Дневен хороскоп 3 април 2020
Дата на публикуване: 02.04.2020
дневен хороскоп 3 април 2020

Дневен хороскоп 3 април 2020

Дневен хороскоп 3 април 2020 ви разкрива ден на емоции и довършителна работа. Намерете време да си починете и да се занимавате с нещо приятно, което обичате. Бъдете внимателни със здравето и се съобразявайте с обстановката. Започваме със
Зодия Овен
Петък ще е доста активен и динамичен за почти всички Овни, но ще бъде успешен и ползотворен за реализацията на материалните Ви цели. Ваш близък приятел злоупотребява с доверието ви, поговорете сериозно с него по този въпрос. Това може да е свързано с пари или с общи задължения и отговорности. Може да се наложи да се погрижите за здравето си по някакъв начин и най-добре това да е чрез хранителния режим, а не като посещавате лечебни заведения. Вашите делови партньори се надяват да се съгласите на съвместна дейност. Не оставяйте любовта да си отиде, имате сили да я спрете. Бъдете толерантни към чуждото мнение.

Зодия Телец
В петък заложете на повече движение, на срещи и разговори, на общуването си с околните. Грешките на работното място са породени от факта, че сте се доверили на информация, която не сте проверили. Една среща предстои да се превърне в романтично увлечение или в истинска любов. Харчите пари за лични неща. Пазете си здравето защото има опасност от неочаквани, но доста сериозни проблеми със „събудено“ хронично заболяване. Интересите Ви днес ще са свързани предимно със семейството. Ако отлагате трудните занимания те няма да станат по-лесни.
Зодия Близнаци
Петък ще е доста активен и динамичен за почти всички Близнаци, но ще бъде успешен и ползотворен за реализацията на материалните Ви цели. Прекарайте повече време със семейството си, ако Ви е възможно да се приберете около обед, ако не е възможно заведете близките си на ресторант. Днешният ден е с по-напрегната планетна конфигурация – ето затова е подходящо да се занимавате с дейности, които Ви зареждат и релаксират.

Няма значение дали ще усетите силно романтично влечение към стар приятел или съществуваща любовна връзка ще охлади страстта си. Ако го ударите на мързел и очаквате награда за добре свършена работа, ще останете разочаровани. Днешният ден ще е подходящ за пазаруване и отхвърляне на неприятни задължения, ще успеете да го направите бързо. Обмисляйте спокойно всичко, което предприемате.

Зодия Рак

Петък ще е доста активен и динамичен за почти всички Раци, но ще бъде успешен и ползотворен за реализацията на материалните Ви цели. Обърнете внимание на кариерата си като цяло, опитвайте се да изградите добри взаимоотношения хората около вас. Пестете парите си, те са нужни за много по-важни неща, от това, което стои на дневен ред. Петък е, но не Ви е много до почивка или ако си я позволите, тя ще е здравословна – туризъм или малко повече часове във фитнеса. Общувайки с любимия човек и близки хора взаимно се зареждате с любов и положителни емоции. В семейството назряват въпроси, чиито решения изискват да сте по-активни. Днес е важно да работите в синхрон с другите, иначе нищо няма да се получи както трябва.

Зодия Лъв

В състояние сте да предвидите събитията и да се възползвате от тях. Това Ви помага да се радвате на здраве и да помогнете при решаването на здравословен проблем на много близък човек. Препятствия, които Ви изглеждат трудни може да се окажат „фасулска работа“. Любимия човек ще Ви прости мимолетния флирт, но не прекалявайте с търпението му. Днешният ден ще е много благоприятен за Вас в материален план – може да придобиете нещо, да получите пари или да подпишете изгоден договор. Ако Ви отправят някакво предложение,то по всяка вероятност ще бъде изгодно за Вас. Гости от далече ще направят вечерта Ви по-интересна. Обърнете им вниманието, което заслужават! Днес дайте инициативата на другите.

Зодия Дева

Според нашия дневен хороскоп 3 април 2020 в петък заложете на повече движение, на срещи и разговори, на общуването си с околните. Днешният ден ще е подходящ за домашни дела, както и за учене, за. Напрежение в семейството, но и сред хората, с които работите или сте работили. Ако сте семейни търсете подходящите форми да изразите любовта към близките си, парите не са достатъчни, когато липсва внимание. Отношенията Ви с околните – любовни, приятелски и делови, ще бъдат във фокуса на вниманието Ви през този месец. Общувайте и се движете повече. Добро време за отдих, за занимания с психология и за упражняване на водни спортове. Ако не друго, сетете се, че е петък.

Зодия Везни

В днешния ден бъдете особено внимателни, ако сте зад волана сутринта. Вечерта късметът ще Ви следва и в любовта. Вашата безкористност е обект на забележки от страна на някои хора, не им обръщайте внимание, водете се от съвестта си. Днешният ден ще е успешен за работещите в сферата на търговията. Моментът е благоприятен да се погрижите за здравето си, още повече – за собственото си спокойствие и за вътрешния си мир. В работата си обръщайте внимание на детайлите и довършвайте това, което сте започнали. Бъдете бдителни и се предпазвайте от финансови загуби.

