Дневен хороскоп 29 октомври 2020
Дата на публикуване: 24.10.2020
дневен хороскоп 29 октомври 2020

Дневен хороскоп 29 октомври 2020 ви разкива активен ден, в който натрупаната умора ще си каже думата. Напрежението трябва да бъде потушено, намерете време за малко почивка и отдих, когато успеете. Пезете здравето си и помогнете на някого, който има нужда от това. Не рискувайте излишно и не хабете нерви напразно. Започваме със Зодия Овен. Според нашия дневен хороскоп 29 октомври 2020 днешният ден ще е силно активен. В повече Ви идва умората, но за нея сами трябва да се погрижите. Днешният ден е подходящ за рутинна работа и за изпълнение на обичайните Ви ангажименти. След обед бъдете по-сериозни и отговорни, ще се наложи да работите с пари. В интимната сфера Ви очаква приятно събитие, не е изключено да решите благоприятно любовен проблем. Близките ще Ви зарадват с мил жест. В заключение Четвъртък не блести с нищо особено, но е един от дните, през който имате шанс за успешна реализация.

Зодия Телец
Днешният ден ще е белязан с преобразуване на космическата енергия. Не очаквайте парите, които се надявахте да получите днес. Днешният ден ще е благоприятен за приятни събирания с колеги, а в личен план – да се погрижите за здравето и за тонуса си. Близките също желаят да им отделите от времето си. Ще получите висока оценка за работата си или за проект, по който работите от доста време. Повечето от представителите на знака ги очаква ново съблазнително запознанство. Но не бързайте към новата си любовна победа. Бъдете сдържани при разговори с непознати.

Зодия Близнаци

Днес е активен ден и трябва да вярвате в силите си. Днешният ден не е подходящ за пътувания, за работа или контакти с хора в чужбина. Не е желателно да взимате пари на заем. Вечерта Ви предстои емоционална среща с любовта. Забравете за служебните си проблеми, повече мислете за дома, семейството и себе си. Грижете се добре за здравето си – това може да стане, ако следвате полезните си навици и спазвате здравословен режим. Днес трябва да обърнете внимание на дребните неща.

Зодия Рак

Според нашия дневен хороскоп 29 октомври 2020 четвъртък говори за много удобства, а преобладаващата част от Раците са склонни да се съобразят с тях и ще демонстрират въздържаност. В много случаи дори и чиста енергия. Творческият подход в работата ще даде своите резултати. Раци, обърнете внимание на здравето си. Грижите по семейството ще отстъпят място на по-вълнуващи занимания, на които ще се отдадете с желание. Няма значение дали ще усетите силно романтично влечение към стар приятел или съществуваща любовна връзка ще охлади страстта си. Имате творчески период. Продуктът, които може да създадете е достатъчно качествен за да Ви донесе слава и пари. Обмисляйте спокойно всичко, което предприемате.

Зодия Лъв

Четвъртък ще е интересен ден за голяма част от представителите на зодията. Пазете силите си и не влизайте в излишни пререкания, оставете си време и за себе си. Умората няма да се отрази добре на самочувствието и здравето ви. С творчески подход в работата ще постигнете напредък, стига да сте активни и мислите с добро за всички. При някои то определено се свежда единствено до любовната взаимност. Близките ще Ви зарадват с мил жест. Днешният ден ще е печеливш. Бъдете оптимисти.

Зодия Дева

Според нашия дневен хороскоп 29 октомври 2020 днес използвайте първата част на деня за планиране и за довършване на стари задачи. Работата Ви носи не само добри приходи, а и възхитата на колегите ви. Отнесете се с внимание и изразете любовта си към хората, които обичате. Грижете се добре за здравето си, като спазвате балансиран режим. Паричните Ви проблеми се решават успешно. Днешният ден ще е хубав и защото сте сред хората, които обичате. Гледайте ведро към нещата от живота, предстоят Ви още толкова задачи, които не бихте могли да свършите, ако се хабите за всяка подробност.

Зодия Везни

В четвъртък е възможно да попаднете в конфликтни ситуации. Пазете силите си и не влизайте в излишни пререкания, оставете си време и за себе си. Умората няма да се отрази добре на самочувствието и здравето ви. Днес трябва да избягвате пътувания, работа или контакти с хора в чужбина, а в дома си – конфликтните ситуации. В семейството си играете ролята на балансиращ фактор. Всичко случващо се в живота Ви на този етап е като тайно сбъднато желание, допълнителна възможност за печалба или някаква доста изкушаваща паралелна възможност- за доходи, парични постъпления по един неочакван начин и/или вследствие на скрита опека, включително и от лица извън близкото Ви обкръжение или пък тенденциите са за нова любов, но не явна по различни поводи. Повечето от представителите на знака ги очаква ново съблазнително запознанство. Но не бързайте към новата си любовна победа. Бъдете толерантни към чуждото мнение.

Зодия Скорпион

Четвъртък носи успех на Скорпионите. Всяка крайност и необосновано изхвърляне крие рискове от провали, загуба на авторитет и пари. Вършете си работата и се забавлявайте до колкото е възможно, вместо да мислите за чуждите грешки. Грижете се за здравето си, избягвайте претоварванията – както емоционални, така и физически. Любовта върти света, но ако Ви завърти главата става зле за бизнес начинанията или най-малкото не стават според плановете. Това е денят, в който е хубаво да покажете почитта си към семейството, направете някои мил жест, ще трогнете всички. А и нужно ли е да свършите всичко днес?

