Дневен хороскоп 29 януари 2020
дневен хороскоп 29 януари 2020

Дневен хороскоп 29 януари 2020

Дневен хороскоп 29 януари 2020 ви вещае наситен със събития ден, в който ще има приятни изживявания. При някои зодии може да възникнат конфликтни ситуации и предизвикателства, които трябва да се преодолеят. Започваме със
Зодия Овен
Сряда, ден за радост и изяви, ден точно като за Вас. Очаквайте неочакваното в тази област – може да получите повишение, да се открие възможност да се изявите по нов, различен начин или дори нещо още по-радикално – да започнете напълно нова работа. Семейството и приятелите Ви биха желали да прекарат с Вас повече време, не им отказвайте подобно благоволение и без друго в днешния ден за какво друго може да си мечтае човек. Не пропускайте предложение за разходка или дори пътуване сред природата. Една среща предстои да се превърне в романтично увлечение или в истинска любов. Всяка крайност и необосновано изхвърляне крие рискове от провали, загуба на авторитет и пари. Обуздайте нетърпеливостта си и станете по-смирени.

Зодия Телец
Сряда не е еднозначен ден за Телците. Днес обърнете внимание на отношенията си. Голяма част от вниманието Ви е посветено на семейството и децата. Днес определено не Ви е ден за харчене. Ще влагате повече старание в работата си, с оглед на това да избегнете риска и да постигнете по-добра материална обезпеченост за себе си и близките ви. Напрегнатата небесна конфигурация в сряда сочи, че времето е подходящо за отдих и за полагане на грижи за здравето. Днес повечето от Вас се радват на отлично настроение.
Зодия Близнаци
Сряда – възможно е да провокира остри реакции и конфликти в партньорските Ви отношения и с хората в дома ви. Ще изпитате истинско удоволствие от работата си към момента. В сряда може да се посветите на енергийни практики, да изучавате психология. Днешният ден ще е много благоприятен за Вас в материален план – може да придобиете нещо, да получите пари или да подпишете изгоден договор. Ако Ви отправят някакво предложение,то по всяка вероятност ще бъде изгодно за Вас. Сега не е време за голяма любов, а за приятни забавления и романтични преживявания. Забравете за служебните си проблеми, повече мислете за дома, семейството и себе си. Днес не е необходимо да се случва нещо важно.

Зодия Рак

Сряда ще е доста успешнен ден за представителите на Рак. Не пренебрегвайте физическото си и психическо равновесие, ако искате да имате успешни реализации. Онези от вас, които имат стабилна работа и са добре заплатени, рискуват да пропилеят възможността си за професионален растеж. Пестете парите си и отложете желана покупка за някои от следващите дни. Ваш близък ще Ви изненада със свое решение, но по-добре ще е да обмислите реакцията си, за да не го засегнете. Владее Ви и друго чувство – романтичен флирт, а защо не и нова любов. Бъдете борбени.

Зодия Лъв

Сряда може да се определи като труден и неприятен ден, за мнозина тъй като е свързан с кавги и противоречия. В сряда най-добре ще е да се занимавате със спорт и с творчество. В семейството си играете ролята на балансиращ фактор. Днешният ден ще е благоприятен за творческа дейност и пътувания, ако сте умерени и търпеливи. Днешният ден ще е благоприятен да обърнете по-голямо внимание на партньорските си взаимоотношения. Не се радвайте прибързано на получените пари, защото ще се наложи да покривате неотложни разходи. Днес повечето от Вас се радват на отлично настроение.

Зодия Дева

Според нашия дневен хороскоп 29 януари 2020 днешния ден ще е благоприятен за самооценка. Грижете се добре за здравето си. Днес обърнете внимание на отношенията си. Не прекалявайте с изискванията към колегите си. В семейството ще има разбирателство и там вие ще намерите всичко, от което се нуждаете. Тук усилията Ви за осъществяване на целите ще бъдат парирани от страна на съответните служители. Ако отлагате трудните занимания те няма да станат по-лесни.

Зодия Везни

Сряда носи успех на Везните. Всичко случващо се в живота Ви на този етап е като тайно сбъднато желание, допълнителна възможност за печалба или някаква доста изкушаваща паралелна възможност- за доходи, парични постъпления по един неочакван начин и/или вследствие на скрита опека, включително и от лица извън близкото Ви обкръжение или пък тенденциите са за нова любов, но не явна по различни поводи. В сряда ще Ви бъде добре, ако сте сред близкото си обкръжение. На здравето Ви добре ще се отразяват плуването и водните процедури. Няма значение дали ще усетите силно романтично влечение към стар приятел или съществуваща любовна връзка ще охлади страстта си. Днешният ден ще е благоприятен за нови делови запознанства. Сряда със сигурност ще бъде доста успешен.

Зодия Скорпион

В сряда не се претоварвайте. Не проявявайте неоснователна ревност, обуздайте чувството си за собственост. Радвате се чудесни отношения в семейството, което ще Ви помогне да си починете вечерта и да се заредите с нови сили. Не се разсейвайте, за да не загубите много пари заради грешки, които се налага да покриете от заплатата си. Като цяло ще се чувствате в добро здраве и с предпоставки за пълноценна изява на способностите ви. Ако решите да провеждате делови срещи и разговори или интервю за работа, или пък да наемете служители в своята фирма, направете го в днешния ден. А и нужно ли е да свършите всичко днес?

