Дневен хороскоп 29 януари 2021
Дата на публикуване: 22.01.2021
дневен хороскоп 29 януари 2021

Дневен хороскоп 29 януари 2021 ви вещае ден, в който трябва да работите в синхрон с останалите. Направете нещо специално за човекът до вас или за семейството си. Бъдете предпазливи с хора, които предлагат услугите си. Може да ви подведат. Обърнете внимание на дома си и разпускайте повече. Стартираме със Зодия Овен. Според нашия дневен хороскоп 29 януари 2021 днешният ден ще Ви носи известно настроение. Жените от знака може да имат любовно разочарование, поради завишените си очаквания. Направете нещо специално за семейството си, покажете им, че държите на тях. Не се натоварвайте с физическа работа, за да избегнете травмите. Петък е успешен ден в значителна степен за Овните. Сполуката Ви се свързва с реализацията на финансови и материални цели, със сделки и успешни контакти в обществените среди. Полагайте превантивно грижи за здравето си – проявявайте умереност. Бъдете внимателни в думите си и не си позволявайте иронични забележки.

Зодия Телец
Петък може да се определи като труден и неприятен ден, за мнозина тъй като е свързан с кавги и противоречия. Днес е ден за почивка, за разходки сред природата и за дейности, които Ви зареждат и обичате да вършите. Обърнете внимание на дома си и се заемете с неотложните ремонти. Градивното и перспективно начало във Вас ще се изяви и ще постигнете забележителен напредък в работата си. Целеустремеността Ви е гаранция за успех, стига да не изпадате в крайности. Част от Вас все пак са доста привлекателни и през целия ден ще сте обект на нечие ухажване. Не идеализирайте ситуацията. Опитват се да спечелят вниманието Ви по-скоро за да направите услуга, отколкото за да Ви предложат начало на любовна връзка. Днешният ден ще е финансово печеливш ден за мнозина. Ако е възможно, заемете наблюдателна позиция и не пристъпвайте към активни действия на този етап.

Зодия Близнаци

Петък е доста разнообразен ден като възможности и позволява действия на широк периметър. Може да обърнете специално внимание на колегите на работното си място, както и на здравето си – моментът е добър да си съставите балансиран режим и да спазвате диета. Очаква Ви активен ден, в който ще успеете да свършите наистина полезна работа. Петък не е от дните за реализиране на многопосочен успех, но е плодотворен за осъществяване на финансови цели и печалби. Обърнете внимание на дома си, почивайте си и разпускайте. До вечерта пред Вас ще се изправи стената на неразбирането в любовта. Днес е по-добре да не пътувате.

Зодия Рак

Според нашия дневен хороскоп 29 януари 2021 днешният ден ще е белязан с преобразуване на космическата енергия. В деловата сфера се очертават доста неприятности, свързани с кавги и остри противоречия, мощни скандали с ярка агресия при някои и пречки от високостоящи. Раци, здравето няма да Ви създава проблеми, не приемайте всяко неразположение за признак на болест. Може да спечелите допълнителни пари от преподавателска и консултантска дейност. Радвате се чудесни отношения в семейството, което ще Ви помогне да си починете вечерта и да се заредите с нови сили. Ярки любовни постижения. Извисете се над дребните неща и дайте предимство на по-хуманните си цели.

Зодия Лъв

Днешният ден ще блести с особен успех за Лъвовете. Добре ще Ви се отразяват грижите за здравето, почивката, водните процедури. Петък е много благоприятна за реализация на цели свързани с обществените среди, включително за намиране на нова работа или допълнителен трудов ангажимент. Внимавайте какво приказвате и се постарайте да спечелите благоразположението на хората около вас. Всичко се оправя, но се налага да дадете пари. Вашата безкористност е обект на забележки от страна на някои хора, не им обръщайте внимание, водете се от съвестта си. В заключение Петък не блести с нищо особено, но е един от дните, през който имате шанс за успешна реализация.

Зодия Дева

Според нашия дневен хороскоп 29 януари 2021 в петък заложете на повече движение, на срещи и разговори, на общуването си с околните. Работата Ви ще бъде успешна, ако не си поставяте нереални цели. Не позволявайте на колегите си да отвличат вниманието ви. Нуждата Ви от пари е голяма, но трябва да знаете, че допълнителни средства идват от допълнителна работа, от основната си не очаквайте повишение. В дома си избягвайте да влизате в конфликти. Днес не е добре да прекалявате с яденето, особено с пикантните храни. Объркани сте емоционално. Бъдете ведри и отговорни към себе си.

Зодия Везни

Петък носи успех на Везните. Днешният ден ще може да е изпълнен с повече напрежение свързано с работата. Днес е Вашият ден да участвате в споделяне проблемите на битието. Пазете силите си и не влизайте в излишни пререкания, оставете си време и за себе си. Умората няма да се отрази добре на самочувствието и здравето ви. Днес ще трябва да споделите чувствата си. Нуждата Ви от пари е голяма, но трябва да знаете, че допълнителни средства идват от допълнителна работа, от основната си не очаквайте повишение. Не пропускайте да отделите време, което да посветите само на себе си, ако имате нужда от това.