Зодия Стрелец

Според нашия дневен хороскоп 29 октомври 2020 четвъртък носи успех на Стрелците. Предстои Ви желана промяна в личен план, която неминуемо ще засегне благотворно и семейството ви. В интимната сфера Ви очаква приятно събитие, не е изключено да решите благоприятно любовен проблем. Моментът също е подходящ да се посветите на разрешаването на финансови въпроси и да се погрижите за здравето си. С важна среща е свързан четвъртък и то може би повече от една. И ако деловата ще даде тласък на работата Ви за период от няколко месеца, то личната ще Ви зареди с надежди за доста по-дълъг период. Парите идват и си отиват. Днес свършете важното и неотложното до обяд.

Зодия Козирог

Четвъртък бележи началото на плодотворен етап, но едновременно с това ясно подчертава да не се заемате с важни дела днес, защото е голяма вероятността да не постигнете успех. Днешният ден ще е идеален за разрешаване на спешни финансови проблеми. Жените от зодията ги очаква приятна романтична среща, не е изключено възникване на нова връзка или подновяване на стари отношения извън семейството. Положителните емоции ще са свързани с любовта и приятелите. Най-добре ще е, ако днес се погрижите за здравето си и се стараете да поддържате добри отношения в колектива, в който се намирате. Стабилизирайте постигнатото и се отдайте на спокойна работа. Днес трябва да избягвате споровете.

Зодия Водолей

Четвъртък ще е благоприятен ден за Водолеите, но за момента при Вас ситуацията е доста напрегната, макар че всичко изглежда спокойно и надеждно. А колко влюбени ще се чувствате днес…. Малко трудно ще се организирате за работа, но направите ли го, няма да имате грешка. Също не се претоварвайте, защото здравето Ви може да пострада. Обърнете внимание на дома си и се заемете с неотложните ремонти. Благодатен и плодоносен, четвъртък предоставя на Водолеите значителен шанс за успешно провеждане на преговори, за вземане на конструктивни решения, за делови постижения и парични печалби. Бъдете дипломатични и тактични, Водолеи.

Зодия Риби

Четвъртък ще е благоприятен ден за Рибите, но за момента при Вас ситуацията е доста напрегната, макар че всичко изглежда спокойно и надеждно. Може да обърнете специално внимание на колегите на работното си място, както и на здравето си – моментът е добър да си съставите балансиран режим и да спазвате диета. В четвъртък ще се чувствате добре, ако останете насаме със себе си или се заобиколите с любимите си хора и децата. Малкото пари изискват сериозно и внимателно отношение и анализ. На делова среща ще обсъждате детайли в организацията на работа и обмисляте включване на нови хора в изпълнението на задачите ви. В интимния живот емоциите са смесени. Гледайте ведро към нещата от живота, предстоят Ви още толкова задачи, които не бихте могли да свършите, ако се хабите за всяка подробност.

Източник: Знаците

Още новини
Българската цивилизация

Българската цивилизация

Българската цивилизация е по-древна от египетската. Учени се обединяват около тезата, че има много признаци, че по българските земи е съществувала цивилизация, която е била в пълен разцвет още преди времето на Древен Египет. В галерия Credo Bonum беше представен...

повече информация
Германия спира АстраЗенека

Германия спира АстраЗенека

Германия спира ваксината АстраЗенека. При хората на възраст под 60 години, на които е дадена първа доза ваксина срещу коронавирус на АстраЗенека в Германия, ще получат различна ваксина като втора доза, решиха федералният и регионалните здравни министри, цитирани от...

повече информация
Жан Виденов изчезна

Жан Виденов изчезна

Жан Виденов изчезна! Вдън земя е потънал бившият премиер Жан Виденов, споделят негови приятели. Безработният политик не благоволил да си вдигне телефона дори на рождения си ден през миналата седмица, когато навърши 62 години. „От месеци насам е изключен или дава...

повече информация
Най-ревливите зодии

Най-ревливите зодии

Най-ревливите зодии са точно 4 на брой. Според астрологията има четири зодии, които са силно чувствителни и докачливи. Те лесно се нараняват от другите и сълзите бързо потичат от очите им. Но тези зодиакални знаци не позволяват на другите да знаят за техните чувства,...

повече информация
Advertisements
Страх ме е от брака

Страх ме е от брака

Страх ме е от брака и това е моят голям проблем. Така започва моята история. От 3 години имам чудесна връзка с едно момче, което е с 12 години по-възрастно от мен. Аз съм студентка тук. Той, обаче, преди 7 месеца реши, че няма работа за него в България и замина да си...

повече информация
3 години се развеждах

3 години се развеждах

3 години продължи моята мъка. Пиша на всики вас с огромна болка в душата, надявайки се ми олекне и да събера малко себе си. Накратко: на 34 години съм, разведена, с дете на 11 години. Разведена съм официално от 4 години, но повече от 3 години се развеждах: бившият не...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.