Дневен хороскоп 29 октомври 2019
Дата на публикуване: 29.10.2019
дневен хороскоп 29 октомври 2019

Дневен хороскоп 29 октомври 2019

Дневен хороскоп 29 октомври 2019 ви обещава динамичен ден за всички зодии. Грижете се повече за здравето си, защото времето е променливо и може да пострада. Стартираме със
Зодия Овен
В вторник отделете време за приятелите си и за хобитата си. Грижете се добре за здравето си. Всичко ще Ви изглежда интересно и ще правите нещата с желание. Но най-хубав е денят за любов и радост, пречупете нещата през тази призма и светът ще стане по-светъл. Днешният ден никак не е подходящ за бизнес и за свързана с финанси работа, възможно е да се стигне до обърквания или недоразумения по случайност. По всички въпроси от парично естество следва да действате много внимателно, защото денят предупреждава за губеща тенденция. Все пак добронамереното Ви отношение към предложение за сътрудничество ще постави началото на общ бизнес или друга интересуваща Ви дейност. Голяма част от Вас ще изберат да прекарат днешния ден извън дома си, търсейки разнообразие. Съвършенство и перфекционизмът, дори в дребните детайли определят поведението Ви днес.

Зодия Телец
Днес имате куп неща за вършене. Грижете се за здравето си – добре ще Ви се отразят почивка и водни спортове или процедури. Днешният ден ще е удачен и за смели начинания, действайте. Днес е ден за домашни дела. Не оставяйте любовта да си отиде, имате сили да я спрете. Днешният ден не е подходящ за пътувания, за работа и контакти с чужденци. Бъдете деликатни, но твърди.
Зодия Близнаци
Вторник ще сблъска много от представителите на Близнаци с нови преживявания. Едва ли ще Ви свърта на едно място. По-добре си намерете някоя по-подвижна работа, че иначе доста ще се изнервите. Добре би било вторник да посветите на рутинни занимания и дела, както и да се погрижите за здравето си, следвайте полезните си навици, спазвайте добър режим, спортувайте. Голяма ще бъде радостта Ви от предстоящо събитие. До вечерта пред Вас ще се изправи стената на неразбирането в любовта. Не се увличайте по хазартни игри и не давайте пари на заем. А и нужно ли е да свършите всичко днес ?

Зодия Рак

Днес интуицията Ви е особено изострена, използвайте я по предназначение. Владее Ви и друго чувство – романтичен флирт, а защо не и нова любов. Бъдете активни, ако се налага да предприемате промени свързани с финансовата Ви стабилност. Работата Ви изостава. Направете нещо полезно и практично за емоционалното и физическото си здраве. В вторник ще Ви бъде добре, ако сте сред близкото си обкръжение. Днес дайте инициативата на другите.

Зодия Лъв

Вторник отбелязва началото на хубави промени за мнозина от родените в зодията, чиято интензивност до средата на следващия месец ще е значителна. Също не се претоварвайте, защото здравето Ви може да пострада. Обърнете внимание и на хората в дома си. В интимната сфера Ви очаква приятна изненада. Може да решите успешно любовен проблем. Днешният ден ще е предназначен за срещи и контакти. Разговорите за пари са трудни. Гледайте с оптимизъм на бъдещето, звездите показват, че нещата се подреждат и без вашата намеса.

Зодия Дева

Според нашия дневен хороскоп 29 октомври 2019 днешният ден ще е благоприятен за самооценка. За да бъдете перфектни навън, нужна е работа навътре. Не очаквайте парите, които се надявахте да получите днес. Семейството и приятелите Ви биха желали да прекарат с Вас повече време, не им отказвайте подобно благоволение и без друго в този ден за какво друго може да си мечтае човек. Днес ще сте много приятна компания за общуване и особено ще Ви върви в любовните връзки. Напрегнат ден, особено що се отнася до здравето Ви и до заниманията Ви с бизнес или финансови въпроси. Бъдете много внимателни към жена, която се опитва да Ви предлага големи неща, но нищо няма да излезе от това.

Зодия Везни

Днешният ден ще е благоприятен за самооценка. Днес не е добре да прекалявате с яденето, особено с пикантните храни. Благоприятен ден за разрешаване на въпроси от семейно и имуществено естество, за реализация в деловата сфера и за парични печалби. В службата си не е разумно да се мяркате пред очите на шефа, все ще Ви намери някоя работа или пък вие ще трябва да похапнете от плодовете на лошото му настроение. Бъдете по-търпеливи с хората и се вслушвайте в предложенията им. Обвързаните пък имат шанс да разнообразят любовния си живот и да си върнат тръпката – инициативата може да дойде от Вас или от партньора/партньорката. Извисете се над дребните неща и дайте предимство на по-хуманните си цели.

Зодия Скорпион

Според нашия дневен хороскоп 29 октомври 2019 днешният ден ще е белязан с преобразуване на космическата енергия. Добри новини, свързани с по-младите членове на семейството ще зарадват всички. Успехът Ви е гарантиран, ако не сте прибързани и планирате работата си. Вторник е успешен ден в значителна степен за Скорпионите. Сполуката Ви се свързва с реализацията на финансови и материални цели, със сделки и успешни контакти в обществените среди. Време е да се погрижите за здравето си: започнете диета и правете пречистващи процедури. Не пренасяйте лошото си настроение върху любимия човек. Днес всички от зодията следва да действат мобилизирано и активно.

