Дневен хороскоп 29 ноември 2020
Дата на публикуване: 23.11.2020
дневен хороскоп 29 ноември 2020

Дневен хороскоп 29 ноември 2020 предвещава ден, в който ще гледате доста по-оптимистично на нещата, случващи се около вас. Намерете време да се разходите и посетите някое интересно място. Направете някои пречистващи процедури. Пазете се и внимавайте със здравето си. Стартираме със Зодия Овен. Според нашия дневен хороскоп 29 ноември 2020 в неделя се отдайте на уединение и размисли, обърнете внимание на вътрешния си свят, направете си равносметка. При Вас важните събития през този месец ще се случват в дома и семейството – те може да касаят отношения с близък човек или, в по-практичен план – да започнете ремонт вкъщи, дори да вземете решение да си купите нов дом. А колко влюбени ще се чувствате днес…. Моментът е благоприятен да се погрижите за здравето си, още повече – за собственото си спокойствие и за вътрешния си мир. Днес Овните ще насочат вниманието си към контакти в социалната сфера. Отново основната Ви грижа ще са парите, колкото и да Ви е неприятно. Бъдете толерантни към чуждото мнение.

Зодия Телец
В неделя е възможно да попаднете в конфликтни ситуации. Флиртовете могат да се превърнат в сериозна връзка. Бъдете умерени, грижете се добре за здравето и най-вече за спокойствието си. Трудно е да се каже какви точно въпроси ще излязат наяве, защото те зависят от вашето лично отношение към парите, от това за какво и как ги използвате. Неделя е изключително благоприятен ден, който ще Ви изненада с изразителен успех от професионален тип и в реализацията на обществени контакти. Бъдете по-търпеливи с хората и се вслушвайте в предложенията им. Бъдете сдържани при разговори с непознати.

Зодия Близнаци

Голям процент от Близнаците са подвластни на отлично настроение в неделя, но ако пожелаете да се наситите с присъствието му, едва ли ще Ви е невъзможно. Голяма част от Вас ще изберат да прекарат днешния ден извън дома си, търсейки разнообразие. Въздействащи сте и ще привличате погледите. А някои от Вас със сигурност ще поставят начало на нова любовна връзка. Не отказвайте помощ отстрани и се отдайте на съвместна работа с Вашите колеги. Време е да се погрижите за здравето си: започнете диета и правете пречистващи процедури. От една дейност можете да изкарате пари, стига да получите одобрение. Бъдете дипломатични и тактични, Близнаци.

Зодия Рак

Според нашия дневен хороскоп 29 ноември 2020 неделя е доста разнообразен ден като възможности и позволява действия на широк периметър. Днешният ден ще е идеален за разрешаване на спешни финансови проблеми. Някой може да възприеме принципите Ви за странни и неприложими, но резултатите от работата Ви ще бъдат най-убедителното доказателство за обективността на вашата позиция. Семейството Ви също има определени изисквания към вас, с които трябва да се съобразите. Отношенията Ви с околните – любовни, приятелски и делови, ще бъдат във фокуса на вниманието Ви през този месец. Грижете се за здравето си, избягвайте претоварванията – както емоционални, така и физически. Гледайте с оптимизъм на бъдещето, звездите показват, че нещата се подреждат и без вашата намеса.

Зодия Лъв

Днешният ден ще е привидно труден, но и успешен. Лъвове, не е желателно да взимате пари на заем. Прекалено напрегнати сте в работата си днес, затова се постарайте вечерта да си осигурите нужното спокойствие. Бъдете дружелюбни и ще печелите симпатиите на околните, нещо повече, някои от тях ще направите свои приятели. Не се претоварвайте, грижете се добре за здравето си. Не оставяйте любовта да си отиде, имате сили да я спрете. В заключение, Днес помислете, а вдругиден ще действате по-уверено.

Зодия Дева

Неделя говори за много удобства, а преобладаващата част от Девите са склонни да се съобразят с тях и ще демонстрират въздържаност. В много случаи дори и чиста енергия. Неделя е доста амбициозен ден за Девите. Би било най-добре да се заемате с дела и задачи, които са важни за Вас. Може да се получи мощен емоционален вакуум, който да Ви принуди да прелистите нова страница в отношенията ви. Благодатен и плодоносен, неделя предоставя на Девите значителен шанс за успешно провеждане на преговори, за вземане на конструктивни решения, за делови постижения и парични печалби. Общувайте и се движете повече. Добро време за отдих, за занимания с психология и за упражняване на водни спортове. Грижете се за спокойствието си. Днес дайте инициативата на другите.

Зодия Везни

Според нашия дневен хороскоп 29 ноември 2020 в чудесно състояние на духа са повечето от Везните през днешния ден. Добри възможности за парични печалби предоставят активните действия в деловата сфера. Обуздайте напиращите Ви отрицателни емоции и избягвайте нежеланите теми. Само може да влошите отношенията си с човек, от когото сте зависими. Все пак участвайте активно в екипната работа и изразявайте мнението си ясно и недвусмислено. Семейството и приятелите Ви биха желали да прекарат с Вас повече време, не им отказвайте подобно благоволение и без друго в днешния ден за какво друго може да си мечтае човек. С желание и любов ще се отдадете на работата си и за някои това означава да изживеят емоции, които ще ги правят щастливи. Полагайте превантивно грижи за здравето си – проявявайте умереност. Обуздайте нетърпеливостта си и станете по-смирени.

