Дневен хороскоп 3 декември 2019
Дата на публикуване: 02.12.2019
дневен хороскоп 3 декември 2019

Дневен хороскоп 3 декември 2019

Дневен хороскоп 3 декември 2019 ви разкрива известни неразбирателства и проблеми, съчетани с куп неща за вършене. Ще бъдете в постоянно движение и няма да имате време за почивка. Стартираме със
Зодия Овен
Вторник ще е благоприятен ден за Овните, но за момента при Вас ситуацията е доста напрегната, макар че всичко изглежда спокойно и надеждно. В интимната сфера Ви очаква приятно събитие, не е изключено да решите благоприятно любовен проблем. Някой от Вас днес сте концентрирани в работата си до такава степен, че едва ли забелязвате какво става около вас. Не посягайте към финансовите спекулации. Ще последват тежки проблеми. Станете съпричастни към традициите на дома и семейството, като насочите енергията си и към благоустрояването му. Вторник е днес, но не Ви е много до почивка или ако си я позволите, тя ще е здравословна – туризъм или малко повече часове във фитнеса. Днешният ден ще може да се окаже изключително спокоен за някои от представителите на зодията.

Зодия Телец
В вторник внимавайте да не възникнат неразбирателства с приятели, с любимите Ви хора и с децата. Мислете за себе си, за своята работа и за собствените си предпочитания.Няма значение какво и колко ще направите, все ще има някой недоволен. Оставете нещата такива каквито са, не се чувствайте длъжни да се натоварвате с чужди отговорности или да утешавате нечие засегнато его. Физически сте добре, работете за подобряване на психическото си здраве. Пестете парите си, те са нужни за много по-важни неща, от това, което стои на дневен ред. Любовта ще направи с Вас чудеса, повярвайте. Ще имате по-скоро домашни ангажименти и грижи около семейството. Днес не е необходимо да се случва нещо важно.
Зодия Близнаци
В вторник не се претоварвайте. Може също да се погрижите за здравето си, като спортувате. Очаквайте неочакваното в тази област – може да получите повишение, да се открие възможност да се изявите по нов, различен начин или дори нещо още по-радикално – да започнете напълно нова работа. В сферата на финансите също се въздържайте от импулсивни действия и не харчете пари необмислено. Сутринта обърнете внимание на семейството си, което има нужда от вашата подкрепа. Любимия човек ще Ви прости мимолетния флирт, но не прекалявайте с търпението му. Днес е време да си дадете почивка и да се порадвате на живота.

Зодия Рак

Според нашия дневен хороскоп 3 декември 2019 днес имате куп неща за вършене. Отпуснете се, повечето от половината работа може да бъде свършена и без вашето участие. Ще се вълнувате предимно от парични въпроси. Така или иначе това е съществено затова отделете нужното внимание. Отделете време за семейството си. В вторник най-добре ще е да се занимавате със спорт и с творчество. Ако вече имате постоянен партньор, преценете дали си струва да се хвърляте в нова любовна авантюра. Бъдете внимателни в думите си и не си позволявайте иронични забележки.

Зодия Лъв

Днес интуицията Ви е особено изострена, използвайте я по предназначение. Една среща предстои да се превърне в романтично увлечение или в истинска любов. Добре ще е да се погрижите за здравето си, като не се претоварвате и не прекалявате с нищо. В вторник ще Ви бъде добре, ако сте сред близкото си обкръжение. Днешният ден е много подходящ да се заемете с финансови въпроси, които не търпят отлагане. Ако е нужно, направете някакво преразпределение, за да не Ви налегнат парични проблеми в бъдеще. Решителните действия на работното място, активната работа и полезните промени ще Ви поведат към нови успехи. Бъдете внимателни в думите и действията си. Отнасяйте се внимателно към новите си познатите и приятели.

Зодия Дева

Голяма част от Вас днес ще бъдат в непрекъснато движение. Близки ще са Ви и стремежите към удоволствия и любов. Бъдете по-гъвкави в отношенията със семейството си, пък и не само с тях. Въпреки затрудненията причинени от ваши противници и неприятели, Вторник Ви предоставя добри възможности за материален успех и парични печалби. Днес е ден за почивка, за разходки сред природата и за дейности, които Ви зареждат и обичате да вършите. Уместно ще е в днешния ден да обърнете специално внимание на работата и на отношенията с колегите си; стремете с гъвкавост и лекота да общувате с околните. Съвършенство и перфекционизмът, дори в дребните детайли определят поведението Ви днес.

Зодия Везни

Според нашия дневен хороскоп 3 декември 2019 днешният ден ще е силно активен. До вечерта пред Вас ще се изправи стената на неразбирането в любовта. Към парите също трябва да подходите разумно. Днес е ден за домашни дела. По отношение на деловите цели става въпрос за разговори с някого, чрез които ще стабилизирате позициите си, или ще уредите работа на ново място. Не пропускайте предложение за разходка или дори пътуване сред природата. Бъдете конкретни и не бъдете твърде емоционални, нещата не винаги са лични или поне не толкова, колкото Ви изглеждат.

