Дневен хороскоп 29 юни 2020
Дата на публикуване: 25.06.2020
дневен хороскоп 2 юли 2020

Дневен хороскоп 29 юни 2020 ви обещава динамично начало на седчицата, изпъстрено с емоции и вълнения. Бъдете търпеливи и хладнокръвни и не се подавайте на провокации. Стартираме със
Зодия Овен
В понеделник някои от Вас може да пътувате зад граница. Грижете се добре за здравето си, избягвайте да се обременявате както физически, така и емоционално. В понеделник може да обърнете по-голямо внимание на партньорските си отношения. Някой може да възприеме принципите Ви за странни и неприложими, но резултатите от работата Ви ще бъдат най-убедителното доказателство за обективността на вашата позиция. Бъдете по-търпеливи с хората и се вслушвайте в предложенията им. Ще получите похвала, последвана от парично поощрение. Бъдете толерантни към чуждото мнение.
Зодия Телец
Понеделник е доста разнообразен ден като възможности и позволява действия на широк периметър. Внимавайте, съвсем лекомислено започвате да флиртувате в работата, а това няма да доведе до нищо добро. Днес денят ще бъде изпълнен с напрежение – добре ще е да се погрижите за здравето и най-вече за спокойствието си, тъй като те са тясно свързани. Разговорите за пари са трудни. Пътувайте, но само ако няма да объркате деловите си плановете и да изостанете с работата си.

Притежавате много съзидателна енергия, която Ви стимулира под напрежение да постигнете-най доброто, понякога и чрез спонтанно разкрили се пред Вас възможности. Разплита се „възел” свързан с дома и семейството Ви или получавате яснота по подобни въпроси. Днес не е необходимо да се случва нещо важно.
Зодия Близнаци
Днес ловко ще се нагаждате според общественото мнение. В понеделник отделете повече време да се погрижите за здравето си: следвайте полезни навици, спазвайте балансиран режим. Днес е ден за домашни дела. Не проваляйте работата си. Оживление има и в любовта, а за някои събитието е много специално. Скъпо струваща вещ може да Ви остави без пари. Изобщо сделките няма да са особено изгодни. Днес е ден за пожелавания, използвайте го правилно.

Зодия Рак

Според нашия дневен хороскоп 29 юни 2020 понеделник не е еднозначен ден за Раците. Обземат Ви силни страсти и желания, няма да е лесно за владеете емоциите си, а любовта и чувството Ви на привързаност преминават на ново ниво, където преобладават крайностите и дано да са в положителен вариант за вас. Ще свържете смисъла на дребните детайли в цялостен образ и ще Ви хрумне начин за бавно, но устойчиво подобряване на социалния Ви статус. Анализирайте работата си, за да се справите. Възможно е да Ви потрябва значителна сума пари, а това може да предизвика разногласия в семейството. Помислете още веднъж какви са приоритетните Ви нужди, от лукса в този момент трябва да се откажете. Днес денят е добър за рутинни дела, както и да положите грижи за здравето си. Днес е по-добре да не пътувате.

Зодия Лъв

Понеделник е добър ден за вас, тъй като Ви очакват добри новини, които отдавна очаквате. Препоръчително е да се погрижите за здравето си –може да спортувате, но без да се претоварвате. Отново основната Ви грижа ще са парите, колкото и да Ви е неприятно. Вашите желания и тези на близките Ви ще съвпадат почти изцяло. То се отразява положително и на духа ви, с готовност сте за повече работа, общуване и интимна отдаденост. Бъдете искрени с партньорите си и не се опитвайте да им отнемете личната територия. Гледайте по-философски на света и се осланяйте на съдбата си, тя няма да Ви изостави.

Зодия Дева

Бъдете отговорни към своите постъпки. В понеделник може да се занимавате с бизнес и с финанси; отделете и време за хората от екипа, в който се намирате. Бъдете внимателни ако развивате успешен семеен бизнес, защото роднини искат да се присламчат и да работят с вас. Днешният ден ще е добър за учене, за пътувания, както и да положите грижи за здравето си. Днешният ден ще позволява да уговорите нови сделки. Владее Ви и друго чувство – романтичен флирт, а защо не и нова любов. Бъдете ведри и отговорни към себе си.

Зодия Везни

Голям процент от Везните са подвластни на отлично настроение в понеделник, но ако пожелаете да се наситите с присъствието му, едва ли ще Ви е невъзможно. Днес е Вашият ден да участвате в споделяне проблемите на битието. Пестете парите си и отложете желана покупка за някои от следващите дни. Бъдете особено предпазливи на работното място. Подгответе уговорените преди време договори и помислете са бъдещите си планове. Препоръчително е да се погрижите за здравето си –може да спортувате, но без да се претоварвате. Необвързаните представители на знака може да срещнат нова любов, но ако това се случи след средата на месеца, имайте предвид, че отношенията или ще забуксуват, или няма да се развият веднага. Бъдете дипломатични и тактични, Везни.