Зодия Стрелец

Днешният ден ще е благоприятен за самооценка. Целеустремеността Ви е гаранция за успех, стига да не изпадате в крайности.Част от Вас все пак са доста привлекателни и през целия ден ще сте обект на нечие ухажване.Не идеализирайте ситуацията.Опитват се да спечелят вниманието Ви по-скоро за да направите услуга, отколкото за да Ви предложат начало на любовна връзка. Грижете се добре за здравето си – това може да стане, ако следвате полезните си навици и спазвате здравословен режим. Задълбочената работа при изпълнение на поставените задачи ще даде добри резултати. Отделете време за семейството си. Не мислете за парите, а за задълженията си и се постарайте да ги изпълните по очаквания начин. Бъдете конкретни и не бъдете твърде емоционални, нещата не винаги са лични или поне не толкова, колкото Ви изглеждат.

Зодия Козирог

В състояние сте да предвидите събитията и да се възползвате от тях. Може да учите и да направите нещо полезно за здравето си – например да се подложите на водни процедури или да релаксирате. Желателно е да спазите одобрените срокове, но още по-желателно е да свършите работата си качествено, така че проявете старание и концентрация. Не пренасяйте лошото си настроение върху любимия човек. Станете съпричастни към традициите на дома и семейството, като насочите енергията си и към благоустрояването му. Парите е Ви стигат, защото имате фантазия и умеете да ограничавате страстите си. Бъдете бдителни и не взимайте необмислени решения.

Зодия Водолей

В състояние сте да предвидите събитията и да се възползвате от тях. Очаквани парични постъпления няма да пристигнат на време, а това ще отложи за известно време скъпа покупка или сделка, свързана с имущество. Природата ще Ви зарежда с енергия, а семейството с топлина и подкрепа. Не оставяйте любовта да си отиде, имате сили да я спрете. Грижете се за нервната си система, тя е под напрежение. Днешният ден ще позволява да уговорите нови сделки. Вторник намеква за успешната реализация на целите, но подчертава, че подобно развитие на събитията е възможно при наличието на добри и хармонични взаимоотношения с околните, старайте се да работите в тази насока.

Зодия Риби

Голяма част от Вас днес ще бъдат в непрекъснато движение. Ако опитите Ви да спечелите сърцето на някой не успяват, не се отказвайте. Избягвайте да влизате в конфликти с колегите на работното си място и се грижете добре за здравето си – заниманията със спорт ще Ви се отразяват благотворно. Без семейството си ще се чувствате нещастни, но там май нещата не вървят както Ви се иска. Определено ще сте за пример в работата. Хубав момент да научите и другите на своите методи за подредба, така и на Вас ще Ви е по-лесно впоследствие. Вие не можете да спестявате, имате ли пари, харчите. Обмисляйте спокойно всичко, което предприемате.

Източник: Знаците

Още новини
Металокерамика срещу цирконий

Металокерамика срещу цирконий

За да може да направим избор трябва да се запознаем с малко повече информация. Какво е металокерамиката ? Това е метална конструкция, в повечето случаи съдържа никел, който е силен алерген. Той в повечето случай води до възпаление на венеца и лош дъх. Върху металната...

повече информация
Седмичен хороскоп 17-23 май 2021

Седмичен хороскоп 17-23 май 2021

Седмичен хороскоп 17-23 май 2021 ви вещае приятна седмица, в която не трябва да действате прибързано. Не е лошо да обръщате повече внимание на семейството и хората, на които държите. В дома Ви ескалира необходимост от някой промени, в оптимален случай- това са...

повече информация
Връзка от разстояние

Връзка от разстояние

Връзка от разстояние е трудна за поддържане. Много хора са на мнение, че връзките от разстояние никога не се получават, защото накрая всичко става твърде сложно. Да, връзките от разстояние могат да бъдат сложни, но ако решите да вложите повече усилия, ще видите, че си...

повече информация
Най-моногамните зодии

Най-моногамните зодии

Най-моногамните зодии с 4 според астролозите. С*ксът и любовта вървят ръка за ръка. Е, не във всеки случай, но е по-добре когато това е така. Но замисляли ли сте се защо някои хора са верни на половинките си до гроб, а други кръшкат при първа възможност? Е, според...

повече информация
Advertisements
Срам ме е от дъщеря си

Срам ме е от дъщеря си

Срам ме е от дъщеря си. Чуя ли някой да казва, че животът е само един и има право да си го живее, както си иска, ми прилошава. Защото имам дъщеря, която е същата стока. Не е моя родна, но съм я отгледала и затова ме е срам, че съм принудена да прикривам мръсотиите й....

повече информация
Плесента и мухълът

Плесента и мухълът

Плесента и мухълът са неразделна част от природната среда. На открито, плесените и мухълът играят много важна роля в природата, за да разграждат органичната материя, като падналите листа и мъртвите дървета, но на закрито, мухълът трябва да се избягва. Той се...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.