Дневен хороскоп 29 юли 2021
Дата на публикуване: 06.07.2021
дневен хороскоп 29 юли 2021

Дневен хороскоп 29 юли 2021 ви вещае ден, в който една от зодиите ще има шанс да спечели бонус, повишение, друг подарък от съдбата. Днес ще имате приятни изживявания, като от една дейност можете да изкарате пари, стига да получите одобрение. Козирозите трябва да прекарат повече време със семейството си, ако им е възможно да се приберат около обед, ако не е възможно да заведат близките им на ресторант. Започваме от зодия Овен. Според нашия дневен хороскоп 29 юли 2021 в четвъртък отделете време за приятелите си и за хобитата си. Днес е ден за рутинна работа и за изпълнение на обичайните Ви ангажименти. Днешният ден ще е подходящ за посещение на зъболекар и за пластични операции. В семейството се налага да правите компромиси, за да останат всички доволни. Ще Ви върнат голям заем. Приятелските чувства ще надделеят над любовните и обектът на чувствата Ви може да остане разочарован в очакванията си. Бъдете внимателни в думите си и не си позволявайте иронични забележки.

Зодия Телец
Днешният ден ще Ви обещава големи промени в живота. Работата Ви ще е успешна, което няма как да не Ви зарадва в крайна сметка. Склонността Ви към флиртове може да подведе другия човек, бъдете ясни в несериозността на намеренията си. Време е да се погрижите за здравето си: започнете диета и правете пречистващи процедури. Има шанс да спечелите пари и ако мислите в тази насока наистина може да откриете начин за прилично възнаграждение. Бъдете по-търпеливи с близките си и проявете повече толерантност. Днес е време да си дадете почивка и да се порадвате на живота.

Зодия Близнаци

Четвъртък ще е доста успешен ден за представителите на Близнаци. Днес ще трябва да споделите чувствата си. По отношение на деловите цели става въпрос за разговори с някого, чрез които ще стабилизирате позициите си, или ще уредите работа на ново място. Семейството Ви също има определени изисквания към вас, с които трябва да се съобразите. Може да се наложи да се погрижите за здравето си по някакъв начин и най-добре това да е чрез хранителния режим, а не като посещавате лечебни заведения. Малкото пари изискват сериозно и внимателно отношение и анализ. В крайна сметка утре всичко ще бъде наред.

Зодия Рак

Според нашия дневен хороскоп 29 юли 2021 в очакване сте на нещо хубаво да Ви се случи и днес ще имате приятни изживявания. Владее Ви и друго чувство – романтичен флирт, а защо не и нова любов. Четвъртък ще е успешен за реализация на дневните отговорности, но за преобладаващата част от представителите на знака ще е доста напрегнат в службата – съответно деловите среди и бизнеса. Раци, повечето от Вас имат шанс да спечелят бонус, повишение, друг подарък от съдбата… Но ако съществува стари дългове или иман нещо неясно, скрито около паричните Ви потоци, онова, което имате-общо, то ще се изясни, още през първите дни на седмицата. Така ще дадете възможност на другите от семейството да се погрижат за дома. В четвъртък най-добре ще е да се занимавате със спорт и с творчество. Днес свършете важното и неотложното до обяд.

Зодия Лъв

Четвъртък е твърде ползотворен ден и ще радва Лъвовете със значителен успех и предимства при осъществяване на целите в различните социални сектори. Четвъртък е благоприятен ден за осъществяване на делови цели и задължения, както и за ангажиране с изпълнението на нови професионални дела. Парите няма да са Ви проблем. Радостни новини свързани с дома, децата и семейството. В интимния живот емоциите са смесени. Моментът е кризисен – насочва към грижи за здравето, към почивка и спокойствие. В заключение, днес помислете, а утре ще действате по-уверено.

Зодия Дева

Според нашия дневен хороскоп 29 юли 2021 днешният ден ще е благоприятен за самооценка. Така ще дадете възможност на другите от семейството да се погрижат за дома. Вашата любов към компаниите и приятелите ще Ви импулсира да устроите поредната вечеринка. Някои го отдават на омразата Ви към самотата. Добре би било четвъртък да посветите на рутинни занимания и дела, както и да се погрижите за здравето си, следвайте полезните си навици, спазвайте добър режим, спортувайте. Пазете се от странично влияние, което ще се отрази неблагоприятно на работата ви. От една дейност можете да изкарате пари, стига да получите одобрение. Днес не е необходимо да се случва нещо важно.

Зодия Везни

Днешният ден ще е привидно труден, но и успешен. Има шанс да спечелите пари и ако мислите в тази насока наистина може да откриете начин за прилично възнаграждение. Ще се заемете с нова и приятна работа. Добре би било четвъртък да посветите на рутинни занимания и дела, както и да се погрижите за здравето си, следвайте полезните си навици, спазвайте добър режим, спортувайте. А колко влюбени ще се чувствате днес…. Важността на въпроси, свързани със семейството, бизнеса и образованието ще Ви направят по-забързани и активни. Бъдете бдителни и не взимайте необмислени решения.

Зодия Скорпион

Днешният ден ще е сполучлив, но някой недобронамерени коментари по ваш адрес може да предизвикат гнева Ви през този четвъртък. Бъде съобразителни и не се отпускайте, предстои да вземете важни решения, свързани и със семейството ви. Опитът показва, че диалогът е важен и помага. Ако решите да провеждате делови срещи и разговори или интервю за работа, или пък да наемете служители в своята фирма, направете го в днешния ден. В любовта чувствата са смесени, но за момента липсва надеждност. Малко по-нервен е днешния ден , защото е свързан с даване на пари, а това никому не е приятно. Грижете се добре за здравето си. Днес трябва да избягвате споровете.

