Дневен хороскоп 29 юли 2022
Дата на публикуване: 28.07.2021
дневен хороскоп 29 юли 2022

Дневен хороскоп 29 юли 2022 ви предсказва ден, в който не е добре да влизате в излишни пререкания. Пазете повече здравето си и намерете време за активна почивка. Мислете няколко пъти преди да преминете към действия. Стартираме от зодия Овен. Според нашия дневен хороскоп 29 юли 2022 днешният ден ще е силно активен. В дома си избягвайте да влизате в конфликти. Има шанс да спечелите пари и ако мислите в тази насока наистина може да откриете начин за прилично възнаграждение. Моментът е благоприятен за контакти или работа с хора в чужбина, както и за изяви пред околните, но е препоръчително да се подготвяте добре. Общувайки с любимия човек и близки хора взаимно се зареждате с любов и положителни емоции. събота посветете на пълноценна почивка и на грижи за здравето – спазвайте правилен режим, създайте си полезни навици. Бъдете внимателни в думите и действията си. Отнасяйте се внимателно към новите си познатите и приятели.

Зодия Телец
Събота говори за много удобства, а преобладаващата част от Телците са склонни да се съобразят с тях и ще демонстрират въздържаност. В много случаи дори и чиста енергия. Обърнете внимание на семейството си. Повечето от Вас имат шанс да спечелят бонус, повишение, друг подарък от съдбата…Но ако съществува стари дългове или иман нещо неясно, скрито около паричните Ви потоци, онова, което имате-общо, то ще се изясни, още през първите дни на седмицата. Време е да се погрижите за здравето си: започнете диета и правете пречистващи процедури. Нямате желание за активна работа. Повечето от представителите на знака ги очаква ново съблазнително запознанство. Но не бързайте към новата си любовна победа. Днес дайте инициативата на другите.

Зодия Близнаци

дневен хороскоп 29 юли 2022 събота – възможно е да провокира остри реакции и конфликти в партньорските Ви отношения и с хората в дома ви. Хубав ден, обаче по-добре вечерта да прекарате със семейството си. Някои ще поставят началото на нова любовна връзка, която се характеризира с динамично развитие, интензивна емоционалност и сърдечна пълнота. Очертават се куп благоприятни възможности за стабилилизацията Ви в службата и бизнеса. Освен това могат да се появят и конкретни предложения за смяна на работата или за разширяване сферата на дейност. Моментът е кризисен – насочва към грижи за здравето, към почивка и спокойствие. Днешният ден ще е подходящ за бизнес и за разрешаване на финансови въпроси. В заключение, днес помислете, а утре ще действате по-уверено.

Зодия Рак

Събота ще внесе известно вълнение сред Раците. Днешният ден ще е подходящ за пътувания, за обучение, за работа или отношения с чужденци. Въпреки затрудненията причинени от ваши противници и неприятели, Събота Ви предоставя добри възможности за материален успех и парични печалби. Грижете се добре за здравето си и за нещо не по-малко важно – за спокойствието си. Семейството и приятелите Ви биха желали да прекарат с Вас повече време, не им отказвайте подобно благоволение и без друго в днешния ден за какво друго може да си мечтае човек. Обърнете внимание на партньора си, ако сте го наранили, не се колебайте да се извините и да направите нещо специално за него. Днес е време да си дадете почивка и да се порадвате на живота.

Зодия Лъв

дневен хороскоп 29 юли 2022 днес интуицията Ви е особено изострена, използвайте я по предназначение. Днешният ден ще е надежден за активизация по въпроси от делово естество, за контакти относно започване на работа или преместване на нова, и за здравословно възстановяване. Ако искате да говорите за заем от банкова институция, на предварителен разговор при познати банкери няма да постигнете очаквания успех. Вести, свързани със семейството ще Ви сплотят и съберат отново заедно. Днес нещата ще се развиват доста бързичко. Най-добре е, ако успеете да се разходите малко сред природата, така ще вложите най-добре енергията, която напира отвътре. Владее Ви и друго чувство – романтичен флирт, а защо не и нова любов. Бъдете внимателни в думите и действията си. Отнасяйте се внимателно към новите си познатите и приятели.

Зодия Дева

Днешният ден ще е белязан с преобразуване на космическата енергия. Здравето няма да Ви създава проблеми, не приемайте всяко неразположение за признак на болест. Работата Ви изостава. Бъдете добронамерени с хората от обкръжението си. Без компромиси от ваша страна ситуацията ще се изостри до крайност. Днешният ден ще Ви обещава хармония в отношенията. Оставете напрежението на отминалата седмица да се изпари. Бъдете борбени.

Зодия Везни

Днешния ден бележи началото на нов старт и за всички от зодията се очертава раздвижване в делови, социален или личен аспект. Днешният ден ще може да е по-напрегнат, така че си дайте необходимата почивка и отделете време за дейности, които Ви зареждат и обичате да вършите. Добро време за срещи и разговори, за кратки пътувания, свързани с работата и с професионалната Ви реализация. Събота е успешен ден в значителна степен за Везните. Сполуката Ви се свързва с реализацията на финансови и материални цели, със сделки и успешни контакти в обществените среди. Това е денят, в който е хубаво да покажете почитта си към семейството, направете някои мил жест, ще трогнете всички. В събота може да обърнете по-голямо внимание на партньорските си отношения. Днес проведете консултации.