Зодия Скорпион

Днешният ден ще е сполучлив, но някой недобронамерени коментари по ваш адрес може да предизвикат гнева Ви през този петък. Бъде съобразителни и не се отпускайте, предстои да вземете важни решения, свързани и със семейството ви.Опитът показва, че диалогът е важен и помага. Възможно е да похарчите повече пари отколкото е разумно и после да се ядосвате. През петък ще е добре да се подложите на пречистващи процедури, да се погрижите за здравето си. Днешният ден не е подходящ за пътувания, за работа или контакти с хора в чужбина. Обърнете внимание също и на човека до себе си. Намерете начин да се отпуснете.

Зодия Стрелец

В петък избягвайте да взимате важни решения или да стартирате инициативи, тъй като е възможно нещата да се развият съвсем различно от планираното. В петък може да се занимавате с бизнес и с финанси; отделете и време за хората от екипа, в който се намирате. Време е да се погрижите за здравето си: не прекалявайте с нищо, давайте си почивка, спазвайте добър режим. Това е денят, в който е хубаво да покажете почитта си към семейството, направете някои мил жест, ще трогнете всички. Проявете такт и търпение, ако се опитват да Ви ядосват или да Ви натоварят с допълнителна работа. Днешният ден ще е благоприятен да подобрите отношенията си с близък човек. Бъдете внимателни в думите си и не си позволявайте иронични забележки.

Зодия Козирог

В очакване сте на нещо хубаво да Ви се случи и днес ще имате приятни изживявания. Не е изключено да Ви възложат изпълнението на отговорен проект, от който освен име да спечелите и пари. Разбирателството в семейството ще направи денят Ви такъв, каквато отдавна Ви се иска да бъде. Петък Ви предоставя чудесни условия за успешно делово партньорство, за сключване на споразумения и за довършване на започнати дела. Може да обърнете специално внимание на приятелите си, както и на здравето си – моментът е добър да си съставите балансиран режим и да спазвате диета. Една среща предстои да се превърне в романтично увлечение или в истинска любов. Не пропускайте да отделите време, което да посветите само на себе си, ако имате нужда от това.

Зодия Водолей

Петък е доста благоприятен за реализиране на поставените пред Вас цели. Днешният ден ще е неблагоприятен и за общуване. Някои ще поставят началото на нова любовна връзка, която се характеризира с динамично развитие, интензивна емоционалност и сърдечна пълнота. Днешният ден ще е добър за професионални изяви и за рутинни занимания. Бизнес идеите Ви намират разбиране и подкрепа и до края на годината може да се радвате на признание и пари. Добре би било петък да посветите на рутинни занимания и дела, както и да се погрижите за здравето си, следвайте полезните си навици, спазвайте добър режим, спортувайте. Бъдете ведри и отговорни към себе си.

Зодия Риби

Петък може да се определи като благоприятен и хубав ден, но за да бъде наистина плодотворен, личната Ви активност при осъществяване на целите следва да е доминираща. Днес обърнете по-голямо внимание на партньорствата си. Семейството Ви също има определени изисквания към вас, с които трябва да се съобразите. Говорете по същество и не давайте напразни обещания. Препоръчително е да се погрижите за здравето си –може да спортувате, но без да се претоварвате. Днешният ден ще е благоприятен за Вас предимно във финансово отношение. Днес свършете важното и неотложното до обяд.

Източник: Знаците

Още новини
Глория Петкова пилотирала самолет

Глория Петкова пилотирала самолет

Глория Петкова е пила и пилотирала самолет над Рилските езера. Моделката само за секунди поела управлението от опитния пилот. „Хванах един такъв джойстик, нещо дърпаш, държиш и пилотът по едно време: „Изправи, изправи!”, и пое вече”, споделяла е моделката, която тази...

повече информация
Баща си тръгнал с чуждо бебе

Баща си тръгнал с чуждо бебе

Баща си тръгнал с чуждо бебе и друга жена. Тази невероятна история се е случила преди повече от 20 години в един от родилните домове в украинската столица Киев. Всички в болницата обаче и до днес помнят случилото се. И има защо! Все пак не всеки ден на изписване баща...

повече информация
Истинската зодия

Истинската зодия

Истинската зодия според най-точния хороскоп. Структурен, комбиниран, виртуален, наречете го, както решите, но хороскопът, с който ще ви запознаем, е може би най-точният в света! Той представлява комбинация между вашата зодия, определена от деня и месеца на раждане, и...

повече информация
Влади Въргала и Джани

Влади Въргала и Джани

Влади Въргала не живее леко. Потвърждение на това са и снимките на актрисата в социалните мрежи с комедийния ас, на които той нежно целува сина й Иван-Александър от първия й брак. Момчето страда от аутизъм и има много специална връзка с Влади още когато двамата се...

повече информация
Advertisements
Джефри и Радина все така влюбени

Джефри и Радина все така влюбени

Джефри и Радина приковаха вниманието с незабравима сватба през 2019 година. Красивата българка Радина стана причина синът на баскетболната легенда Майкъл Джордан, Джефри, да взима уроци по български език. За новите образователни интереси на американеца предположиха...

повече информация
Лили Иванова и Драго Чая

Лили Иванова и Драго Чая

Лили Иванова и Драго Чая не са приятели от много години. Лили Иванова трудно допуска някого в живота си, но още по-трудно прощава, ако близък я разочарова. Тогава примата изхвърля предателя от сърцето и кръга си категорично и завинаги . Такава е съдбата на Драгомир...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.