Зодия Стрелец

Според нашия дневен хороскоп 29 юли 2021 днешния ден бележи началото на нов старт и за всички от зодията се очертава раздвижване в делови, социален или личен аспект. Днешният ден ще е подходящ за уединение – насаме със себе си или с партньора/партньорката си. В състояние сте да се справите самостоятелно с всякаква работа стига да не се натоварвате с отрицателни емоции. Ще предпочетете да се заемете с практични неща и да бъдете полезни на семейството си. Моментът е кризисен – насочва към грижи за здравето, към почивка и спокойствие. Четвъртък е успешен ден в значителна степен за Стрелците. Сполуката Ви се свързва с реализацията на финансови и материални цели, със сделки и успешни контакти в обществените среди. Ако е възможно, заемете наблюдателна позиция и не пристъпвайте към активни действия на този етап.

Зодия Козирог

Четвъртък не е еднозначен ден за Козирозите. Здравето няма да Ви създава проблеми, не приемайте всяко неразположение за признак на болест. По всички въпроси от парично естество следва да действате много внимателно, защото денят предупреждава за губеща тенденция. Все пак добронамереното Ви отношение към предложение за сътрудничество ще постави началото на общ бизнес или друга интересуваща Ви дейност. Финансови придобивки и романтичен флирт ще направят вечерта Ви вълнуваща. Прекарайте повече време със семейството си, ако Ви е възможно да се приберете около обед, ако не е възможно заведете близките си на ресторант. Схемата на работа Ви е ясна и точно сега няма причини да се провалите, така че бъдете по-инициативни. Съвършенство и перфекционизмът, дори в дребните детайли определят поведението Ви днес.

Зодия Водолей

В четвъртък е възможно да попаднете в конфликтни ситуации. Тук усилията Ви за осъществяване на целите ще бъдат парирани от страна на съответните служители. Ще предпочетете да се заемете с практични неща и да бъдете полезни на семейството си. Целеустремеността Ви е гаранция за успех, стига да не изпадате в крайности. Част от Вас все пак са доста привлекателни и през целия ден ще сте обект на нечие ухажване. Не идеализирайте ситуацията. Опитват се да спечелят вниманието Ви по-скоро за да направите услуга, отколкото за да Ви предложат начало на любовна връзка. В днешния ден се чувствате отпаднали и преуморени, но ще сблъскате с непредвидени трудности у дома преди да тръгнете за работа. Грижете се за здравето си – добре ще Ви се отразят почивка и водни спортове или процедури. Ако не друго, сетете се, че е четвъртък.

Зодия Риби

Четвъртък може да се определи като благоприятен и хубав ден, но за да бъде наистина плодотворен, личната Ви активност при осъществяване на целите следва да е доминираща. Четвъртък е добър и благоприятен за реализация на финансови цели, но има и много предупредители за евентуален неуспех. Определено ще сте за пример в работата. Хубав момент да научите и другите на своите методи за подредба, така и на Вас ще Ви е по-лесно впоследствие. Време е да се погрижите за здравето си: не прекалявайте с нищо, давайте си почивка, спазвайте добър режим. Радостни новини свързани с дома, децата и семейството. Изясняват се нещата и в любовта. Не пропускайте да отделите време, което да посветите само на себе си, ако имате нужда от това.

Източник: Знаците

Още новини
Германия търси медицински сестри

Германия търси медицински сестри

Германия ни краде медицинските сестри с оферти за работа срещу 6 бона заплата. На този фон големите болници у нас закъсаха за кадри, пише " Монитор". Фирми посредници заливат сайтовете с обяви за позиции в чужбина. Най-много са именно предложенията от Германия....

повече информация
Ясновидката Джуна за магията

Ясновидката Джуна за магията

Ясновидката Джуна, наричана руската Ванга, не е между живите от 2015 г., но продължава да буди страхопочитание у всички привърженици на паранормалното. Пророчествата и съветите, които е изрекла приживе, са придобили световна слава и значение. Наскоро в интернет...

повече информация
Закъсняващите зодии

Закъсняващите зодии

Закъсняващите зодии са 5 на брой. Забелязали ли сте, че има хора, които просто никога не са навреме? Вижте кои са 5-те зодии, които винаги закъсняват, защо това се случва и как реагират, ако им направите забележка. Започваме от зодия Овен. Овенът е винаги зает. Ако...

повече информация
Реки от пари за 4 зодии

Реки от пари за 4 зодии

Реки от пари ще зарадват няколко зодиакални знаци. Всеки човек иска да стане по-богат и успешен. Може би и затова не спираме да се надяваме, че Звездите ще бъдат благосклонни към нас и ще ни дадат повече финансов късмет. През първия есенен месец енергията на Меркурий,...

повече информация
Advertisements
Къща на село е мечта

Къща на село е мечта

Къща на село е новата мода за хората, които искат спокойствие и ниски цени. Когато парите за жилище в града не достигат, много млади двойки с деца преоткриват българското село. Обикновено се ориентират към най-близкото до тях, купуват евтино стари къщи и бързо се...

повече информация
Дневен хороскоп 16 септември 2021

Дневен хороскоп 16 септември 2021

Дневен хороскоп 16 септември 2021 ви вещае ден, в който някои зодии не трябва да пренасят своите недоволства и душевни терзания. Бъдете конкретни и не бъдете твърде емоционални, нещата не винаги са лични или поне не толкова, колкото Ви изглеждат. Започваме от зодия...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.