Зодия Скорпион

В днешния ден бъдете особено внимателни, ако сте зад волана сутринта. Добър ден за труд, за занимания с бизнес, за работа, свързана с финансови институции, кредити и т.Що се отнася до здравето ви, добре ще е да направите пречистващи процедури или да спазвате диета. Избягвайте срещите и запознанствата, особено деловите, за да не страдате разочаровани и тънещи в безпаричие. Много скоро ще се радвате на положителните резултатите от работата си. Днес ситуацията ще се промени, ще се разчисти пътят напред, ще се намери нужният подход и в любовните връзки. В семейството се налага да правите компромиси, за да останат всички доволни. Съвършенство и перфекционизмът, дори в дребните детайли определят поведението Ви днес.

Зодия Стрелец

Днешният ден ще е сполучлив, но някой недобронамерени коментари по ваш адрес може да предизвикат гнева Ви през този вторник. Съчетавайте професионалните си ангажименти с личните, съвместявайте полезното с приятното, но не пренебрегвайте здравето си. Любовните преживявания ще са повод за емоция. Днешният ден ще е подходящ за рутинна работа и за бизнес дела. Вторник е успешен ден в значителна степен за Стрелците. Сполуката Ви се свързва с реализацията на финансови и материални цели, със сделки и успешни контакти в обществените среди. Днес е Вашият ден да участвате в споделяне проблемите на битието. Не пропускайте да отделите време, което да посветите само на себе си, ако имате нужда от това.

Зодия Козирог

Вторник бележи началото на плодотворен етап, но едновременно с това ясно подчертава да не се заемате с важни дела днес, защото е голяма вероятността да не постигнете успех. Всичко ще Ви изглежда интересно и ще правите нещата с желание. Но най-хубав е денят за любов и радост, пречупете нещата през тази призма и светът ще стане по-светъл. Очаквани парични постъпления вероятно ще се отложат за няколко дни. Здравето няма да Ви създава проблеми, не приемайте всяко неразположение за признак на болест. Важността на въпроси, свързани със семейството, бизнеса и образованието ще Ви направят по-забързани и активни. Не пренасяйте личните си проблеми на работното място, за да не се разсейвате. Днес е по-добре да не пътувате.

Зодия Водолей

В вторник за представителите на зодия Водолей възникват лични ангажименти при реализирането на желани цели. Ваш близък има нужда да го изслушате и да му дадете подходящ съвет. Любовна среща или непристойна постъпка на партньора може да накара жените от знака да се почувстват разочаровани. Днешният ден ще е благоприятен за приятни събирания с колеги, а в личен план – да се погрижите за здравето и за тонуса си. Предстои Ви повече работа и трябва да сте съсредоточени. Имате пари, не търсете повече. Бъдете сдържани при разговори с непознати.

Зодия Риби

В вторник се отдайте на уединение и размисли, обърнете внимание на вътрешния си свят, направете си равносметка. Силно успешен ден, подчертаващ, че днес Рибите ще реализират материален успех и парични печалби на задоволително ниво. Финансови придобивки и романтичен флирт ще направят вечерта Ви вълнуваща. Бъдете отговорни към работата си. Грижете се добре за здравето си, бъдете умерени и не се претоварвайте. В дома си избягвайте да влизате в конфликти. Бъдете много внимателни към жена, която се опитва да Ви предлага големи неща, но нищо няма да излезе от това.

Източник: Знаците

Още новини
Лимоновият сок е полезен

Лимоновият сок е полезен

Лимоновият сок е популярен заместител на оцета в зеленчукови и месни ястия. Съгласете се, ароматният пресен дресинг с приятна киселинност е много по-здравословен и по-естествен. И по-пикантното трио - сол, черен пипер и лимон - са чести съставки в салати, ястия и...

повече информация
Оставих детето на свекървата

Оставих детето на свекървата

Оставих детето на свекървата, но повече няма да го правя. Преди да оставя сина си за 4 дни свекървата, написах инструкции за правилото отглеждане 4 листа формат А4. За да ме разбере, имаше раздели за хранене, разходки, игри, облекло, хигиена и, разбира се, за сън. В...

повече информация
Гала е търсена жена

Гала е търсена жена

Гала е търсена жена. Чаровната водеща от доста време се подвизава в ефира на Нова тв и една от любимките на зрителите. Всяка година се появяват слухове, че предаването „На кафе” ще бъде свалено от екран или че ще има нова водеща, но блондинката сякаш е бетонирала...

повече информация
4 типа жени, които привличат

4 типа жени, които привличат

4 типа жени, които привличат мъжете и ги подлудяват. Какви жени привличат мъжкото внимание? Колкото и допирни точки да има между господата, толкова това зависи и от индивидуалните нужди на мъжа. За някои е важно жената да умее да готви добре, други търсят идеалната...

повече информация
Advertisements
Най-талантливите 5 зодии

Най-талантливите 5 зодии

Най-талантливите 5 зодии в зодиака - сега ще видите дали вашата е в списъка. Има зодии, които са талантливи в почти всичко, с което се захванат. Винаги им се случват необичайни събития, които им помагат при решаване на важни житейски проблеми. Техният свят е...

повече информация
Планината Кайлас в Тибет

Планината Кайлас в Тибет

Планината Кайлас в Тибет е една от най-загадъчните и пълна с аномалии планина. Едва сега някои учени излизат с твърдения, че това всъщност пирамида и няма никакво обяснение за това как е възникнала тя. Очертанията й са разположени така, че тя да е обърната точно към...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.