Зодия Скорпион

Събота е спокоен ден, приветлив и материално успешен за Скорпионите. До вечерта пред Вас ще се изправи стената на неразбирането в любовта. Деловият ден на Скорпионите ще започне активно и в условията на повишено внимание поради засилената конкуренция в службата и деловите среди. В събота може да се занимавате с бизнес и с финанси; отделете и време за хората от екипа, в който се намирате. Не прекалявайте с похапването. Отделете време за приятелите и семейството. Ще се почувствате щастливи в тяхната компания. Днес е ден за пожелавания, използвайте го правилно.

Зодия Стрелец

Събота ще е благоприятен ден за Стрелците, но за момента при Вас ситуацията е доста напрегната, макар че всичко изглежда спокойно и надеждно. Бъдете добронамерени с хората от обкръжението си. Без компромиси от ваша страна ситуацията ще се изостри до крайност. Всичко случващо се в живота Ви на този етап е като тайно сбъднато желание, допълнителна възможност за печалба или някаква доста изкушаваща паралелна възможност- за доходи, парични постъпления по един неочакван начин и/или вследствие на скрита опека, включително и от лица извън близкото Ви обкръжение или пък тенденциите са за нова любов, но не явна по различни поводи. Добре ще Ви се отразяват грижите за здравето, почивката, водните процедури. Сега не е време за голяма любов, а за приятни забавления и романтични преживявания. Пазете се от силни емоции, контролирайте ги, за да не Ви попречат на работата. Бъдете толерантни към чуждото мнение.

Зодия Козирог

Днешният ден ще е наситен с положителна енергия, която ще оказва своята подкрепа през целия ден. Оживление има и в любовта, а за някои събитието е много специално. Всичко се оправя, но се налага да дадете пари. Препоръчително е да се погрижите за здравето си, като следвате добри навици и спазвате режим. Днешният ден ще е благоприятен за работа и начало на важни дела. Радвате се чудесни отношения в семейството, което ще Ви помогне да си починете вечерта и да се заредите с нови сили. Бъдете борбени.

Зодия Водолей

Днешният ден ще Ви обещава големи промени в живота. Грижете се за здравето си, избягвайте претоварванията – както емоционални, така и физически. Любовните преживявания ще са повод за емоция. Периодът е подходящ за юристи, застрахователи и банкови служители, но работата не е всичко, необходимо е да разтоварвате психиката си, като си направите разходка на чист въздух или посетите любимите си магазини. Не допускайте конфликт в семейството да Ви съсипе днешния ден и настроениетfо. Извън границите на тази прогноза остават само чисто финансовите взаимоотношения и паричните печалби. Бъдете много внимателни към жена, която се опитва да Ви предлага големи неща, но нищо няма да излезе от това.

Зодия Риби

Днес е активен ден и трябва да вярвате в силите си. Настойчивото желание на стар приятел да се види с Вас ще Ви принуди да промените предварителния си график, но това така или иначе няма да Ви попречи да си свършите работата. Очаквани парични постъпления вероятно ще се отложат за няколко дни. Може също да се погрижите за здравето си, като спортувате. Очаква Ви нова любов. Добри новини, свързани с по-младите членове на семейството ще зарадват всички. Днес всичко тръгва по вода.

Източник: Знаците

[frontpage_news widget="7303" name=""]
Касисът е много полезен

Касисът е много полезен

Касисът е много полезен сезонен плод. Освен характерния вкус, той има и ценни хранителни стойности и лечебни свойства. В същото време съдържа сравнително малко калории. В медицината най-често се използват сок от касис, листа и масло от семената му. В 100 грама от този...

повече информация
Дръжки от череши

Дръжки от череши

Дръжки от череши не бива да се изхвърлят. Черешите са едни от най-хранителните плодове. Но знаехте ли за ползите за здравето на черешовите семена? Какво всъщност е черешата? Черешата е плод от рода „Prunus“ и е част от семейство „Rosaceae“. Името му идва от...

повече информация
Лукът е много полезен

Лукът е много полезен

Лукът е един от най-старите зеленчуци, познати от хиляди години. Важното е, че освен вкусовите си качества, има и ценни лечебни свойства. Лукът е бил важен елемент от народната медицина и днес с готовност посягаме към него не само в кухнята. Разберете защо лукът е...

повече информация
Лимонът сваля кръвното

Лимонът сваля кръвното

Лимонът сваля кръвното ни налягане, пречиства и детоксикира. Когато сутринта отидем в кухнята, първата мисъл, която изниква в главата ни, е да пийнем ароматно кафе или чай. Ами ако започнем деня си с чаша топла вода (може би на стайна температура) със сок на половин...

повече информация
Гняв към хората изпитват 5 зодии

Гняв към хората изпитват 5 зодии

Гняв към хората изпитват 5 зодии. Смятате ли, че сте от хората, които нямат търпение към другите и понякога си повтарят в претъпкан автобус, че „мразят хората“? Повярвайте ми, има и такива, за които е обичайно да се чувстват раздразнени от присъствието на другите....

повече информация
Топлинен или слънчев удар

Топлинен или слънчев удар

Топлинен или слънчев удар - и двете състояния са много неприятни. След многото прохладни месеци през лятото обичаме да прекарваме повече време на открито. Струва си обаче да запомним, че дългото излагане на топлина може да има отрицателни последици, а термичното...

повече информация

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.