Дневен хороскоп 29 ноември 2019
Дата на публикуване: 28.11.2019
дневен хороскоп 29 ноември 2019

Дневен хороскоп 29 ноември 2019

Дневен хороскоп 29 ноември 2019 ви разкрива ден за изяви, в който ще сте в непрестанно движение. Погрижете се по-добре за здравето си и бъдете отговорни с действията си. Стартираме със
Зодия Овен
Голяма част от Вас днес ще бъдат в непрекъснато движение. Днешният ден ще е идеален за изява на тези от вас, които се занимават с изкуство или с научна работа. Това е денят, в който е хубаво да покажете почитта си към семейството, направете някои мил жест, ще трогнете всички. В любовта чувствата са смесени, но за момента липсва надеждност. Това Ви помага да се радвате на здраве и да помогнете при решаването на здравословен проблем на много близък човек. Петък не е от дните за реализиране на многопосочен успех, но е плодотворен за осъществяване на финансови цели и печалби. Намерете начин да се отпуснете.

Зодия Телец

Петък, ден за радост и изяви, ден точно като за Вас. В днешния ден Ви очакват нови предложения. Не бързате да инвестирате получените пари. В интимната сфера Ви очаква приятно събитие, не е изключено да решите благоприятно любовен проблем. Днешният ден ще е подходящ за посещение на зъболекар и за пластични операции. Днес вечер се посветете на семейството си. Моментът е благоприятен за контакти или работа с хора в чужбина, както и за изяви пред околните, но е препоръчително да се подготвяте добре. Съвършенство и перфекционизмът, дори в дребните детайли определят поведението Ви днес.
Зодия Близнаци
Петък бележи началото на плодотворен етап, но едновременно с това ясно подчертава да не се заемате с важни дела днес, защото е голяма вероятността да не постигнете успех. Всичко ще Ви изглежда интересно и ще правите нещата с желание. Но най-хубав е денят за любов и радост, пречупете нещата през тази призма и светът ще стане по-светъл.

Бъдете по-премерени в думите си, че може да загубите някой приятел, заради недомислие. Не се претоварвайте, грижете се добре за здравето си. Днешният ден ще е подходящ и за големи покупки. Не прекалявайте с изискванията към колегите си. Бъдете борбени.

Зодия Рак

Според нашия дневен хороскоп 29 ноември 2019 днешният ден ще е наситен с положителна енергия, която ще оказва своята подкрепа през целия ден. Бъдете внимателни ако развивате успешен семеен бизнес, защото роднини искат да се присламчат и да работят с вас. Днешният ден ще е свързан с приятни изненади за някои от вас. Все пак повишете вниманието си, ако боравите с големи суми пари, за да избегнете неволни грешки. Партньорът може да Ви изненада, а ако намерите верния тон, ще гледате заедно в една посока дългосрочно. Отнесете се с внимание и изразете любовта си към хората, които обичате. За търсещите работа петък е изключително плодотворна, както и по отношение на материалните придобивки. Здравето Ви е отлично и скоро едва ли ще Ви създава проблеми. Ако е възможно, заемете наблюдателна позиция и не пристъпвайте към активни действия на този етап.

Зодия Лъв

Петък се оказва по-спокоен ден за представителите на Лъвове, а за някои денят дори ще е скучен, въпреки осъществените контакти в обществените среди, неангажиращите срещи с приятели или провеждането на делови преговори. Благоприятен ден за разрешаване на въпроси от семейно и имуществено естество, за реализация в деловата сфера и за парични печалби. В дома си избягвайте да влизате в конфликти. петък посветете на пълноценна почивка и на грижи за здравето – спазвайте правилен режим, създайте си полезни навици. Партньорите Ви дават консервативния поглед, любимите Ви подтикват да създавате, да разширявате, да пръскате любов и светлина. Добро време за обучение, за контакти или работа с чужденци; насрочете срещи с хората от приятелския си кръг и начертайте пред себе си нови цели. Днес свършете важното и неотложното до обяд.

Зодия Дева

Спрямо нашия дневен хороскоп 29 ноември 2019 днес е активен ден и трябва да вярвате в силите си. Общуванията Ви днес ще Ви обогатят с полезна информация и нови идеи за бизнеса и пътуванията ви.Няма да Ви липсват и изненади, но не давайте израз на емоциите, които Ви владеят. Петък е ползотворна в професионален, финансов и личен план за Девите. Обърнете внимание на семейството си. Бъдете внимателни в избора на партньори. Моментът е благоприятен да се погрижите за здравето си, още повече – за собственото си спокойствие и за вътрешния си мир. Петък със сигурност ще бъде доста успешен.

Зодия Везни

В петък се отдайте на уединение и размисли, обърнете внимание на вътрешния си свят, направете си равносметка. Добре ще Ви се отразяват грижите за здравето, почивката, водните процедури. Днешният ден ще е подходящ за далечни пътувания, за работа или отношения с хора в чужбина. Ще имате удовлетворяващи Ви и споделени мигове в компанията на семейството си и това ще направи деня Ви пълноценен. Имате сили и сте изпълнени с желание за работа, но сте преуморени и сякаш сте готови да се откажете от възможността да спечелите добри пари. Приемете на сериозно, ако Ви се обяснят в любов, но не се ангажирайте със смели обещания. Петък носи изпитания и предизвикателства.