Зодия Скорпион

Според нашия дневен хороскоп 29 юни 2020 понеделник ще е доста успешен ден за представителите на Скорпион. Ваш близък е на път да постъпи по неразумен начин в личен план, опитайте се да му въздействате. Добре ще е днес да се погрижите за здравето си: изграждайте у себе си полезни навици, разхождайте се сред природата. Ще Ви се струва, че нищо не е както трябва. На това отгоре и парите ще изтичат между пръстите Ви и то за неща, без които няма как да минете. Решителните действия на работното място, активната работа и полезните промени ще Ви поведат към нови успехи. Сега не е време за голяма любов, а за приятни забавления и романтични преживявания. Съвършенство и перфекционизмът, дори в дребните детайли определят поведението Ви днес.

Зодия Стрелец

Понеделник, ден за радост и изяви, ден точно като за Вас, Стрелци. Близките също желаят да им отделите от времето си. Моментът е благоприятен да се погрижите за здравето си, още повече – за собственото си спокойствие и за вътрешния си мир. Харченето на парите е спорен въпрос, всеки има различно мнение за това кой и колко трябва да харчи. Ще сте настроени по-скоро любовно, но щом Ви се обадят приятелите ще забравите всичко и ще тръгнете с тях, където Ви завее вятъра (малко неприсъщо за вас). В работата си обръщайте внимание на детайлите и довършвайте това, което сте започнали. Бъдете деликатни, но твърди.

Зодия Козирог

Понеделник е успешен ден за Козирозите. За онези, които търсят работа денят може да се окаже особено благоприятен. Грижете се добре за здравето си, като спазвате балансиран режим. Няма да се интересувате от нищо друго освен от парите. Дайте шанс на любовта, но най-вече бъдете творчески настроени, създавайте чудеса, ако друго не става. Не допускайте конфликт в семейството да Ви съсипе днешния ден и настроението. Извисете се над дребните неща и дайте предимство на по-хуманните си цели.

Зодия Водолей

Понеделник ще внесе известно вълнение сред Водолеите. Съчетавайте професионалните си ангажименти с личните, съвместявайте полезното с приятното, но не пренебрегвайте здравето си. Целеустремеността Ви е гаранция за успех, стига да не изпадате в крайности. Част от Вас все пак са доста привлекателни и през целия ден ще сте обект на нечие ухажване. Не идеализирайте ситуацията. Опитват се да спечелят вниманието Ви по-скоро за да направите услуга, отколкото за да Ви предложат начало на любовна връзка. Скъпо струваща вещ може да Ви остави без пари. Изобщо сделките няма да са особено изгодни. Оставете член от семейството си сам да се справи с нещо, което силно го вълнува. Успехът Ви е гарантиран, ако не сте прибързани и планирате работата си. Понеделник намеква за успешната реализация на целите, но подчертава, че подобно развитие на събитията е възможно при наличието на добри и хармонични взаимоотношения с околните, старайте се да работите в тази насока.

Зодия Риби

Днес ловко ще се нагаждате според общественото мнение. Обърнете внимание също и на човека до себе си. Обърнете внимание на дома си и на здравето си днес. Днешният ден е подходящ да се погрижите за себе си и за хората в дома си. Понеделник е благоприятен ден за реализация на делови и лични цели и ще Ви радва с подчертан успех. Ангажирани сте с парични въпроси. Бъдете внимателни в думите и действията си. Отнасяйте се внимателно към новите си познатите и приятели.

Източник: Знаците

Още новини
Скритата истина за коронавируса

Скритата истина за коронавируса

Скритата истина за коронавируса според мнения. Публикуваме мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати. Днес ви представяме геополитически анализ на тема – Скритата истина за коронавируса с автор Радо Неделчев от патриотично движение...

повече информация
Кекс по гръцки

Кекс по гръцки

Кекс по гръцки ще подслади живота ви. Не е никак случаен фактът, че тази рецепта за кекс завладя света. Истината е, че този кекс гали нежно сетивата и е изкушение, на което не бихте могли да устоите. Освен това той не е сух като кексовете, които сте свикнали да...

повече информация
Спомени от социалистимеска България

Спомени от социалистимеска България

Спомени от социалистимеска България, когато бяхме млади. Преди 1989 г. ДСО ”Родопа” е единствената държавна фирма осигурявала снабдяването на населението с месо и месни продукти. Месокомбинатът има клонове във всеки окръжен град, както и много цехове пръснати в...

повече информация
Кошмарът на живота ми е майка ми

Кошмарът на живота ми е майка ми

Кошмарът на живота ми се породи заради действията на моята майка. Аз съм на 25 години, омъжена и със съпруга ми Радослав се готвим да станем родители. На пръв поглед бихме минали за обичайното, нормално семейство, ако не е моята майка! Все по-често размишлявам над...

повече информация
Advertisements
Девизът на зодията

Девизът на зодията

Девизът на зодията е различен за всеки човек. Човекът е уникален сам по себе си и има своя почерк в отношенията с хората. Тук обаче се намесват звездите и се оказва че хората имат и общи характеристики, базирани на зодията. Това означава, че различните зодии имат...

повече информация
Изчерпан брачен живот

Изчерпан брачен живот

Изчерпан брачен живот е нещо често срещано в днешно време. Днес разводът е много по-често срещан от сватбата. Според статистиката през последните 50 години хората са започнали да се развеждат 2,5 пъти по-често и да се женят 2 пъти по-малко. Ето защо не е изненадващо,...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.