Дневен хороскоп 29 септември 2020
Дата на публикуване: 25.09.2020
дневен хороскоп 29 септември 2020

Дневен хороскоп 29 септември 2020 ви вещае разнообразен ден за всички зодиакални знаци. В никакъв случай не се преработвайте или не се претоварвайте, вършете нещата си внимателно и умерено. Променливото настроение ще е факт за някои зодии, на други пък ще им бъде скучно. Започваме със Зодия Овен. Според нашия дневен хороскоп 29 септември 2020 днес девизът на деня е да се прави всичко внимателно, да не се вършат грешки и всичко да се извършва своевременно. Днешният ден ще е много благоприятен за Вас в материален план – може да придобиете нещо, да получите пари или да подпишете изгоден договор. Ако Ви отправят някакво предложение, то по всяка вероятност ще бъде изгодно за Вас. Вторник е днес, но не Ви е много до почивка или ако си я позволите, тя ще е здравословна – туризъм или малко повече часове във фитнеса. Овни, отдайте се на общуване с приятни хора и със семейството си. Успехът Ви е гарантиран, ако не сте прибързани и планирате работата си. Няма значение дали ще усетите силно романтично влечение към стар приятел или съществуваща любовна връзка ще охлади страстта си. Бъдете деликатни, но твърди.

Зодия Телец
В вторник не се претоварвайте. Бъдете внимателни, ако теглите пари от банкомат. Грижете се добре за здравето си, почивайте си достатъчно и проявявайте умереност. Забравете за служебните си проблеми, повече мислете за дома, семейството и себе си. Ще откриете за себе си чудесна перспектива, резултатите от работата Ви ще се подобрят и ще Ви донесат материални придобивки. Общувайки с любимия човек и близки хора взаимно се зареждате с любов и положителни емоции. Гледайте ведро към нещата от живота, предстоят Ви още толкова задачи, които не бихте могли да свършите, ако се хабите за всяка подробност.

Зодия Близнаци

Днес интуицията Ви е особено изострена, използвайте я по предназначение. Жените от зодията може да намерят хитър начин да си осигурят пари и за лични неща, да си купят нещо хубаво и скъпо. Любовта върти света и още как, дори да е любовта към математиката. Като цяло ще се чувствате в добро здраве и с предпоставки за пълноценна изява на способностите ви. Градете планове за нови начинания, в които ще включите и семейството си. Мисълта Ви е ясна и бърза и ще впечатлите околните с нестандартните методи, които сте готови да приложите в работата си. Бъдете бдителни и се предпазвайте от финансови загуби.

Зодия Рак

Според нашия дневен хороскоп 29 септември 2020 днес сте с променливо настроение. Внимавайте, съвсем лекомислено започвате да флиртувате в работата, а това няма да доведе до нищо добро. Бъдете по-премерени в думите си, че може да загубите някой приятел, заради недомислие. Днес е ден за екипна работа, за хората от приятелското Ви обкръжение и от групите, в които участвате. Грижете се добре за здравето си. Това не трябва да Ви кара веднага да харчите пари, за себе си и за приятелите си. Бъдете деликатни, но твърди.

Зодия Лъв

Вторник е, а вие имате толкова много неща за вършене и довършване. Днешният ден ще е благоприятен за уединение, за медитации и йога, за обръщане навътре към себе си. Съобразявайте работата си с тонуса и нивото на енергията си. Парите Ви притесняват с бързината, с която си отиват. Общувайки с любимия човек и близки хора взаимно се зареждате с любов и положителни емоции. Не прекалявайте с капризите си, защото може да се озовете на ръба на изолацията. Днес трябва да обърнете внимание на дребните неща.

Зодия Дева

Днес ловко ще се нагаждате според общественото мнение. Любовните преживявания ще са повод за емоция. Днешният ден ще е подходящ да обърнете внимание какви проекти ще реализирате в бъдеще – колкото по-творчески и оригинални са те, толкова по-добре. Моментът също е подходящ да се посветите на разрешаването на финансови въпроси и да се погрижите за здравето си. След обед бъдете по-сериозни и отговорни, ще се наложи да работите с пари. Бъде съобразителни и не се отпускайте, предстои да вземете важни решения, свързани и със семейството ви. Опитът показва, че диалогът е важен и помага. Днес трябва да обърнете внимание на дребните неща.

Зодия Везни

Днешният ден ще е силно активен. Семейството Ви също има определени изисквания към вас, с които трябва да се съобразите. Сега не е време за голяма любов, а за приятни забавления и романтични преживявания. Не напускайте работа сега, освен ако нямате нещо сигурно, или ако не Ви отправят конкретно предложение – не се знае кога ще намерите нещо подходящо. Днес не бързайте – в противен случай бъдете готови да платите с нерви и пари. Направете нещо полезно и практично за емоционалното и физическото си здраве. Днес трябва да избягвате споровете.