Зодия Скорпион

Неделя може да се определи като благоприятен и хубав ден, но за да бъде наистина плодотворен, личната Ви активност при осъществяване на целите следва да е доминираща. Работата Ви днес ще бъде много ползотворна, затова не пропускайте благоприятните възможности, които Ви се предлагат. Днешният ден ще е подходящ за посещение на зъболекар и за разни разкрасителни процедури. Гости от далече ще направят вечерта Ви по-интересна. Обърнете им вниманието, което заслужават! По всички въпроси от парично естество следва да действате много внимателно, защото денят предупреждава за губеща тенденция. Все пак добронамереното Ви отношение към предложение за сътрудничество ще постави началото на общ бизнес или друга интересуваща Ви дейност. С желание и любов ще се отдадете на работата си и за някои това означава да изживеят емоции, които ще ги правят щастливи. Гледайте ведро към нещата от живота, предстоят Ви още толкова задачи, които не бихте могли да свършите, ако се хабите за всяка подробност.

Зодия Стрелец

Според нашия дневен хороскоп 29 ноември 2020 днешният ден ще е сполучлив, но някой недобронамерени коментари по ваш адрес може да предизвикат гнева Ви през този неделя. Също не се претоварвайте, защото здравето Ви може да пострада. Ваш близък е на път да постъпи по неразумен начин в личен план, опитайте се да му въздействате. Днес е ден за екипна работа, за хората от приятелското Ви обкръжение и от групите, в които участвате. Разговорите за пари са трудни. Необвързаните представители на знака може да срещнат нова любов, но ако това се случи след средата на месеца, имайте предвид, че отношенията или ще забуксуват, или няма да се развият веднага. Гледайте с оптимизъм на бъдещето, звездите показват, че нещата се подреждат и без вашата намеса.

Зодия Козирог

Неделя отбелязва началото на хубави промени за мнозина от родените в зодията, чиято интензивност до средата на следващия месец ще е значителна. Като цяло ще се чувствате в добро здраве и с предпоставки за пълноценна изява на способностите ви. Ще Ви върнат голям заем. Отнасяйте се внимателно към съвместната работа с Вашите колеги, ако се е наложило да я започнете сутринта в празничния ден. Необвързаните представители на знака може да срещнат нова любов, но ако това се случи след средата на месеца, имайте предвид, че отношенията или ще забуксуват, или няма да се развият веднага. Обърнете внимание на семейството си. Днес повечето от Вас се радват на отлично настроение.

Зодия Водолей

Неделя бележи началото на етап, през който ще започнат промени за представителите на Водолей. Отдайте се на общуване с приятни хора и със семейството си. Не пренасяйте лошото си настроение върху любимия човек. Днешният ден е добър за вършене на рутинна работа и за изпълнение на ежедневните Ви ангажименти. Нуждаете се от голяма сума пари, а никой не е склонен да Ви даде такава. От друга страна съветите на приятели няма да са надеждни. Всичко това прави периодът объркан и наситен с напрежение. Обърнете внимание на здравето си и най-вече на спокойствието си, не се претоварвайте. Днес просто е такъв ден.

Зодия Риби

Днешният ден ще Ви носи известно настроение. Грижете се добре за здравето си – това може да стане, ако следвате полезните си навици и спазвате здравословен режим. Днешният ден ще е подходящ за бизнес и за разрешаване на финансови въпроси. Обърнете внимание на партньора си, ако сте го наранили, не се колебайте да се извините и да направите нещо специално за него. Днешният ден ще е неблагоприятен и за общуване. Днешният ден ще не е подходящ за пътувания, за работа и контакти с чужденци. Бъдете внимателни в думите си и не си позволявайте иронични забележки.

Източник: Знаците

Още новини
Българската цивилизация

Българската цивилизация

Българската цивилизация е по-древна от египетската. Учени се обединяват около тезата, че има много признаци, че по българските земи е съществувала цивилизация, която е била в пълен разцвет още преди времето на Древен Египет. В галерия Credo Bonum беше представен...

повече информация
Германия спира АстраЗенека

Германия спира АстраЗенека

Германия спира ваксината АстраЗенека. При хората на възраст под 60 години, на които е дадена първа доза ваксина срещу коронавирус на АстраЗенека в Германия, ще получат различна ваксина като втора доза, решиха федералният и регионалните здравни министри, цитирани от...

повече информация
Жан Виденов изчезна

Жан Виденов изчезна

Жан Виденов изчезна! Вдън земя е потънал бившият премиер Жан Виденов, споделят негови приятели. Безработният политик не благоволил да си вдигне телефона дори на рождения си ден през миналата седмица, когато навърши 62 години. „От месеци насам е изключен или дава...

повече информация
Най-ревливите зодии

Най-ревливите зодии

Най-ревливите зодии са точно 4 на брой. Според астрологията има четири зодии, които са силно чувствителни и докачливи. Те лесно се нараняват от другите и сълзите бързо потичат от очите им. Но тези зодиакални знаци не позволяват на другите да знаят за техните чувства,...

повече информация
Advertisements
Страх ме е от брака

Страх ме е от брака

Страх ме е от брака и това е моят голям проблем. Така започва моята история. От 3 години имам чудесна връзка с едно момче, което е с 12 години по-възрастно от мен. Аз съм студентка тук. Той, обаче, преди 7 месеца реши, че няма работа за него в България и замина да си...

повече информация
3 години се развеждах

3 години се развеждах

3 години продължи моята мъка. Пиша на всики вас с огромна болка в душата, надявайки се ми олекне и да събера малко себе си. Накратко: на 34 години съм, разведена, с дете на 11 години. Разведена съм официално от 4 години, но повече от 3 години се развеждах: бившият не...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.