Зодия Скорпион

Петък отбелязва началото на хубави промени за мнозина от родените в зодията, чиято интензивност до средата на следващия месец ще е значителна. Напрегнатата небесна конфигурация в петък сочи, че времето е подходящо за отдих и за полагане на грижи за здравето. Бъдете внимателни ако развивате успешен семеен бизнес, защото роднини искат да се присламчат и да работят с вас. Парите ще идват по линия на успешно сключени сделки и финансови проекти. Днешният ден ще е подходящ за рутинна работа и за бизнес дела. Днес вниманието Ви ще бъде насочено повече към любовния Ви живот и семейството, отколкото към служебни ангажименти. Бъдете борбени.

Зодия Стрелец

Според нашия дневен хороскоп 29 януари 2021 днешният ден бележи началото на нов старт и за всички от зодията се очертава раздвижване в делови, социален или личен аспект. Може да обърнете по-голямо внимание на здравето и на спокойствието си. Днешният ден ще е свързан с приятни изненади за някои от вас. Все пак повишете вниманието си, ако боравите с големи суми пари, за да избегнете неволни грешки. Партньорът може да Ви изненада, а ако намерите верния тон, ще гледате заедно в една посока дългосрочно. Партньорите Ви дават консервативния поглед, любимите Ви подтикват да създавате, да разширявате, да пръскате любов и светлина. Добро време за обучение, за контакти или работа с чужденци; насрочете срещи с хората от приятелския си кръг и начертайте пред себе си нови цели. Близките също желаят да им отделите от времето си. Днес е важно да работите в синхрон с другите, иначе нищо няма да се получи както трябва.

Зодия Козирог

Днес интуицията Ви е особено изострена, използвайте я по предназначение. Отделете време за семейството си. Грижете се за нервната си система, тя е под напрежение. Трудно е да се каже какви точно въпроси ще излязат наяве, защото те зависят от вашето лично отношение към парите, от това за какво и как ги използвате. Днешният ден ще е подходящ за уединение – насаме със себе си или с партньора/партньорката си. Днес Козирозите трябва да са по-амбицирани и по-организирани за реализацията на деловите и личните си цели. Днес свършете важното и неотложното до обяд.

Зодия Водолей

Петък говори за много удобства, а преобладаващата част от Водолеите са склонни да се съобразят с тях и ще демонстрират въздържаност. В много случаи дори и чиста енергия. Бъдете внимателни в избора на партньори. Няма да съжалявате за похарчените пари, защото знаете, че ги харчите за неща, които си заслужават.. Грижете се добре за здравето си, бъдете умерени и не се претоварвайте. Близките също желаят да им отделите от времето си. Днешният ден ще е за бизнес и за финансови дела, но при договаряне или работа с документи ще е добре да бъдете внимателни и прецизни. Днес трябва да обърнете внимание на дребните неща.

Зодия Риби

В днешния ден бъдете особено внимателни, ако сте зад волана сутринта. Отнасяйте се по-грижливо към здравето си – ако прекалите с работата, енергията Ви ще се изчерпи, а нищо чудно това да даде отражение и на тялото ви. Днес вие не се отказвате да се занимавате с работа, която в конкретния случай Ви носи удоволствие. В свободното време ще имате възможността да се насладите на любимите си занимания. С желание и любов ще се отдадете на работата си и за някои това означава да изживеят емоции, които ще ги правят щастливи. Очертават се условия за получаване на по-голяма сума пари. Днес всичко тръгва по вода.

Източник: Знаците

Още новини
Йордан Йовчев и отнетият медал

Йордан Йовчев и отнетият медал

Йордан Йовчев безспорно е емблема на българската спортна гимнастика и един от най-успешните българи на олимпийски игри. С четири златни медала от световни първенства, европейска титла на халки и четири олимпийски медала Йовчев остави огромна следа в историята на този...

повече информация
Росица Кирилова стана на 58

Росица Кирилова стана на 58

Росица Кирилова, която стана на 58 години продължава да участва в благотворителни каузи, откакто е избрана за посланик на добра воля на „Уницеф“ за България. "Кармата ми или моят смисъл в този живот е да нося радост на хората, да помагам", споделя талантливата певица,...

повече информация
Дневен хороскоп 24 юли 2021

Дневен хороскоп 24 юли 2021

Дневен хороскоп 24 юли 2021 ви вещае ден, в който е добре да си починете и разтоварите от напрегната седмица. Може да се получи мощен емоционален вакуум, който да Ви принуди да прелистите нова страница в отношенията ви. Това е денят, в който е хубаво да покажете...

повече информация
Седмичен хороскоп 26.07-1.08.2021

Седмичен хороскоп 26.07-1.08.2021

Седмичен хороскоп 26.07-1.08.2021 ви вещае емоционален период, богат на всякакви събития и новини. Не се поддавайте на емоциите, а мислете трезво и практично. Избягвайте да се предоверявате на хората и пазете здравето си. Намерете време да сбъднете поставените си...

повече информация
Advertisements
Седмичен хороскоп 19-25.07.2021

Седмичен хороскоп 19-25.07.2021

Седмичен хороскоп 19-25.07.2021 ви вещае период на нови идеи и планове за повечето зодиакални знаци. Времето е подходящо за нови инвестиции и захващане на допълнителна работа. Не се преуморявайте, останете сами със себе си в даден период - когато е възможно. Пазете...

повече информация
Юксел Кадриев вярва в Бог

Юксел Кадриев вярва в Бог

Юксел Кадриев вярва в Бога. „Трябва да сме благодарни та Бог, че се събуждаме здрави и въобще започваме деня си. Сьщо така, че ни позволява да заспим в спокойствие. Винаги има нeщо, което осмисля деня ти“, сподели оrкровение Юксел Кадриев. Оказа се, че журналистът е...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.