Зодия Скорпион

Според нашия дневен хороскоп 29 септември 2020 днешният ден ще е силно активен. Време е да се погрижите за здравето си: започнете диета и правете пречистващи процедури. Любовта върти света и още как, дори да е любовта към математиката. Трудно е да се каже какви точно въпроси ще излязат наяве, защото те зависят от вашето лично отношение към парите, от това за какво и как ги използвате. В дома си избягвайте да влизате в конфликти. Днешният ден ще е подходящ за далечни пътувания, за работа или отношения с хора в чужбина. В заключение Вторник не блести с нищо особено, но е един от дните, през който имате шанс за успешна реализация.

Зодия Стрелец

Вторник се оказва по-спокоен ден за представителите на Стрелци, а за някои денят дори ще е скучен, въпреки осъществените контакти в обществените среди, неангажиращите срещи с приятели или провеждането на делови преговори. Обърнете внимание също и на човека до себе си. Днешният ден е с по-напрегната планетна конфигурация – ето затова е подходящо да се занимавате с дейности, които Ви зареждат и релаксират. Работата Ви ще получи висока оценка. След обед бъдете по-сериозни и отговорни, ще се наложи да работите с пари. Обърнете внимание на дома си и се заемете с неотложните ремонти. Извисете се над дребните неща и дайте предимство на по-хуманните си цели.

Зодия Козирог

Според нашия дневен хороскоп 29 септември 2020 днешният ден ще е белязан с преобразуване на космическата енергия. Препоръчително е да се погрижите за здравето си – може да спортувате, но без да се претоварвате. Ако имате възможност пътувайте със семейството си. Днес трябва да избягвате пътувания, работа или контакти с хора в чужбина, а в дома си – конфликтните ситуации. Бъдете склонни към отстъпки в личен план, в противен случай рискувате да обтегнете отношенията си с човек, на когото особено държите. Паричните Ви проблеми се решават успешно. Днес е време да си дадете почивка и да се порадвате на живота.

Зодия Водолей

Днес девизът на деня е да се прави всичко внимателно, да не се вършат грешки и всичко да се извършва своевременно. Бъдете умерени, грижете се добре за здравето и най-вече за спокойствието си. Ще се вълнувате предимно от парични въпроси. Така или иначе това е съществено затова отделете нужното внимание. Обърнете внимание на отношенията, които поддържате. Поставете началото на нова работа. Помислете и за осъществяването на отдавна обмислен проект, които бавите без причина. Финансовото състояние на семейството ще се подобрява и можете да си позволите повече удоволствия. Днес е важно да работите в синхрон с другите, иначе нищо няма да се получи както трябва.

Зодия Риби

Вторник говори за много удобства, а преобладаващата част от Рибите са склонни да се съобразят с тях и ще демонстрират въздържаност. В много случаи дори и чиста енергия. Със силен шанс за намиране на работа разполагат безработните. Отделете време за приятелите и семейството. Ще се почувствате щастливи в тяхната компания. Нуждата Ви от пари е голяма, но трябва да знаете, че допълнителни средства идват от допълнителна работа, oт основната си не очаквайте повишение. Днес не е добре да прекалявате с яденето, особено с пикантните храни. Днес ситуацията ще се промени, ще се разчисти пътят напред, ще се намери нужният подход и в любовните връзки. Бъдете бдителни и се предпазвайте от финансови загуби.

Източник: Знаците

[frontpage_news widget="7303" name=""]
Касисът е много полезен

Касисът е много полезен

Касисът е много полезен сезонен плод. Освен характерния вкус, той има и ценни хранителни стойности и лечебни свойства. В същото време съдържа сравнително малко калории. В медицината най-често се използват сок от касис, листа и масло от семената му. В 100 грама от този...

повече информация
Дръжки от череши

Дръжки от череши

Дръжки от череши не бива да се изхвърлят. Черешите са едни от най-хранителните плодове. Но знаехте ли за ползите за здравето на черешовите семена? Какво всъщност е черешата? Черешата е плод от рода „Prunus“ и е част от семейство „Rosaceae“. Името му идва от...

повече информация
Лукът е много полезен

Лукът е много полезен

Лукът е един от най-старите зеленчуци, познати от хиляди години. Важното е, че освен вкусовите си качества, има и ценни лечебни свойства. Лукът е бил важен елемент от народната медицина и днес с готовност посягаме към него не само в кухнята. Разберете защо лукът е...

повече информация
Лимонът сваля кръвното

Лимонът сваля кръвното

Лимонът сваля кръвното ни налягане, пречиства и детоксикира. Когато сутринта отидем в кухнята, първата мисъл, която изниква в главата ни, е да пийнем ароматно кафе или чай. Ами ако започнем деня си с чаша топла вода (може би на стайна температура) със сок на половин...

повече информация
Гняв към хората изпитват 5 зодии

Гняв към хората изпитват 5 зодии

Гняв към хората изпитват 5 зодии. Смятате ли, че сте от хората, които нямат търпение към другите и понякога си повтарят в претъпкан автобус, че „мразят хората“? Повярвайте ми, има и такива, за които е обичайно да се чувстват раздразнени от присъствието на другите....

повече информация
Топлинен или слънчев удар

Топлинен или слънчев удар

Топлинен или слънчев удар - и двете състояния са много неприятни. След многото прохладни месеци през лятото обичаме да прекарваме повече време на открито. Струва си обаче да запомним, че дългото излагане на топлина може да има отрицателни последици, а термичното...

повече информация

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.