Зодия Скорпион

Петък, ден за радост и изяви, ден точно като за Вас. Бъдете по-гъвкави в отношенията със семейството си, пък и не само с тях. Днешният ден не е добър за пътувания, за работа или контакти с чужденци. В петък се движете повече и планирайте срещи. Ще намерите спокойствие и сигурност в любовта, но хората, с които общувате по ежедневни, битови въпроси доста силно ще изпитват търпението Ви и способността Ви да намирате нетрадиционни решения. Повечето от Вас имат шанс да спечелят бонус, повишение, друг подарък от съдбата…Но ако съществува стари дългове или иман нещо неясно, скрито около паричните Ви потоци, онова, което имате-общо, то ще се изясни, още през първите дни на седмицата. Бъдете ведри и отговорни към себе си.

Зодия Стрелец

В очакване сте на нещо хубаво да Ви се случи и днес ще имате приятни изживявания. Склонни сте да пръскате пари, за да се почувствате по-добре, а това хич няма да Ви донесе нужното удовлетворение. Вести, свързани със семейството ще Ви сплотят и съберат отново заедно. Днешният ден ще може да е изпълнен с повече напрежение свързано с работата. Грижете се добре за здравето си, като спазвате балансиран режим. Любовта върти света и още как, дори да е любовта към математиката. Бъдете толерантни към чуждото мнение.

Зодия Козирог

Петък е, а вие имате толкова много неща за вършене и довършване. Работата Ви изостава. А колко влюбени ще се чувствате днес…. Време е да се погрижите за здравето си: започнете диета и правете пречистващи процедури. Отдайте се на общуване с приятни хора и със семейството си. Всичко в крайна сметка опира до парите. Не пропускайте да отделите време, което да посветите само на себе си, ако имате нужда от това.

Зодия Водолей

Днес интуицията Ви е особено изострена, използвайте я по предназначение. Резултатите от общата работа ще са дълготрайни и доходоносни. Така ще дадете възможност на другите от семейството да се погрижат за дома. Това Ви помага да се радвате на здраве и да помогнете при решаването на здравословен проблем на много близък човек. Обземат Ви силни страсти и желания, няма да е лесно за владеете емоциите си, а любовта и чувството Ви на привързаност преминават на ново ниво, където преобладават крайностите и дано да са в положителен вариант за вас. Малкото пари изискват сериозно и внимателно отношение и анализ. Бъдете толерантни към чуждото мнение.

Зодия Риби

Днешният ден ще е благоприятен за самооценка. На здравето Ви добре ще се отразяват плуването и водните процедури. Но все пак не бива да поемате излишни рискове, да се предоверявате, да задлъжнявате, да давате пари на заем- защото ще се отчете като загуба. Не се преработвайте прекалено, работата никога няма да свърши. В интимния живот емоциите са смесени. Това е денят, в който е хубаво да покажете почитта си към семейството, направете някои мил жест, ще трогнете всички. Гледайте по-философски на света и се осланяйте на съдбата си, тя няма да Ви изостави.

Източник: Знаците

Още новини
Светото кръщение е свещено

Светото кръщение е свещено

Светото кръщение е свещен ритуал, който вярващите практикуват от самото начало на християнската църква. Смята се, че кръстниците са ангели на земята, които са призвани да помогнат на едно дете да започне духовен живот,и които ще го предпазят от изкушения. Изборът на...

повече информация
Тодор Живков надживява враговете

Тодор Живков надживява враговете

Тодор Живков надживява всичките си душмани. Но най-загадъчна е смъртта на най-големия от тях - Иван Тодоров с партизанско име Горуня. Той крои да свали Живков с военен преврат през 1965 г. След развенчаването на Сталин Горуня е смятал Живков за ревизионист на...

повече информация
Соня Заварчик разваля магии

Соня Заварчик разваля магии

Соня Заварчик e сред най-известните ясновидки у нас и от години е специалист по развалянето на магии. Соня живее и лекува в София, никога не е била извън столицата, но напоследък имало измамници, които се подвизавали под нейното име и приемали хора в Бургас, Сандански...

повече информация
Седмичен хороскоп 18-24 октомври 2021

Седмичен хороскоп 18-24 октомври 2021

Седмичен хороскоп 18-24 октомври 2021 ви вещае повече предпазливост, що се отнася до възникване на финансови проблеми и противоречия. Възползвайте се от ситуацията, сега е вашето време. Пазете здравето си. В дома Ви можете да изчистите евентуални недоразумения,...

повече информация
Advertisements
Aктриcaтa Aлeкcaндрa Cърчaджиeвa

Aктриcaтa Aлeкcaндрa Cърчaджиeвa

Aктриcaтa Aлeкcaндрa Cърчaджиeвa cъc cигурнocт нe e oт гaлeницитe нa cъдбaтa. Прeз гoдинитe живoтът нa някoлкo пъти я пoдлaгa нa ceриoзни изпитaния, нo тя никoгa нe пaдa нa кoлeнe и нe губи жaждaтa cи зa живoт. Aктриcaтa e oт мaлкoтo, кoитo нe крият бoлкитe cи и...

повече информация
Великобритания е в криза

Великобритания е в криза

Великобритания е в криза, щандовете са празни. Прeз уикeндa бритaнcкитe cупeрмaркeти ce cблъcкaхa c притoк нa купувaчи, ocтaвящи зaд ceбe cи прaзни рaфтoвe. Вceки шecти бритaнeц дeклaрирa, чe "нe мoжe дa купувa ocнoвни хрaнитeлни прoдукти“, a eдин нa вceки тримa вeчe...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.