Зодия Стрелец

В очакване сте на нещо хубаво да Ви се случи и днес ще имате приятни изживявания. Голяма ще бъде радостта Ви от предстоящо събитие. Ще сте настроени по-скоро любовно, но щом Ви се обадят приятелите ще забравите всичко и ще тръгнете с тях, където Ви завее вятъра. Заемете се с рутинната си работа, за да не предизвикате проблеми през следващите девет дни. Възможно е днешният ден да е натегнат: грижете се добре за здравето си, не се претоварвайте и избягвайте да влизате в конфликтни ситуации на работното си място. Помогнете на близките си, ако искат финансовата Ви подкрепа, но бъдете умерено щедри и проверете за какво отиват дадените пари. Днес е важно да работите в синхрон с другите, иначе нищо няма да се получи както трябва.

Зодия Козирог

Днешният ден ще Ви обещава големи промени в живота. Днешният ден ще е удачен и за смели начинания, действайте. Отдайте се на общуване с приятни хора и със семейството си. Днешният ден ще е подходящ за рутинна работа и за бизнес дела. Ако вече имате постоянен партньор, преценете дали си струва да се хвърляте в нова любовна авантюра. Може да се погрижите за здравето си –занимавайте се със спорт, с хобитата си; заобиколете се с любими хора. Бъдете бдителни и не взимайте необмислени решения.

Зодия Водолей

Бъдете отговорни към своите постъпки. В сряда може да се посветите на енергийни практики, да изучавате психология. Ще имате удовлетворяващи Ви и споделени мигове в компанията на семейството си и това ще направи деня Ви пълноценен. Сряда не е лош ден за Водолеите, но се очертава и доста напрежение по въпроси от финансово естество. В процеса на работа ще се наложи да правите и компромиси, колкото това да не Ви се хареса. Отнесете се с внимание и изразете любовта си към хората, които обичате. Днес трябва да обърнете внимание на дребните неща.

Зодия Риби

Сряда е твърде ползотворен ден и ще радва Рибите със значителен успех и предимства при осъществяване на целите в различните социални сектори. Може да обърнете по-голямо внимание на семейството си или на хората, с които живеете, но избягвайте да влизате в конфликтни ситуации. Не пренасяйте личните си проблеми на работното място, за да не се разсейвате. В здравословен аспект добре ще Ви се отразяват плуването и водните процедури. Парите идват и си отиват. Ако имате някакви любовни недоразумения днес ще успеете да ги изясните. Съвършенство и перфекционизмът, дори в дребните детайли определят поведението Ви днес.

Източник: Знаците

Още новини
Цветовете на завесите

Цветовете на завесите

Цветовете на завесите влияят на домакинството. Всяка къща има завеси, завеси, завеси. Не само за красота и любопитни очи, хората ги окачват на прозорците. Нашите мъдри предци са вярвали, че завесите предпазват от зло, добавят здраве и радост към живота, дават пари и...

повече информация
Личната свобода я няма

Личната свобода я няма

Личната свобода е най-важна за човек. Човек е свободен да управлява живота си както иска. Ако иска да работи - работи, ако иска да обича и гради семейство - прави и това. Тоест ние имаме право на избор. Но ето че сега се намирам в ситуация, в която нямам право да...

повече информация
Качих първия си стопаджия

Качих първия си стопаджия

Качих първия си стопаджия. Георги, на 68 години от Ямбол. Докато го возех, му задавах въпроси, и той с лекота и тъга отгаваряше. Цитирам всичко, което ми каза. - Здравей, за къде си? - За Слънчев Бряг, хотел Арда. - Защо пътуваш на стоп от Поморие до Слънчев Бряг? -...

повече информация
Дъщеря не е виждала баща си

Дъщеря не е виждала баща си

Дъщеря не е виждала баща си цели 8 години. Така започва моят тъжен разказ. Казвам се Александра и съм щастливо омъжена. Със съпруга ми се запознахме няколко месеца след развода му. Влюбихме се от пръв поглед - открихме, че просто сме един за друг. От първия си брак...

повече информация
Advertisements
Бащата учи дъщерята

Бащата учи дъщерята

Бащата учи дъщерята цял живот. Връзката между родител и дете е силна и понякога, почти непоклатима. Всеизвестен факт е обаче, че бащите са по-близки с дъщерите си, а майките – със синовете. Уроците и нещата, на които нашите родители ни учат, понякога от ранна детска...

повече информация
Жената Везни е мъдра и царствена

Жената Везни е мъдра и царствена

Жената Везни – мъдра и царствена. Ако мъдрият цар Соломон беше жена, то със сигурност щеше да бъде жена от зодия Везни. Мъдра, логична и ценяща баланса, тази жена е създадена, за да внася ред в живота на хората. Нейният символ е везната, и именно тя и помага да взима...

повече информация
Advertisements
error: Съдържанието е защитено !!