не се вършат грешки и всичко да се извършва своевременно. Повечето от Вас днес са в плен на различни настроения, които определят и хода на работата ви. Имате доста важни ангажименти, затова се постарайте да не позволявате на емоциите да Ви пречат да се справите подобаващо с тях. Днес вниманието Ви ще бъде насочено повече към любовния Ви живот и семейството, отколкото към служебни ангажименти. Ваш близък е на път да постъпи по неразумен начин в личен план, опитайте се да му въздействате. Обърнете внимание на дома си и на здравето си днес. Повечето ще мислят отново за работа, пари, срещи и сделки. Бъдете бдителни и не взимайте необмислени решения.

Източник: Знаците

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!
Още новини
Празни селски обзаведени къщи

Празни селски обзаведени къщи

Празни селски къщи има в доста краища на България. Те са здрави и обзаведени, намират се в живописни малки селца и са обявени за безплатно отдаване срещу стопанисване и поддръжка. Все повече местни прегръщат идеята на Фейсбук групата „Имот под наем без наем“ да...

повече информация
Годишен хороскоп 2022 година

Годишен хороскоп 2022 година

Годишен хороскоп 2022 година предвещава динамична 2022 година за всички зодии. Пазете здравето си и дръжте на старите приятели. Започваме от зодия Овен. Овенът е един от огнените знаци, които се характеризират с проницателност и решителност. През 2022 г. това...

повече информация
Дневен хороскоп 22 януари 2022

Дневен хороскоп 22 януари 2022

Дневен хороскоп 22 януари 2022 предвещава ден, в който трябва да се доверите се на здравият си разум и да внимавате с думите си, за да избегнете проблемите и финансовите загуби. Моментът също е подходящ да се посветите на разрешаването на финансови въпроси и да се...

повече информация
Дневен хороскоп 20 януари 2022

Дневен хороскоп 20 януари 2022

Дневен хороскоп 20 януари 2022 ви вещае ден, в който е добре да се учите от грешките си и да гледате уверено напред. Бъдете толерантни към чуждото мнение. Гледайте с оптимизъм на бъдещето, звездите показват, че нещата се подреждат и без вашата намеса. Бъде...

повече информация
Advertisements
Дневен хороскоп 19 януари 2022

Дневен хороскоп 19 януари 2022

Дневен хороскоп 19 януари 2022 предвещава ден, в който е добре да свършите неотложното до обяд. Бъдете по-дипломатични и тактични. Не пропускайте да отделите време, което да посветите само на себе си, ако имате нужда от това. Близките ще Ви зарадват с мил жест. Бъдете...

повече информация
Дневен хороскоп 18 януари 2022

Дневен хороскоп 18 януари 2022

Дневен хороскоп 18 януари 2022 ви вещае ден, в който настроението ви ще бъде повишено. Гледайте ведро към нещата от живота, предстоят Ви още толкова задачи, които не бихте могли да свършите, ако се хабите за всяка подробност. Ако е възможно, заемете наблюдателна...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.